Hoce li se igrati ovo kolo ili ce biti odgodjeno zbog Bajrama ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bice to jos bolje kada se registruju Jackson,Mesic,Nikolic
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Juce na utakmici Gradina-Olimpik Apaci navijaju "j.ebali smo Slobodu" nigdje veze,ne kuzim ih ,nisam znao da vas toliko mrze
seljacka posla...Dzin je napisao/la:Juce na utakmici Gradina-Olimpik Apaci navijaju "j.ebali smo Slobodu" nigdje veze,ne kuzim ih ,nisam znao da vas toliko mrze
Pola ih ide u školu u Tuzlu i opet tako. Vjerovatno zato što druga polovina ne ide u školu nikako. 
Bas je tako i izgledaloMakeTZ je napisao/la:seljacka posla...Dzin je napisao/la:Juce na utakmici Gradina-Olimpik Apaci navijaju "j.ebali smo Slobodu" nigdje veze,ne kuzim ih ,nisam znao da vas toliko mrze
jakih mi navijaca apaca kad im siouxi dodju na tribinu da zajedno navijaju ne moze ih se skupiti vise od 50:) samo nek oni pjevaju al pjevat ce na kraju godine kad ispadnu iz lige jer imaju vec 2 domaca kiksa i vec sad mozes reci da ce se boriti za opstanak:) jos doveli tosuna, mikelinija..... J**+ se njima za gradinu dosli ljudi uzeti pare
SamoTZ je napisao/la:Pola ih ide u školu u Tuzlu i opet tako. Vjerovatno zato što druga polovina ne ide u školu nikako.
Što neko reče zbratimili se sa Siouxima, zato su i pjevali. Simpatični su.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SiggySinatra
- Kontakt:
Samo me zanima kako su to oni **** Slobodu bgt ?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma sigurno sto su nam uzeli neke igrace, pa sad k'o fol Sloboda nema igrackog kadra.SiggySinatra je napisao/la:Samo me zanima kako su to oni **** Slobodu bgt ?
Smijesni su, ali neka, moze im se ovu godinu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo neka prestavnik Apača kaže kako su J****i Slobodu? Jel to što su nakon 100 godina ušli u PL pa se sad k***e ?Pa seljačine jedne u Tuzlu dođete u školu/fax/posao a nešto palamudite ovo ono,kao vi ste neštoDzin je napisao/la:Juce na utakmici Gradina-Olimpik Apaci navijaju "j.ebali smo Slobodu" nigdje veze,ne kuzim ih ,nisam znao da vas toliko mrze
Lahko je to pjevat i glumit jake seljake neekih 60 kilometara od Tuzle, ima dobrih i kulturnih ljudi u Srebreniku al eto to su neki debili koji glume neka jake navijace docekali svojih 5 minuta da izadu iz sjene.Takvi su mi ljudi najgori, al to je manjina i netreba covjek na njih paznju obracati i to im je najveci poraz samo ignor
Intervju Aldina Sisica za vidiportal
@salty moraoo sam,jace od mene
Aldin Šišić : Provociraju me situacije koje nose izazove
Na pres konferenciji pored trenera Ibrakovića, talentovanog dječijeg vrtića Semira Musića, Omara Pršeša, Renata Gojkovića, Ervina Jusufovića, nešto starijeg Kolumbijca Phila Jacksona i predsjednika Merseda Kovačevića ispalio je kao iz topa "Želim da Goraždu damo četri- pet golova"...
-Znao sam da ćemo odigrati kvalitetno, te slaviti visokim rezultatom, iako će nam trebati još vremena da se naviknemo na suđenje i nogometni cirkus Prve lige. Prvi dojmovi su mi odlični, zadovoljan sam prijemom u gradu od strane navijača, običnih ljudi, posebno saigrača kao i trenera Abdulaha Ibrakovića koji me otkrio u Čeliku i doveo na Tušanj. Da njega nije bilo, Aldin Šišić bi danas negdje igrao malonogometne turnire, daleko od zelenih terena i svjetla reflektora. Moram priznati da me oduševio ambijent na tribinama i podsjetio na moje "Robijaše" i Bilino Polje -rekao je na početku ekskluzivnog razgovora za vidiportal.ba Aldin Šišić.
Kao igrač Čelika postigao je neke važne golove za matični klub (protiv Sarajeva, Željezničara, Zrinjskog...) i dobrim partijama izborio status mladog reprezentativca BiH kod selektora Vlade Jagodića. Uprkos brojnim ponudama iz Premijer lige i inostranstva došao je u tuzlansku Slobodu.
Zašto?
-Znam da će mnogi reći da nisam normalan, jer sam u džepu imao ponudu Željezničara, ali između mene i Slobode pojavio se neki fluid još dok sam igrao za Čelik. U jednom trenutku sam osjetio da želim i trebam učiniti nešto pametno za sebe, prelomio sam oženio moju Eminu i prihvatio ponudu Slobode. Provociraju me situacije koje nose izazove. Uvijek me vodila intuicija da to može da ispadne dobro, u Slobodi su ostale mlade snage koje su prošle sezone imali epozodne uloge (Divković, Pršeš, Musić, Jusufović) uz kapitena Adnana Jahića koji je mogao dići sigro i otići, ali je ostao da pomogne kako bi se klub vratio na staze stare slave, te da zajedničkim snagama gradimo bosanski Liverpool. Vjerujem da ćemo uz podršku grada i čelnih ljudi koji trenutno vode klub izboriti ekspresan povratak u društvo najboljih.
Ekipa Slobode će u narednom kolu Prve lige F BiH igrati kantonalni derbi sa Bratstvom u Gračanici.
-Kažu mi da je to vruće gostovanje, ali mi u svakoj utakmici moramo ići na pobjedu. Do tada ćemo nadam se na raspolaganju imati Mešića, Nikolića i Jacksona koji su pravi igrači i mogu biti prevaga u svakoj utakmici-rekao je na kraju razgovora za vidiportal.ba Aldin Šišić.
Aldin Šišić : Provociraju me situacije koje nose izazove
Na pres konferenciji pored trenera Ibrakovića, talentovanog dječijeg vrtića Semira Musića, Omara Pršeša, Renata Gojkovića, Ervina Jusufovića, nešto starijeg Kolumbijca Phila Jacksona i predsjednika Merseda Kovačevića ispalio je kao iz topa "Želim da Goraždu damo četri- pet golova"...
-Znao sam da ćemo odigrati kvalitetno, te slaviti visokim rezultatom, iako će nam trebati još vremena da se naviknemo na suđenje i nogometni cirkus Prve lige. Prvi dojmovi su mi odlični, zadovoljan sam prijemom u gradu od strane navijača, običnih ljudi, posebno saigrača kao i trenera Abdulaha Ibrakovića koji me otkrio u Čeliku i doveo na Tušanj. Da njega nije bilo, Aldin Šišić bi danas negdje igrao malonogometne turnire, daleko od zelenih terena i svjetla reflektora. Moram priznati da me oduševio ambijent na tribinama i podsjetio na moje "Robijaše" i Bilino Polje -rekao je na početku ekskluzivnog razgovora za vidiportal.ba Aldin Šišić.
Kao igrač Čelika postigao je neke važne golove za matični klub (protiv Sarajeva, Željezničara, Zrinjskog...) i dobrim partijama izborio status mladog reprezentativca BiH kod selektora Vlade Jagodića. Uprkos brojnim ponudama iz Premijer lige i inostranstva došao je u tuzlansku Slobodu.
Zašto?
-Znam da će mnogi reći da nisam normalan, jer sam u džepu imao ponudu Željezničara, ali između mene i Slobode pojavio se neki fluid još dok sam igrao za Čelik. U jednom trenutku sam osjetio da želim i trebam učiniti nešto pametno za sebe, prelomio sam oženio moju Eminu i prihvatio ponudu Slobode. Provociraju me situacije koje nose izazove. Uvijek me vodila intuicija da to može da ispadne dobro, u Slobodi su ostale mlade snage koje su prošle sezone imali epozodne uloge (Divković, Pršeš, Musić, Jusufović) uz kapitena Adnana Jahića koji je mogao dići sigro i otići, ali je ostao da pomogne kako bi se klub vratio na staze stare slave, te da zajedničkim snagama gradimo bosanski Liverpool. Vjerujem da ćemo uz podršku grada i čelnih ljudi koji trenutno vode klub izboriti ekspresan povratak u društvo najboljih.
Ekipa Slobode će u narednom kolu Prve lige F BiH igrati kantonalni derbi sa Bratstvom u Gračanici.
-Kažu mi da je to vruće gostovanje, ali mi u svakoj utakmici moramo ići na pobjedu. Do tada ćemo nadam se na raspolaganju imati Mešića, Nikolića i Jacksona koji su pravi igrači i mogu biti prevaga u svakoj utakmici-rekao je na kraju razgovora za vidiportal.ba Aldin Šišić.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SiggySinatra
- Kontakt:
Hocel biti ta pauza bajramska ili ne?
Ima,čast izuzetcima a igrom slučaja vole SloboduTRUST je napisao/la:Lahko je to pjevat i glumit jake seljake neekih 60 kilometara od Tuzle, ima dobrih i kulturnih ljudi u Srebreniku al eto to su neki debili koji glume neka jake navijace docekali svojih 5 minuta da izadu iz sjene.Takvi su mi ljudi najgori, al to je manjina i netreba covjek na njih paznju obracati i to im je najveci poraz samo ignor
@SiggySinatra ,
ne zna se još,mada mislim da će biti.
Ma pustite ih ljudi nije vrijedno rasprave,ja mislim da se igra u subotu.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Nit je volim, nit je mrzim. Svejedno mi je, ali hvala Bogu da nam je većini draže bilo da ste vi ostali. Pa više volim otići u Tz i pogledati utakmicu u ''komšiluku'' nego u neku Gabelu, Bogu iza nogu..Tuzla950 je napisao/la:Ima,čast izuzetcima a igrom slučaja vole SloboduTRUST je napisao/la:Lahko je to pjevat i glumit jake seljake neekih 60 kilometara od Tuzle, ima dobrih i kulturnih ljudi u Srebreniku al eto to su neki debili koji glume neka jake navijace docekali svojih 5 minuta da izadu iz sjene.Takvi su mi ljudi najgori, al to je manjina i netreba covjek na njih paznju obracati i to im je najveci poraz samo ignor
@SiggySinatra ,
ne zna se još,mada mislim da će biti.
Plus, što su tu uvijek komšijski odnosi ako zaškripi među bodovima ili sl.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sasvim korektno razmišljanje što se mene tiče. A sad malo o Slobodi 
Mjesto gdje će se rađati naši novi talenti!

- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahaha cuj oni ebali SloboduDzin je napisao/la:Juce na utakmici Gradina-Olimpik Apaci navijaju "j.ebali smo Slobodu" nigdje veze,ne kuzim ih ,nisam znao da vas toliko mrze
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]
Grmi sjever. A iz kola u kolo ljepše izgleda.
Grmi sjever. A iz kola u kolo ljepše izgleda.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.