" onclick="window.open(this.href);return false; tu su sve utakmiceDzoleZeljo je napisao/la:Ima li slucajno neko izvjestaj sa posljednje tekme Borca? Hvala
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
- mehmedovic
- Kontakt:
? $ је $ посао / са ' " " " " $ - & " " $ ове $ "....
Sutra su sve tri opcije u igri ali mislim da imamo odličnu priliku da uzmemo sva 3 boda, jer igra željezničara je očajna i bezidejna u zadnje vrijeme. I plus imaju Antolovića koji je majstor za postavljanje živog zida
Nadam se korektnoj utakmici i dobrom fudbalu mada kad pogledam prošlu sezonu kad se pola našeg tima vraćalo sa frakturama iz sarajeva i još kad vidim koja njuška sudi ne miriše na dobro.
Al ne treba letiti pred rudu, valja sačekati i nadati se sportskom ponašanju igrača oba tima i naravno pobjedi.
Nadam se korektnoj utakmici i dobrom fudbalu mada kad pogledam prošlu sezonu kad se pola našeg tima vraćalo sa frakturama iz sarajeva i još kad vidim koja njuška sudi ne miriše na dobro.
Al ne treba letiti pred rudu, valja sačekati i nadati se sportskom ponašanju igrača oba tima i naravno pobjedi.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
Ajmo Borac,pobjeda...ZA BANJALUKU...ZA REPUBLIKU SRPSKU
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma dajte ljudi,pogledajte tabelu,sta vam je...mi smo treci,a zeljo 12...ne bi tu smjeli imati nikakvih problema 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- mehmedovic
- Kontakt:
? ? " ? не $ $ $ " " & "," & " ' $ $ на ". ? " " њен ? ? % " онај " у ",$ - вјероватно " " &.....
dajem pola sata dok ne krenu odgovori na tvoj post.republika sumska kamenjari bojac 
A sta bi mu covjek odgovrio neka ga ovako ce mu biti samo teze.fredi je napisao/la:dajem pola sata dok ne krenu odgovori na tvoj post.republika sumska kamenjari bojac
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
velikani i divovi sve do montenegra!mehmedovic je napisao/la:? ? " ? не $ $ $ " " & "," & " ' $ $ на ". ? " " њен ? ? % " онај " у ",$ - вјероватно " " &.....
ja nisam neki taoc tih zavjera.da je cudno sto celo sudi jeste ali mislim da se ne treba na to vaditi.ako mi damo 3 gola niko nas ne moze pokrasti
edit:evo pogrijesio sam nije pola sata
edit:evo pogrijesio sam nije pola sata
Ne brini,Šile neće to dozvoliti.Nakupio se on para u zadnje vrijeme.Nego jel čelni član kriv za ispadanje od Nikšićana?ili što ste prošle godine dva puta stativu pogodili?mehmedovic je napisao/la:? ? " ? не $ $ $ " " & "," & " ' $ $ на ". ? " " њен ? ? % " онај " у ",$ - вјероватно " " &.....
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
nego ima li vas u gostima veceras?
Tomislave Cuicu pusu kitu picko retardirana smrdljivi konju
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
Sve u svemu nažalost ova liga jako brzo tone i tone.
Utakmica na TV ekranima i opet ista priča kao u zadnje 3, sa sudijom u glavnoj ulozi.
Čuić je očito odradio dobar posao za nekoga, jer priznati onakav gol je sramota. Masa izmišljenih faula oko šesnaesterca, naročito malog Subića. Čuić je za prošlu tekmu ova dva tima dobio 4 tekme suspenzije, sad će opet dobiti 4 suspenzije i onda opet po starom.
Komitet je stvarno unaprijedio ovu ligu, KAKO DA NE.
Sad samo čekam da vidim hoće li sad oni multikulti navijači opet dolaziti na temu i pričati o skandiranju, šovinizmu i drugim opasnim riječima.
Pokazali ste svoje pravo lice!
Prošli smo gostovanje kod najvećih krkana u ligi, prošle sezone divljački start Bešlije i par naših igrača sa ozbiljnijim povredama, evo sad onaj Jamak i još masa padova i simuliranja oko šesnaesterca što naravno prolazi. Dole se definitivno nemože igrati FUDBAL.
Mi sa 4-5 dječaka sa 18 godina na terenu, NEPROCJENJIVO!
Utakmica na TV ekranima i opet ista priča kao u zadnje 3, sa sudijom u glavnoj ulozi.
Čuić je očito odradio dobar posao za nekoga, jer priznati onakav gol je sramota. Masa izmišljenih faula oko šesnaesterca, naročito malog Subića. Čuić je za prošlu tekmu ova dva tima dobio 4 tekme suspenzije, sad će opet dobiti 4 suspenzije i onda opet po starom.
Komitet je stvarno unaprijedio ovu ligu, KAKO DA NE.
Sad samo čekam da vidim hoće li sad oni multikulti navijači opet dolaziti na temu i pričati o skandiranju, šovinizmu i drugim opasnim riječima.
Pokazali ste svoje pravo lice!
Prošli smo gostovanje kod najvećih krkana u ligi, prošle sezone divljački start Bešlije i par naših igrača sa ozbiljnijim povredama, evo sad onaj Jamak i još masa padova i simuliranja oko šesnaesterca što naravno prolazi. Dole se definitivno nemože igrati FUDBAL.
Mi sa 4-5 dječaka sa 18 godina na terenu, NEPROCJENJIVO!
Runic 19 godina,grahovac 19 godina,subic 18 godina,dujakovic 20 godina jos dodajmo kunica 19 godina i predragovica.ma neprocjenjivo
- mahalac_SA
- Kontakt:
Drugi put pokušajte s nešto iskusnijim sastavom, možda dobijete, možda!!!

UEFA=MAFIA
Nama "čovjek" od cirka 70 god ne zabija golove!mahalac_SA je napisao/la:Drugi put pokušajte s nešto iskusnijim sastavom, možda dobijete, možda!!!![]()
- mahalac_SA
- Kontakt:
To ti i govorim, na iskustvo probajteASUS je napisao/la:Nama "čovjek" od cirka 70 god ne zabija golove!mahalac_SA je napisao/la:Drugi put pokušajte s nešto iskusnijim sastavom, možda dobijete, možda!!!![]()
UEFA=MAFIA
-
RedBlueArmy
- Kontakt:
Sandžaklije k'o sandžaklije...mahalac_SA je napisao/la:To ti i govorim, na iskustvo probajteASUS je napisao/la:Nama "čovjek" od cirka 70 god ne zabija golove!mahalac_SA je napisao/la:Drugi put pokušajte s nešto iskusnijim sastavom, možda dobijete, možda!!!![]()
- zasarajevo
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da im sa igracem vise niste pritisak stvorili
Ili su oni fizicki bolji od vas ili ste vi toliko fizicki losi da oni izgledaju kao da su bolji od vas, ne znam. Al morali ste ih stjerati u sesnaesterac, ovako su vas razbili sa igracem manje 
UEFA=MAFIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.