Brnjoo je napisao/la:Mi ocito igramo bolje bez Raula i sl.. Legenda pa sta, rekorder u svemu pa sta, dao sve za Real pa sta...
Uostalom, jeebes legendu, bitniji su naslovi
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Imali kakvi novosti kod vas ?
Nesto se stisalo oko transfera ili Jose stvarno nemisli nikog dovesti ove sezone ?
Nesto se stisalo oko transfera ili Jose stvarno nemisli nikog dovesti ove sezone ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Samo Morata. Niko nam vise i ne treba.DesimaL je napisao/la:Imali kakvi novosti kod vas ?![]()
Samo da jos Kaka ode i svi sretni. Joj kako cemo vas nabit u Superkupu, jesam pozelio onog "fajta"
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Nema Real vise para kostao ih CR, Kaka & Co.. plus Josetovi dzokeri poput Altintopa..DesimaL je napisao/la:Imali kakvi novosti kod vas ?![]()
Ako se Perez naljuti kupit ce vam cijeli klub zajedno sa Nou Campom i pretvorit ga u parkiraliste.DonVito je napisao/la: Nema Real vise para kostao ih CR, Kaka & Co.. plus Josetovi dzokeri poput Altintopa..
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma uglavnom se vrte 2 imena...Luka Modrić, za kojeg sam izgleda ipak bio u krivu kad sam rekao da je on gotova stvar, da je naš samo se to krije.DesimaL je napisao/la:Imali kakvi novosti kod vas ?![]()
Axel Witsel, koji je trebao biti jeftinija alternativa, 25-30 mil. , ali i za njega se ušutiše.
Ah, da, prije 10-ak dana sam čitao i da nas povezuju sa onim iz Fulhama, Moussa Dembele, čini mi se.
Ma ovo je yebo lud zbunjenog, čini se da samo Jozo zna šta je u pitanju, ali ja mislim da se čeka da se riješi status Kake', jer lijepo je Šef rekao: "ako niko ne ode, niko neće ni doći".
Lično ne bih imao ništa protiv i da ostane ova ekipa na okupu...godinu dana iskusnija, uigranija, kvaliteta ne manjka...
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 11 avg 2012, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Dali ce Arbeloa izdrzati sam na toj pozici desnog beka ?D10S je napisao/la:Samo Morata. Niko nam vise i ne treba.DesimaL je napisao/la:Imali kakvi novosti kod vas ?![]()
Dobro jeste u blagoj prednost zbog promjene trenera,ali u ovim utakmica nema favorita tako da se netrebas razocarati ako bude obrnutoD10S je napisao/la:Samo da jos Kaka ode i svi sretni. Joj kako cemo vas nabit u Superkupu, jesam pozelio onog "fajta"
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 11 avg 2012, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Altintop je dosao kao slobodan igrac.DonVito je napisao/la:Nema Real vise para kostao ih CR, Kaka & Co.. plus Josetovi dzokeri poput Altintopa..DesimaL je napisao/la:Imali kakvi novosti kod vas ?![]()
- Nail for Real
- Kontakt:
Pazi, kostao nas CR a mi sljedece godine uzeli Mariu za 30 milja pa poslije Fabia za isto tolikoD10S je napisao/la:Ako se Perez naljuti kupit ce vam cijeli klub zajedno sa Nou Campom i pretvorit ga u parkiraliste.DonVito je napisao/la: Nema Real vise para kostao ih CR, Kaka & Co.. plus Josetovi dzokeri poput Altintopa..
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- raul-zakon
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:Mogu misliti gdje je ova lopta zavrsila![]()
Ne pristaj na muku, bolan !
Rane su još svježe...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Bice da je Altintop dzaba grijao i klupu RealaNail for Real je napisao/la:Pazi, kostao nas CR a mi sljedece godine uzeli Mariu za 30 milja pa poslije Fabia za isto tolikoD10S je napisao/la:Ako se Perez naljuti kupit ce vam cijeli klub zajedno sa Nou Campom i pretvorit ga u parkiraliste.DonVito je napisao/la: Nema Real vise para kostao ih CR, Kaka & Co.. plus Josetovi dzokeri poput Altintopa... A Altintop dosao dzabe
.
Jeli istina da je Kaka spreman smanjiti platu ako predje u Milan tj. 5 mill, dok u Realu ima oko 9 mill za nista, kako je zahvalan Realu..
Bice da je Altintop dzaba grijao i klupu Reala
Jeli istina da je Kaka spreman smanjiti platu ako predje u Milan tj. 5 mill, dok u Realu ima oko 9 mill za nista, kako zahvalan Realu..[/quote]
Normalno da je imao platu ali nije imao ugovora tako da je dosao slobodan znaci bez transferski para a to je usteda na svakog igraca koji tako dodje.
Jeli istina da je Kaka spreman smanjiti platu ako predje u Milan tj. 5 mill, dok u Realu ima oko 9 mill za nista, kako zahvalan Realu..[/quote]
Normalno da je imao platu ali nije imao ugovora tako da je dosao slobodan znaci bez transferski para a to je usteda na svakog igraca koji tako dodje.
Taj Perez da bi kupio samo Messija, Iniestu i Xavija, trebao bi da proda pola kluba.
O ostalima da i ne pricam.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ta trojica ne bi imala mjesta u Realu.M4kaveli je napisao/la:Taj Perez da bi kupio samo Messija, Iniestu i Xavija, trebao bi da proda pola kluba.
[youtube][/youtube]D10S je napisao/la:Ta trojica ne bi imala mjesta u Realu.M4kaveli je napisao/la:Taj Perez da bi kupio samo Messija, Iniestu i Xavija, trebao bi da proda pola kluba.
Sto bolan sam sebe lazes ?D10S je napisao/la:Ta trojica ne bi imala mjesta u Realu.M4kaveli je napisao/la:Taj Perez da bi kupio samo Messija, Iniestu i Xavija, trebao bi da proda pola kluba.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
nanek
Cristiano Ronaldo and Ricardo Kakà made Corey McGurgan's dream come true. This young Real Madrid fan, who suffers from cancer, travelled from Ireland to Philadelphia to meet his idols!

Ho ho ho, provokacija...
Niti jedni niti drugi niste realni, prvi koji govore da bi morao prodati pola tima da uzme tu trojicu, a ovi " naši " da ne bi imali mjesta kod nas u klubu
Niti jedni niti drugi niste realni, prvi koji govore da bi morao prodati pola tima da uzme tu trojicu, a ovi " naši " da ne bi imali mjesta kod nas u klubu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.