RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ljudi bespotrebno se smarate nebitnim stvarima, navijacka su prepucavanja dobra dok sluze za dizanje atmosfere, sva prepucavanja poslije se vecinom svedu na idiotske neargumentovane rasprave...rezime: hvala Bogu pa je Celik dobio, ne na kvalitet, ne na srecu nego li na zelju i borbenost,sto je najsladja pobjeda. Velez odigrao pristojno, dobra mlada ekipa, nadam se da ce Celik ove godine da izbori evropu napokon, a da ce Velez da bude u vrhu gdje mu je mjesto kao velikanu BH fudbala, uz Zelju,Sarajevo,Celik...pozzz
10 na fakultetu je uspjeh, 10 godina braka slavlje, 10 prijatelja je bogatstvo, ali nositi broj 10 na ledjima i zvati se Alessandro Del Piero...e to znaci biti ikona !
Ma nema potrebe raspravljat se sa ovim kretenom, vidi se da je zeljan paznje pa to pokusava dobit ovdje 
Mozete pogledati sve moje postove i vidit cete da se niskim nisam svadjo do sad. Ali kad je ovaj momak jednostavno uporan da provocira ovdje jer je zeljan paznje....
I samo da znas nemam nikoga u dijaspori jer su mi svi bili ovdje u ratu i niko nije otiso... Trenutno studiram i hvala Bogu ima se dovoljno para i imat cu gdje radit nije to tvoja briga okani se ti mene i mog zivota

Mozete pogledati sve moje postove i vidit cete da se niskim nisam svadjo do sad. Ali kad je ovaj momak jednostavno uporan da provocira ovdje jer je zeljan paznje....
I samo da znas nemam nikoga u dijaspori jer su mi svi bili ovdje u ratu i niko nije otiso... Trenutno studiram i hvala Bogu ima se dovoljno para i imat cu gdje radit nije to tvoja briga okani se ti mene i mog zivota

@zodi Smiri se druze malo, registrovao si se prije dan-dva i vec imas 50 postova, ima zivota i vani, pogledaj malo kroz prozor...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Hm,izuzetno je upoznat sa Podveležjem,Nevesinjem,Gackom,Opinama,Tanom,Mrkvom...a iz Zenice navodno...hm.
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 12 avg 2012, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Sta sve obitava na ovom internetu
Kaze onaj iz Sarajeva i navija za Velez, Velez igra na Kosevu on tipka forume, ovaj iz Zenice navija za Velez, Velez danas na Kamberovicu on tipka forume, ovi nasi mostarski treneri bi odmah da idemo u drugu ligu, jer eto oni su gledali na areni tekmu. Usa svi.
Izvinite, morao sam, sad sam miran.
Solidni smo bili do 30-ak metara od njihovog gola, cim tamo primaknemo havarija. Utakmica opustena samo tako, nista od Veleza nisam ni ocekivao, Celik tvrd bez neke specijalne igre, domaci teren i publika ih nosili do pobjede.
Kajta out, ali posto ga nema ko zamjeniti Kajta stays in
Pozdrav normali.

Izvinite, morao sam, sad sam miran.
Solidni smo bili do 30-ak metara od njihovog gola, cim tamo primaknemo havarija. Utakmica opustena samo tako, nista od Veleza nisam ni ocekivao, Celik tvrd bez neke specijalne igre, domaci teren i publika ih nosili do pobjede.
Kajta out, ali posto ga nema ko zamjeniti Kajta stays in

Pozdrav normali.

Support Velez, It's logical! ★
[quote="tepsija"]Hm,izuzetno je upoznat sa Podveležjem,Nevesinjem,Gackom,Tanom,Mrkvom...a iz Zenice navodno...hm.[/hepok mostar,ja sam ba obrazovan momak,gimnazijalac,to sto ti neznas dalje od nosa,to je tvoj problem,plafon ti gojko u jablanici,moras biti iz fine carsije,ici ili pohadjati jaku skolu da ti siroka naobrazba bude na nivou(mrkva i tana i ta selendra nije u toj grupi)......hoces da ti kazem i zavicaj sirokog i bihaca i bijeljine i tuzle
- tepsija
- Kontakt:
Ako si tako obrazovan i gimnazijalac,zašto ti je očajna gramatika i pravopis?
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
@Monto, Ja sam normalan ( mislim ), pa se neću naći uvrijeđen 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
kralju,registovao se na ovaj nik,ima kralju nikova,bar to nije problem a i mailovaZel je napisao/la:@zodi Smiri se druze malo, registrovao si se prije dan-dva i vec imas 50 postova, ima zivota i vani, pogledaj malo kroz prozor...

pisem sa zeninog samsng galaksija3 i malo mi veci prsti od ovih slova,sta ces pravi,razvijeni muskaractepsija je napisao/la:Ako si tako obrazovan i gimnazijalac,zašto ti je očajna gramatika i pravopis?

- tepsija
- Kontakt:
Nego,de ti meni reci...kad ćeš razguliti?
Nemoj se naći uvrijeđen ali naporan si.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Ma zezam se ja prijatelju, nego mi je malo glupo onakvo zuganje na sve i svasta, besmislica bola. Svi smo neki treneri, pm, a u 25.-oj min utakmice se pise kako cemo u drugu ligu, blah blah.zizu1991 je napisao/la:@Monto, Ja sam normalan ( mislim ), pa se neću naći uvrijeđen
Naravno, moram spomenuti i ono bukvalno izbacivanje sa stadiona u 70 i nekoj minuti, ne kontam sta su miliocioneri onako nalozeni na nas bili, svasta. Ali opet se ne ljutim na Komitet, sta bi da sam danas sjedio kuci, ne bi iftar dosao do ponoci.

hoces odmah kralju da idem,nije problem.prvo me pitas sto sam nepismen,i ja ti fino odgovaram,nemogu se snaci na ovim samsunzima,jeli tako ide ta palatalizacija,gdje g prelazi u z,pa nije samsungima,nego samsuzimatepsija je napisao/la:Nego,de ti meni reci...kad ćeš razguliti?

valjda alejazodi36 je napisao/la:kralju,registovao se na ovaj nik,ima kralju nikova,bar to nije problem a i mailovaZel je napisao/la:@zodi Smiri se druze malo, registrovao si se prije dan-dva i vec imas 50 postova, ima zivota i vani, pogledaj malo kroz prozor...![]()
sto se tice zivota hajd majke ti da ti posaljem sliku gdje sam danas rucao,ako te bas zanima evo ovde-----kraljevska avenija u düsseldorfu

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Shvatam ja sve to, evo lično ja, nisam bio u Zenici, vidio sam nešto raje je bilo.
Ja nisam pisao da nam je druga liga blizu, al jesam da je bila loša igra, al šta očekivati. Momci se kale, možda i nije baš najprikladnije vrijeme i mjesto za to, al šta ćeš, to je tako.
Ja ih ne kudim, nekako sam objektivno pisao, i uvijek se trudim da tako pišem, samo da napišem da je za pohvalu svaki momak koji je otišao u Zenicu, svaka vam čast
Ja nisam pisao da nam je druga liga blizu, al jesam da je bila loša igra, al šta očekivati. Momci se kale, možda i nije baš najprikladnije vrijeme i mjesto za to, al šta ćeš, to je tako.
Ja ih ne kudim, nekako sam objektivno pisao, i uvijek se trudim da tako pišem, samo da napišem da je za pohvalu svaki momak koji je otišao u Zenicu, svaka vam čast

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Kontakt:
Dogovoreno.zodi36 je napisao/la: evo hepok ako ti kazes da odlazim,ja idem stare mi
Sad malo na temu Čelika,nema te nikako tamo.
Daj mali osvrt na utakmicu.
Čekam te na 'vašoj' temi.
Neću pisati,samo čitati.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Odjednom mi nesto cisca tema kako je ovaj banovan
Zvonic mora igrati od 1 minute Serdarevic ne oze ni u Blagaju igrat 

Limvo Likce
Normala. Ne kazem ja da treba reci da smo bili bajni kad nismo, niti kazem da treba reci da smo zasluzili poraz od 5:0 kad nismo, kontamo se. Fora je u tome sto nakon prvih negativnih stvari na vidjelo izlaze nase frustracije ovim ili onim, a mi ih najbolje lijecimo na utakmici, a kad nismo na istoj - ovdje. Smijesno, jel?
Nebitno, ponesu mene ovako prenosi s vremena na vrijeme, bicu dobar ubuduce.
Nebitno, ponesu mene ovako prenosi s vremena na vrijeme, bicu dobar ubuduce.