FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ako bude moguće, što da ne 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- inacefindecko
- Kontakt:
rade li danas ovi za godišnje? i gdje se kupit može? do kad?
- champions1921
Predpostavljam da ce se sezonske karte moci uzeti i onim kontenjerima gdje se prodaju obicne ulaznice.. Tako je bar bilo predhodnih sezona...inacefindecko je napisao/la:rade li danas ovi za godišnje? i gdje se kupit može? do kad?
BUDI ŽELJO !!!
paranoja je mozda buki pa mu je krivo sto pored takvih profesionalaca kakav je on , oni dovode nekakve volontere
napuniti danas borac i pokazati ko je gazda 

Zna li neko cijene karata?
5 jug, 8 sjever, 15 zapadUnKnownBA je napisao/la:Zna li neko cijene karata?
Godišnja će se moći kupiti pred tekmu na ulazu prema zapadu
Treba istaći da će biti prodajni punktovi za karte (ne i za godinšnje) i na Jugu kod autopraonice. Tako da se ne morate metiljati kod zapada, nego svi koji idu na Jug neka tamo kupe kartu.
Hvala na odgovoru!nime_tm87 je napisao/la:5 jug, 8 sjever, 15 zapadUnKnownBA je napisao/la:Zna li neko cijene karata?
Godišnja će se moći kupiti pred tekmu na ulazu prema zapadu
Treba istaći da će biti prodajni punktovi za karte (ne i za godinšnje) i na Jugu kod autopraonice. Tako da se ne morate metiljati kod zapada, nego svi koji idu na Jug neka tamo kupe kartu.
Godišnje su stvarno džaba, još ako je istina da se sa njima može uci i na kup tekme! Svako ko ima danas malo više keša, povoljnije mu je da kupi godišnju jer ce samo platiti pola tekmi, ostalo pola ce mu biti džaba!
fanshop.ba napokon je i to na putu da se ostvari
, hvala ti Boze.

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Ultras1921
- Kontakt:
Na ovom forumu ima par likova koji mi nikad nece biti jasni. Sta god se desi u klubu, neka promjena oni imaju nesto protiv. Naravno, prije toga melju kako je losa situacija u klubu, kako nisu zadovoljni, kako nam treba ono, treba nam ovo.. Pa bolan dobili smo tog prizeljkivanog PR. Reko bi covjek svi zadovoljni, hajmo dalje. Ali ne. Uvijek se nadje neko ko pocne da pametuje. PRESTANITE MOLIM VAS!
Znal neko kad je izvlacenje za kup?
Znal neko kad je izvlacenje za kup?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- inacefindecko
- Kontakt:
kad se povlače iz prodaje godišnje?
koliko ih ima i par takvih sličnih podataka ako neko zna?
izvinite što smaram
koliko ih ima i par takvih sličnih podataka ako neko zna?
izvinite što smaram

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Oprosti, ako sam te uspio svatiti dobro, godisnje ulaznice cemo samo moci kupiti u prostorijama kluba (iza zapada) pred tekmu, gdje su se i do sada kupovale ali se iste nece moci kupiti na punktovima? HvalaGodišnja će se moći kupiti pred tekmu na ulazu prema zapadu
'ta će Numa, ja mu kroz noge probacivo.
Večeras samo rutinski, Borac nikad slabiji, a nama je pobjeda imperativ.

Večeras samo rutinski, Borac nikad slabiji, a nama je pobjeda imperativ.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Kad su se navijaci nesto pitali u klubu Zeljeznicat je bio na dnu. Nismo mogli pobijediti nikog u gostima tri godine. Dolazkom gospodina Osima, Zuje i ostali koji rastjerali navijece unutar kluba i poceli voditi svoju politiku dosle su titule i pehari.ublehas je napisao/la:Kad svi pričaju, a nemaju pojma, da i ja kažem koju vezano za Numu.
Prvo, da li je najbolje riješenje za klub, sigurno da nije, ali u ovoj situaciji gdje ne možemo priuštiti kvalitetne profesionalce za tu poziciju Numa je jedno od najboljih riješenja.
Drugo, Numa je pametan momak sa diplomom na EFSA, ali što je još važnije vrlo je sposoban, što je pokazao u mnogo slučajeva (npr. on je jedan od organizatora odlaska navijača u Maribor, jedan od organizatora posjeta Želje osnovnim školama i još mnogo projekata nevezanih za Želju.....), i naravno veliki je Željovac.
Treće, vrlo bitno, Numa ima podršku tribine, znači ljudi koji nešto znače na tribini podržavaju Numu i sprmni su da mu pomognu u svakoj sitaciji (bilo nekim savjetima, idejama ili konkretnom akcijom)
Četvrto, Numa je osoba koja može biti spona između navijača i kluba. Preko Nume će biti moguće da se implementiraju mnoge dobre ideje koje poteknu sa tribine.
I peto, njegovim ulaskom u klub ne možemo ništa izgubiti, samo dobiti. Ako njegov rad ne bude davao rezultate, otići će u ''zaborav'', bez ikakve štete za klub, a ako bude pozitivnih pomaka, to može biti veliki dobitak.
Osim nije glup i on kao veliki navijac moze samo volontirati, cim bude htio nesto da radi u klubu dobit ce nogu. Pa nije Osim pao s neba...
Ovo sto si napisao Numa ima podrsku tribine, da ti ja kazem da ta jedna tribini nije armija navijaca koja navija za Zelju, nego Zeljo ima puno vise navijace od te tribine. Tako da tribina nece nikad voditi klub na vasu-tvoju zalost.
Ako neko ne vidi, navijaci zele da se ubace u klub. Jadan nam je takav klub. Samo ja vjerujem Osimu i ljudima u klubu da nece dopustiti nista, nego da ce to samo biti volontiranja, jer ovo nije Ahmedbegovic i kompanija.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
a uredu ti je sto nam zujo maze oci sa evropa ligom i evropskom grbavicom, a mi primamo 5 golova u pretkolima ?
uredu ti je sto su buki i dzelo jedni idioti koji samo pare dobijaju, a nista ne rade ?
uredu ti je sto zujo kaze da nece da radi posao u klubu koji mu niko nece platiti ?
ima toga jos, al odgovori na to, pa cemo dalje nastaviti
uredu ti je sto su buki i dzelo jedni idioti koji samo pare dobijaju, a nista ne rade ?
uredu ti je sto zujo kaze da nece da radi posao u klubu koji mu niko nece platiti ?
Za zivot cijeli!
Kad su se navijaci nesto pitali nismo nikoga pobijedili u gostima tri godine. Kad su dosli ti NOVI ljudi koje nabrajas nismo izgubili tri godine u kupu, osvojili ga dva puta i plus jos titule.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a uredu ti je sto nam zujo maze oci sa evropa ligom i evropskom grbavicom, a mi primamo 5 golova u pretkolima ?
Necu da se raspravljam uopce s tobom, niti bilo s kim drugim. Ja imam svoje misljenje, vi imate svoje. Ja volim i zivim za Zelju kao i jos armija navijaca, ali ovo sto citam ..ima podrsku tribine

Zivio momak.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mi pobjedjujemo u gostima, postavljamo rekorde zahvaljujuci jednom covjeku, on se zove Amar Osim, normalno da ima podrsku, jer kakav god da je, bolji je i skolovaniji od bukija i dzele, na kraju krajeva, zujo za nas misli da smo biznis, drugacije receno, yebo njih, mogu ja i bez njih, al mi sad valjaju dok kupuju karte i dolaze na utakmice
Za zivot cijeli!
- Trgenbauer
- Kontakt:
Što vi možete da kenja*e, 3 dana otkako je Numa došao napravio se pomak, karte na jugu, stolice ociscene itd...
1921
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne konta paranojaTrgenbauer je napisao/la:Što vi možete da kenja*e, 3 dana otkako je Numa došao napravio se pomak, karte na jugu, stolice ociscene itd...
Za zivot cijeli!
- rastafarian
- Kontakt:
Navijači su i očuvali ovaj klub prema tome nemoj lupati kojekakve nebuloze, sve ide preko leđa navijačaParanoja je napisao/la:Kad su se navijaci nesto pitali u klubu Zeljeznicat je bio na dnu.

Ta tribina je tribina koja je uvijek tu, koja daje bezrezervnu podršku pa čak i zadnjih godina kada je Željo bio odron. (baš se pitam gdje si ti bio u to vrijemeParanoja je napisao/la:Ovo sto si napisao Numa ima podrsku tribine, da ti ja kazem da ta jedna tribini nije armija navijaca koja navija za Zelju, nego Zeljo ima puno vise navijace od te tribine. Tako da tribina nece nikad voditi klub na vasu-tvoju zalost

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
[quote="Paranoja"
Pitanje za tebe:Ko je dosad obnašao funkciju PR-a našeg kluba,jel bio navijač?ko obnaša tu funkciju u evropskim tekmama?jel navijač?jesi li zadovoljan obnašanjem spomenutih na tu funkciju?
molim te za odgovor,da vidim koliko si upućen o funkcijama u klubu
Pitanje za tebe:Ko je dosad obnašao funkciju PR-a našeg kluba,jel bio navijač?ko obnaša tu funkciju u evropskim tekmama?jel navijač?jesi li zadovoljan obnašanjem spomenutih na tu funkciju?
molim te za odgovor,da vidim koliko si upućen o funkcijama u klubu
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------