Došo Chuck Norris u Mostar, a Mostarci vele:tepsija je napisao/la:Ovaj komentator ima plaću,zdravstveno i socijanlno????
Koji retard.
"´ta će on, vidi mu glave..."
Došo Chuck Norris u Mostar, a Mostarci vele:tepsija je napisao/la:Ovaj komentator ima plaću,zdravstveno i socijanlno????
Koji retard.
pa dobro mozda tako izgleda...al i nama je prosle nedjelje bilo isto kada se radio prenos sa Koseva...komentatori otvoreno navijaju za Sarajevo..al sta ces...bitno je da Celik vodi...sretno Velezu u nastavku sezonezizu1991 je napisao/la:Pišem za ovu utakmicu da navija između ova 2 kluba za Čelik, a ne da inače navija za Čelik, no, nije to bitno, bitnija je igra Veleža, koje gotovo i nema.. štetaLawer_88 je napisao/la:Eh ovako s obzirom da spominjete komentatora kao navijas za Celik...ovako uopce nije iz Zenice..radi se o Vahidinu Alihodžiću, provjerenom navijacu Sarajeva
Čovjek uopšte ne lupeta, kao neki komentatori, a ko si ti da određuješ ko će komentarisati utakmice na ArenaSport-u, valjda postoje ljudi koji bolje od tebe znaju ko je dobar komentator?tepsija je napisao/la:Čelik bolji,nema tu priče...
Ali,zar je moguće da ovakav komentator može prenosi jednu utakmicu koju gleda cijeli region?
Od Veležove ekspedicije poznaje jedino Bobića(valjda po dresu) i Džafića(valjda po majici)...o pristrasnosti da ne govorim.
Gori je od Veleža!
O direktore,nisam te prepoznao.AYAN je napisao/la:Čovjek uopšte ne lupeta, kao neki komentatori, a ko si ti da određuješ ko će komentarisati utakmice na ArenaSport-u, valjda postoje ljudi koji bolje od tebe znaju ko je dobar komentator?tepsija je napisao/la:Čelik bolji,nema tu priče...
Ali,zar je moguće da ovakav komentator može prenosi jednu utakmicu koju gleda cijeli region?
Od Veležove ekspedicije poznaje jedino Bobića(valjda po dresu) i Džafića(valjda po majici)...o pristrasnosti da ne govorim.
Gori je od Veleža!
Preporučujem ti više Džoginga, zbog-radi manje sresa i frustracija.
Znači tu čući tajna zvana Boris Bilić.tepsija je napisao/la:O direktore,nisam te prepoznao.AYAN je napisao/la:Čovjek uopšte ne lupeta, kao neki komentatori, a ko si ti da određuješ ko će komentarisati utakmice na ArenaSport-u, valjda postoje ljudi koji bolje od tebe znaju ko je dobar komentator?tepsija je napisao/la:Čelik bolji,nema tu priče...
Gori je od Veleža!
Preporučujem ti više Džoginga, zbog-radi manje sresa i frustracija.
Oprosti,predivan je Vahidin.
Tetka mi radi na FTV-u,zbog toga sam malo kritičan prema ovom komentatoru.
Oprosti.
zaboravio si i gol koji ste dobili iz zavidovicamostar_mo je napisao/la:pošto je Velež odigrao loše , a i utakmica je bila loša ja bi samo konstatovao da je po meni jedina svijetla tačka ovog prenosa bio komentator utakmice...mislim da nam je priroda podarila novog Kemu Ahmetovića...
dobar golbosnaaaaa je napisao/la:zaboravio si i gol koji ste dobili iz zavidovicamostar_mo je napisao/la:pošto je Velež odigrao loše , a i utakmica je bila loša ja bi samo konstatovao da je po meni jedina svijetla tačka ovog prenosa bio komentator utakmice...mislim da nam je priroda podarila novog Kemu Ahmetovića...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.