FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ZlatnaDolina
Re: FK Sarajevo
Znači kod vas se nista nije promijenilo, samo su se problemi sakrili i zgurali ispod tepiha, i sto je prolazak Levskog vratio malo raspoloženje i nadu u neke stvari, sve je isto, neke frakcije u klubu, svako za sebe, petlja se treneru u rad i sastavljanje ekipe itd. hajde barem ste na finansijskom nivou bolji nego predhodnih godina i igraci vam imaju kakve takve redovne plate, konstantni problemi, neuspjesi itd.
Zadnja izmjena: ZlatnaDolina, dana/u 12 avg 2012, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sutra razmisljam da prespavam utakmicu, tako je najbolje kad znam da cemo izgubiti da ne trosim zivce beze.
E moje Sarajevo svakakav se sljam igra sa tvojim imenom, a mi smo krivi najvise za ovo

E moje Sarajevo svakakav se sljam igra sa tvojim imenom, a mi smo krivi najvise za ovo

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne gubimo sutra, pazi šta ti kažem!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Neznam sta da kazem za Kurtovica,teska tema za ove kasne sate..mada sam opcenito malo frustrian time sto se niko ne oglasava nakon CG,iako imam strasno pozitivno misljenje o ljudima koji sad sjede u vrhu,ali jede me ovo sto sute svi
Nesvidja mi se sto imamo gadan mentalitet,sto preko noci sve zaboravljamo,i sto non stop tako lahko mjenjamo misljenja i sto padamo pod uticaje drugih...netrebaju nam veci dusmani od nas samih,puni smo mrznjem i jedva cekamo da nekoga ispljujemo,grozno je to....
Sutra aBd pobjeda :!
Nesvidja mi se sto imamo gadan mentalitet,sto preko noci sve zaboravljamo,i sto non stop tako lahko mjenjamo misljenja i sto padamo pod uticaje drugih...netrebaju nam veci dusmani od nas samih,puni smo mrznjem i jedva cekamo da nekoga ispljujemo,grozno je to....
Sutra aBd pobjeda :!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
High je napisao/la:Ne gubimo sutra, pazi šta ti kažem!
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Ovako da objasnim nešto:"Taj famozni Kurtović ako je i napustio funkciju sekretara i otišao, kažu odnijeo pečat hahahaha (ma nikad veču glupost nisam pročitao). Šta i da je odnijeo pečat gdje je to otišao u Mauricijus da živi ili šta če sa njim? Imaju dvije opcije i to se u svim firmama a i Sarajevo je firma radi (raskida se ugovor i odlaziš kakav pećat ba).Prvo ako je to uradio nije uprava samo on tu sjede još najmanje 5-6 ljudi i pametnijih od njega i to se zove Upravni odbor i onda ti isti ne sjede skrštenih ruku nego se odma isti pečat stavlja van snage i u službenom listu proglašava nevažečim i ide se u izradu novog. To ti je isto kao da je izgorio recimo ne daj bože u požaru u prostorijama kluba.Dobro to malo traje nekih 20-30 dana dok objave u službenom listu ali niko ga ne može zloupotrebljavati. Druga opcija imaju njegovu adresu, ime , prezime i brojeve telefona , ma sve osobne podatke jer on je uposlenik kluba ,lijepo mu muriju svežeš i vratiš pečat a ako bude kenjao i pružao otpor još ga murija namara i kraj priče. Eto toliko o tim glupostima ne može nijedan pojedinac kočiti rad bilo koje institucije pa ni Fk Sarajevo ".E sad šta je pisac htjeo da kaže dušmani se odma sjatili da se unosi nemir u rad kluba i u tim čekali su pogodan trenutak da izađu sa ovim a ovaj poraz od Zete je idealan za takvo nešto. Pitanje ako je baš tako crno zašto nisu odma poslije Levskog izašli sa tim u javnost navodno je tad počelo sranje nego sad, drugo ćime su opečačeni nalozi za put u C.Goru je li misliš da može klub nositi preko granice šta mu je kur cu ćeif,i treče jedva čekaju stari ublehaši a njihov obožavalac (novinar inicijala N.H. )se sjetio da napiše baš sad koje li slučajnosti.Hoče lopovi da se vrate da pokradu ovo malo para od evrope što se uzelo e pa neče moći "la familija" nije Dino budala a ni ostali članovi uprave .Eto toliko o tome i molio bi da se oprestane srati sa ovim glupostima ako imalo znamo prava u firmi znamo da je ovo sve glupost velika koja je najmanje potrebna Sarajevu bar u ovim trenucima.A majmunima ne možeš zabraniti da se naslađuju i da pišu neko da zaradi plaću ,neko iz mržnje,a neko po nalogu nečijem.
Sarajevo ljubavi moja!
Prijatelju jos dugo ce to trajati,nas Evropa kaznjava na svakom koraku za manje gluposti a drugi mogu raditi sta hoce.Ocito ne odgovaramo mnogima i zbog toga me jos vise boli kada balavurdija pocne na nase dvije teme prosipati glupost i siriti mrznju,razumijem sportski rivalitet i zelju da moj klub uspjesniji od tvog i obrnuto ali brate nikako nemogu da shvatim taj vjestacki stvoreni amonizitet i netrpeljivost izmedju ovih novih generacija navijaca nasih klubova.Sve dok sami sebe nebudemo vise postovali i drugi ce se uvjek prema nama na taj nacin ophodit i pljuvati po nama.Krajnje je vrijeme da shvatimo da imamo previse neprijatelja sa strane pa nam je medjusobni jaz i neprijateljstvo itekaki suvisno.High je napisao/la:Al' hej, utakmica se završila, ja ne vjerujem da se desilo to što jeste. Tol'ko kilomentara odradiš, napatiš se sa policijom, pratnjom, sporom vožnjom, temperaturama, zajebancijama na granici i onda doživiš onaj debakl. Meni je ono 1:0 isto kao da smo izgubili sa 4:0. Od koga smo mi ispali, ja neću nikad shvatiti. Od seoskog kluba, ali, hajde, seoski, ima ih i u našoj ligi, ali od idiota i bolesnika koji su nam sve vrijeme dizali tri prsta. Prvo na Koševu onaj igrač, pa onda gotovo čitav tim njihov kad su prilazili našoj tribini, i šlag na tortu ona stoka na istočnoj tribini. Šumari sa Sokoca nas izbaciše, čete iz sojenica. Nas ogule zbog parole za Srebrenicu, a nama rade šta hoće sa parolama i transovima, skandiranjem ratnim zločincima i onda prođu nekažnjeno. Dokle?
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
molim vas ako iko zna ima li danas prenosa na Moja TV

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Veceras prenose Zrinjski - Sirokimikimaus je napisao/la:molim vas ako iko zna ima li danas prenosa na Moja TV![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
[youtube][/youtube]dino lj je napisao/la:Prijatelju jos dugo ce to trajati,nas Evropa kaznjava na svakom koraku za manje gluposti a drugi mogu raditi sta hoce.Ocito ne odgovaramo mnogima i zbog toga me jos vise boli kada balavurdija pocne na nase dvije teme prosipati glupost i siriti mrznju,razumijem sportski rivalitet i zelju da moj klub uspjesniji od tvog i obrnuto ali brate nikako nemogu da shvatim taj vjestacki stvoreni amonizitet i netrpeljivost izmedju ovih novih generacija navijaca nasih klubova.Sve dok sami sebe nebudemo vise postovali i drugi ce se uvjek prema nama na taj nacin ophodit i pljuvati po nama.Krajnje je vrijeme da shvatimo da imamo previse neprijatelja sa strane pa nam je medjusobni jaz i neprijateljstvo itekaki suvisno.High je napisao/la:Al' hej, utakmica se završila, ja ne vjerujem da se desilo to što jeste. Tol'ko kilomentara odradiš, napatiš se sa policijom, pratnjom, sporom vožnjom, temperaturama, zajebancijama na granici i onda doživiš onaj debakl. Meni je ono 1:0 isto kao da smo izgubili sa 4:0. Od koga smo mi ispali, ja neću nikad shvatiti. Od seoskog kluba, ali, hajde, seoski, ima ih i u našoj ligi, ali od idiota i bolesnika koji su nam sve vrijeme dizali tri prsta. Prvo na Koševu onaj igrač, pa onda gotovo čitav tim njihov kad su prilazili našoj tribini, i šlag na tortu ona stoka na istočnoj tribini. Šumari sa Sokoca nas izbaciše, čete iz sojenica. Nas ogule zbog parole za Srebrenicu, a nama rade šta hoće sa parolama i transovima, skandiranjem ratnim zločincima i onda prođu nekažnjeno. Dokle?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
.Arena prenosi nasu ligu.Elegant je napisao/la:Veceras prenose Zrinjski - Sirokimikimaus je napisao/la:molim vas ako iko zna ima li danas prenosa na Moja TV![]()
![]()
arena ne prenosi nasu ligu, nego ima iskljucive ugovore sa Sarajevom i Celikom, za prenose domacih utakmica. Sto ne znaci da se nece desiti da neka njihova tekma bude istovremeno i na areni i na bht ili moja tv.
10 na fakultetu je uspjeh, 10 godina braka slavlje, 10 prijatelja je bogatstvo, ali nositi broj 10 na ledjima i zvati se Alessandro Del Piero...e to znaci biti ikona !
Jao o cemu ljudi pisu,neko vam baci kosku o Kurtovicu ,a vi poludite
.Dusmanska posla,pa sta otisao covjek (njegova stvar ) napravice se novi pecet,taj proglasiti ne vazeci i kjaj price.
Sta je ovo niko od igraca da se oglasi ,da nesto kaze za utakmicu sa Rudarom,totalna medijska sutnja.Pa nisu navijaci igrali u Podgorici,pa nesto kao ljuti.Dok je islo nisu se skidali sa Tv-e i radio prijemnika,a sad niko da se obrati navijacima.

Sta je ovo niko od igraca da se oglasi ,da nesto kaze za utakmicu sa Rudarom,totalna medijska sutnja.Pa nisu navijaci igrali u Podgorici,pa nesto kao ljuti.Dok je islo nisu se skidali sa Tv-e i radio prijemnika,a sad niko da se obrati navijacima.

Pa javiće se poslije drugog teškog nanesenog poraza. 

Dok je islo znali smo kad su piskili,kakili,nisu se skidali sa radio STG,Alfe,Face itd. Gdje je sad Dino da nesto,kaze,objasni,izvine, ovo-ono.
Totalni mediski muk.

Totalni mediski muk.

- Evolution87
- Kontakt:
"Između dva kola Rudar je uspio riješiti registraciju za pet igrača, pa pravo nastupa imaju Borislav Topić, Veljko Vuković, Denis Bajalica, Vladimir Karalić i Nemanja Kokanović. Još uvijek su bez dozvole za nastup vratar Milanović, Vraneševića i Sakan, a ozlijeđeni su Puljić i Kotaran. Kartone su pak odradili Dominikanac Azevedo Suarez i Miodragović."
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Kurtovic je dobio nogu jer se poceo uobrazeno ponasati, cim su to ljudi iz uprave primjetili, dali su mu otkaz.
Dusmani jedva cekaju da nesto napisu, a protiv levskog i poslije levskog fol svi smo uz vas, bravo, svaka cast, cestitamo Vam... Ulizice male
Glavu gore, zivot ide dalje... Poraz jeste bolan, sada se ponovo okrecemo PLBiH i Kupu...
VOLIMO TE SARAJ'VO, VEC GODINAMA !!!!!
Dusmani jedva cekaju da nesto napisu, a protiv levskog i poslije levskog fol svi smo uz vas, bravo, svaka cast, cestitamo Vam... Ulizice male

Glavu gore, zivot ide dalje... Poraz jeste bolan, sada se ponovo okrecemo PLBiH i Kupu...
VOLIMO TE SARAJ'VO, VEC GODINAMA !!!!!
NON MOLLARE MAI
ljudi, popustite upravu malo ...neka ...shock i bol je veliki nakon ispadanja koje fakat, al fakat nismo zasluzili ...kad na fcsinfo vidim svu onu krv na igracima i dresovima ...a u toku prenosa sam vidio da su prebijani nasi igraci o onaj konj od norvezana nista ne sankcionise ...primljen gol iz kontre, sivonja zapeo da suta i promasi loptu ..na kraju ispadne asistencija ....
podjite od sebe ....raskinete sa djevojkom i nema vas nidje danima, sedmicama ....
pa razumite igrace i upravu ...izgubljen 1.000 000 € ...poljuljano samopouzdanje ....psiholoski istroseni ....
i ja sam osjecam tugu i bol ....ali VOLIM TE SARAJVO uvjek i kad gubis ....
podjite od sebe ....raskinete sa djevojkom i nema vas nidje danima, sedmicama ....
pa razumite igrace i upravu ...izgubljen 1.000 000 € ...poljuljano samopouzdanje ....psiholoski istroseni ....
i ja sam osjecam tugu i bol ....ali VOLIM TE SARAJVO uvjek i kad gubis ....
Pozz.JA ocekujem danas makar remi..steta za poraz od zete,al glavu gore!!
Kurtovic je smijenje prije Zete, toliko o guranju Comora u tim i slicnim misljenjima.