Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nekad prošle godine dok smo harali bih na ovaj post reagovao drugačije, rekao bi da nam stadion treba, da se pare moraju za to izdvajat, da Željo zaslužuje dobar stadion za evropske utakmice. Ali u ovom trenutku, poslije viđenog u Evropi od svih naših klubova ne znam ni što će nam taj moderni stadion. Da se ne lažemo, niko sretniji od mene ako se napravi i ta zapadna tribina pa mognemo igrat evropske utakmice na Grbavici. Al čemu to kad nam je vrhunac pokazanih igara u Evropi prolazak Šerifa i ostalo su same blamaže, tri godine-jedno prođeno pretkolo, tuga! Nek pare za sad idu u jačanje igračkog kadra, a stadion polako, i šta da napravimo stadion, ljudi dođu na moderan stadion da gledaju poluamatere.zodi36 je napisao/la:od cega cete napraviti ba.od cega.pa nemozete dovesti igraca za 10,000 eura da pravite tribine,ccccccccc.ja neznam dali ljudi uopste razmisljaju o stanju u drzavi.kome je sada do tribine,smanjuju se plate,kresu budjeti,tramvaji najgori u evropi,stanica katastrofa,igman katastrofa,tu treba ulagati pare .kakav stadion
eto stadion nije vazan , repka treba da se bruka svake godine na BP , prvak drzave nema stadiona normalnog a ti o tramvajima , kakvi bolan tramvji ne mozes to poredit s najpoznatijim sportskim kolektivom u BiH , i nije toliko tesko napraviti tribinu koliko ti mislis ...zodi36 je napisao/la:od cega cete napraviti ba.od cega.pa nemozete dovesti igraca za 10,000 eura da pravite tribine,ccccccccc.ja neznam dali ljudi uopste razmisljaju o stanju u drzavi.kome je sada do tribine,smanjuju se plate,kresu budjeti,tramvaji najgori u evropi,stanica katastrofa,igman katastrofa,tu treba ulagati pare .kakav stadion
Od betona!zodi36 je napisao/la:od cega cete napraviti ba.od cega.pa nemozete dovesti igraca za 10,000 eura da pravite tribine,ccccccccc.ja neznam dali ljudi uopste razmisljaju o stanju u drzavi.kome je sada do tribine,smanjuju se plate,kresu budjeti,tramvaji najgori u evropi,stanica katastrofa,igman katastrofa,tu treba ulagati pare .kakav stadion
sto se repka bruka na bilinom.pa jesil ti bio ikad tamo,da vidis svlacionica,svaki igrac ima svoj tus,bazeni u svlacionicama,gotiva ziva,problem je bio samo trava ali eto i to je rijeseno.cuj zeljo brend u evropi,,,heheheheh,daj momak malo objektivnosti samo.koga ba briga za fudbalom.padaju drzave kao grcka,spanija pa niko da se pocese a ti tamo o nekom selji,ccccccccmirza1921 je napisao/la:eto stadion nije vazan , repka treba da se bruka svake godine na BP , prvak drzave nema stadiona normalnog a ti o tramvajima , kakvi bolan tramvji ne mozes to poredit s najpoznatijim sportskim kolektivom u BiH , i nije toliko tesko napraviti tribinu koliko ti mislis ...zodi36 je napisao/la:od cega cete napraviti ba.od cega.pa nemozete dovesti igraca za 10,000 eura da pravite tribine,ccccccccc.ja neznam dali ljudi uopste razmisljaju o stanju u drzavi.kome je sada do tribine,smanjuju se plate,kresu budjeti,tramvaji najgori u evropi,stanica katastrofa,igman katastrofa,tu treba ulagati pare .kakav stadion
Ja pametujem ? , pa seljacino sam si dosao tu i poceo prvi da provociras .zodi36 je napisao/la:ok druze,evo idem.ali taj inat pretoci u to pa otidji i pomozi nesto.bravar,stolar,inzinjer,bilo sta samo daj doprinos,naravno djaba a nemoj pametovat po forumu
Da su uprave razmisljale kao navijaci i pravil malo pomalo, etapu po etapu tribinu po tribinu do sad bi imali ovakav stadion, da smo od 2003. poceli kad smo igrali protiv Newcastlea, do sad ako nista imali jos jednu funkcionalnu triinu sam mokrim cvorovima, WCeima, al **** imali smo onaj pad poslije Newcastlea u svakom smislu zato sad bi trebali poceti bar od neceg, Tribinu po tribinu i laganodamirfile je napisao/la:Strasno bi izgledalo nema daljenime_tm87 je napisao/la:![]()