Jel te boJe Haris Snickers Handzic?Iskren je napisao/la:Ako cemo realno govoriti nakon svega i svih desavanja i sokova kod igraca,mislim da ce nas taj Novi Rudar Prijedor bez neke velike muke razbiti s jedno 3-0. Ljudi su registrovali sve igrace a imaju jako zanimljivu ekipu koja se realno iznenada moze naci u samom vrhu naseg fudbala,pa vidjecemo ..Samo realno treba gledati na mogucnost nase ekipe i na nase prevelike zelje kao navijaca nista drugo pozz !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
stvarno, sve extra bilo, nisu mi ni smetala ona namjerna zadrzavanja, znaci atmosfera uvijek vrh bila. Jos da smo prosli bilo bi jos bolje, ali eto, valjda cemo uzet' ove godine barem jedan trofejHigh je napisao/la:Ako ništa, Podgorica je ugostila grupu koju vrijedi slušati i gledati. Svako ko je bio na tekmi je mogao vidjeti da su buljili u nas sve vrijeme. Ljepota.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jesmo, digli se, moglo nam se. I lijepo je bilo uživati u EL. Daleko za viršle, kobasice i ostale, kako ih već nazivate, ha?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Bilo je lijepo dok je trajalo. Sad se vracamo sivilu takmicenja u okviru NSBiH.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Hordas Doboj je napisao/la:Bilo je lijepo dok je trajalo. Sad se vracamo sivilu takmicenja u okviru NSBiH.
gore sivilo od UEFA-inih takmicenja ne mozes vidjet ...koji su to lihvari i licemjeri i sta sve ne ...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Dobro buraz i ta ima mjesta al nisam na to mislioazizmpj je napisao/la:Hordas Doboj je napisao/la:Bilo je lijepo dok je trajalo. Sad se vracamo sivilu takmicenja u okviru NSBiH.
gore sivilo od UEFA-inih takmicenja ne mozes vidjet ...koji su to lihvari i licemjeri i sta sve ne ...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Crni gavran
- Kontakt:
Ma Sarajevo je samo trebalo ozbiljnije da udje u mec. Ali nije i jbg, izbacis Levski a ispadnes od Zete, nigdje veze stvarno, ali takvi smo mi. Skola za buducnost
Ipak sve cestitke Sarajevu, poslije rata daleko najuspjesniji tim u euro takmicenjima.
Azize, nemaoj tako, trebamo malo izaci izvan svoje avlije, ne treba se qrcit samo u svom selu
. Kad izadjes vani, tek ondah spoznas ko si, sta si. Samo za Evropu se treba bolje pripremiti, vise para, bolja pojacanja, bolje pripreme a potcjenjivanje protivnika to treba zabraniti
Ipak sve cestitke Sarajevu, poslije rata daleko najuspjesniji tim u euro takmicenjima.
Azize, nemaoj tako, trebamo malo izaci izvan svoje avlije, ne treba se qrcit samo u svom selu
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- savatihotece
- Kontakt:
Predlažem pitarima da ne igraju Premijer ligu, pošto su oni to prerasli, a i mogu slučajno izgubit u Prijedoru.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
EE jarane šta ima svaka čast na realnosti ma ne znam šta da ti kažem nismo igrali dobro ali i takvi smo bili kao Real za njih viktorije se haman igralo jest bilo grešaka i to početničkih ali to je sastavni dio igre i nervoza je činila svoje ali niko ama baš niko da kaže pa majku mu to Sarajevo baš nije imalo sreče eto sinoć sam na miru pregledao utakmicu mogli smo ih glatko dobiti ili igrati neriješeno a mogli su i oni još jedan mirne duše zabiti ali porediti njihove šanse sa našim nema logike međutim ko te pita igra se u golove ne u šanse.Crni gavran je napisao/la:Ma Sarajevo je samo trebalo ozbiljnije da udje u mec. Ali nije i jbg, izbacis Levski a ispadnes od Zete, nigdje veze stvarno, ali takvi smo mi. Skola za buducnost![]()
Azize, nemaoj tako, trebamo malo izaci izvan svoje avlije, ne treba se qrcit samo u svom selu. Kad izadjes vani, tek ondah spoznas ko si, sta si. Samo za Evropu se treba bolje pripremiti, vise para, bolja pojacanja, bolje pripreme a potcjenjivanje protivnika to treba zabraniti
Sarajevo ljubavi moja!
Kakva crna realnost to su fakti.
Izbaciti jednog ; Genka,Levskog,Sigmu,Helsingborga,Orebra,Spartu Trnavu itd.To nije mala stvar, i ko zna hoce li ikad i itko, od nasih klubova nesto slicno uraditi. 
- Crni gavran
- Kontakt:
Pozdrav za tebe sekac buraz , u Prijedoru bi trebali da pobijedite, samo umjesto Hadzica stavite Haskica, ili obadvojicu u spic , ne moze Hadzija sam
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
http://fksinfo.com/galerija/fk-zeta---f ... lika#14197" onclick="window.open(this.href);return false; vidi kako su ga udarali jadnika majku im ****Crni gavran je napisao/la:Pozdrav za tebe sekac buraz , u Prijedoru bi trebali da pobijedite, samo umjesto Hadzica stavite Haskica, ili obadvojicu u spic , ne moze Hadzija sam
Sarajevo ljubavi moja!
- Burberry46
- Kontakt:
Pripremi se, praznik vam je u Prijedoru dolazi Sarajevo!djoleprijedor je napisao/la:Pričaćemo poslije tekme,kad dobijete dozu u "provinciji"..Mnogo ste se digli,a niste ništa posebno,što ćemo vam dokazati u nedjelju...Hz-Sa je napisao/la: provincijalac nijedne !!! šššššš
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Crni gavran
- Kontakt:
Kakva doza u Prijedoru nidje veze
Rudar moze da da gol samo slucajno
Rudar moze da da gol samo slucajno
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ma evo sve "piškamo" od sreće i uzbuđenja...Burberry46 je napisao/la: Pripremi se, praznik vam je u Prijedoru dolazi Sarajevo!
Mens sana in corpore sano.
Hocemo ako se expresno vrati iz Srbije,i ponovo potpise za Sarajevo u toku danasnjeg danaCrni gavran je napisao/la:Pozdrav za tebe sekac buraz , u Prijedoru bi trebali da pobijedite, samo umjesto Hadzica stavite Haskica, ili obadvojicu u spic , ne moze Hadzija sam
P.S.zabijo je nama Rudar i po 5 komada,sjetit se samo kupa od prosle godine
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gostovanje u Podgorici je definitivno bilo jedno odlicno iskustvo, malo peglanja zbog velike temperature i uzasnog puta, ali prestava Hordi Zla je bila nevjerovatna. Dovoljno je reci da su se konstantno mogli vidjeti blicevi sa drugih tribina, kao i zapanjenost njihove murije i redara.
Mislim da je ovo definitivno najbolje odradjeno gostovanje jedne grupe van BiH, kad se pjevala himna ostale tribine su gotovo sutile.
Jos bi samo da pohvalim CG muriju, prekorektni su ljudi na svakih dva tri sata su nam sipali vodu, zajebavali se s nama, definitivno preregularni.
**** rezultat je izost'o, ali idemo dalje, okrecemo se Prijedoru. Tu se mora pobjediti ili barme izvuci bod da se ne bi zaostalo za konkurentima vec poslije prva dva kola. Idemo polako iz utakmice u utakmicu, borit cemo se za titulu, vjerovatno je necemo osvojiti ali necemo odustati to je sigurno.
Sutra treba obratiti panzju i na dule komsija i borca gdje ce se dosta reci o tome ko ce se boriti za sam vrh. Zeljo bi pobjedom dobro otvorio sezonu dok bi Borac pobjedom ili eventualnim bodom poslije prva dva kola postao prvi pretendent za naslov.
Vidimo se u Prijedoru i neka bolji pobjedi.
Mislim da je ovo definitivno najbolje odradjeno gostovanje jedne grupe van BiH, kad se pjevala himna ostale tribine su gotovo sutile.
Jos bi samo da pohvalim CG muriju, prekorektni su ljudi na svakih dva tri sata su nam sipali vodu, zajebavali se s nama, definitivno preregularni.
**** rezultat je izost'o, ali idemo dalje, okrecemo se Prijedoru. Tu se mora pobjediti ili barme izvuci bod da se ne bi zaostalo za konkurentima vec poslije prva dva kola. Idemo polako iz utakmice u utakmicu, borit cemo se za titulu, vjerovatno je necemo osvojiti ali necemo odustati to je sigurno.
Sutra treba obratiti panzju i na dule komsija i borca gdje ce se dosta reci o tome ko ce se boriti za sam vrh. Zeljo bi pobjedom dobro otvorio sezonu dok bi Borac pobjedom ili eventualnim bodom poslije prva dva kola postao prvi pretendent za naslov.
Vidimo se u Prijedoru i neka bolji pobjedi.
Ljudi, jel ima prenos iz Prijedora na mojatv????
Ne vidim nikakve najave da dolazite
Inace ulaz ako dodjete za vas ce biti 5 KM... 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
dolaze igraci to je sigurno kao i sto cemo vas dobiti da vidite kako igraa evropske ekipe!Nama je 5 km malo stavite vise ljubav se ne moze kupiti novcem.NAPRIJED SARAJEVOOOOOOOO !Prijedor je napisao/la:Ne vidim nikakve najave da dolaziteInace ulaz ako dodjete za vas ce biti 5 KM...
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hajdeee, Kyle88 i 34 gosta.