FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bob » 11 avg 2012, 03:12

nisam ekonomista tako ne znam jel izvodljivo al nek otvore racun , nek raja koja moze uplacuje mjesecno 10 KM ako nista :) , vala valjda ima par hiljada ljudi koji bi mogli izdvojiti tu neku cifru pa jbt cekati dvije ,tri godine da se skupi , od lupam svakog drugog transfera ostaviti odredjenu cifru za stadion nesto realno da se pokrene i ostale akcije povodom toga jer cekati da ce nam grad ili neko drugi izgaditi :lol: , onu vjecnicu grade vec 10 godina pa nikad kraja a kamoli stadion da nam sagrade ...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 11 avg 2012, 03:24

Kad bi parole poceli dizat, vjerujte da bi brzo bio izgradjen!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 11 avg 2012, 04:20

Pa eto onda, neko ko je veoma blizak momcima koji općenito drže tribinu na nogama neka da prijedlog i nek' polahko krenu pritisci sa strane navijača da vide kakav je naš stav u vezi stadiona.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 avg 2012, 08:10

Kakav je taj Brazilac sto je jucer dolazio.. Stoper, 197 cm.. Aco, Pile dajte nam kakav info..

I Zujo rece da istok on i Amar mogu napraviti. Ja bih bio presretan da se bilo sta pocne raditi. Sanjam stadion kao na ovoj fotografiji godinama...
BUDI ŽELJO !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 11 avg 2012, 10:10

Dijelite, zovite raju...
slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 11 avg 2012, 10:53

može li se sutra (na dan utakmice) kupit godišnja i gdje (do kad) ?

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 11 avg 2012, 10:54

nime_tm87 je napisao/la:slika
HOĆEMO STADION I TAČKA
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 11 avg 2012, 11:03

Sanjano sam sinoć, naslov na fkzeljeznicar.com "Zeljo pravi istocnu i zapadnu tribinu" i jutros ustanem i razocaram se :roll:

nanek

Post Postao/la nanek » 11 avg 2012, 11:15

Samo vi svi dodjite veceras u pola 8 na trening ;)

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 11:34

od cega cete napraviti ba.od cega.pa nemozete dovesti igraca za 10,000 eura da pravite tribine,ccccccccc.ja neznam dali ljudi uopste razmisljaju o stanju u drzavi.kome je sada do tribine,smanjuju se plate,kresu budjeti,tramvaji najgori u evropi,stanica katastrofa,igman katastrofa,tu treba ulagati pare .kakav stadion

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 11 avg 2012, 11:48

zodi36 je napisao/la:od cega cete napraviti ba.od cega.pa nemozete dovesti igraca za 10,000 eura da pravite tribine,ccccccccc.ja neznam dali ljudi uopste razmisljaju o stanju u drzavi.kome je sada do tribine,smanjuju se plate,kresu budjeti,tramvaji najgori u evropi,stanica katastrofa,igman katastrofa,tu treba ulagati pare .kakav stadion
Nekad prošle godine dok smo harali bih na ovaj post reagovao drugačije, rekao bi da nam stadion treba, da se pare moraju za to izdvajat, da Željo zaslužuje dobar stadion za evropske utakmice. Ali u ovom trenutku, poslije viđenog u Evropi od svih naših klubova ne znam ni što će nam taj moderni stadion. Da se ne lažemo, niko sretniji od mene ako se napravi i ta zapadna tribina pa mognemo igrat evropske utakmice na Grbavici. Al čemu to kad nam je vrhunac pokazanih igara u Evropi prolazak Šerifa i ostalo su same blamaže, tri godine-jedno prođeno pretkolo, tuga! Nek pare za sad idu u jačanje igračkog kadra, a stadion polako, i šta da napravimo stadion, ljudi dođu na moderan stadion da gledaju poluamatere.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 11 avg 2012, 11:49

zodi36 je napisao/la:od cega cete napraviti ba.od cega.pa nemozete dovesti igraca za 10,000 eura da pravite tribine,ccccccccc.ja neznam dali ljudi uopste razmisljaju o stanju u drzavi.kome je sada do tribine,smanjuju se plate,kresu budjeti,tramvaji najgori u evropi,stanica katastrofa,igman katastrofa,tu treba ulagati pare .kakav stadion
eto stadion nije vazan , repka treba da se bruka svake godine na BP , prvak drzave nema stadiona normalnog a ti o tramvajima , kakvi bolan tramvji ne mozes to poredit s najpoznatijim sportskim kolektivom u BiH , i nije toliko tesko napraviti tribinu koliko ti mislis ...
ne brini mama sve je uredu

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 11 avg 2012, 12:01

Od betona!
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 12:05

mirza1921 je napisao/la:
eto stadion nije vazan , repka treba da se bruka svake godine na BP , prvak drzave nema stadiona normalnog a ti o tramvajima , kakvi bolan tramvji ne mozes to poredit s najpoznatijim sportskim kolektivom u BiH , i nije toliko tesko napraviti tribinu koliko ti mislis ...
sto se repka bruka na bilinom.pa jesil ti bio ikad tamo,da vidis svlacionica,svaki igrac ima svoj tus,bazeni u svlacionicama,gotiva ziva,problem je bio samo trava ali eto i to je rijeseno.cuj zeljo brend u evropi,,,heheheheh,daj momak malo objektivnosti samo.koga ba briga za fudbalom.padaju drzave kao grcka,spanija pa niko da se pocese a ti tamo o nekom selji,cccccccc

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 11 avg 2012, 12:09

@Zodi36 , druze aj ti razligu sa ove teme, boli tebe briga kako ce se stadion izgradit, a u inat takvim kao što si ti volio bih da se vec jednom pocne radit nesto, pa da svi pocrkate 8-)

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 12:10

ok druze,evo idem.ali taj inat pretoci u to pa otidji i pomozi nesto.bravar,stolar,inzinjer,bilo sta samo daj doprinos,naravno djaba a nemoj pametovat po forumu

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 11 avg 2012, 12:25

zodi36 je napisao/la:ok druze,evo idem.ali taj inat pretoci u to pa otidji i pomozi nesto.bravar,stolar,inzinjer,bilo sta samo daj doprinos,naravno djaba a nemoj pametovat po forumu
Ja pametujem ? , pa seljacino sam si dosao tu i poceo prvi da provociras .

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 11 avg 2012, 12:43

Koliko ste vi smijesni....hahahahahah....pa vi ce te napraviti te tribine kad prestanu nemiri u pojasu gaze..u kojem filmu vi zivite bolan!!?? pa vi nemate dovoljno para da ofarbate ogradu na stadionu..spustite se na zemlju i razmisljajte o tome kako cete izboriti evropu ove godine da se opet obrukate kao i ostala cetvorka trojka koja ce biti u vrhu tabele!!! P.S sutra iz x-2...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 avg 2012, 12:46

damirfile je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:slika
Strasno bi izgledalo nema dalje :o :o
Da su uprave razmisljale kao navijaci i pravil malo pomalo, etapu po etapu tribinu po tribinu do sad bi imali ovakav stadion, da smo od 2003. poceli kad smo igrali protiv Newcastlea, do sad ako nista imali jos jednu funkcionalnu triinu sam mokrim cvorovima, WCeima, al **** imali smo onaj pad poslije Newcastlea u svakom smislu zato sad bi trebali poceti bar od neceg, Tribinu po tribinu i lagano
Zadnja izmjena: lisander, dana/u 11 avg 2012, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 avg 2012, 12:46

Neozbiljan si totalno ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Rule_hz i 57 gostiju.