ZELJO!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
TO HRVOJE OKO MOJE SUTRA GA ČASTIM MATERE MI!OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ramazan je a nezgodan termin pred iftar tačno.
Hrvoje pomoćni sudija, očekujem gol Želje iz ofsajda, ne bude li ohoho mu se na poslu.
Sta ovo nije go aaa?OTNYS_YNWA je napisao/la:TO HRVOJE OKO MOJE SUTRA GA ČASTIM MATERE MI!OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ramazan je a nezgodan termin pred iftar tačno.
Hrvoje pomoćni sudija, očekujem gol Želje iz ofsajda, ne bude li ohoho mu se na poslu.
Nije ofsajd ali nema veze, može i ovo.
loki ne laprdajloki je napisao/la:poceli ste opet otimati bodove sram vas bilo vise pa kako vas nije stid.Ne razumijem kao glavni je vidio bolje od linijskog,sve u sv svemu fuj
Jesmo to nervozni danas.loki je napisao/la:poceli ste opet otimati bodove sram vas bilo vise pa kako vas nije stid.Ne razumijem kao glavni je vidio bolje od linijskog,sve u sv svemu fuj
kako mislis zasluzeno dodijeliti gol, ako lopta nije presla crtu? onda bi trebali svi odma u hendikapu igrati protiv vas, naravno zasluzeno.twisttm87 je napisao/la:mislim da lopta nije prosla citavim obimom,al daleko od toga da se u svijetu nisu i drugaciji golovi ili ponistili ili priznali,al ruku na srce ovakav "gol" se rijetko vidja na nasim terenimasve u svemu zasluzeno
ajd sredi molim tekovacic je napisao/la:Ako budem tu na poluvremenu probat ću srediti stream, ako ne ništa od 2.poluvremena. Svejedno, nabavljam tv karticu da se ne brukam
Boli nas briga, mi imamo Osima, a kitari? pfffffffAYAN je napisao/la:Duvajte ga levati... Sve ćemo utakmice namjestit i opet osvojit duplu krunu!
Umrite od sekiracije!
Trenutno korisnika/ca: Sarajevskigigant1921 i 53 gosta.