AllGunsBlazing je napisao/la:Kada bi svi bili zdravi i zivi ja bih volio gledati ovakav sastav:
______WOJO______
Sagna-TV-Kos-Gibbs
__Arteta-Song_____
______Jack_______
Gervinho__Cazorla
_____Giroud______
Mislim odbrana i golman je svima jasno, i svima isto. E vezni red, Jack je AMF, to je igrao u mladjim kategorijama, to mu je Wenger namijenio sad, to je i Cesc rekao da ce igrati(nesto kao svi traze zamjenu za mene, a tu je Jack, a Cesc je u Arsenalu igrao AMF). Zbog toga mislim da ce Jack igrati AMF, jos prosle godine je dobro to igrao(u pripremnim). Cazorla bi mogao biti tipa Pires, a Gervinho je po meni najbolje krilo u Arsenalu.
Druga postava:
_____Fabianski_____
Jenk-Mert-Kyle-Santos
____Ramsey-Coq____
______OX__________
Theo_________Podolski
______Van Moron_____
Stoperski par iz ove druge postave bih ja licno koristio protiv Stoke Citya i slicnih ekipa, jer su dosta visoki. Ox bi dobivao veliku minutazu, kao i rezervna krila. Van Moron je na klupi iz nekoliko stvari, sto ej moron,odnosno odnos prema dresu, te zato sto smatram da nece ponoviti ovu sezonu, u tome ce ga sprijeciti ili losa forma, ili povrede ili to sto bi Arsenal sad malo vise trebao igrati i na druge igrace.
To je vec malo puno pretjerano.
Da ti nije tog "morona" sada bi gledao utakmicu za ulazak u EL, nesto ovako: "Arsenal : Zeta" ili slicno.
Meni je krajnje neozbiljno spominjati nesto tako, "odnos prema dresu" cak i kad je PL BiH u pitanju. Malo mi vise naginje na djeciju diskusiju. Ono, kad djeca ne shvataju da se fudbal igra ne samo iz ljubavi nego da se zele pare i trofeji i onda pljuju svakog ko ode ili zeli otici iz ovog ili onog razloga.
Robin van Persie je u najtezoj godini Arsenal doveo do Lige Prvaka. Znaci, najveci je krivac sto je Arsenal (da kazem) prezivio kad je bilo najteze. U zadnjih 10 godina Arsenal nikad losiji nije bio ali ce ipak igrati LP.
Ako ti ne znas biti ZAHVALAN, onda je tvoj odnos prema dresu u najmanju ruku razocaravajuci.