Ma vidi, on je rekao kao da ako Arsenal dovede pojacanja da ce ostati, Arsenal doveo dva igraca(tad) i onda on na svom sajtu napadne Wengera i upravu zbog nacina vodjenja Arsenala. Kako oni nisu ambiciozni, kako je on sjeo sa njima, ali se nije mogao dogovoriti. Time je probao svaliti krivicu na upravu, a da se on izvuce netaknuto od strane navijaca. Medjutim sa Giroudom, Podolskim i sad Cazorlom pa cak i Sahinom(ako dodje) navijaci su shvatili sta se desava ustvari. Fazon je sto mu Arsenal nudi nekih 130-150 000 funti sedmicno, a u negdje drugo bi imao oko 220 pa mozda i vise.DonVito je napisao/la:Nisam u toku sta je objavio na svom sajtuAllGunsBlazing je napisao/la:Sto se nervirate dzaba? On je za mene umro cim je objavio ono na svom sajtu.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Da sam ja Wenger sad bih fino Persiku stavio u rezerve pa nek trenira sa Chu Young Parkom koji umjesto nogometnih bolje poznaje vojne taktike, pa neka ga malo i sa Chamakhom vidi se da Persie sijedi siguran sam da bi mu Marouane preporučio pravi gel za kosu i nek sazna od Arshavina koja je vodka najbolja dok utapa tugu što više ne može ni za Arsenal igrat. Kako bi on meni zadnju godinu ugovora fino proveo u rezervama i umjesto gledajuci Arsenal sa tribima dopustio bih mu jedino da gleda Arsenalove rezerve sa tribina.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
@PajaBigBigBang je napisao/la:Odlazak u klub sa periferije je veleizdaja nezapamcena u historiji Arsenala, za ovog su cak i klauni Fabregas i Nasri simbol odanosti.
Wengar te nikad izdati nece, znaci nikad nece otici u klub sa periferije

Mada nikad se ne zna, treba biti oprezan sa ovim izjavama oko veleizdaje u historiji Arsenala

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
-
- Kontakt:
Nije on Arsenalu donio 3. mjesto vec je Arsenal njemu donio titulu najboljeg strijelca i igraca godine. Svake sezone neko ode i svaki put ga neko zamjen, Van Persie nije nikakva iznimka zamjenili smo i puno bolje od njega.neo je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Odlazak u klub sa periferije je veleizdaja nezapamcena u historiji Arsenala, za ovog su cak i klauni Fabregas i Nasri simbol odanosti.![]()
![]()
Sto je najgore, ja bih najvise volio da RvP ostane u Arsenalu pa da vidim kako ga velicate kada opet bude najbolji igrac Arsenala i donese vam 4 poziciju![]()
![]()
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Mudro zboris,mozda bi i u rezervama naucio po nesto i sa desnom nogom,al ako ode ne zamarat se puno s njim,okrenuti se pocetku sezone,mada ovog ljeta nikad se ne zna mozda nas AW iznenadi sa jos kojim pojacanjemMarsal je napisao/la:Da sam ja Wenger sad bih fino Persiku stavio u rezerve pa nek trenira sa Chu Young Parkom koji umjesto nogometnih bolje poznaje vojne taktike, pa neka ga malo i sa Chamakhom vidi se da Persie sijedi siguran sam da bi mu Marouane preporučio pravi gel za kosu i nek sazna od Arshavina koja je vodka najbolja dok utapa tugu što više ne može ni za Arsenal igrat. Kako bi on meni zadnju godinu ugovora fino proveo u rezervama i umjesto gledajuci Arsenal sa tribima dopustio bih mu jedino da gleda Arsenalove rezerve sa tribina.

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Je li ovo trebalo biti duhovito?DonVito je napisao/la:@PajaBigBigBang je napisao/la:Odlazak u klub sa periferije je veleizdaja nezapamcena u historiji Arsenala, za ovog su cak i klauni Fabregas i Nasri simbol odanosti.
Wengar te nikad izdati nece, znaci nikad nece otici u klub sa periferije![]()
Mada nikad se ne zna, treba biti oprezan sa ovim izjavama oko veleizdaje u historiji Arsenala
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nije Arsenal lud pa da stavi igraca sa visokom platom na klupu godinu dana. To bi znacilo bacit 20 i vise miliona funti kroz prozor. Znaci mozete vi kao navijaci u afektu to zelit, ali je financijski moronski potez. Arsenal je klub koji nije igracka nekog bogatog vlasnika i zato taj luksuz sebi ne moze dopustit, isto kao United. Ali Wenger je pametan, i mislim da bi vrlo lako ova prica mogla trajat sve do 31. augusta da bi cijena bila sto veca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pozivam te na oprez sa ovim izjavamaBigBigBang je napisao/la:Je li ovo trebalo biti duhovito?DonVito je napisao/la:@PajaBigBigBang je napisao/la:Odlazak u klub sa periferije je veleizdaja nezapamcena u historiji Arsenala, za ovog su cak i klauni Fabregas i Nasri simbol odanosti.
Wengar te nikad izdati nece, znaci nikad nece otici u klub sa periferije![]()

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Naprotiv, ja sam cuo druge spekulacije, da ce igrati sljedece sedmice protiv Sunderlanda, sto bi znacilo da ce biti nas igrac i sljedece sezone. I da, kako se pise nije poslana druga ponuda osim one od 15 mil, sto je premalo.Konfucije je napisao/la:#RVP is officially a #MUFC player. Successful talks were finalised late this evening and the medical date is confirmed!
Jedi kaku.
Evo i linkova.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... cQ.twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fanfeedr.com/soccer/arsenal? ... 6440791ab4" onclick="window.open(this.href);return false;
Takodjer, kako ce se dogovoriti sa Unitedom kad je u Njemackoj i spreman je da igra danasnju utakmicu protiv Kelna.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... rget-mvila" onclick="window.open(this.href);return false;
I dalje novosti oko M'vile. Klub iz engleske je poslao ponudu, da li je to Arsenal ili neki drugi, ostaje da vidimo, ali po nekim izvorima pise se da jos Arsenal nije odustao od njega, takodjer se sa njim spominje i Shittenhem
Victoria Concordia Crescit.
http://sportsport.ba/ostalo/walcott-naj ... plja/85871" onclick="window.open(this.href);return false;

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Mah, nema potrebe da se nervirate. Samo će ovi iz Uniteda ispasti parmaci jer su nam dali 25 miliona funti. To je savršena cifra za nas, od tih para dovesti Capouea/M'Vilu i mirna bosna.
Džaba se nervirate, kao što AGB reče, on je umro za nas onog dana kad je objavio na svom sajtu ono. Danas bi volio da ga navijači pošteno nalijepe, da mu zvižde na svaki kontakt, jer bolje nije ni zaslužio.
Džaba se nervirate, kao što AGB reče, on je umro za nas onog dana kad je objavio na svom sajtu ono. Danas bi volio da ga navijači pošteno nalijepe, da mu zvižde na svaki kontakt, jer bolje nije ni zaslužio.
Brendon foster "so Mo what you doing next Saturday ?" Mo Farah "Arsenal are playing" LEGEND *GC*
Ono je izvor nekog "đavola" sinoć je objavljeno na njihovoj temi ne znam da l' ste vidjeli. nijedne novine nisu objavile. Ne nervirajte se džaba.
Ovi što govore da ćemo ga veličat ako bude davao golove. Naravno da hoću ko igrača , al ko čovjek je pao u očima svih navijača, i teško će vratit "staru slavu".
Svi su ga voljeli prošlu sezonu ko nikog, a budala u šta se dovede džaba
.
Uglavnom ona vijest fakat ne postoji ni na jednom web sajtu, kolko sam ja mogo vidjet
.
A i vidjeli ste slike sa treninga čovjek trenira sa timom
a evo i oficijalne potvrde
http://www1.skysports.com/football/news ... or-Arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovi što govore da ćemo ga veličat ako bude davao golove. Naravno da hoću ko igrača , al ko čovjek je pao u očima svih navijača, i teško će vratit "staru slavu".
Svi su ga voljeli prošlu sezonu ko nikog, a budala u šta se dovede džaba

Uglavnom ona vijest fakat ne postoji ni na jednom web sajtu, kolko sam ja mogo vidjet

A i vidjeli ste slike sa treninga čovjek trenira sa timom
a evo i oficijalne potvrde
http://www1.skysports.com/football/news ... or-Arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;
Vođa zna.
Imam neki dobar osjecaj za sezonu koja treba poceti. I da ode RVP, ko mu hebe mater, odlazili su i veci od njeg, imam osjecaj da cemo biti bolji nego prosle sezone.
Cekaj, tebi su oni parmaci jer su za 25m dobili igraca kakav je Persie?frankqqqqq je napisao/la:Mah, nema potrebe da se nervirate. Samo će ovi iz Uniteda ispasti parmaci jer su nam dali 25 miliona funti.
@nedim
Tako je, niko ga nije ni prije velicao kao covjeka, vec kao golgetera. Izvukao nas je prosle sezone, i to se ne smije zaboravit.
ot. Jedva cekam danasnju tekmu da vidimo na djelu 3 nova igraca. Mislim da ce Cazorla da jede o terenu.

- Marsal
- Kontakt:
Ma ne mora RvP više ni ostat, ko mu yebe mater. Bio mi je zakletva, ali ovim potezima dokazao je da se skoro ni ne razlikuje od Fabregasa, Nasrija...zar nije mogao napustiti klub u tišini i poštovanju poput Clichya i Henrya?
Najvažnije mi je da ostatak ekipe zadržimo ili ako odu da ih kvalitetno zamijenimo, recimo ukoliko Song baš toliko žarko želi sjediti na klupi i gledat ostale kako igraju ko smo mi da mu oduzmemo taj ćejf. Prodamo ga i dovedemo ništa lošijeg M'villu ili Capouea recimo.
Osim toga uskoro ćemo saznat za Nuri Sahina da li će nam se i on pridružit... i kako novine navode Wenger sprema još jedno "veliko" pojačanje.
P.S.
Izgleda da je neko bacio sihire na Jackieja.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... acked.html" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. 2
Sad mi je potpuno jasno šta rade prokleti manure. Objavljuju informacije da je RvP kao potpisao za njih znajuci da će on danas igrat utakmicu za nas i tako žele navijače iznervirat da mu danas zvižde o booaju ga cijelo vrijeme da se na kraju i ovaj uvrijedi i osjeti nepoželjnim.
Najvažnije mi je da ostatak ekipe zadržimo ili ako odu da ih kvalitetno zamijenimo, recimo ukoliko Song baš toliko žarko želi sjediti na klupi i gledat ostale kako igraju ko smo mi da mu oduzmemo taj ćejf. Prodamo ga i dovedemo ništa lošijeg M'villu ili Capouea recimo.

Osim toga uskoro ćemo saznat za Nuri Sahina da li će nam se i on pridružit... i kako novine navode Wenger sprema još jedno "veliko" pojačanje.
P.S.
Izgleda da je neko bacio sihire na Jackieja.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... acked.html" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. 2
Sad mi je potpuno jasno šta rade prokleti manure. Objavljuju informacije da je RvP kao potpisao za njih znajuci da će on danas igrat utakmicu za nas i tako žele navijače iznervirat da mu danas zvižde o booaju ga cijelo vrijeme da se na kraju i ovaj uvrijedi i osjeti nepoželjnim.

Neće, posti.Edin.- je napisao/la: Mislim da ce Cazorla da jede po terenu.
Zašto majke ti stavljaš Fabregasa (koji ništa loše nije progovorio o Arsenalu kao ni o njegovim igračima, nego baš suprotno), i Nasrija (koji je pljuvao po Arsenalu nakon transfera), u isti koš?Marsal je napisao/la:Ma ne mora RvP više ni ostat, ko mu yebe mater. Bio mi je zakletva, ali ovim potezima dokazao je da se skoro ni ne razlikuje od Fabregasa, Nasrija...zar nije mogao napustiti klub u tišini i poštovanju poput Clichya i Henrya?
- Marsal
- Kontakt:
Zato što su obojica otišla kad su bili potrebni klubu i u svojim najboljim godinama. Da Cesc nije plakao kako želi kuci nego šutio Arsenal je mogao na njemu zaradit više. Ovako je otišao za samo 4 miliona više nego Nasri koji je imao još jednu godina ugovora, a Cesc imao 4.
Ja ti govorim za ovo ponašanje poslije transfera, kako se odnosi Fabregas prema Arsenalu, a kako Nasri. Upravo zbog toga ih ne možeš u isti koš staviti, ne'a šanse.
Evo jel' i ovo Cazorla rekao kako mu je Fabregas pomogao pri ovom transferu u Arsenal?
Evo jel' i ovo Cazorla rekao kako mu je Fabregas pomogao pri ovom transferu u Arsenal?
- Marsal
- Kontakt:
Mene baš i nije briga kako se kasnije ponašaju jer čim neki igrač nije više pod ugovorom sa Arsenalom ne trudim se da ga pratim, zamjeram Cescu što je prilikom cijelog transfera bio pussy i što nismo mogli zaraditi koliko smo realno trebali.
A Santi bi došao i da Fabregas nije govorio mu da dođe, kako je on to tačno pomogao osim što je reko eto brate idi tamo, AW je dobar trener, bla bla bla. Nije da je keširo 3 miliona Malagi i reko evo para nek Arsenal manje plati.
Veći posao je Pires odradio koji ga je nazvao i dugo su pričali o Arsenalu, ali Pires se ne hvali javno kako je to uradio.
A Santi bi došao i da Fabregas nije govorio mu da dođe, kako je on to tačno pomogao osim što je reko eto brate idi tamo, AW je dobar trener, bla bla bla. Nije da je keširo 3 miliona Malagi i reko evo para nek Arsenal manje plati.
Veći posao je Pires odradio koji ga je nazvao i dugo su pričali o Arsenalu, ali Pires se ne hvali javno kako je to uradio.

Pa ne kažem da ne bi došao da nije sa Fabregasom pričao, gluho bilo...al' zašto je taj Fabregas uopšte o tom pričao sa njim, ipak je i to za neku pohvalu jbg.
I ko kaže da Fabregas javno o tom priča? Ja koliko znam, to je Cazorla rekao, a ne Cesc.
I ko kaže da Fabregas javno o tom priča? Ja koliko znam, to je Cazorla rekao, a ne Cesc.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.