Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sanji
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la sanji » 12 avg 2012, 17:10

ZOI84 je napisao/la:
neo je napisao/la:Aguero ima zacementirano mjesto u startnih 11, dzeko nema ni na klupi...
U tome i jeste problem što neki imaju zacementirano mjesto. Kun jeste dobar, ali ma i on loših trenutaka, e sad svaki normlan trener bi tada dao Džeki šansu, pa bi možda i on pokazao nešto više, ovako 5 minuta ili ništa svakog igraca bi ubilo u pojam
Nerviras jednostavno sa svojim komentarima, prihvati da ne mozes staviti Edina i Aguera u isti kos,,sto je to toliko tesko ne razumijem. Nije nogomet za djevojke :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 avg 2012, 17:12

Naravno da ce bit los, ne igra nikako, motivacija mu je izgleda nula. Veliki problem za repku, jer bez pravog Dzeke smo puno slabiji. Onog Redzepagica se treba rijesit podhitno. Sahranit ce ga njegova nesposobnost.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 12 avg 2012, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 12 avg 2012, 17:12

Consigliere je napisao/la:Najbolje rijesenje: posudba u neki od ostalih timova Premiershipa, najidealnije Arsenal. Plata isto visoka, gledamo ga u najjacoj ligi, mjesto u prvih 11. Nakon toga i definitivna prodaja.
Ja se bojim da Cityu nije problem držati njega na klupi, ako ih ne zadovolji ponuda, vidjeli su prošle godine da je koristan i sa klupe, ne belaji, znaju da Teveza i Balu mogu uhvatiti prenosi, bojim se daga nece prodati, a on ce pasti i psihicki i fizicki

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 avg 2012, 17:14

Cartman je napisao/la:Naravno da ce bit los, ne igra nikako, motivacija mu je izgleda nula. Veliki problem za repku, jer bez pravog Dzeke smo puno slabiji.
Neka se i on sam zapita sta je problem, sve sam vise misljenja da je "slab" na treninzima da se ne zalaze. Ili je taj Mancini bas duduk pa ga cuva na klupi. Ne vjerujem da je nesto drugo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 12 avg 2012, 17:16

kako mi je drago sto je odigrao 2 minute, ne mogu vam opisati...i nek neko ubrzo napravi neki intervju s njim, pa nek opet na sva usta govori kako je sretan u city-u, morzu jedan, pare su ti mozak citav popile..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 12 avg 2012, 17:17

sanji je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
neo je napisao/la:Aguero ima zacementirano mjesto u startnih 11, dzeko nema ni na klupi...
U tome i jeste problem što neki imaju zacementirano mjesto. Kun jeste dobar, ali ma i on loših trenutaka, e sad svaki normlan trener bi tada dao Džeki šansu, pa bi možda i on pokazao nešto više, ovako 5 minuta ili ništa svakog igraca bi ubilo u pojam
Nerviras jednostavno sa svojim komentarima, prihvati da ne mozes staviti Edina i Aguera u isti kos,,sto je to toliko tesko ne razumijem. Nije nogomet za djevojke :)
Jednostavno nemoj citati moje komentare, ako te toliko nerviraju

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 avg 2012, 17:18

e cuj nije zagrijan :mrgreen: :mrgreen: :roll: :lol: :lol: :lol:

pa lik se svaku utakmicu zagrijava 88 minuta i udje da odigra tih 5 i nije se zagrijao.... :D
mozda ga mancini posalje na zagrijavanje sat vremena prije utakmice....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 12 avg 2012, 17:19

Ponos Torina je napisao/la:e cuj nije zagrijan :mrgreen: :mrgreen: :roll: :lol: :lol: :lol:

pa lik se svaku utakmicu zagrijava 88 minuta i udje da odigra tih 5 i nije se zagrijao.... :D
da bas se na klupi zagrijava

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 12 avg 2012, 17:19

Ako cemo realno sva 3 pretendenta na njegovu poziciju u timu su ispred njeg Balo koji je prvi spic Italije i dva napadaca Argentine.E sad sto smo mi Bosanci i na sve gledamo drugacije to je nas problem, a Dzeki bi najbolje bilo da sto prije kupi prnje i u neki klub gdje ce imat tanju konkurenciju za poziciju inace bi mogao i na tribinama zavrsiti.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Rios

Post Postao/la Rios » 12 avg 2012, 17:20

Elem..Dzeku ako ostane u City-u ceka teska sezona..Kun je prvi izbor,Tevez je danasnjim golom mislim obezbjedio prednost nad Balotelijem,bar u prva 2-3 kola..Inace njih dvojica ce voditi bitku za mjesto pored Kuna..Dzeko dodje znaci neki 4 u rotaciji..Igrat ce vjerovatno od pocetka utakmice u Carling kupu,one pocetne u FA kupu i ulaziti po 10-15 minuta u prvenstvu,mada ni tu ne ocekujem da ce uci svaku..U takvoj situaciji naravno da ce izgubiti na samopouzdanju i da ce mu se desavti ovakve situaciji kao danas recimo..Iskreno se nadam zbog Edina,repke i nas koji ga postujemo i volimo (ali i koji ga znamo kritikovati kad zasluzi) da ce otici negdje u ovih 15 dana..Pa na posudbu-posudbu,mada su sanse minimalne..Ovi hoce cash :roll: Bilo kako bilo,predstoji nam puno nerviranja sve su prilike :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 12 avg 2012, 17:25

Bez panike raja...mnogo se govori, a jos sezona nije ni pocela pravo...posle mraka bice svijetlost. 8-)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 12 avg 2012, 17:28

propuh je napisao/la:Ako cemo realno sva 3 pretendenta na njegovu poziciju u timu su ispred njeg Balo koji je prvi spic Italije i dva napadaca Argentine.E sad sto smo mi Bosanci i na sve gledamo drugacije to je nas problem, a Dzeki bi najbolje bilo da sto prije kupi prnje i u neki klub gdje ce imat tanju konkurenciju za poziciju inace bi mogao i na tribinama zavrsiti.
Nek oni budu ispred njega ako se pokažu boljima. Ne može gledati Džekin ucinak u 5 min i njihov u cijeloj. Nek malo obrne, pa uvede njih u zadnjih 5 min.pa vidjet cemo. Kad Džeko dobije sanse kolik i oni ,a ne iskorisi je , tad cu i ja reci do Džeke je, a ovako..

peyton
Kontakt:

Post Postao/la peyton » 12 avg 2012, 17:30

Ma iskreno ko ga ****, ako je njemu dobro na klupi i meni je...sam je kriv za ovo sto mu se desava. Al realno gledajući kvalitetniji igrači su i Aguero i Tevez ;)

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 12 avg 2012, 18:42

Džeko onakav, vakav mame ga pare mrsko mu igrati. Sve to stoji, ali je Džeko naš-Bosanac i Hercegovac. I kad je najbolji i kad je najgori ja ga gotivim i kažem da je gigant. Jer se tako to radi jer mi imamo samo Džeku i treba da se njime ponosimo. A ovi što se*u i pljulju po njemu pitao bi ih ja da vrijedno treniraju i trude se, a da neko lumpuje po diskotekama ili ode pola god. u rodno mjesto haman kaže ko vas j.... i onda na kraju se vrati i trener mu sve oprosti i taj dobije mjesto u prvoj postavi dok vas ostavi na klupi. Pola bi vas poludilo ili bi slomili trenera. :lol: Sad što tu neki glumite nešto treba da se bori, trudi kakve mu koristi kad Mancini zacrta nešto da mu dubiš na glavi ne vrijedi. Džeko je tip igrača koji kad mu ukažeš povjerenje i pokažeš da mu je stalo do njega vraća duplo i gine, a to od Mancinija nema. Dobija par minuta po utakmicama, igra sa nekim B ekipama i imam osjećaj da će ga nažalost zadesiti sudbina Adebayora da će ga poslati na neke posudbe i na kraju ga uništiti fizički, ali Bogami i psihički! :roll:

Zato Dijamantu glavu gore, ako osjetiš da ne ide više u City-u traži sreću negdje drugo gdje ti je suđeno. A njima na dušu sve što su uradili tebi zauzvrat nakon onog sjajnog gola protiv QPR. 8-)

Meni je danas srce bilo ispunjeno kad su navijači skandirali njegovo ime u I poluvremenu (City je gubio) i naravno kada je ušao u igru.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 avg 2012, 19:05

JA ga gotivim, gdje god na manageru idem povedem ga sa sobom :D Jbga, nisam mogao samo u hajduk da ga dovedem :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 avg 2012, 19:09

Steta sto ga rodjak Spahic nije naucio nacin kako sto prije napustit klub.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

armintz1997
Kontakt:

Post Postao/la armintz1997 » 12 avg 2012, 19:24

Pišu na blumunu da su K.Toure (sigurno) i Džeko (navodno) bacili svoje medalje u publiku? Inače, Edin me podsjeća na onog od prošle sezone kada se Tevez vratio u klub, vidljivo je da nije sretan i da mu se ne igra par minuta. Da hoće bogdom otići iz MC-a a ovi nek se snalaze za četvrtog napadača koji će igrati CC i par minuta pred kraj meča.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 avg 2012, 19:33

Nadam se da ce Dzeko dobit 90 minuta protiv Velsa, cisto radi njegove licne forme. Mislim da je jedino odigrao onu utakmicu protiv Irskih amatera u pripremama, to nije dovoljno da bude spreman. Neka mu repka malo pomogne sad, svakako su samo dva napadaca na spisku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 12 avg 2012, 19:35

Na Edinu je prevelik pritisak, ja bi vise volio da je otisao u neki slabiji klub al koji je u razvoju pa da odmah bude glavna faca i da donosi pobjede ekipi, nesto poput kad je bio u Wolfsburgu.

Da je bog dao da ga PSG umjesto Ibre uzme..

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 12 avg 2012, 19:35

Gledaj Dzeke sto mu je "godra" sto su osvojili ovo :mrgreen:

slika
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, CAGarfia, Cwirek, Proximic i 31 gost.