Meni je samo smijesno kod Engleza kako prisvajaju Murraya u "obliku" Velike Britanije kad postigne uspjeh, a kad neki Skot napravi neko sranje, ne mora bit u sportu,ti isti Englezi ce reci, ma glupi neki Skot uradi to i to, to vazi i obratno.Malo mi to licemjerno, kao i ova reprezentacija VB koja se pojavi po potrebi pa makar to samo bio fudbal.Brate dragi ako se tako volite u svakom sportu nastupite kao VB, kad ste vec tako slozni narodi koju se dice sto su dio VB a ono bas je suprotno al ne bitno ja nako samo izrazi svoj stav.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
@Juvelandia To se odnosi samo na fudbal i to naravno prema dogovoru naprednih ljudi koji znaju razgovarati za razliku od ovdašnjih primata. Osim toga, ko je pitao Srbe i Hrvate iz BiH hoće li ovdje živjeti ili Bošnjake iz Sandžaka jesu li za život u Srbiji. Oni kao nisu silom prilika tu gdje jesu. Džaba ti priča, ti iz ovakve države kakva je ne bi trebao ni riječi reći uređenoj zajednici UK, koja je država u svakom smislu te riječi.
p.s. sto se tice tog 19 vijeka, sto doticnom gore spomenu, to je zajebalo BIH kao drzavu staru 1000 godina, tad je vec pocelo ispiranje mozga i dovelo do ove smijesne nam, nazalost, BIH.