Totalni mediski muk.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dok je islo znali smo kad su piskili,kakili,nisu se skidali sa radio STG,Alfe,Face itd. Gdje je sad Dino da nesto,kaze,objasni,izvine, ovo-ono.
Totalni mediski muk.
Totalni mediski muk.
- Evolution87
- Kontakt:
"Između dva kola Rudar je uspio riješiti registraciju za pet igrača, pa pravo nastupa imaju Borislav Topić, Veljko Vuković, Denis Bajalica, Vladimir Karalić i Nemanja Kokanović. Još uvijek su bez dozvole za nastup vratar Milanović, Vraneševića i Sakan, a ozlijeđeni su Puljić i Kotaran. Kartone su pak odradili Dominikanac Azevedo Suarez i Miodragović."
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Kurtovic je dobio nogu jer se poceo uobrazeno ponasati, cim su to ljudi iz uprave primjetili, dali su mu otkaz.
Dusmani jedva cekaju da nesto napisu, a protiv levskog i poslije levskog fol svi smo uz vas, bravo, svaka cast, cestitamo Vam... Ulizice male
Glavu gore, zivot ide dalje... Poraz jeste bolan, sada se ponovo okrecemo PLBiH i Kupu...
VOLIMO TE SARAJ'VO, VEC GODINAMA !!!!!
Dusmani jedva cekaju da nesto napisu, a protiv levskog i poslije levskog fol svi smo uz vas, bravo, svaka cast, cestitamo Vam... Ulizice male
Glavu gore, zivot ide dalje... Poraz jeste bolan, sada se ponovo okrecemo PLBiH i Kupu...
VOLIMO TE SARAJ'VO, VEC GODINAMA !!!!!
NON MOLLARE MAI
ljudi, popustite upravu malo ...neka ...shock i bol je veliki nakon ispadanja koje fakat, al fakat nismo zasluzili ...kad na fcsinfo vidim svu onu krv na igracima i dresovima ...a u toku prenosa sam vidio da su prebijani nasi igraci o onaj konj od norvezana nista ne sankcionise ...primljen gol iz kontre, sivonja zapeo da suta i promasi loptu ..na kraju ispadne asistencija ....
podjite od sebe ....raskinete sa djevojkom i nema vas nidje danima, sedmicama ....
pa razumite igrace i upravu ...izgubljen 1.000 000 € ...poljuljano samopouzdanje ....psiholoski istroseni ....
i ja sam osjecam tugu i bol ....ali VOLIM TE SARAJVO uvjek i kad gubis ....
podjite od sebe ....raskinete sa djevojkom i nema vas nidje danima, sedmicama ....
pa razumite igrace i upravu ...izgubljen 1.000 000 € ...poljuljano samopouzdanje ....psiholoski istroseni ....
i ja sam osjecam tugu i bol ....ali VOLIM TE SARAJVO uvjek i kad gubis ....
Pozz.JA ocekujem danas makar remi..steta za poraz od zete,al glavu gore!!
Kurtovic je smijenje prije Zete, toliko o guranju Comora u tim i slicnim misljenjima.
ljudi izgleda nema prenosa ...nema nigdje nikakve najave .....
ako neko ima kakve informacije ... neka podjeli sa ostalima!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Imate u Avazu danasnjem misljenje Jovica o Zeti i o situaciji kakva je bila, te zali sto nije odgodio Celik...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja sam vidio na onom OVI stream na facebooku, jucer, odnosno sinoc su napisali, sutra prenosimo rudar sarajevo, ostanite uz nas, pa eto i vi ostanite uz njih i vidite ima li i sta:Dazizmpj je napisao/la:ljudi izgleda nema prenosa ...nema nigdje nikakve najave .....
edit :
OVI stream
Prije 14 h
Obavjestavamo sve clanove nase fb stranice da cemo sutra raditi stream utakmice Rudar - Sarajevo.
Stoga, ostanite uz nas!
Sviđa mi se · · Podijeli
15 ljudi se ovo sviđa
Za zivot cijeli!
buraz znam za ovo ....ali oni se oslanjaju an mojutv .....a na tom kanalu jos nema nisa, nikakve obavjesti ....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja sam vidio na onom OVI stream na facebooku, jucer, odnosno sinoc su napisali, sutra prenosimo rudar sarajevo, ostanite uz nas, pa eto i vi ostanite uz njih i vidite ima li i sta:Dazizmpj je napisao/la:ljudi izgleda nema prenosa ...nema nigdje nikakve najave .....
edit :
OVI stream
Prije 14 h
Obavjestavamo sve clanove nase fb stranice da cemo sutra raditi stream utakmice Rudar - Sarajevo.
Stoga, ostanite uz nas!
Sviđa mi se · · Podijeli
15 ljudi se ovo sviđa
bice mozda na kraju izvinjavamo se ....nema stream jer niko ne radi prenos ...
u svakom slucaju hvala velika
Ovom smecaru Kurtovicu popularno nazvan teleca glava treba muda odrati.On je indirektni krivac za ispadanje od Zete,jer u tim danima umjesto da je sva pozornost bila usmjerena ka Podgorici i utakmici oni su trazili ukradeni pecat.
Muriju mu na ledja nakaciti.
Ali i kad razmislim nesto,ima bas onu govedju glavu,mog'o bi biti glavna marketinska akvizija za Podravkin gulas.Zamislite onu glavu na onoj ambalazi,pa k'o ne bi kupio?
Muriju mu na ledja nakaciti.
Ali i kad razmislim nesto,ima bas onu govedju glavu,mog'o bi biti glavna marketinska akvizija za Podravkin gulas.Zamislite onu glavu na onoj ambalazi,pa k'o ne bi kupio?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Danas sam vjerovao u pozitivan rezultat,al sad vidim da izgleda nece igrati ni Sesar a ni Sunjevaric,malo sam se zabrinuo al ajd..Comor sam danas drzi vezni red
valjda bude neka promjena formacije,mislim da bi mogao i ovaj Nuhanovic dobiti priliku,mozda cak i da pocne utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako imaju imalo stida, pobjediće sa juniorima.miky_hz je napisao/la:Danas sam vjerovao u pozitivan rezultat,al sad vidim da izgleda nece igrati ni Sesar a ni Sunjevaric,malo sam se zabrinuo al ajd..Comor sam danas drzi vezni redvaljda bude neka promjena formacije,mislim da bi mogao i ovaj Nuhanovic dobiti priliku,mozda cak i da pocne utakmicu
U novi boj...
joj sto podmladak olesi Rudar 8:0 kad bi DIVOVI postigli pola ucinka podmladka 
definitivno nema prenosa!!!! A ZNAO SAM TO 
- Evolution87
- Kontakt:
tako da nema nista od prenosaOVI stream
Moja TV je otkazala prijenos ovog meca, tako da smo iznevjereni i onemugecni raditi stream. Izvinjavamo se svim posjetiteljima na najavama, koje smo uradili, jos jednom ponavljam: Moja TV je otkazala prijenos
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.........BEEELLLLLIIIIIIII............0:1
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Uf kakav je ovo sastav ljudi dragi
lijepo sto vodimo bez Sesara i bez Saida...takodjer Comor neigra iako nam nisu na raspologanjaju 2 standardna zadnja vezna,izgleda da nemamo zadnjeg veznog na ovoj utakmici
Bandovic,Tatomirovic,Torlak,Dupovac,Belosevic,Zlatkovic,Gujic,Nuhanovic,Karamatic,Suljic,Hadzic
Bog te vidio,kako li ovo stoji formacijski....
Bandovic,Tatomirovic,Torlak,Dupovac,Belosevic,Zlatkovic,Gujic,Nuhanovic,Karamatic,Suljic,Hadzic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Moram reci da mi se zaista svidja ova ekipa, nez kakav je Nuhanovic, mozda je trebao i ovog malog sto je dosao iz Rusije staviti, da vidimo kakav je i on...HVALA BOGU pa ne igra Comor...miky_hz je napisao/la:Uf kakav je ovo sastav ljudi dragilijepo sto vodimo bez Sesara i bez Saida...takodjer Comor neigra iako nam nisu na raspologanjaju 2 standardna zadnja vezna,izgleda da nemamo zadnjeg veznog na ovoj utakmici
![]()
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.