NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

LG97DM
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la LG97DM » 09 avg 2012, 17:26

Skaut1 je napisao/la:Ja sam siguran da ovakav GOSK na Podavali moze pobijediti svakoga u Premier ligi.
U nedjelju nek se igra fer i sportski nek pobijedi bolji protivnik. Nakon utakmice ruka ruci tko pobijedi, izgubi ili nerijesi.

Tu se slažem s tobom, GOŠK-a na Podavali lani u jesenjem dijelu nitko nije nadigrao, ni Željo, ni Borac. Samo ne kontam kako je Borac u Banjaluci dobio 6-0 a u Gabeli je bio nadigran?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 09 avg 2012, 17:32

Zmajjj je napisao/la:Realno gledajući mi bi bili zadovoljni bodopm u Gabeli jeste u prednosti što ste u prvom kolu donijeli bod sa strane i što vam nije igralo nekoliko igrača a sad igrate kući i vjerovatno će ti igrači imat pravo nastupa pa ćete biti kompletni i očekujete pobjedu ???? Mi imamo dva gostovanja na startu prvenstva prvo u Banja Luci poraz 3-0 pa idemo opet u goste vama i očekujem bod jer bi nam to bio vjetar u leđa za sledeću tešku utakmicu gdje nam dolazi Željezničar.
Igrat će u nedjelju ovi što su falili; Baćak, Bekić, Hrkać, Božić, Kukavica i Karačić.
Nego, hoće li doći itko od vas dole u Gabelu u nedjelju?

Normalno da očekujemo dobru utakmicu i samo se nadam da neće biti stvari kao što su ove :mrgreen: :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 09 avg 2012, 18:37

Svi Lavovi u nedjelju na Podavalu bodriti nam jedini GOSK u utakmici protiv NK Zvijezda Gradacac! Idemo po tri boda i pocetak nove ere u povijesti naseg kluba.
" onclick="window.open(this.href);return false; [youtube][/youtube]

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 09 avg 2012, 18:46

LG97DM je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:jel igro Badrov protiv Gradine? niko ne odgovara bogati :)
Da, dobar je, pozitivno me iznenadio :)

ajde drago mi je :D

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 09 avg 2012, 18:53

nkvitez je napisao/la:
LG97DM je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:jel igro Badrov protiv Gradine? niko ne odgovara bogati :)
Da, dobar je, pozitivno me iznenadio :)

ajde drago mi je :D
Badrov je odlican igrac, pojacanje za nas!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 10 avg 2012, 12:38

Ajmo lavovi i ostali simpatizeri GOŠK-a, u nedjelju na Podavalu. :D

Koliko čujem svi će igrati, osim Šabanovića (ozljeda) i Bošnjaka (suspenzija)
http://www.transfermarkt.de/de/nk-gosk- ... _9544.html

Ajmo prognoze; rezultat, strijelci...

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 10 avg 2012, 12:48

Pobjeda Lavova bez dvojbi. Strijelci ce biti Milinkovic i Jusufbasic!
Svi na Podavalu " Na jugu gdje sunce sja tu sam rodjen ja tu je moja djedovina".

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 10 avg 2012, 20:04

Zna li itko šta je s Schrengom, Džafićem, Zurakom i Diogom?
Jesu li još bez kluba ili...

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 11 avg 2012, 19:11

Sutra po pobjedu nad Zvijezdom i pozicionirati se u gornji dio tablice gdje nam je i mjesto!
"Na jugu gdje sunce sja tu sam rodjen ja"

Idemo GOSK samo naprijed Lavovi!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 11 avg 2012, 21:03

Skaut1 je napisao/la:Sutra po pobjedu nad Zvijezdom i pozicionirati se u gornji dio tablice gdje nam je i mjesto!

''Tu je moja djedovina, moja Hercegovina''

Je li sutra utakmica u 17h ili 17.30?

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 avg 2012, 23:01

LG97DM je napisao/la:
Skaut1 je napisao/la:Sutra po pobjedu nad Zvijezdom i pozicionirati se u gornji dio tablice gdje nam je i mjesto!

''Tu je moja djedovina, moja Hercegovina''

Je li sutra utakmica u 17h ili 17.30?
U 17h vam je utakmica.

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 12 avg 2012, 09:15

Ej ljudi sta im? Zamolio bih da mi kazete ako ima negdje prenos na vasim lokalnim tv kucama utakmice Gosk Zvijezda? Neka bolji pobijdi.Sretno

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 12 avg 2012, 09:53

Gradacac je napisao/la:Ej ljudi sta im? Zamolio bih da mi kazete ako ima negdje prenos na vasim lokalnim tv kucama utakmice Gosk Zvijezda? Neka bolji pobijdi.Sretno
Nema prijenosa nigdje :(
Hoće li dolaziti navijači iz Gradačca ikako dole? ;)

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 12 avg 2012, 14:42

Lavovi kompletniji za današnji meč

Uspješan start GOŠK-a u Gradačcu protiv Gradine (1:1) bio je popraćen nizom problema zbog izostanka igrača. Gabeljani će u današnjem (17 sati) dvoboju sa Zvijezdom na stadionu podavala biti kompletniji, ali su momčad ipak ponovno pogodili pehovi.

''Bod protiv Gradine nam je stvarno dobro došao, raspoloženje je na razini, ali ipak izgleda da otkad smo krenuli u prvenstvo ne možemo bez problema. Stjepan Badrov je na treningu u četvrtak istegnuo ligamente koljena i po prvim nalazima morat će imati stanku od mjesec dana neigranja'', kaže trener Slaven Musa.

Osim toga Marko Grgić ima upalu lože, zbog čega trenira na 60-70 posto mogućnosti.

''Odlučili smo da se ne bude u konkurenciji, jer je bolje da igra potpuno zdrav nogometaš. Žao nam je Badrova koji je dobro držao sredinu dosad, ali ne treba ipak od toga raditi preveliku dramu, takve stvari se događaju. Priliku će sada dobiti netko od mlađih igrača'', govori Musa.

U konkurenciju se vraćaju Matej Karačić, Almir Bekić, Ante Hrkać i Boris Baćak koji su dobili pravo nastupa. Za protivnika će Lavovi danas imati momčad koju su prije tri mjeseca dobili 2:1 u okviru 26. kola prošlog prvenstva.

''Zvijezda je stabilna, kvalitetna momčak koju je sigurno ipak malo poremetio taj visok poraz od Borca u Banjoj Luci, ali jednostavno mislim da je ovaj put sve do nas. kakvi budemo, tako ćemo i proći rezultatski'', smatra Musa.Protivnik je teži od onog iz 1. kola, odnosno novog premijerligaša Gradine.

''Protiv svakog možemo igrati, to smo dokazali. Imamo kvalitetu na svim mjestima, psihički i fizički smo spremni za susret, sve ćemo napraviti kako bismo pobijedili objektivno uvažavajući sve kvalitete protivnika kojeg dosta poznajemo'', poručio je Musa.

Sama činjenica da će krenuti s Milinkovićem i Jusufbašićem u sastavu dovoljno govori o napadačkim nnamjerama domaćina.

''Nećemo krenuti ''grlom u jagore'', ali naš cilj će sigurno biti zabiti gol više od Zvijezde. Nećemo sigurno postaviti neku obrambenu formaciju jer takve igrače jednostavno nemamo. Osvajanje četiri boda na startu bi bilo vrhunski'', zaključio je Slaven Musa.

Izostanci: Vedad Šabanović (ozljeda), Stjepan Badrov (ozljeda), Miljenko Bošnjak (suspenzija)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 12 avg 2012, 19:23

cestitam na pobjedi :D **** ozljeda (Badrov),taman se izborio u prvoj ccc :/

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 12 avg 2012, 20:57

nkvitez je napisao/la:cestitam na pobjedi :D **** ozljeda (Badrov),taman se izborio u prvoj ccc :/
Hvala, stvarno je GOŠK zaslužio pobjedu, bolji su bili
E jbg Badrov je out mjesec dana, ali je dobro njegov posao odradio mladi Stipe Dodig :D

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 12 avg 2012, 21:31

2. kolo PL BiH: GOŠK bolji od Zvijezde sa 1-0

Na Podavali, GOŠK je upisao pobjedu nad Zvijezdom pogotkom Jusufbašića iz penala.

Prvi su zaprijetili domaći preko Jusufbašića iz slobodnjaka, ali lopta odlazi pored gola. Nakon toga Bibić proba dva puta iz slične situacije, ali je također neuspješan.

Žderić je ubacio, a Milinković puca glavom čiji udarac odbija Kovačević. Ubrzo je opet Bibić pokušao ali njegov udarac je zaustavio golman.

Do kraja poluvremena još su probali po jednom Jusufbašić i Bibić, ali rezultat se ne mijenja.

U drugom dijelu je GOŠK krenuo još odlučnije, što im se isplatilo. U 59. minuti u kaznenom prostoru Hrkać je primio loptu koju je pokušao dodati za Jusufbašića, ali jedan od igrača Zvijezde igra rukom, a glavni sudac dosuđiva najstrožu kaznu. Siguran u izvođenju je Sabahudin Jusufbašić.

Nakon toga Zvijezda izbija u kontru, ali završni udarac je osujetio Baćak. Nakon kornera u gužvi golman Baćak se sudara sa svojim suigračem, ali igrači Zvijezde to nisu uspjeli iskoristiti jer je Žderić izbio loptu sa crte.

Do kraja GOŠK prijeti još tri puta preko Milinkovića, te pojednom preko Jusufbašića, Ramovića, Bekića i Hrkaća, ali je ostalo 1-0.

Ovom pobjedom Lavovi su skočili na 3. mjesto na ljestvici, gdje imaju 4 boda i gol razliku 2:1.

Stadion: Podavala (Gabela)
Gledatelja:
Glavni sudac: Husein Terzić

GOŠK: Baćak - Helvida Kojić Žderić Bekić - Dodig (- Jurić) Hrkać Karačić (- Jelavić) Bibić (- Ramović) Jusufbašić - Milinković

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 13 avg 2012, 15:12

Sta je ovo nitko ne komentira utakmicu od jučer, ajmo malo

Evo izvještaja
[youtube][/youtube]

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 avg 2012, 18:43

Ode vam Slaven Musa. :D
OFK Gradina Srebrenik

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 14 avg 2012, 12:12

Brcko87 je napisao/la:Ode vam Slaven Musa. :D
Znam, ma šta ću mu ja nek ide...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.