Feyenoord
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Feyenoord
Mathijsen potpisao na 3 da kazemo dobra vijest i ako mu je 32 god trebalo bi da jos moze igrat u nl ligi.
Danas pobjeda u Utrechtu 0:1 ovo je dobar start sezone i nadajmo se onom uspjehu od prosle godine a pravo bi dobro bilo ove Cehe elminisat i uci u grupnu fazu EL.
Danas pobjeda u Utrechtu 0:1 ovo je dobar start sezone i nadajmo se onom uspjehu od prosle godine a pravo bi dobro bilo ove Cehe elminisat i uci u grupnu fazu EL.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Gledajuci prve tri utakmice ove sezone, ekipa mi djeluje stabilnije nego prosle sezone. Djeluje mi kao nastavak dobrih igara iz drugog dijela prosle sezone. Obicno ekipe izgube formu, a Koeman je ove izgleda pripremio pravoPolo je napisao/la:Mathijsen potpisao na 3 da kazemo dobra vijest i ako mu je 32 god trebalo bi da jos moze igrat u nl ligi.
Mathijsen ce nam odlicno doci jer odlaskom Vlaara ostali su samo mladji igraci, i njegovo iskustvo ce odlicno doci razvoju mladih igraca. Jos samo da hoce jednog dobrog spica dovest i borba za titulu sto se mene tice
010 ISN'T JUST A CODE
Budzet je takav kakav je i od spica tesko sta da ce biti ali dobro je krenulo samo ovako da potraje nema zime sto bi se reklo.RK Gradacac je napisao/la:Gledajuci prve tri utakmice ove sezone, ekipa mi djeluje stabilnije nego prosle sezone. Djeluje mi kao nastavak dobrih igara iz drugog dijela prosle sezone. Obicno ekipe izgube formu, a Koeman je ove izgleda pripremio pravoPolo je napisao/la:Mathijsen potpisao na 3 da kazemo dobra vijest i ako mu je 32 god trebalo bi da jos moze igrat u nl ligi.
Mathijsen ce nam odlicno doci jer odlaskom Vlaara ostali su samo mladji igraci, i njegovo iskustvo ce odlicno doci razvoju mladih igraca. Jos samo da hoce jednog dobrog spica dovest i borba za titulu sto se mene tice
Guidetti ce nedostajat i to dobro ali sta je tu je moramo se osloniti na fernandeza koji je po meni bolji od cissea.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Bez spica ce biti jako tesko u nekim jacim utakmicama al eto sta je tu je.
Fernandez i Cisse su brzi al fali im tehnike...
Fernandez i Cisse su brzi al fali im tehnike...
010 ISN'T JUST A CODE
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ako Bogda u subotu 2:0 protiv Heerenveena.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nazalost 1:1 ovo nismo ocekivali nakon one prve utakmice u Utrechtu ali sta je tu je moglo je gore jer smo gubili imali vise sansi ali se nije dalo.RK Gradacac je napisao/la:Sto se mene tice moze i 1-0.
34 x 1-0 = prvaci
- RK Gradacac
- Kontakt:
Prvo nedosudjen penal za Feyenoord a onda i sumnjiv penal i direktan crveni.
Feyenoord je bio puno bolji od Heerenveena i stvarno steta sto nisu pobijedili, al opet se ispostavilo da se bez pravog napadaca ne moze igrati. Dzaba sve kad nema ko dati gola
Evo sazetak:
[youtube][/youtube]
Feyenoord je bio puno bolji od Heerenveena i stvarno steta sto nisu pobijedili, al opet se ispostavilo da se bez pravog napadaca ne moze igrati. Dzaba sve kad nema ko dati gola
Evo sazetak:
[youtube][/youtube]
010 ISN'T JUST A CODE
Istina jaro nema upravu si totalno ovo sto si napiso napadac je neophodan guidetti je opcija ali nije poznato koliko bi trebalo da se vrati na teren a ne moze se ovako do nove godine jer nebi gubili igrom vec zbog realziacije kada nemas napada nema ni bodova evo vidjelo se sinoc.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Gledajuci proslu sezonu i dalje smo u plusu 2 boda. I prosle godine, kao i ove smo sa Heerenveenom igrali nerijeseno kuci.

010 ISN'T JUST A CODE
Sad dolazi prvo u cetvrtak sa Spartom Prag, pa onda 2 gostovanja uzastopno i to teska ali nadajmo se pozitivnim rezultatima. Spic je neophodan ali van Geel je izjavio ako budu dovodili spica onda ce to biti neki bolji uglavnom ne zele ulagati u b spiceve i cekat dali da postanu bolji.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nek dovedu Guidettija i rijesen problem (pod uslovom da je zdrav) 
010 ISN'T JUST A CODE
E to je ono jer nezna se kako da to procjene da to moze trajat vise mjeseci.RK Gradacac je napisao/la:Nek dovedu Guidettija i rijesen problem (pod uslovom da je zdrav)
- RK Gradacac
- Kontakt:
We shall not, we shall not be moved,
We support the Feyenoord boys,
We shall not be moved.
Zajebana ova Sparta, al proci ce ovo Feyenoord garantujem!
We support the Feyenoord boys,
We shall not be moved.
Zajebana ova Sparta, al proci ce ovo Feyenoord garantujem!
010 ISN'T JUST A CODE
Heracles Almelo 1:2 FEYENOORD pobjeda u gostima 1 poluvrijeme dobro, u drugom pocetku heracles je navalio pravo ali kasnije je Feyenoord opet imao masu prilika tako i u zadjnoj minuti nisu iskoristili vidi se da nedostaje zavrsni dio odnosno jedan dobar spic golegeter koji bi ove zicere dao.
Penal promasi cisse i mozda je vrijeme da ga koeman stavi na klupu a od pocetka ubaci Fernandeza.
Penal promasi cisse i mozda je vrijeme da ga koeman stavi na klupu a od pocetka ubaci Fernandeza.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ma ne zna se koji je gori Cisse ili Fernandez
Sve u svemu bodovi su bitni a ostalo cemo brzo zaboravit.
010 ISN'T JUST A CODE
Po meni Fernandez je nekako spretniji i on zna fulat ali Cisse je po tome rekorder onda i glavom bolje igra Fernandez tako da bi njega trebalo stavit u prvi 11.RK Gradacac je napisao/la:Ma ne zna se koji je gori Cisse ili Fernandez![]()
- RK Gradacac
- Kontakt:
Jesil gledao izjavu Koemana poslije utakmice? Bilo mu je bas krivo sto je Cisse pucao penal, jer je trebao Immers ili Vormer a ne on. A onda kad vidis kako je Cisse igrao bas se zapitas zasto ga vec na poluvremenu nije ostavio u svlacionici...
010 ISN'T JUST A CODE
Vidjeo sam i reko je da imaju neke stvari rjesene ko je za sta zaduzen ali moze se desit u svakoj ekipi da neko onako opali, ali on je covjek koji nije zadovoljio nikad i nije se pokazao da je vrjedan dresa Feyenoorda ali sta je tu je nadati se da stigne neki spic samo to je tesko.RK Gradacac je napisao/la:Jesil gledao izjavu Koemana poslije utakmice? Bilo mu je bas krivo sto je Cisse pucao penal, jer je trebao Immers ili Vormer a ne on. A onda kad vidis kako je Cisse igrao bas se zapitas zasto ga vec na poluvremenu nije ostavio u svlacionici...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.