Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
...:
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 10 avg 2012, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jest mi drago zbog Nene Markovivca sto razvalismo Portugalce. 
puno skokova jer je bilo puno promašaja i s jedne i s druge strane...Adibhf88 je napisao/la:Današnja utakmica - statistika:
Šut za 2 (25 od 35) = 71%
Šut za 3 (3 od 15) = 26,7%
Šut za 1 (16 od 30) = 53,3%
Izgubljenih lopti 24, ali zato skokova 53 na spram 27 portugalaca
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
neznam jel neko slucajno prati: Hrvatska - Slovenija nakon 3/4: 92:63 
Hvala Bogu pa Slovenci ne ugrabise Nurkica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
imali snimak na bh sa utakmice
On (Jusuf Nurkic) je igrao za Sloveniju nesto malo? Oprostite sto upadam k'o padobranac, neinformisan sam totalno.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Koliko se ja sjecam, a rijetko sam ovom pdf pa se izvinjavam ako grijesim, Nurkic je bio ovdje prosle godine ili nesto slicno i najavio da ce biti buduci reprezentativac i evo ga bogami, postade ne samo to nego i njen pravi lider. Svaka cast momku, i ostalima.
Koliko jos tekmi trebamo pobijediti,i koga da idemo u A-diviziju?
SLOBODA NAVIJAČIMA
Koliko ja imam informacije da je Jusuf za Slovence igrao kao kadet samo jednu prijateljsku utakmicu i hvala Bogu, njemu i njegovoj porodici koji su velike patriote i nisu željeli da Juka igra za drugu državu, ali poziva od BiH saveza nije bilo. Bolje upućeniji od mene govore kako je bilo strahovitih pritisaka od strane Slovenaca da zaigra za njihovu repku, ali Jusuf tim pritiscima nije podlegao i Hvala Bogu da je tako.
Samo Vrabac vise od 25 minuta, odlicno. Semafor se u neka doba pokvario na Ilidzi, ali eto srecom sve se zavrsilo dobro
Nastavljamo da gazimo, momci su odlicno fizicki pripremljeni kao sto sam i pricao. Markovic odlicno vodi i idemo po planu. Od utakmice do utakmice.
Nastavljamo da gazimo, momci su odlicno fizicki pripremljeni kao sto sam i pricao. Markovic odlicno vodi i idemo po planu. Od utakmice do utakmice.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sutrasnja pobjeda protiv Gruzije donosi nam prvo mjesto u grupi i prenosimo 2 boda

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- raul-zakon
- Kontakt:
Ako može neko da mi napiše sve naše igrače koji igraju na ovom prvenstvu i klubove u kojima igraju? 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
http://u18men.fibaeurope.com/enDivB/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false;raul-zakon je napisao/la:Ako može neko da mi napiše sve naše igrače koji igraju na ovom prvenstvu i klubove u kojima igraju?
Kindže, kindže...
- raul-zakon
- Kontakt:
Hvala!Adibhf88 je napisao/la:http://u18men.fibaeurope.com/enDivB/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false;raul-zakon je napisao/la:Ako može neko da mi napiše sve naše igrače koji igraju na ovom prvenstvu i klubove u kojima igraju?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !

Masina!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sajo 10
Potpisujem tvoj post.
Potpisujem tvoj post.
I sve to za 23 min i 9 potrosenih lopti.mdss je napisao/la:48-78 pobjeda![]()
![]()
![]()
![]()
Juka 20+15
Realno, uljez smo u ovoj diviziji. Odskacemo. Ne pripadamo tu. Ne vidim nacin kako mozemo izgubiti i jednu utakmicu do kraja? Mislim, moze se desit...Ali...
Dobro bi bilo da je odigran jedan ex yu u-18 turnir, po uzoru na onaj u Sloveniji...da vidimo gdje smo. Mislim da bi u A diviziji polucili dobar uspjeh. Al nije vazno sad. Nek se ovi momci samorealizuju na seniorskom nivou; tamo je najvaznije.
Je li ovo ono što se kod nas naziva "euforija",ono što nam sam se uvijek obije od glavu?floyd je napisao/la:I sve to za 23 min i 9 potrosenih lopti.mdss je napisao/la:48-78 pobjeda![]()
![]()
![]()
![]()
Juka 20+15
Realno, uljez smo u ovoj diviziji. Odskacemo. Ne pripadamo tu. Ne vidim nacin kako mozemo izgubiti i jednu utakmicu do kraja? Mislim, moze se desit...Ali...
Dobro bi bilo da je odigran jedan ex yu u-18 turnir, po uzoru na onaj u Sloveniji...da vidimo gdje smo. Mislim da bi u A diviziji polucili dobar uspjeh. Al nije vazno sad. Nek se ovi momci samorealizuju na seniorskom nivou; tamo je najvaznije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jel mi imamo do 20 god reprezentaciju? koliko se sjecam nedavno je bilo prvenstvo b divizije, a nisam nas vidio. Ili je plan da ova U18 nastavi sa Markovicem takmicenje i u U20
Gledao sam juce tekmu i nisu loši momci, samo bi Marković trebao biti još strožiji i pokoji šamar
podijeliti za gubljenje lopti u 4 na 1 kontri i slicno, te stare metode su dobro isprobane i prije ce tako ova djeca postati neki igraci nego ako se lafo fino sa njima postupa
Gledao sam juce tekmu i nisu loši momci, samo bi Marković trebao biti još strožiji i pokoji šamar
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.