Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I zašto je saa Džeko kriv? Kako misli da proigra kad mu uopšte ne daje sansu
Al ce se naigrat...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Nedaj Bože da je Edin fulio ovo što je sad fulio Aguero, uf.
Jaoo džekooooo 
haman istomandraX je napisao/la:Nedaj Bože da je Edin fulio ovo što je sad fulio Aguero, uf.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Al' je zato prije 3-4 minute pokazao pravu eksplozivnost.mandraX je napisao/la:Nedaj Bože da je Edin fulio ovo što je sad fulio Aguero, uf.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Rekao je njemu Mancini trebas kao KunIbizevic je napisao/la:Jaoo džekooooo
Ovo njegovo neigranje najvise bi moglo kostat nasu repku.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Na zalost Dzeko je pokazao zasto ne igra...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Hahaha pa sigurno nece kostati Mancinija i Citija.propuh je napisao/la:Ovo njegovo neigranje najvise bi moglo kostat nasu repku.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nista nam ne preostaje nego desant na City, da ga proda ili psudipropuh je napisao/la:Ovo njegovo neigranje najvise bi moglo kostat nasu repku.
Jao Dzeke u onoj sansi, i to samo sto je usao u igru, pa on nije spreman sekudne 
Pazza Inter Amala
kako je ono uspio sjebati...
- Neutralan88
- Kontakt:
pa jel bosanac ili nije 
Toliko je sjeban, da ne može jedan šprint da odradi ..ide sam prema golu i stignu ga 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
podrazumjeva se to nego sam mislio na to da kod nas on ima zacementirano u prvih 11, a Vedo sjedi na klupi u Safetovoj formacijisajo10 je napisao/la:Hahaha pa sigurno nece kostati Mancinija i Citija.propuh je napisao/la:Ovo njegovo neigranje najvise bi moglo kostat nasu repku.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Vidi se da mu škodi klupa, i da nije spreman, to je nepobitno. A kao što neko napisa gore, najviše će ovakva njegova situacija u klubu škoditi igri reprezentacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Šta je pokazao, a po cemu je Kun zaslužio da igra cijelu utakmicu, da je Džeko prvo poluvrijeme odigrao kao ova dvojica, ne bi vidio drugog. Nek uvede njih koji minut, pa vidjet cemoneo je napisao/la:Na zalost Dzeko je pokazao zasto ne igra...
Kako losa reakcija Dzeke u onoj situaciji..Katastrofalna..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Auuuu, Edin kao usporeni snimak, ako ove sezone ne napusti M City mogao bi zavrsiti kao i Baljic... 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, Cwirek, DeeWa, eleGancy, General505, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, Ledara, lol89, SanaBosna, tuzlanskinacin i 151 gost.