FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skyisthelimit
Re: FK Sarajevo
gdje onaj sto je najavljivao pobjedu Rudar kao i njihov trener ???
Niste prihvatili odgodu utakmice za utorak ali opet ste dobili po usima.. Mislili ljudi umor da iskoriste. Sipak
Niste prihvatili odgodu utakmice za utorak ali opet ste dobili po usima.. Mislili ljudi umor da iskoriste. Sipak
15.10 - 15.06 ...
Eto posto se objektivna Prijedorska publika vec bila zabrinula zasto Said nije poceo...ipak im je covjek izasao u susret i priustio to zadovoljstvo da gledaju majstora na dijelu
1-3 objasnio majstor
Jako bitna pobjeda,sad nam slijedi serija laksih utakmica,Gradina kuci,Olimpic na Otoci,i onda dvije kuci Gosk i Velez
Dobro je sto su se uspijeli dignuti nakon Zete,i sto su uspijeli prebroditi ovo.svaka cast
1-3 objasnio majstor
Jako bitna pobjeda,sad nam slijedi serija laksih utakmica,Gradina kuci,Olimpic na Otoci,i onda dvije kuci Gosk i Velez
Dobro je sto su se uspijeli dignuti nakon Zete,i sto su uspijeli prebroditi ovo.svaka cast
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pssssssssttttttttttttttttttt, nijedne višedjoleprijedor je napisao/la:Misliš što ste se vi digli???BeSha1992 je napisao/la:ne znam samo sta su se ovi iz Prijedora digli kao da su Barca ili Real...zaista su smijesni...![]()
Mi smo samo realni..Imamo sutra lijepu šansu da vas pobjedimo i to je to..Ja nijednom nisam rekao da ste vi loša ekipa..Dobra ste ekipa,sigurno kvalitetniji od nas..ali ne toliko kvalitetniji koliko pričate i niste toliko superiorni koliko pričate i koliko ste umislili , a to će se dokazati sutra ako bog da...
Čitajući te vaše prepotentne komentare,imam osjećaj kao da sutra u Prijedoru gostuje Napoli ili Atletik Bilbao
..Dobra ste ekipa,vjerovatno ćete se boriti ua vrh u PL,svaka čast na uspjehu u EL i pobjedi nad Levskim u dvomeču,ALI
spustite se malo na zemlju i prihvatite realnost.A realnost je da niste ništa posebno i realnost je da Rudar Prijedor može sutra da vas pobjedi u Prijedoru.
U novi boj...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
I ti kenjas iz posta u post sve vise i vise... De se malo opusti haveru ziv bioado-hz je napisao/la:Ko se sekira radi ove ekipe onda je lud po meni. Kad rastjeraju uhljupe koji nemogu da hodaju i dovedu prava pojacanja onda cu da se sekiram
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Kakav je Said zabio go?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Klasicno kako sam on zna.febo je napisao/la:Kakav je Said zabio go?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Promjeso par njihovih i zabio,bar ovaj tako kaze...sto kaze kolega iznad,standardno njegovo,svi su mu isti golovifebo je napisao/la:Kakav je Said zabio go?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
DrinaLights
- Kontakt:
Kren'o Said sa centra prema golu, prijedorcani znali sta ih ceka i da se ne brukaju sklonili se "ronaldu" koji rutinski zavrsava akciju. 
Dobro ispade sto ne odgodise za utorak,vako imaju 7 dana odmora do iduce,nako bi opet bilo na vrat na nos 
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 avg 2012, 18:55, ukupno mijenjano 2 puta.
- Evolution87
- Kontakt:
Roberto CarlosKonfucije je napisao/la:Ko je najbolji strijelac lige?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
cestitam!!!Jako bitna pobjeda,sada imaju vremena i da se odmore,pregrupisu,mozda i dovedu nekoga tko zna?pa onda lagano od tekme do tekme,s kim igramo sljedecu i gdje?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Belisimo.
Ali dzaba im sve ja cu Zetu oprostiti ako titulu osvojimo
Ali dzaba im sve ja cu Zetu oprostiti ako titulu osvojimo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- skyisthelimit
da smo pobjedili one crnogorce bojim se da bi nakon PSV-a bila rasporodaja trenutnih igraca. Ovako ko zeli igrace koji su ispali od nekih seljaka ?
15.10 - 15.06 ...
Gradina, AFH...Tabija je napisao/la:cestitam!!!Jako bitna pobjeda,sada imaju vremena i da se odmore,pregrupisu,mozda i dovedu nekoga tko zna?pa onda lagano od tekme do tekme,s kim igramo sljedecu i gdje?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Iduće 4 u Srajevu ako ne griješim...
Dosadan si "haveru".ado-hz je napisao/la:Ovdje imamo dva scenarija, ako pobijedimo samo cemo zataskati probleme koje imamo i malo ce se sleci pritisak na igrace koji ne zasluzuju da igraju za sveti dres, ili da izgubimo pa da krece cistka svih debila koji su se nakotili kod nas.
Ako se ne sekiras i ne brines, nemoj nas peglati sa glupostima.
**** domaca publika u Prijedoru sve po spisku Jovicu, daj nam Saida, zasto smo karte platili.

Trenutno korisnika/ca: belosevic23 i 24 gosta.