Bravo za ArenasportvivaILchelik je napisao/la:Arena sport je potpisale ugovore sa Sarajevom. Zeljeznicarem, Borcem, i Sirokim Brijegom a bili su u pregovoru s Čelikom. Izgleda da su se uspjelim dogovoriti s upravom Čelika jer kako vidimo prenosi se iz Zenice Čelik-Velezbhfanatic14 je napisao/la:Naljutio se BHT skoro pa nikako ne prenose Sarajevo jer smo presli na Arenasport...
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
+ PDVSheyi je napisao/la:Utakmica na Moja Tv se placa 2. KM.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zna li itko ima li za online gledat (ili stream) Arena Sport 1. Jer hocu gledat 1.8. Sarajevo-GOSK i ako nema sada hoce li biti do tada?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Baš 1.8.?LG97DM je napisao/la:Zna li itko ima li za online gledat (ili stream) Arena Sport 1. Jer hocu gledat 1.8. Sarajevo-GOSK i ako nema sada hoce li biti do tada?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
HAHAHA ma zezno se, 1.9.*jose je napisao/la:Baš 1.8.?LG97DM je napisao/la:Zna li itko ima li za online gledat (ili stream) Arena Sport 1. Jer hocu gledat 1.8. Sarajevo-GOSK i ako nema sada hoce li biti do tada?
-
vivaILchelik
- Kontakt:
http://www.freelivestations.com/2011/04 ... -1-tv.htmlLG97DM je napisao/la:Zna li itko ima li za online gledat (ili stream) Arena Sport 1. Jer hocu gledat 1.8. Sarajevo-GOSK i ako nema sada hoce li biti do tada?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Hoce li slucajno biti kakav stream ili link sa Arenesport za utakmicu Celik - Velez .. posto nemam arenusport
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Aham , nisam ni skontaokad_kako je napisao/la:Covjek post iznad tebe, postavio...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
HvalavivaILchelik je napisao/la:http://www.freelivestations.com/2011/04 ... -1-tv.htmlLG97DM je napisao/la:Zna li itko ima li za online gledat (ili stream) Arena Sport 1. Jer hocu gledat 1.8. Sarajevo-GOSK i ako nema sada hoce li biti do tada?
- Armageddon2012
- Kontakt:
hoce li biti rudar-sarajevo na moja tv danas?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Dobra utakmica na areni jučer, čelik - velež. Dokaz da se ipak ima šta pogledati na našim terenima.
Još dodati tome kako utakmica znatno bolje izgleda kada se radi prijenos na profesionalnom nivou. Od pokrivenosti kamerama, do odlične režije prijenosa, u svakom trenutku se zna šta koja kamera snima. Svaka čast za Arenu!!FCS je napisao/la:Dobra utakmica na areni jučer, čelik - velež. Dokaz da se ipak ima šta pogledati na našim terenima.
Ja mislim da BHT proizvodi signal koji proslijedi Areni sport. Ne vjerujem da reportažna kola dolaze iz Srbije da rade prijenos.
Ne mislis dobro,da si bio jucer u Zenici,vidio bi da su ljudi dosli sa svojima autima i opremomSemper je napisao/la:Ja mislim da BHT proizvodi signal koji proslijedi Areni sport. Ne vjerujem da reportažna kola dolaze iz Srbije da rade prijenos.
Celik u srcu
- Marsal
- Kontakt:
Čak imam jednu sliku nekih vozila s kojima su realizovali prijenos...postavim kasnije.realno je napisao/la:Ne mislis dobro,da si bio jucer u Zenici,vidio bi da su ljudi dosli sa svojima autima i opremomSemper je napisao/la:Ja mislim da BHT proizvodi signal koji proslijedi Areni sport. Ne vjerujem da reportažna kola dolaze iz Srbije da rade prijenos.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Evo slike
Postavio sam skrinšot jer mi se nije dalo zayebavat i rezat sliku, plus kamera je od mobitela te sam uvećavao tako da se ne vidi najbolje...
Postavio sam skrinšot jer mi se nije dalo zayebavat i rezat sliku, plus kamera je od mobitela te sam uvećavao tako da se ne vidi najbolje...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
hoce li biti snimka na areni celika i veleza ?
-
vivaILchelik
- Kontakt:
[youtube][/youtube]STBoys je napisao/la:hoce li biti snimka na areni celika i veleza ?
[youtube][/youtube]
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
Vidiš da prenos radi Flash produkcija iz Sarajeva (oni rade i vecinu prenosa za BHT i FTV).Marsal je napisao/la:Evo slike
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: PiazzaGrande i 127 gostiju.