Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pa kakve je pripreme imao i ne zasluzuje da bude ni na klupi. Neka hoda sa Amrom po Londonu, mozda ima neki dobar film u kinu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kakve je pripreme imao? Je li on kriv što je imao povredu? Je li to ostali igraci nisu isli na odmor sa djevojkama i suprugama? U prvoj utakmici koju je odigrao je dao više golova nego Tevez koji je igrao svaku. Druga je stvar što kod Mancinja ne važe isti kriteriji za sve, pa nekiimaju prednost, a da i ne odrade trening. Ovaj je i prije priprema Teveza i Balu stavio ispred Džeke, a nicim to nisu zaslužili prošle sezoneCartman je napisao/la:Pa kakve je pripreme imao i ne zasluzuje da bude ni na klupi. Neka hoda sa Amrom po Londonu, mozda ima neki dobar film u kinu.
Da nije bilo Teveza City ne bi osvojio ligu, jer Balotelli i Dzeko su bili ocajni u mnogo utakmica prije njegovog comebacka.ZOI84 je napisao/la:Kakve je pripreme imao? Je li on kriv što je imao povredu? Je li to ostali igraci nisu isli na odmor sa djevojkama i suprugama? U prvoj utakmici koju je odigrao je dao više golova nego Tevez koji je igrao svaku. Druga je stvar što kod Mancinja ne važe isti kriteriji za sve, pa nekiimaju prednost, a da i ne odrade trening. Ovaj je i prije priprema Teveza i Balu stavio ispred Džeke, a nicim to nisu zaslužili prošle sezoneCartman je napisao/la:Pa kakve je pripreme imao i ne zasluzuje da bude ni na klupi. Neka hoda sa Amrom po Londonu, mozda ima neki dobar film u kinu.
Dzeko kao starter u Cityu je gotov i za to je jedino on kriv.
Naprotiv, Milan ima pare, al' Milan bi da se yebe a da mu ne uđe. Tj. htjeli bi igrače za bagatelu, e jbg, ne može...SamoZeljo je napisao/la:Prosipanje iz supljeg u prazno.
Sasvim je svejedno ko kakvo drzavljanstvo ima kad Milan NEMA pare za Dzeku i tu je kraj price.
Nekim ljudima se mora crtati. Navale se i tvrde gluposti a sto je najgore, to su vrlo cesto ljudi koji ne citaju ovu temu nego samo onako nalete i prospu gluposti i odu... Nas ostave u g0vnima koje su posrali.
Da, da nije bili Teveza koji je odigrao zadnje tri utakmice( jednu dobro ,dao tri gola) naravno da ne bi osvojili prvenstvo, jer u obzir su se samo uzimali bodovi iz te tri utakmice, a oni ostali bodovi dok je on igrao golf ,bodovi koje je City osvojio totalno su nebitni u osvajanju tituleCartman je napisao/la:Da nije bilo Teveza City ne bi osvojio ligu, jer Balotelli i Dzeko su bili ocajni u mnogo utakmica prije njegovog comebacka.ZOI84 je napisao/la:Kakve je pripreme imao? Je li on kriv što je imao povredu? Je li to ostali igraci nisu isli na odmor sa djevojkama i suprugama? U prvoj utakmici koju je odigrao je dao više golova nego Tevez koji je igrao svaku. Druga je stvar što kod Mancinja ne važe isti kriteriji za sve, pa nekiimaju prednost, a da i ne odrade trening. Ovaj je i prije priprema Teveza i Balu stavio ispred Džeke, a nicim to nisu zaslužili prošle sezoneCartman je napisao/la:Pa kakve je pripreme imao i ne zasluzuje da bude ni na klupi. Neka hoda sa Amrom po Londonu, mozda ima neki dobar film u kinu.
Dzeko kao starter u Cityu je gotov i za to je jedino on kriv.
Pripremio se on sasvim dovoljno za ono njegovo šetanje po terenuCartman je napisao/la:Pa kakve je pripreme imao i ne zasluzuje da bude ni na klupi. Neka hoda sa Amrom po Londonu, mozda ima neki dobar film u kinu.
Bitni su i ti bodovi, ali džaba ako u završnici sve prokockaju. City je bio ušao u nešto lošiju formu, a u isto vrijeme je United nadoknadio onaj zaostatak od nekih 8-9 bodova.ZOI84 je napisao/la: Da, da nije bili Teveza koji je odigrao zadnje tri utakmice( jednu dobro ,dao tri gola) naravno da ne bi osvojili prvenstvo, jer u obzir su se samo uzimali bodovi iz te tri utakmice, a oni ostali bodovi dok je on igrao golf ,bodovi koje je City osvojio totalno su nebitni u osvajanju titule
Onda se Tevez pridružio iz rezervne ekipe, i City je opet počeo igrati atratkivno i efikasno
100% sportski i krajnje opušten potpis
Svi fudbaleri vodaju neke cure ali Edin ne smije imati nikog.Cartman je napisao/la:Pa kakve je pripreme imao i ne zasluzuje da bude ni na klupi. Neka hoda sa Amrom po Londonu, mozda ima neki dobar film u kinu.
Kakvi komentari. Svaki dan sve gori i gori......
Ova tema je po kvalitetu komentara ubjedljivo najvece dno. Sramota.
Covjek bi rekao da je najvece smece taj Edin Dzeko, kad bi se sudilo po vasim komentarima.
Nije ni cudno sto smo najgora nacija u Evropi, kad je sport u pitanju, ali i kao ljudi smo nista bolji.
- el-fighter
- Kontakt:
A jel se mozda sjecate ko je bio drugi strijelac kluba i ko je da onaj (po mnogima presudni ) gol u zadnjoj utakmici Citya protiv QPR-a? Da nije mozda Tevez?RiNo je napisao/la:Pripremio se on sasvim dovoljno za ono njegovo šetanje po terenuCartman je napisao/la:Pa kakve je pripreme imao i ne zasluzuje da bude ni na klupi. Neka hoda sa Amrom po Londonu, mozda ima neki dobar film u kinu.
Bitni su i ti bodovi, ali džaba ako u završnici sve prokockaju.City je bio ušao u nešto lošiju formu, a u isto vrijeme je United nadoknadio onaj zaostatak od nekih 8-9 bodova.ZOI84 je napisao/la: Da, da nije bili Teveza koji je odigrao zadnje tri utakmice( jednu dobro ,dao tri gola) naravno da ne bi osvojili prvenstvo, jer u obzir su se samo uzimali bodovi iz te tri utakmice, a oni ostali bodovi dok je on igrao golf ,bodovi koje je City osvojio totalno su nebitni u osvajanju titule
Onda se Tevez pridružio iz rezervne ekipe, i City je opet počeo igrati atratkivno i efikasno
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Mancini se toga ne sjecaA jel se mozda sjecate ko je bio drugi strijelac kluba i ko je da onaj (po mnogima presudni ) gol u zadnjoj utakmici Citya protiv QPR-a? Da nije mozda Tevez?
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- el-fighter
- Kontakt:
Mene bi cudilo da se covjek kome je glavni igrac neko ko stalno divlja i po terenu i van njega toga sjeti, ali me cudi da ljudi, Bosanci, tako ruzno pricaju o covjeku koji je dokazano najveci promotor Bosne i Hercegovine. FUJ, mi ne zasluzujemo ovakvog igraca.DonVito je napisao/la:Mancini se toga ne sjecaA jel se mozda sjecate ko je bio drugi strijelac kluba i ko je da onaj (po mnogima presudni ) gol u zadnjoj utakmici Citya protiv QPR-a? Da nije mozda Tevez?
Opet iste gluposti. Svaka kritika nekog naseg igraca je pljuvanje i udar na drzavu.
Kao djeca ste.
Ja ovdje ne vidim kritiku, vec cisto pljuvanje, odnosno neargumentovanu kritiku. Lik je dobio 15 minuta u utakmici protiv Vukova, i pravu sansu protiv iraca gdje je dao dva gola, a ovdje mozes procitati kako se setka po terenu i kako je eto kriva Amra Silajdzic sto on lose igra?
Mislim komentari su blago receno debilni.
Mislim komentari su blago receno debilni.
- el-fighter
- Kontakt:
U redu kritika radi neke normalne stvari, npr. Dzeko se ne zalaze dovoljno na terenu. To je opravdano, ali kritikovati nekoga zato sto sa svojom djevojkom hoda po Londonu, kritikovati ga zato sto nije isao sa ekipom na pripreme, a svi znaju da je bio povrijedjen. Dajte malo realnosti, kada bi neko citao ovo ko uopste ne zna ko je Edin Dzeko, rekao bi da je to neki levat od igraca koga je City kupio, jer je Edinov babo dobar sa sheikom i Arap ga nametnuo Manciniu. Ovaj sada samo kupi lovu u Cityu, a krampa je od igraca.Cartman je napisao/la:Opet iste gluposti. Svaka kritika nekog naseg igraca je pljuvanje i udar na drzavu.Kao djeca ste.
Cinjenica je da mi ne mozemo "gledati" da neko nas uspije u zivotu i mi cemo zaboraviti na sve svoje probleme, samo da sto vise ocrnimo tog covjeka, samo da bi i on propao i bio kao mi.
Svi znaju da je bio povredjen ? O kakvoj je to tacno povredi bilo rijec ? Da li je bilo na stranici Citya ista o tome ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ma laže da je povrijeden, nego Mancini vidio da nije u formi, pa ga još malo poslo u Sarajevo da odmori, nije mu prvi put da laže i kad je išao u Budvu slagao je d je povreda. Edin samo laže, on laže da je fudbaler, a ustvari nijeneo je napisao/la:Svi znaju da je bio povredjen ? O kakvoj je to tacno povredi bilo rijec ? Da li je bilo na stranici Citya ista o tome ?
**** ti internet i kompijuter i tehnologiju kad je u svako selo stigla i kad je svako moze koristiti. Boze sacuvaj primitivaca. Samo kod nas ovako nesto "iznici" moze.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Kolike li su sanse da Dzeko danas udje par minuta protiv Chelsea
, da nije bio ono povrijeđen malo rekao bih da ce pocet jer Tevez bas i nije nesto odigro u prijateljskim, a ovako ocekujem bar 15 minuta za Dzeku.
Ako City bude gubio. a hoce aBd eto Dzeke u 60-toj minuti na teretn, u 80-toj pogadja sa 23 metra pod precku za 1-1, a u 87-oj asistira Agueru za 2-1robijas_Ri je napisao/la:Kolike li su sanse da Dzeko danas udje par minuta protiv Chelsea, da nije bio ono povrijeđen malo rekao bih da ce pocet jer Tevez bas i nije nesto odigro u prijateljskim, a ovako ocekujem bar 15 minuta za Dzeku.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Od danas zvanicno pocinje novi serijal sapunice Manchester CityMrShadow je napisao/la:Ako City bude gubio. a hoce aBd eto Dzeke u 60-toj minuti na teretn, u 80-toj pogadja sa 23 metra pod precku za 1-1, a u 87-oj asistira Agueru za 2-1robijas_Ri je napisao/la:Kolike li su sanse da Dzeko danas udje par minuta protiv Chelsea, da nije bio ono povrijeđen malo rekao bih da ce pocet jer Tevez bas i nije nesto odigro u prijateljskim, a ovako ocekujem bar 15 minuta za Dzeku.
Nas Edin ce sutit i radit sto mu se kaže. Tevez i Balo, e tu ce biti svašta, jedva cekam da nekog od njih dvojice koji kad kad završi na klupi puknu prenosi, pa se Mancini u svemu tome pocne gubitirobijas_Ri je napisao/la:Od danas zvanicno pocinje novi serijal sapunice Manchester CityMrShadow je napisao/la:Ako City bude gubio. a hoce aBd eto Dzeke u 60-toj minuti na teretn, u 80-toj pogadja sa 23 metra pod precku za 1-1, a u 87-oj asistira Agueru za 2-1robijas_Ri je napisao/la:Kolike li su sanse da Dzeko danas udje par minuta protiv Chelsea, da nije bio ono povrijeđen malo rekao bih da ce pocet jer Tevez bas i nije nesto odigro u prijateljskim, a ovako ocekujem bar 15 minuta za Dzeku.
, koliko god mi htjeli il ne htjeli da ostane u City-u toliko je vise nego duplo zanimljivije pratit ih tokom sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.