Upravu si, nakon Carolla bacanje para na Engleze me ne iznenadjuje.Nadam se da ce momak opravdat pare.EPL je napisao/la:Glupo ti pitanje... prati vise EPL, pa ces vidjeti!Juvelandia je napisao/la:Who the fuck is Rodwell, 20 miliona funti dadose.Jupiiii, nadam se da ce tuzlanska Sloboda utalit kojeg igraca Cityu za vak 5-6 miliona
Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
Juvelandia
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Carlo neigraju protiv UnitedaCarlo je napisao/la:ma city je sila bafrankqqqqq je napisao/la:ode ovo na 5 golova, majke mi
Moras malo ovu drugu stranu iz El Plastica podrzat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tevez je danas fantastican bio,poslije Yaye najbolji na terenu,joj Dzeke levata kakvu je sansu upropastio svojim invaliditetom cccc
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Džeko ovo što je igrao je bio preloš. Očito je da mu više odgovara prijašnja pozicija: klupa.
Zasluženo City dobio. Bolji su tim bili.
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
igrao je 2 minute, zar na osnovu dvije minute možeš ocijeniti nastup igrača?Vidal je napisao/la:Džeko ovo što je igrao je bio preloš. Očito je da mu više odgovara prijašnja pozicija: klupa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Pa napisao sam 'ovo što je igrao'
Moglo se po tome vidjeti da nije dovoljno spreman i da nekako igra preko qrca. Vjerovatno će više sjediti ponovo na klupi ako ostane.
Moglo se po tome vidjeti da nije dovoljno spreman i da nekako igra preko qrca. Vjerovatno će više sjediti ponovo na klupi ako ostane.
Igrao je 6 Minuta.Carlo je napisao/la:igrao je 2 minute, zar na osnovu dvije minute možeš ocijeniti nastup igrača?Vidal je napisao/la:Džeko ovo što je igrao je bio preloš. Očito je da mu više odgovara prijašnja pozicija: klupa.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kako je krenulo, Džeko će se opet nasjedit na klupi. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
mandraX je napisao/la:
FUUUUJ GADI MI SE MAN. CITY I SAV FUDBAL ZBOG NJEGA
- LarryDavid
- Kontakt:
Cestitke na jos jednom trofeju! Tevez tata!
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Jack Rodwell potpisao za City.
Da li je istina da je placen preko 20 miliona eura, kako se ranije pricalo da ce biti placen?
Da li je istina da je placen preko 20 miliona eura, kako se ranije pricalo da ce biti placen?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Edinov novi saigrac !
Edinov novi saigrac !
bas me iznenadi ovaj potpis rodwella..po onom sto sam ga gledao jos jedan precijenjeni englez..bas me zanima kako njemu planira dati sansu..ionako su pretrpani
Unica grande amore
- LarryDavid
- Kontakt:
Volio bi da nam Dzeko ostane, bice dosta utakmica tako da ce moci da igra kao i prosle sezone, a mozda i vise...volio bi da u LP prodjemo dalje, ali drugi premiership u nizu bi bio fantastican...realno trebali bi se boriti za titulu jer tim je gotovo isti i sad su se jos vise uigrali.... ako bi se borili za titulu do kraja ja bi bio zadovoljan makar i ne osvojili...
Nisam uspio pogledati CS protiv Chelsea ali fini golovi i novi trofej.Sezona pocinje gostovanjem Southamptona u nedjelju u 17:00.Naravno cilj je prvo pokusati odbraniti titulu a u LP napraviti iskorak u odnosu na proslu godinu sto ne bi trebalo biti tesko jer se krece iz drugog sesira ali pred nama je sve.Rodwell sjajno pojacanje.LarryDavid je napisao/la:Volio bi da nam Dzeko ostane, bice dosta utakmica tako da ce moci da igra kao i prosle sezone, a mozda i vise...volio bi da u LP prodjemo dalje, ali drugi premiership u nizu bi bio fantastican...realno trebali bi se boriti za titulu jer tim je gotovo isti i sad su se jos vise uigrali.... ako bi se borili za titulu do kraja ja bi bio zadovoljan makar i ne osvojili...
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Uz pravilan rad sa njim, momak može postati jedan od najboljih engleskih veznjaka. S Wilsherom će činiti okosnicu engleske reprezentacije. Visok, jak, dobar šut s obje noge, zna držati loptu, predriblati i nerijetko je strijelac. U Evertonu su ga malo i povrede remetile ali mu je Moyes dao prilika koliko je mogao.AllAbout je napisao/la:bas me iznenadi ovaj potpis rodwella..po onom sto sam ga gledao jos jedan precijenjeni englez..bas me zanima kako njemu planira dati sansu..ionako su pretrpani
Moyes je Cahilla dao za milion funti, zar misliš da bi tražio 20 miliona za talašiku ? Zna da ih ne bi ni dobio u tom slučaju. Skoro svaki Evertonov igrač se pokazao kasnije kao odlična investicija u klubu u koji je prešao. Naprimjer Rooney, Lescott, Arteta, Yakubu ... a lijepe cifre su se tu okrenule.
Who dares, wins !
- Londonarsenal
- Kontakt:
Rodwellu prije svega treba igre da osjeti konstantnost, tada je i u Evertonu bio najbolji. Tesko da ce u Citiu dobii konstantnost pa onda tesko da ce se i dokazati.NeToBoLa je napisao/la:Uz pravilan rad sa njim, momak može postati jedan od najboljih engleskih veznjaka. S Wilsherom će činiti okosnicu engleske reprezentacije. Visok, jak, dobar šut s obje noge, zna držati loptu, predriblati i nerijetko je strijelac. U Evertonu su ga malo i povrede remetile ali mu je Moyes dao prilika koliko je mogao.AllAbout je napisao/la:bas me iznenadi ovaj potpis rodwella..po onom sto sam ga gledao jos jedan precijenjeni englez..bas me zanima kako njemu planira dati sansu..ionako su pretrpani
Moyes je Cahilla dao za milion funti, zar misliš da bi tražio 20 miliona za talašiku ? Zna da ih ne bi ni dobio u tom slučaju. Skoro svaki Evertonov igrač se pokazao kasnije kao odlična investicija u klubu u koji je prešao. Naprimjer Rooney, Lescott, Arteta, Yakubu ... a lijepe cifre su se tu okrenule.
- LarryDavid
- Kontakt:
Jel istina da je City nudio vise para RVP od Manu?
City će uvijek sve uraditi da "skine" igrača Unitedu tako da me ne bi čudilo, ali ne mogu sa sigurnošću reći. Uostalom ima se, može se kod šeika iako je u zadnje vrijeme stao sa transferima ( eto Rodwell je došao, ali mislim da je zadnje pojačanje za City )LarryDavid je napisao/la:Jel istina da je City nudio vise para RVP od Manu?
Nije istina jer da jest Van Persie bi bio igrac Cityja.City je ozbiljan klub koji se sprema za Financijski Fair Play pa tako da bi bilo smijesno dati neke pare za RVP kad cetvoricu boljih napadaca City ima od njega.Neka njega u Unitedu...Benop je napisao/la:City će uvijek sve uraditi da "skine" igrača Unitedu tako da me ne bi čudilo, ali ne mogu sa sigurnošću reći. Uostalom ima se, može se kod šeika iako je u zadnje vrijeme stao sa transferima ( eto Rodwell je došao, ali mislim da je zadnje pojačanje za City )LarryDavid je napisao/la:Jel istina da je City nudio vise para RVP od Manu?
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], enobarca, FieldsOfAnfieldRoad i 3 gosta.