RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2012, 01:03

Mont0 je napisao/la: Nebitno, ponesu mene ovako prenosi s vremena na vrijeme, bicu dobar ubuduce. :oops:
De bola pusti se toga, kakvih likova sam ja " upoznao " na forumu, ti si normala, k'o što reče, ništa pogrešno nisi napisao.
A takav je prgav mentalitet kod naših ljudi, kad valja jednom u tom trenutku je sve savršeno, čim se pokažu neki nedostatci, nema niko gori od nas. Nažalost, to je tako, i ne možemo da takve stvari izbjegnemo.
Sreća pa ima ljudi da drugačije razmišljaju, ne kažem da sam ja pametan zato što razmišljam drugačije, al makar gledam realno da napišem neke stvari, i da ne pljujem po klubu, igračima, jer to ništa ne donosi, bar po mom mišljenju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 12 avg 2012, 01:13

Mont0 je napisao/la:Sta sve obitava na ovom internetu :D Kaze onaj iz Sarajeva i navija za Velez, Velez igra na Kosevu on tipka forume, ovaj iz Zenice navija za Velez, Velez danas na Kamberovicu on tipka forume, ovi nasi mostarski treneri bi odmah da idemo u drugu ligu, jer eto oni su gledali na areni tekmu. Usa svi.

Izvinite, morao sam, sad sam miran.

Solidni smo bili do 30-ak metara od njihovog gola, cim tamo primaknemo havarija. Utakmica opustena samo tako, nista od Veleza nisam ni ocekivao, Celik tvrd bez neke specijalne igre, domaci teren i publika ih nosili do pobjede.

Kajta out, ali posto ga nema ko zamjeniti Kajta stays in :lol:

Pozdrav normali. :P
Kako nema ko Kajtu zamjenuti pa Kazazic ili Jazvin za klasu bolji od Kajte on nije nikad ni odigro utakmicu ko sto se ocekivalo od njega ili Merzic a Knezovic na beka puno bolja kombinacija nego da Merzic igra beka
Zvonica treba u prvih 11 pod hitno nema nista od Mrve nije to onaj iz mladjih dana
onaj slobodan udarac svaki prosjecan golman bi odbranio Bobic slabo procjenio let lopte on je moro odbraniti

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 12 avg 2012, 01:14

Kazazic treba umjesto Kajte, Knezevic na beka umjesto Merzica, Zvonic ili Hebibovic umjesto Mrve

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 avg 2012, 01:26

Aj sta uradiste mom drugu @zodi36 :cry: :cry:

Covjek se ponudio da mi plati cevape, ako dns dodjem na tekmu i nisam mogao otici. Kontao ga pitati da li dogovor vazi za neku drugu tekmu, a sad vidim da ste ga banovali :lol: :lol: STETA!!

Momcima treba dati podrsku, a ne da im na sljedecoj utakmici psujemo sve po spisku. Skoro cijeli tim nam je ispod 25 godina i ako uspijemo sve ove momke odrzati na okupu godinu ili dvije, tek onda cemo moci nesto ocekivati. Naravno tu treba dodavati jos neke mlade igrace da uz ove sticu iskustvo, kako bi kasnije mogli spremni "uletiti" kad zatreba.

Tek sada mi je zao sto smo tako lako dopustili da nam iz kluba odu igraci poput Zolja i Durakovica, siguran sam da bi sa njima u ekipi bilo za 30% jaci. Mozda ce zvucati kao da hvalim Durakovica (jer ga cesto spominjem), ali taj momak me stvarno odusevio svojim pristupom dresu i igri.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 12 avg 2012, 02:59

nisam ništa posebno očekivao od utakmice, ali sam se potajno nadao nekom iznenađenju.
mislim da treba hladne glave pogledati opet sve prilike. čelik nije mogao dobiti 5:0 jer nije napravio toliko prilika.

prvo poluvrijeme, dvije prilike jedan gol, velež jednu šansu imao, ali nakon greške čelika. slaba igra veleža, kao da su im se skamenile noge, nema odlučnosti u pasu, kao da se dvoume šta da urade s loptom pa je mlitavo gurnu saigraču, a onda čelik to naravno presiječe. čelik borben, nošen novom pozitivnom atmosferom oko kluba. navijači, trener, bod u sarajevu... sve im je išlo u prilog da se pravo nalože i to su u prvom dijelu pokazali tako što nisu veležu dali disati.

drugo poluvijeme, po meni, čelik uopšte nije bio bolji od veleža. imali su neke prodore koje nisu fino završavali, ali imao je takve i okić (samo što komentator to naravno nije potencirao). ja se ne sjećam da su išta napravili. osim onog gola iz slobodnjaka, naravno. učinilo mi se da zid nije dobro stajao, lopta je prošla sa lijeve strane zida uz efej prema golmanovoj desnoj.
e sad, zadnjih 10 minuta velež je ubio čelika. znam da je čelik samo čekao kraj utakmice, da se povukao, da nije imao nekog razloga napadati - ali zaebi ti sve to, velež je mogao dati gol, čak dva u tom periodu. mislim da se čelik nije baš toliko svjesno povukao da bi primio gol.

jedan razlog u dobroj igri u finišu vidim u priči da je velež bolje pripremljen. neko je napisao da ne trče... ooo trče oni, itekako. samo što ne mogu pasa svezati, pa džaba trče. stizali su redovno sve u odbrani i ispucavali se po nekoliko ih u napad, onda u sredini izgubimo loptu, pa svi opet sprintom u odbranu. natrčali su se oni dobro, samo bez efekta zbog lošeg protoka lopte.

drugi razlog, koji će možda zvučati smiješno, vidim u opuštenosti igrača. čovječe, oni su tek zaigrali bolje kada su mislili da je utakmica gotova i da su izgubili, kao da im je neki teret pao s leđa, ono... izgubili smo utakmicu, hajmo sad opušteno igrati. znam da je smiješno, ali eto, neko razmišljanje.

drugo je kolo, a ako velež mogne u budućnosti (igrači će se skupljanjem iskustva sve više oslobađati) sve duže držati nivo igre kakav su imali u finišu ove utakmice, neće to nimalo loše izgledati. da su odigraju pola sata ili čak poluvrijeme na onom nivou, mogu uvijek zabit.

na osnovu svega ovoga, očekujmo česte golove u finišu utakmica, pokazat će se vremenom jesam li u pravu. protivnici će padati, a ovi momci će trčati do devedesete. dva su gola u prvom kolu dali u 80-im minutama, a danas su imali 4 prilike. (zvonić iz gužve preko gola, zvonić u lijevi ugao golman brani, hebibović istrča sam pred golmana, kodro plasirani udarac). imao je i demić onaj jedan udarac nakon zvonićeve prilike, ali su ga samo prikazali u usporenom.

izvinjavam se na dugom postu, pokušavam navijački optimistično izvući neke zaključke iz ove utakmice, koja je, sve u svemu, bila loša.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2012, 12:25

Ima ih koji i neće pročitati duge postove, ne sekiraj se :lol:
Al, ja sam ipak pročitao :D

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 12 avg 2012, 14:03

Mehremić out hajdarević in,mrva nemože igrat to se vidi ,kad je mali hebibović ušao unio je živost u igru ćemalović najgori jučer,nesmije ući u duel,boji se previše.zvonić MORA igrat.Ali valjda će protiv rudara biti bolje i malo promijeniti sastav.Vjerujem u ovu ekipu.pozdrav
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA :!:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 12 avg 2012, 14:10

Kadeti izgubili 0-2 od Čelika, juniori su gubili 0-1 na poluvremenu i ja otišao..

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 12 avg 2012, 14:44

Zuja je napisao/la:Kadeti izgubili 0-2 od Čelika, juniori su gubili 0-1 na poluvremenu i ja otišao..
Mislim da su i juniori izgubili 0-2 .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 12 avg 2012, 16:57

Ma Mrva je katastrofa,još kad je u Želji igrao bio sam ubjeđen da je na Horkanu!
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 12 avg 2012, 17:32

U vezi utakmice jucer , bio sam na njoj naravno :) nismo 3 pasa imali da valja , nista posebno od nas , a bogami i ono sto sam vidio od 20 pa do 70 minute od njih nije nesto , vise su zeljeli pobjedu , zasluzeno .
Idemo dalje :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 avg 2012, 18:28

vm22 je napisao/la:Kazazic treba umjesto Kajte, Knezevic na beka umjesto Merzica, Zvonic ili Hebibovic umjesto Mrve
Koliko Mrva ima godina'
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2012, 18:32

Crni gavran je napisao/la: Koliko Mrva ima godina'
Ako je Mrva Serdarević, on ima 27 god

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 12 avg 2012, 18:39

zizu1991 je napisao/la:
Koliko se ja sjećam da je 80-to godište, trebao bi 32 imati.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2012, 18:48

mujoisuljo je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
Koliko se ja sjećam da je 80-to godište, trebao bi 32 imati.
Ja sam ovo " pokupio " sa web stranice soccerway, ja se izvinjavam ako je dezinformacija, ipak, te podatke s neta treba uzimati s rezervom, a ja sam na to zaboravio. :)

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 12 avg 2012, 18:51

Treba Zvonica, Hajdarevica , Hebibovica i Knezovic obavezno staviti u prvi sastav a Kajtaza, Mrvu i Kodru/Mehremica na klupu ova prva trojica su najvece rupe u sastavu Veleza protiv Radnika smo mogli primiti 2-3 gola zbog Kajtaza i Kodre a protiv Celika je tako i bilo zbog njihovi gresaka tolikog iskustva najiskusniji u sastavu i da najlosiji budu u ekipi , Kodro nemoze igrati beka a Kajtaz i nije nikad bio za prvog sastava samo zauzima mjesto Kazazicu ili Jazvinu .
Kodro moze sa klupe osvjezavati vezni red u prvom sastavu nema sta traziti .
Mrva nije to vise onaj Mrva jednostavno nemoze on Velezu pomoci ova liga nije za njega on je za malog nogometa sada ili za neke nize liga Mehremic bezveze srlja bez ideje a i neodgovara mu ova pozicija on je vise za lijevo krilo
Merzica treba staviti na stopera ili u veznom redu na ovim pozicijama je vise korisniji
Knezovic desni bek/Hebibovic
Zvonic zadnji vezni
Hajdarevic desno krilo
Mora Dzafa mjenjati sastav jer ovo nefunkcionise u Zenici jedino ko je dobio prolaznu ocjenu Nuhic , Okic ,Zvonic i Hajdarevic,

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 12 avg 2012, 20:24

Jel vam igrao Maid Jaganjac ikako ?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2012, 20:44

MakeTZ je napisao/la:Jel vam igrao Maid Jaganjac ikako ?
Mislim da nije

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 12 avg 2012, 21:21

Rodeni je napisao/la:Treba Zvonica, Hajdarevica , Hebibovica i Knezovic obavezno staviti u prvi sastav a Kajtaza, Mrvu i Kodru/Mehremica na klupu ova prva trojica su najvece rupe u sastavu Veleza protiv Radnika smo mogli primiti 2-3 gola zbog Kajtaza i Kodre a protiv Celika je tako i bilo zbog njihovi gresaka tolikog iskustva najiskusniji u sastavu i da najlosiji budu u ekipi , Kodro nemoze igrati beka a Kajtaz i nije nikad bio za prvog sastava samo zauzima mjesto Kazazicu ili Jazvinu .
Mrva nije to vise onaj Mrva jednostavno nemoze on Velezu pomoci ova liga nije za njega on je za malog nogometa sada ili za neke nize liga Mehremic bezveze srlja bez ideje a i neodgovara mu ova pozicija on je vise za lijevo krilo
Merzica treba staviti na stopera ili u veznom redu na ovim pozicijama je vise korisniji
Zvonic zadnji vezni
Hajdarevic desno krilo
Mora Dzafa mjenjati sastav jer ovo nefunkcionise u Zenici jedino ko je dobio prolaznu ocjenu Nuhic , Okic ,Zvonic i Hajdarevic,
ma i okića malo ohladiti,na klupu ga stavit.ovako bi meni izgledao sastav protiv rudara:
BOBIĆ
MERZIĆ MAHINIĆ KAZAZIĆ KODRO

NUHIĆ DEMIĆ

HAJDAREVIĆ ZVONIĆ HEBIBOVIĆ

ĆEMALOVIĆ(MACE)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 12 avg 2012, 21:54

Crvenarmija je napisao/la:
Rodeni je napisao/la:Treba Zvonica, Hajdarevica , Hebibovica i Knezovic obavezno staviti u prvi sastav a Kajtaza, Mrvu i Kodru/Mehremica na klupu ova prva trojica su najvece rupe u sastavu Veleza protiv Radnika smo mogli primiti 2-3 gola zbog Kajtaza i Kodre a protiv Celika je tako i bilo zbog njihovi gresaka tolikog iskustva najiskusniji u sastavu i da najlosiji budu u ekipi , Kodro nemoze igrati beka a Kajtaz i nije nikad bio za prvog sastava samo zauzima mjesto Kazazicu ili Jazvinu .
Zvonic zadnji vezni
Hajdarevic desno krilo
ma i okića malo ohladiti,na klupu ga stavit.ovako bi meni izgledao sastav protiv rudara:
BOBIĆ
MERZIĆ MAHINIĆ KAZAZIĆ KODRO

NUHIĆ DEMIĆ

HAJDAREVIĆ ZVONIĆ HEBIBOVIĆ

ĆEMALOVIĆ(MACE)
OKIC je jedini koji je najvise pokazo u ova dva kola nego ovi oko njega su bili tanki neka nega

------------------------------Bobic

Knezovic/Hebibovic---Mahinic---Merzic--Kazazic/Mehremic

------------Zvonic------------Nuhic
Hajdarevic---------R.Demic---------Okic

----------------Cemalovic/Mace

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.