Teleca glava.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad ce isplivati mnogo toga, eh tek cemo se onda za vugla hvatati. Da mi je docekati da nas neko privatizuje i da jedan covjek upravlja klubom, a ne ovako ne znas vise ko vodi glavnu rijecHigh je napisao/la:Ja sam ovo saznao poslije tekme sa Čelikom, al' sam se tješio i nadao prolazu. I čekao ono naše, da sve pod tepih stavimo kad ide dobro.
High je napisao/la:Ne gubimo sutra, pazi šta ti kažem!
Prijatelju jos dugo ce to trajati,nas Evropa kaznjava na svakom koraku za manje gluposti a drugi mogu raditi sta hoce.Ocito ne odgovaramo mnogima i zbog toga me jos vise boli kada balavurdija pocne na nase dvije teme prosipati glupost i siriti mrznju,razumijem sportski rivalitet i zelju da moj klub uspjesniji od tvog i obrnuto ali brate nikako nemogu da shvatim taj vjestacki stvoreni amonizitet i netrpeljivost izmedju ovih novih generacija navijaca nasih klubova.Sve dok sami sebe nebudemo vise postovali i drugi ce se uvjek prema nama na taj nacin ophodit i pljuvati po nama.Krajnje je vrijeme da shvatimo da imamo previse neprijatelja sa strane pa nam je medjusobni jaz i neprijateljstvo itekaki suvisno.High je napisao/la:Al' hej, utakmica se završila, ja ne vjerujem da se desilo to što jeste. Tol'ko kilomentara odradiš, napatiš se sa policijom, pratnjom, sporom vožnjom, temperaturama, zajebancijama na granici i onda doživiš onaj debakl. Meni je ono 1:0 isto kao da smo izgubili sa 4:0. Od koga smo mi ispali, ja neću nikad shvatiti. Od seoskog kluba, ali, hajde, seoski, ima ih i u našoj ligi, ali od idiota i bolesnika koji su nam sve vrijeme dizali tri prsta. Prvo na Koševu onaj igrač, pa onda gotovo čitav tim njihov kad su prilazili našoj tribini, i šlag na tortu ona stoka na istočnoj tribini. Šumari sa Sokoca nas izbaciše, čete iz sojenica. Nas ogule zbog parole za Srebrenicu, a nama rade šta hoće sa parolama i transovima, skandiranjem ratnim zločincima i onda prođu nekažnjeno. Dokle?
Veceras prenose Zrinjski - Sirokimikimaus je napisao/la:molim vas ako iko zna ima li danas prenosa na Moja TV![]()
![]()
[youtube][/youtube]dino lj je napisao/la:Prijatelju jos dugo ce to trajati,nas Evropa kaznjava na svakom koraku za manje gluposti a drugi mogu raditi sta hoce.Ocito ne odgovaramo mnogima i zbog toga me jos vise boli kada balavurdija pocne na nase dvije teme prosipati glupost i siriti mrznju,razumijem sportski rivalitet i zelju da moj klub uspjesniji od tvog i obrnuto ali brate nikako nemogu da shvatim taj vjestacki stvoreni amonizitet i netrpeljivost izmedju ovih novih generacija navijaca nasih klubova.Sve dok sami sebe nebudemo vise postovali i drugi ce se uvjek prema nama na taj nacin ophodit i pljuvati po nama.Krajnje je vrijeme da shvatimo da imamo previse neprijatelja sa strane pa nam je medjusobni jaz i neprijateljstvo itekaki suvisno.High je napisao/la:Al' hej, utakmica se završila, ja ne vjerujem da se desilo to što jeste. Tol'ko kilomentara odradiš, napatiš se sa policijom, pratnjom, sporom vožnjom, temperaturama, zajebancijama na granici i onda doživiš onaj debakl. Meni je ono 1:0 isto kao da smo izgubili sa 4:0. Od koga smo mi ispali, ja neću nikad shvatiti. Od seoskog kluba, ali, hajde, seoski, ima ih i u našoj ligi, ali od idiota i bolesnika koji su nam sve vrijeme dizali tri prsta. Prvo na Koševu onaj igrač, pa onda gotovo čitav tim njihov kad su prilazili našoj tribini, i šlag na tortu ona stoka na istočnoj tribini. Šumari sa Sokoca nas izbaciše, čete iz sojenica. Nas ogule zbog parole za Srebrenicu, a nama rade šta hoće sa parolama i transovima, skandiranjem ratnim zločincima i onda prođu nekažnjeno. Dokle?
.Arena prenosi nasu ligu.Elegant je napisao/la:Veceras prenose Zrinjski - Sirokimikimaus je napisao/la:molim vas ako iko zna ima li danas prenosa na Moja TV![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Laganini1986, mnon46, nedimnedo i 30 gostiju.