FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admirone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admirone » 11 avg 2012, 12:46

kanidja87 je napisao/la:Koliko ste vi smijesni....hahahahahah....pa vi ce te napraviti te tribine kad prestanu nemiri u pojasu gaze..u kojem filmu vi zivite bolan!!?? pa vi nemate dovoljno para da ofarbate ogradu na stadionu..spustite se na zemlju i razmisljajte o tome kako cete izboriti evropu ove godine da se opet obrukate kao i ostala cetvorka trojka koja ce biti u vrhu tabele!!! P.S sutra iz x-2...
Pa vi jednog drugoligasa niste bili u stanju da pobjedite u dvije tekme, a najavljujete pobjedu protiv osvajaca duple krune. :lol: :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 11 avg 2012, 12:52

admirone je napisao/la:
kanidja87 je napisao/la:Koliko ste vi smijesni....hahahahahah....pa vi ce te napraviti te tribine kad prestanu nemiri u pojasu gaze..u kojem filmu vi zivite bolan!!?? pa vi nemate dovoljno para da ofarbate ogradu na stadionu..spustite se na zemlju i razmisljajte o tome kako cete izboriti evropu ove godine da se opet obrukate kao i ostala cetvorka trojka koja ce biti u vrhu tabele!!! P.S sutra iz x-2...
Pa vi jednog drugoligasa niste bili u stanju da pobjedite u dvije tekme, a najavljujete pobjedu protiv osvajaca duple krune. :lol: :lol:
Ja nista ne najavljujem samo dajem kladionicarski prijedlog kako ces uzeti lovu :D
I jos nesto..vecerasnjim odlaskom na trening samo cete stvoriti jos veci pritisak na igrace koji su i ovako u bedu...
Do sada smo 2 trofeja uzeli na vasem stadionu, bolja nam je atmosfera u klubu, lopta je okrugla i uz malo srece mozda dodje i iz 2 u 2 ;D

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 avg 2012, 13:07

Ista priča pred svaku utkamicu.

Furate se na dva trofeja osvojena na Grbavici, a zaboravljate da nam prošle sezone u 4 utakmice niste gola zabili.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 11 avg 2012, 13:10

GaziHusrevbeg je napisao/la:Ista priča pred svaku utkamicu.

Furate se na dva trofeja osvojena na Grbavici, a zaboravljate da nam prošle sezone u 4 utakmice niste gola zabili.
Bas zbog toga sam pomalo i uvjeren u pobjedu...svemu dodje kraj prije ili kasnije!!!
i zapamti jedno nepisano sportsko pravilo a to je da kada dodjes do vrha nemas vise kuda ici gore, mozes samo ici prema dole!!!

AmaRTM87
Kontakt:

Post Postao/la AmaRTM87 » 11 avg 2012, 13:12

http://www.mediafire.com/?eu09b55fpyxzyhd
Evo jos wallpapera
Misljenje ? :D
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 avg 2012, 13:15

kanidja87 je napisao/la:

Bas zbog toga sam pomalo i uvjeren u pobjedu...svemu dodje kraj prije ili kasnije!!!
i zapamti jedno nepisano sportsko pravilo a to je da kada dodjes do vrha nemas vise kuda ici gore, mozes samo ici prema dole!!!
Tvoj klub je idealan primjer za tvoju teoriju.

Za Željezničar to pravilo ne važi, već 3 godine smo u vrhu, a bit ćemo još zadugo aBd. Prvih par godina naše dominacije je najbolnije, a poslije ćete se već naviknuti...
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 11 avg 2012, 13:20

AmaRTM87 je napisao/la:http://www.mediafire.com/?eu09b55fpyxzyhd
Evo jos wallpapera
Misljenje ? :D
Iskreno, bolji su ti oni stari. Ova dva nova su mi... :roll:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 11 avg 2012, 13:21

GaziHusrevbeg je napisao/la:
kanidja87 je napisao/la:

Tvoj klub je idealan primjer za tvoju teoriju.

Za Željezničar to pravilo ne važi, već 3 godine smo u vrhu, a bit ćemo još zadugo aBd. Prvih par godina naše dominacije je najbolnije, a poslije ćete se već naviknuti...
Osjetis li ti da nesto puca za tom vasom dominacijom!!?? dominirajte iducih 150 godina ako vam je to cejf... i sami znate zasto mi igramo ovu smrdljivu ligu!!! a one serpe sto smo osvojili nam sluze da spremacice zaljevaju cvijece u trofejnoj sali!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2012, 13:26

kanidja87 je napisao/la:Osjetis li ti da nesto puca za tom vasom dominacijom!!?? dominirajte iducih 150 godina ako vam je to cejf... i sami znate zasto mi igramo ovu smrdljivu ligu!!! a one serpe sto smo osvojili nam sluze da spremacice zaljevaju cvijece u trofejnoj sali!!!
Jel, a sto onda muda svoja pojedoste na na onom foumu. :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2012, 13:27

kaniđa je jutros malo prešmrk'o pa ga je opalila pozitiva...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 11 avg 2012, 13:28

E sad će marketing proradit. Jedan je Nermin Numić!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 11 avg 2012, 13:28

kanidja87 je napisao/la:Osjetis li ti da nesto puca za tom vasom dominacijom!!?? dominirajte iducih 150 godina ako vam je to cejf... i sami znate zasto mi igramo ovu smrdljivu ligu!!! a one serpe sto smo osvojili nam sluze da spremacice zaljevaju cvijece u trofejnoj sali!!!
:lol: :lol: :lol:

Smori se ti secesionisto ubjedjujuci nas da vam titula nista ne znaci. Cemu ponavljanje?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Nikica

Post Postao/la Nikica » 11 avg 2012, 13:28

Ko je ovaj momak kod Antolovića nepoznat mi lik ??
Majstor Karatea

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 11 avg 2012, 13:30

Nikica je napisao/la:Ko je ovaj momak kod Antolovića nepoznat mi lik ??
To je novi čovjek zadužen za marketing, i predstavnik je navijača...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 avg 2012, 13:31

ipetm je napisao/la:E sad će marketing proradit. Jedan je Nermin Numić!
jel pr?
Za zivot cijeli!

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 11 avg 2012, 13:34

pile87 je napisao/la:
Jel, a sto onda muda svoja pojedoste na na onom foumu. :lol:[/quote
O cemu ti momak...na Banjaluckom forumu se vodi raspravlja o tome sa koliko napadaca da se krene od prve minute...ajde momci uzivajte u ovim praznicima i nek bolji pobjedi!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2012, 13:40

kanidja87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Jel, a sto onda muda svoja pojedoste na na onom foumu. :lol:[/quote
O cemu ti momak...na Banjaluckom forumu se vodi raspravlja o tome sa koliko napadaca da se krene od prve minute...ajde momci uzivajte u ovim praznicima i nek bolji pobjedi!!!
Boga mi se najvise pise o tome kakve poglede Amar upucuje na tribinu al hajd...Vi niste konkurent kao ni prosle godine vece sanse imaju i Siroki i maleni.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 avg 2012, 13:46

Ajde molim te objasni nam "zasto" igrate ovo ligu, izgleda da si ti jos jedan od onih koji tripuju da je RS drzava pa sanjas da ligu RS koju cete igrati i tako izlaziti u evorpu ili mozda tripujes "veliku srbiju" i da igrate Jelen ligu? :lol:
Eto kao vi igrate ligu BiH nije sto hocete nego "sto morate". Lafo vam ne znace one "serpe" nista a sta se onda borite za njih i za izlazak u evropu ?

Jedva cekam revans u BL da vidim jeste li se naucili osnovnoj kulturi li je jos uvijek na snazi moto "sve sto nije srpsko treba da se mrzi".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 11 avg 2012, 13:48

sad ce nama samsung biti sponzor numa u markentingu :D

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 11 avg 2012, 13:50

Elegant je napisao/la:
Ajde molim te objasni nam "zasto" igrate ovo ligu, izgleda da si ti jos jedan od onih koji tripuju da je RS drzava pa sanjas da ligu RS koju cete igrati i tako izlaziti u evorpu ili mozda tripujes "veliku srbiju" i da igrate Jelen ligu? :lol:
Eto kao vi igrate ligu BiH nije sto hocete nego "sto morate". Lafo vam ne znace one "serpe" nista a sta se onda borite za njih i za izlazak u evropu ?

Jedva cekam revans u BL da vidim jeste li se naucili osnovnoj kulturi li je jos uvijek na snazi moto "sve sto nije srpsko treba da se mrzi".
moze tu on ideju okaciti macku o rep.mogu zaboraviti "veliku srbiju" oni lafo imaju neku ideju o velikoj srbiji a svake godine sve manji i manji.glupi ste kao neka stvar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.