M4kaveli je napisao/la:Mogu, al i ovi bi mogli postati takve legende, ipak su jos neki od njih mladi a WC igraci vec sada.
Npr. Pique, Ramos, Kompany, Chiellini, Silva i Hummels.
Jeste, ali moje mišljenje je da je fudbal u globalu u velikom padu u posljednjih nekoliko godina. Posebno se to odnosi na odbrane, jer do prije nekoliko godina je bilo nezamislivo da jedan igrač, pa makar to bili Messi i Ronaldo, prebacuje cifru od 40 golova(Messi i od 70

) i to 2-3 godine uzastopno, a danas prosječni Huntelaar dao golova koliko i utakmica je odigrao. RvP dao preko 30 golova... Msm, koliko god RvP bio kvalitetan, niko me ne može ubijediti da je isti kvalitetniji od debelog Ronalda, Tottia, Raula, Henrya, Ruuda...nije sigurno...
Pomenuti su u zenitu karijere jedva prebacivali 25 golova po sezoni. A zašto? U pitanju su neuporedivo bolje odbrane tada nego sada.
Ovo sada mi sve više liči na 40-e i 50-e godine prošlog vijeka, kada je svaki igrač koji je bio imalo kvalitetniji imao više golova nego utakmica, a prosjek golova po utakmici bio 3.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !