Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
MIRALEM PJANIC = PONOS NACIJE! 
Ma cudo od djeteta...
Samo da mu jos malo da trener odrijesene noge da neigra onako u grcu,vidi se kad primi loptu nema hrabrosti da krene u prodor sa njom...
Ali za jos koju utakmicu kad se ustali u prvih 11 on ce poceti da dribla i uz ove ostale kvalitete biti ce i medu najboljim igracima u evropi........
Samo da mu jos malo da trener odrijesene noge da neigra onako u grcu,vidi se kad primi loptu nema hrabrosti da krene u prodor sa njom...
Ali za jos koju utakmicu kad se ustali u prvih 11 on ce poceti da dribla i uz ove ostale kvalitete biti ce i medu najboljim igracima u evropi........
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Kad se sjetim onih dana "hoće li Miralem Pjanić, mlada nada fudbala, zaigrati za reprezentaciju BiH..", pa onda polemika, Luksemburg, Francuska, i na kraju krajeva čarobnjak obuče sveti dres svete domovine.
Dovoljno smo Zlatana izgubili, ovakvog dragulja, hvala Bogu, nismo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
yep!!!Knele je napisao/la:Kad se sjetim onih dana "hoće li Miralem Pjanić, mlada nada fudbala, zaigrati za reprezentaciju BiH..", pa onda polemika, Luksemburg, Francuska, i na kraju krajeva čarobnjak obuče sveti dres svete domovine.
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
Pjankara cestitke na vacerasnjoj predstavi ,eh ti ga znas brate najbolje dijamantu BH
**** Brazil,Spaniju,Englesku,Italiju.......imamo najbolje izvodjace slobodi udaraca
aje sto ga uvali ovi Madjari ko popisani Pjanic y gol
taman da ti to malo škole završiš, pa počneš pregledat i ibretit se šta si sve lupeto kad si bio maliharishp je napisao/la:@teferic nakon ovakvog izlaganja dozvoli da ti se..................od srca.
Kakvi sve ovdje ,,strucnjaka,, nema.
Nego bas mi je drago sto ce i slijedece tekme da ti tvoj ahbab Ibra igra.![]()
Sta te briga,strpis se jedno 10-12 godina pa ce i on kopacke o klin.A ti uzivaj do tad
I šta kažete stručnjaci, jeli vam još uvijek Štilić bolji od Pjanića ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- miralem444
- Kontakt:
ma pjana ce definitivno zavrsit u barci ili realnu..ja u to nesumnjm...johnnyHZ je napisao/la:ma kakva engleska...meni je to atletska liga....svabe,spanci oni igraju fudbal.....isto tako i jaci talijanski kluboovi,kao fiorentina veceras....tako da su to lige za nase TEHNICARE....a ove defanzivce poslati gore.....![]()
i neko rece,kakav je u igri,sve sto je uradio je iz prekida....pa nije li dovoljno za jednu tekmu dvije asistencije i gol???..a u svakoj tekmi prekida i slobodnjaka koliko hoces....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
JA MISLIM DA CE U BARSELONI ZAVRSITI,ZASTO??Zato sto je upravo njihov profil igraca,brz,tehnicar,mlad....a i onu tekmu kada su dolazili gledati benzemu!! gospoda iz barselone (na kup utakmici lyon - metz...dok je jos u metz-u igrao) kada su se vratili u francusku,umjesto benzeminog imena,u biljeznici se naslo ime miralema pjanica¨!!!!!!! a to je ovaj skaut i izjavio i odmah su se raspitivali ,kolika mu je cijena i td i td....a znamo koga barsa hoce tome je i doci.....a i miralemu bi upravo onakva igra odgovarala...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
joj ove balavurdije
covjek odigrao 5 utkmica kako treba odma ga selite u real ili barcu ?? on navija za real madrid uzor mu je zidane ,ali je barca htjela da ga dovede jos u metzu kada je igrao davali su 10 milki
igra u velikom klubu nema potrebe nigdje da ide !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- miralem444
- Kontakt:
hallo druze..niko nije reko sad da ce ici..i ne glupiraj se....cuj balavurdije..daj molim te..spusti se na zemlju...ako ovako nastavi neginemu barca ili real...a ja sam ubjeden da ce pjana bit samo bolji i bolji....ima ogroman talenat u svojim nogama..CRNI_SA je napisao/la:joj ove balavurdije![]()
covjek odigrao 5 utkmica kako treba odma ga selite u real ili barcu ?? on navija za real madrid uzor mu je zidane ,ali je barca htjela da ga dovede jos u metzu kada je igrao davali su 10 milki
igra u velikom klubu nema potrebe nigdje da ide !!
i sta sad mi balavurdija jer smo napisali da njegov profil odgovara barssi,tj spanskom ili njemackom fudbalu?????i naravno mi smo balavi jer zelimo da vidimo naseg igraa u najvecim klubovima na svijetu????hrrvati svoje rahiticne igrace trpaju gdje stignu,od reala,man utd samo pisu olic tamo,kranjcar tamo ocvaj ce tamo.....a mi napisem da bi MOGAO nas najveci talenat trenutno,i sigurno medju prva dva talenta u evropi preci u barsa - real.....al mi balavi cccc
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- miralem444
- Kontakt:
potpis!!!johnnyHZ je napisao/la:i sta sad mi balavurdija jer smo napisali da njegov profil odgovara barssi,tj spanskom ili njemackom fudbalu?????i naravno mi smo balavi jer zelimo da vidimo naseg igraa u najvecim klubovima na svijetu????hrrvati svoje rahiticne igrace trpaju gdje stignu,od reala,man utd samo pisu olic tamo,kranjcar tamo ocvaj ce tamo.....a mi napisem da bi MOGAO nas najveci talenat trenutno,i sigurno medju prva dva talenta u evropi preci u barsa - real.....al mi balavi cccc
ma ima ovdje nekih koji i necitaju postove samo pisu bezveze.....pusti ga ....evo sad gledam pjana nece moci igrat u estoniji..radi kartona....
pa naravno da je medju najvecim talentima ja sam to davno pisao ovdje ali nema potrebe neka ga jos 2-3 sezone onda lagano u spaniju ili italiju a ne njemacku koja nije nista bolja od francuske 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:i sta sad mi balavurdija jer smo napisali da njegov profil odgovara barssi,tj spanskom ili njemackom fudbalu?????i naravno mi smo balavi jer zelimo da vidimo naseg igraa u najvecim klubovima na svijetu????hrrvati svoje rahiticne igrace trpaju gdje stignu,od reala,man utd samo pisu olic tamo,kranjcar tamo ocvaj ce tamo.....a mi napisem da bi MOGAO nas najveci talenat trenutno,i sigurno medju prva dva talenta u evropi preci u barsa - real.....al mi balavi cccc
potpisujem brate
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... rt=rp.html
ma što se mene tiče nek ostane doživotno u Lyonu i nek bude njihova legenda i najbolji igrač!!! Samo polako ne zalijećite se, bitno je da on bude zdrav i sretan i da kida u reprezentaciji!
ma što se mene tiče nek ostane doživotno u Lyonu i nek bude njihova legenda i najbolji igrač!!! Samo polako ne zalijećite se, bitno je da on bude zdrav i sretan i da kida u reprezentaciji!
Ovo što si napisao dolikuje djetetu predškolskog uzrasta.johnnyHZ je napisao/la:i sta sad mi balavurdija jer smo napisali da njegov profil odgovara barssi,tj spanskom ili njemackom fudbalu?????i naravno mi smo balavi jer zelimo da vidimo naseg igraa u najvecim klubovima na svijetu????hrrvati svoje rahiticne igrace trpaju gdje stignu,od reala,man utd samo pisu olic tamo,kranjcar tamo ocvaj ce tamo.....a mi napisem da bi MOGAO nas najveci talenat trenutno,i sigurno medju prva dva talenta u evropi preci u barsa - real.....al mi balavi cccc
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pitaj @Tefercine on ti je ,,upucen,,Virtu4l je napisao/la:I šta kažete stručnjaci, jeli vam još uvijek Štilić bolji od Pjanića ?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Trenutno korisnika/ca: badboy, bhfanatic14, denza, General505, Hightower, juka55 i 43 gosta.