FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rekao je Žujo da će biti nagrađen svaki volonter ako bude dobro radio.Ali poznavajući Žuju škrticu, teško.
DRUG NEBI TI PUNCA
care,jednim dijelom se slažem sa tobom,ali vrijeme je pred nama ,vidjet cemo šta ce se izdešavati..aleksandar_veliki je napisao/la:U tome i jeste problem, ljubav i zanos te drze par mjeseci, a onda nastaje nezadovoljstvo jer ti radis, a ne placaju te, a ovi ne rade, a placaju ih. Na takve funkcije ne dolaze ljudi koji rade djabaka, bar ja tako mislim, naravno, mozda grijesim.Željooooo je napisao/la:Mi ne zaslužujemo ništa .. takav smo narod da jednostavno ne zaslužujemo ništa da imamo.. momak nije ni poceo raditi a odmah ga poceli napadati.. pogledaj samo primjer Dine Selimovica u Sarajevu i njega su napadali na pocetku al momak istinski voli Sarajevo i radi vrhunski posao..
pustimo Numu malo nek radi pa nakon par mjeseci dijelite pohvale ili kritike..
p.s. Numa radi volonterski ne prima platu,kao što je primaju Dželo ,Buki ..
u klub se pored Nume ukljucilo još par momaka pa cemo vidjeti šta su sposobni da urade..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Bitno je da on za svoje laprdanje redovno prima platu, a onaj koji nešto zaista radi bi kao trebao da dobije ako mu se laprdant Žujo smiluje.bagrcavi je napisao/la:Rekao je Žujo da će biti nagrađen svaki volonter ako bude dobro radio.Ali poznavajući Žuju škrticu, teško.
Pa buraz ako bude dobro nakon nekoliko mjeseci, placati ih ubuduce i eto...aleksandar_veliki je napisao/la:U tome i jeste problem, ljubav i zanos te drze par mjeseci, a onda nastaje nezadovoljstvo jer ti radis, a ne placaju te, a ovi ne rade, a placaju ih. Na takve funkcije ne dolaze ljudi koji rade djabaka, bar ja tako mislim, naravno, mozda grijesim.Željooooo je napisao/la:Mi ne zaslužujemo ništa .. takav smo narod da jednostavno ne zaslužujemo ništa da imamo.. momak nije ni poceo raditi a odmah ga poceli napadati.. pogledaj samo primjer Dine Selimovica u Sarajevu i njega su napadali na pocetku al momak istinski voli Sarajevo i radi vrhunski posao..
pustimo Numu malo nek radi pa nakon par mjeseci dijelite pohvale ili kritike..
p.s. Numa radi volonterski ne prima platu,kao što je primaju Dželo ,Buki ..
u klub se pored Nume ukljucilo još par momaka pa cemo vidjeti šta su sposobni da urade..
eno koliko je relevantan onaj intervju sa zujom ne znam al kad kaze toliko ljudi puni usta zelje od nekih tamo legendi itd. a kad treba platiti kartu a finansijski dobro stoje svi bi na poklon , mislim to je realnost , mi mozemo sanjati samo da cemo stadion napraviti pogotovo da ce nam grad napraviti il neko drugi , sreca pa nam je drugi segment puno bolji a to je strucni stab jer imamo rezultate sto je na kraju najbitnije , eno one komsije realno imaju bolji marketing i u tim nekim stvarima su bolji od nas al zato kod nas mogu fino doci i gledati trofejeParanoja je napisao/la:Ma prijatelju sve je to promovisanje sebe preko nekog, Zelje. Nema od toga nista, sve je on ovo mogao raditi a da ne sjedi poslije pet dana pored Osima. Da nam kaze koliko su karte? Koliko je pusteno u prodaju ?bob je napisao/la:pa bolje da se nesto bar pokrene nego nista a ne srati odmah a nije ni dan prosao , koliko sam skontao jos par momaka ce sa orga. pomoci radu kluba ...
Mislim, realno.
Trebaju nam ljudi od pomoci, a ne ublehasi. Pa mi smo institucija.

Niko nikog ne napada, nego ljudi ne mogu zaspati, takvo veče jbg sad
Nego jednu stvar treba da završi, ko god u klubu, a mogla bi ova trojica, taj problem je istaknuo i Žujo
(Žuja je zakon
) u onom intervjuu a pitanje je potegnuo baš Numa. A to je da se prekine konstantno rabljenje željinog imena na artiklima koji se prodaju, odnosno da se pokrene efikasna zaštita grba i imena, te je istakao da u tom smislu treba povesti ozbiljnu borbu protiv ljudi koji to rade. To je prioritet, ako se oni šalovi sa Željinim imenom počnu prodavati samo u klubu ili da se od zarade uzme odredjeni procenat, tada je to uspjeh. 17 godina se prodaju šalovi sa imenom i logom Želje a klub nema ništa od toga. Znači za početak to odraditi za klub i eto prihoda makar za te tri plate.
Nego Željo nema referenta za narodnu odbranu i referenta PP zaštite, ozbiljan klub kakav smo mi bi morao imati..jbg kad ne možemo o igračima, možemo o režijskom personalu FKŽ-a

Nego jednu stvar treba da završi, ko god u klubu, a mogla bi ova trojica, taj problem je istaknuo i Žujo
(Žuja je zakon

Nego Željo nema referenta za narodnu odbranu i referenta PP zaštite, ozbiljan klub kakav smo mi bi morao imati..jbg kad ne možemo o igračima, možemo o režijskom personalu FKŽ-a

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Ni ti znam ko je ovaj volonter niti me plaho interesuje ali od mene (ako to kome ista znaci) ima podrsku samo iz jednog razloga TITI JE BIVSU JUGOSLAVIJU IZGRADILA VOLONTERSKA OMLADINA.
Malo manje pljuvanja malo vise razmisljanja. Paranoja se pravi pametan a iz svakog mu komentara ljubomora izvire. Je li ti to ovaj momak slucajno trebu pokupio. Ja ne vidim drugi razlog da ti smeta neko za koga se govori da je sposoban i da ce da radi dzabe. Samo ljubomora moze biti razlog. A vise i nego ofirno je da je to slucaj ovdje.
Ako ne bude radio kako treba noga i zdravo. Ako bude radio i klub bude profitirao svaka cast. Tako se radi sa volonterima.
Paranoja mojne se ofirati.
Malo manje pljuvanja malo vise razmisljanja. Paranoja se pravi pametan a iz svakog mu komentara ljubomora izvire. Je li ti to ovaj momak slucajno trebu pokupio. Ja ne vidim drugi razlog da ti smeta neko za koga se govori da je sposoban i da ce da radi dzabe. Samo ljubomora moze biti razlog. A vise i nego ofirno je da je to slucaj ovdje.
Ako ne bude radio kako treba noga i zdravo. Ako bude radio i klub bude profitirao svaka cast. Tako se radi sa volonterima.
- ZlatnaDolina
Do prije par dana žalili smo se svi kako nemamo PR-a kako organizaciju treba dići na visi nivo itd. pa taj mali Numa jutros na presici pa navecer sa igracima i Amarom u onoj humanitarnoj akciji u gradu, momak ce "visiti" u klubu, tu je za konferencije za medije, intervjue i svega sto se tice sa medijima, cisto sumnjam da je tu volonterski platit ce njega Žujo u to sam siguran ako ne ovaj mjesec onda slijedeci sigurno, pa vidi se da je decko profesionalac, ubio se za PR.-a
bgm sto jest jeste, pored njega ubacili su jos dvojicu jednog u marketing i drugog u organizaciju, eh organizciju cega jbg neznam
sve u svemu super je ovo sa ovim momcima ispalo, jos sutra Bojca da pojedemo i to je to 

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
- partibrejker1921
- Kontakt:
U tome je suština problema.aleksandar_veliki je napisao/la:Po meni je najveci problem sto je to na volonterskoj bazi, od te price nema nista. Sve je to u redu, voli on klub i slicno, ali ako ti radis na volonterskoj bazi, posao neces raditi ozbiljno. Mozda grijesim, ali nesto slicno je bilo i sa stranicom, volonterski, mi volimo klub, pa nakon par mjeseci, a ko ce ovo platiti.
A ko misli da je Numa upao preko veze, nek' ode do kluba i ponudi se za bilo kakvu vrstu pomoći, nikog neće odbiti. Dečko je otišao, ponudio se i treba ga pustiti da radi, dokad će to trajati vidjećemo ali ako je volonterski rad a jeste, entuzijazam izlapi, tako uvijek biva. Nek' se dešava nešto, izgubiti se ne može ništa jer gore ne može biti.
Sutra očekujem Zolu i Brkovića u ekipi, Japanac još nema papire. Rezultat 3:0 u pola sata i tako do kraja utakmice nakon molbe gostujućeg trenera da se povuče ručna kao što su to radili gostujući treneri u više navrata prošle sezone. : ) Laka noć.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moze li mi neko reci podatak koliko firma Gong a koliko Zeljo dobija u postotcima (%) od prodanih artikala u Fan Shopu, ako neko uopste i zna tacno ???
Ako radi djaba, nek' radi, sta je problem ako je obrazovan i zeli pomoci klubu... Ako ne bude radio dobro, ili ideja ne valja, nece se usvojiti, reci ce mu "hajd ti mali kuci" i kraj price... Sretno momku
Ako radi djaba, nek' radi, sta je problem ako je obrazovan i zeli pomoci klubu... Ako ne bude radio dobro, ili ideja ne valja, nece se usvojiti, reci ce mu "hajd ti mali kuci" i kraj price... Sretno momku
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ZlatnaDolina
Gong 60% - Željo 40% to sam procitao jos negdje u februaru na forumuBaja_Zvjerka je napisao/la:Moze li mi neko reci podatak koliko firma Gong a koliko Zeljo dobija u postotcima (%) od prodanih artikala u Fan Shopu, ako neko uopste i zna tacno ???

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
vidi komunjare stare..hahahaPL BiH -1 je napisao/la:Ni ti znam ko je ovaj volonter niti me plaho interesuje ali od mene (ako to kome ista znaci) ima podrsku samo iz jednog razloga TITI JE BIVSU JUGOSLAVIJU IZGRADILA VOLONTERSKA OMLADINA.

sve što si rekao, potpisujem..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Paranoju Numa obriso sa fb i ovaj ga sad pljuje
ne valja to tako dečko

DRUG NEBI TI PUNCA
- partibrejker1921
- Kontakt:
Omjer je 70 - 30 u korist kluba.Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze li mi neko reci podatak koliko firma Gong a koliko Zeljo dobija u postotcima (%) od prodanih artikala u Fan Shopu, ako neko uopste i zna tacno ???
Ma nisam mu lajko po fb i on nije otisao na morebagrcavi je napisao/la:Paranoju Numa obriso sa fb i ovaj ga sad pljujene valja to tako dečko

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Aha, hvala.. Jel' to od zaradjenih para na artiklu, ili od cijene 10 KM bubam čaše, Zelji ide 7, a Gongu 3KM, ili se profit od bubam nekih 7KM dijeli na tako 2 dijela ??? Pitam iz razloga jer su mi neki artikli nenormalno skupi bez ikakvog razloga...partibrejker1921 je napisao/la:Omjer je 70 - 30 u korist kluba.Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze li mi neko reci podatak koliko firma Gong a koliko Zeljo dobija u postotcima (%) od prodanih artikala u Fan Shopu, ako neko uopste i zna tacno ???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- partibrejker1921
- Kontakt:
70:30 od profita, ne od ukupne cijene proizvoda.
- ZlatnaDolina
Ma kakvi ba, GONG nabavlja artikle, stampa, lijepi itd. i da korist od 70% ide klubu !? ima negdje post neko je pisao oko toga i procenat stavio, klub jedino sto ima veze oko prostora cini mi se i to je sve i, ostalo GONG sve, ako grijesim neka me neko ispravi.partibrejker1921 je napisao/la:Omjer je 70 - 30 u korist kluba.Baja_Zvjerka je napisao/la:Moze li mi neko reci podatak koliko firma Gong a koliko Zeljo dobija u postotcima (%) od prodanih artikala u Fan Shopu, ako neko uopste i zna tacno ???
1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eh to mi se vec ne svidja... Onda i Gong ima svoje kapacitete gdje pravi proizvode pa moze da pravda svoju cijenu kao da je i stvarni trosak bio toliki.. Al' opet s druge strane tesko bi 1,2 covjeka zadovoljili svu potrebu Fan Shopa za svim artiklima koji su u ponudi.partibrejker1921 je napisao/la:70:30 od profita, ne od ukupne cijene proizvoda.
Ali sat koji je 20 KM, ili slicne gluposti koje kostaju bas bruku, tu Gongu ide 70%, a Zelji 30...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
pa šta cekaš bolan lajkaj mu,možda i tebe ubaci u klub,pa ceš onda prestat da ga pljuješ bez razlogaParanoja je napisao/la:Ma nisam mu lajko po fb i on nije otisao na morebagrcavi je napisao/la:Paranoju Numa obriso sa fb i ovaj ga sad pljujene valja to tako dečko