FK Rudar Prijedor

ZlatnaDolina

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la ZlatnaDolina » 12 avg 2012, 19:26

veteran II je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:Sretno u nedjelju Prijedorčani, razvalite ih u svakom smislu, vidite da neznaju gdje se nalaze, boli guza još :mrgreen: Sretno !! ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Doduše drot je, njemu ne treba zamjeriti puno. Ono znaš.... drot.....
Eki malog mi :lol: kompleks ili nesto drugo? poželio ljudima sreću i to je sve i onda repliciras na moj post :lol: :lol:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

weca
Kontakt:

Post Postao/la weca » 12 avg 2012, 19:32

ZlatnaDolina je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:Sretno u nedjelju Prijedorčani, razvalite ih u svakom smislu, vidite da neznaju gdje se nalaze, boli guza još :mrgreen: Sretno !! ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Doduše drot je, njemu ne treba zamjeriti puno. Ono znaš.... drot.....
Eki malog mi :lol: kompleks ili nesto drugo? poželio ljudima sreću i to je sve i onda repliciras na moj post :lol: :lol:
Ne znam kako imaš obraza napisati "kompleks" nakon ovog tvog posta, ali eto....

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 12 avg 2012, 19:39

Prijedorcani,hocel' taj izvjestaj?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 12 avg 2012, 19:41

Ajde Prijedorcani dajte nam kakav izvjestaj.

Kakav je Said go dao? Jel bilo "pazi lijevo, eno ga desno" :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 12 avg 2012, 19:55

' ", Сарајево ? " ' % ". Ово % је & ", $ ?' су " ? $ ?, " " & ово $. ? $ Сарајево право ?. А ", $ ова 3 ?, " ? " $ % на ?. ' $ " ? %, $ га је ? " & &. $ ? & " на % ".
", & " $ ' ? " " " " $ &. " се ' на " " то су " ?, ? $.

" $, пун $, 50-60 $, терен ¥ " " %.

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 12 avg 2012, 19:56

ZlatnaDolina je napisao/la:Sta ste ba navrli koje pm. sve kompleksaši neki sa vase strane, ljudima fino srecu pozelio i to je sve, nit sam se zakacio za vas smradove niti bilo sta ruzno rekao, i poslije tekme isto debilćići neki vec dvojica repliciraju kao uzeli smo Rudar sta ces sad !? :lol: jeste zagrizli boze sacuvaj ... :? 8-)
Vidi se da si drot.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 12 avg 2012, 20:37

Utakmica ukratko:

Videlo se da je Sarajevo vidno iscrpljeno posle duela sa Zetom a i emocionalno ispražnjeno jer su očekivali 4. pretkolo pred punim tribinama a razočarali svoje navijače... Sarajevvo je imalo 4 šuta a dalo 3 gola otprilike golovo su izgledali ovako:

1. gol je bio iz slobodnog udarca, preljep gol a još ljepšim ga je učinio golan rudara koji se nije ni pomakao.

Rudar pravi pritisak i tu sudija ne svira jedan penal koji je mogao da svira ali pištaljka je ostala netanknuta kao i par puta kada je mogao još da svira, moglo bi se reći da je sarajevo danas u prijedoru imalo "domaćinsko" suđenje ali ostavimo to po strani.

Gol za 1:1 stiže u 44. minuti posle preljepe akcije Burduša i Mikića na kraju Mikić zabija.

Rudar u drugo poluremenu pritišće i kidiše na gol sarajeva ali Bandović odlično brani i konstatno pet puta ispucava loptu u aut što je Tatomiroviću se popelo na **** pa je bilo i malo galame :D

2:1 za sarajvo čim su se oslobodili pritiska, opet se golman ne pomjera i gol čini odličnim tako što je ostao zakopan

3:1 igrač sa brojem 7 pravi solo akciju i ulazi po lijevoj strani a usput je i ljevak i šuta u bliži ljevi ugao pogađate dok goman rudara se baca u desni zato što je glup ko ****, ono bi i ja odbranio.

Sarajevo dobilo utakmicu na iskustvo i rutinu i to je to, bez puno trke i grubosti je utakmica bila, a vidjelo se da igrčai sarajeva posjeduju iskustvo.

NAJGORI IGRAČ UTAKMICE JE GOLMAN RUDARA BODIROGA, koji nebi mogao da brani ni ispred zgrade a kamoli za Rudar,čovjek nema više od 1.70 a procjenu lopte kao da je slabovidan, sve što ste šutnuli on nije ni pipnu, pa tako ožda ulazi i kao prvi goman u istoriju koji je primio 3 gola tako što je ispratio loptu pogledom i nije je ni taknuo kao ni u ostatku utakmice...

Pozdrav
Zadnja izmjena: Vlado PD, dana/u 12 avg 2012, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 12 avg 2012, 20:39

ZlatnaDolina je napisao/la:Sta ste ba navrli koje pm. sve kompleksaši neki sa vase strane, ljudima fino srecu pozelio i to je sve, nit sam se zakacio za vas smradove niti bilo sta ruzno rekao, i poslije tekme isto debilćići neki vec dvojica repliciraju kao uzeli smo Rudar sta ces sad !? :lol: jeste zagrizli boze sacuvaj ... :? 8-)
Vidi se da si drot.
Bolan vidi se koliko si ti glup, i u nedostatku argumenata kacis za to sto sam "drot", imas li ista drugi reci osim toga da sam "drot" ?? jeli to treba da me vrijedja ili sta !? smijesan si ;)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 12 avg 2012, 20:41

Nemoj tako, bacio se kod prvog gola. :lol:

slika

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 12 avg 2012, 20:43

ZlatnaDolina je napisao/la:
Vidi se da si drot.
Bolan vidi se koliko si ti glup, i u nedostatku argumenata kacis za to sto sam "drot", imas li ista drugi reci osim toga da sam "drot" ?? jeli to treba da me vrijedja ili sta !? smijesan si ;)
Šta misliš, jesam li dovoljno glup da budem drot? Onako po procjeni, da se odem prijaviti?
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 12 avg 2012, 20:43

Danas je sve na terenu perfektno funkcionisalo osim špica i golmana, možda da ih zamene pa da ovaj sa dva metra stane na gol a ovaj s metar i žilet u špic.

Asevedo Cruz, svaka čast dečku odigrao bez greške, gine na terenu.

Bolje da se bacio u šaht iza gola makar i Čobanović stao na gol u 45toj godini

High

Post Postao/la High » 12 avg 2012, 20:44

K0MT je napisao/la:Nemoj tako, bacio se kod prvog gola. :lol:

slika
Prelijepo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 12 avg 2012, 20:44

Vlado PD je napisao/la:Utakmica ukratko:

Videlo se da je Sarajevo vidno iscrpljeno posle duela sa Zetom a i emocionalno ispražnjeno jer su očekivali 4. pretkolo pred punim tribinama a razočarali svoje navijače... Sarajevvo je imalo 4 šuta a dalo 3 gola otprilike golovo su izgledali ovako:

1. gol je bio iz slobodnog udarca, preljep gol a još ljepšim ga je učinio golan rudara koji se nije ni pomakao.

Rudar pravi pritisak i tu sudija ne svira jedan penal koji je mogao da svira ali pištaljka je ostala netanknuta kao i par puta kada je mogao još da svira, moglo bi se reći da je sarajevo danas u prijedoru imalo "domaćinsko" suđenje ali ostavimo to po strani.

Gol za 1:1 stiže u 44. minuti posle preljepe akcije Burduša i Mikića na kraju Mikić zabija.

Rudar u drugo poluremenu pritišće i kidiše na gol sarajeva ali Bandić odlično brani i konstatno pet puta ispucava loptu u aut što je Tatomiroviću se popelo na **** pa je bilo i malo galame :D

2:1 za sarajvo čim su se oslobodili pritiska, opet se golman ne pomjera i gol čini odličnim tako što je ostao zakopan

3:1 igrač sa brojem 7 pravi solo akciju i ulazi po lijevoj strani a usput je i ljevak i šuta u bliži ljevi ugao pogađate dok goman rudara se baca u desni zato što je glup ko ****, ono bi i ja odbranio.

Sarajevo dobilo utakmicu na iskustvo i rutinu i to je to, bez puno trke i grubosti je utakmica bila, a vidjelo se da igrčai sarajeva posjeduju iskustvo.

NAJGORI IGRAČ UTAKMICE JE GOLMAN RUDARA BODIROGA, koji nebi mogao da brani ni ispred zgrade a kamoli za Rudar,čovjek nema više od 1.70 a procjenu lopte kao da je slabovidan, sve što ste šutnuli on nije ni pipnu, pa tako ožda ulazi i kao prvi goman u istoriju koji je primio 3 gola tako što je ispratio loptu pogledom i nije je ni taknuo kao ni u ostatku utakmice...

Pozdrav
Taj sa brojem sedam nije obican igrac to je Said Husejinovic,i usput on je desnjak. :D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 12 avg 2012, 20:46

On je ovde sve odradio lijevom nogom, i šutao lijevom u lijevi ugao, i svaka mu čast, ali nikad do sad nisam vidio da golman pokriva kontra ugao i pravi neku paradu a igrač mu sa 3 etra šutira u lijevi ugao, katastrofa

High

Post Postao/la High » 12 avg 2012, 20:49

I nije Bandić već Bandović. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 12 avg 2012, 20:51

High je napisao/la:I nije Bandić već Bandović. :mrgreen:

Greška pri pisanju, nemoj da me zezaš vidiš kakav izvještaj sam ti dao :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 12 avg 2012, 21:26

Rudar odlicno izgleda. Neka smo izgubili uglavnom neka se igra vidi. Proslih sezona nismo imali nikakve igre pa smo pobjedjivali ali nije bilo to to. Dok se ova ekipa jos malo uigra moze se ocekivati dobar plasman ove godine. Rudar bolju i kvalitetniju ekipu nije ni imao od kada je usao u Premijer Ligu barem po mom misljenju. Tamnoputi reprezenativac Dominikanske Republike je odigrao najbolje u Rudaru, brate svaka cast momku na borbi i svemu ugodno sam iznenadjen i hvala bogu da smo zakrpili rupu na toj desnoj strani. Mikic i Burdus isto tako jako dobri uz Aceveda (Dominikanca). Fali nam spic, da nam je jedan Mirza Dzafic jos u napadu, mislim da bi imali bas jak tim. Sarajevo kvalitetan i iskusan tim koji je svoje prilike iskoristio maksimalno. Uz Srndovica brate ocaj ocaja nam je golman, bolje da su ostavili Zorana Rodica da brani... Ja sam igrom i borbom odusevljen, jos malo da se to uigra i bice sve u redu. Mislim da ove sezone necemo trebati strijepiti oko opstanka. Sarajevo po mom misljenju ove sezone glavni kandidat za osvajanje Premijer Lige, moram priznati da im odbrana strasno dobro funkcionise, sto je rijetak slucaj kod drugih ekipa. Onaj cupavi djecak nas je sam pobjedio :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 12 avg 2012, 21:37

Marinka i Srndovića vani. :arrow:

1928
Kontakt:

Post Postao/la 1928 » 12 avg 2012, 21:45

Ma nema veze, pobjedimo opet Veleža u Mostaru, pa kući Leotara i eto nas u vrhu :D

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 12 avg 2012, 21:52

BH Telekom Premijer Liga je u kuuuuuurrrrrrrrccccccccccccccccccuuuuuuuuuuuuu, pare čine čuda sve se kupuje, sve se namješta, sve se svodi na Borac, Želju, Sarajevo, Široki i možda nekad Zrinjski tu i tamo.Tačno da ti dođe muka kad vidiš šta se sve dešava al ajd !

" onclick="window.open(this.href);return false; ♥♥♥
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.