A to ih k'o fol sad imamo.E moj floyde pi(n)ke.floyd je napisao/la:limenka je napisao/la:Tu bi se sigurno vidjelo tko je za reprezentaciju, a tko ne.Rodeni je napisao/la:treba organizovati humanitarnu utakmicu preko ljeta svake godine i da novinari pozovu ove igrace po inostranstvu koji bi trebali igrati za A repku a neigraju Buric, Cocalic, Zukanovic, K.Sead, S.Hajrovic, I.Hajrovic, Hadzic, Vladavic, Mahmutovic, Ljevakovic,
Pogotovo ako budu igrali protiv Halida Bešlića, Dine Merlina, Deena, Enisa Bešlagića i Danijela Bote.![]()
Sajo, otidji sam, hjeba ti. Sacuvaj to malo ugleda sto ti je ostalo. Nemam ja nista od tvog bijega negdje u novembru , kad nam sve sanse srusis.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pročitam par izjava našeg dragog selektora, i svaki put me iznenadi kakve sve budalaštine može izvaliti...
Spiskove koje objavljuje, preludo...
Znam da je legenda FK Sarajeva, i vjerovatno je bio jedan od najboljih fudbalera ovih prostora, ali brate mili..
Ovaj čovjek nebi izdržao 8 kola na klupi Sarajeva, a ovi mu dali reprezentaciju u ruke

Znam da je legenda FK Sarajeva, i vjerovatno je bio jedan od najboljih fudbalera ovih prostora, ali brate mili..
Ovaj čovjek nebi izdržao 8 kola na klupi Sarajeva, a ovi mu dali reprezentaciju u ruke
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
"Prvo se zahvaljujem na naporu koji je uložio i načelnik i čitava Zenica i na obećanju koje je dao. Zaista je stvorio uslove ekipi da mogu da pruže ono što oni očekuju. Naša ekipa ima strašne pojedince kojima je potreban dobar teren i sada će imati ono što trebaju. Meni nisu bitne svlačionice, mi se možemo presvući i iza gola, bitan mi je teren i moramo sada da se odužimo Zenici dobrim igrama i rezultatima.", zaključio je Safet Sušić.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Borg je napisao/la:Pročitam par izjava našeg dragog selektora, i svaki put me iznenadi kakve sve budalaštine može izvaliti...
Ovaj čovjek nebi izdržao 8 kola na klupi Sarajeva, a ovi mu dali reprezentaciju u ruke![]()
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
JesenjinBIHfan je napisao/la:"Prvo se zahvaljujem na naporu koji je uložio i načelnik i čitava Zenica i na obećanju koje je dao. Zaista je stvorio uslove ekipi da mogu da pruže ono što oni očekuju. Naša ekipa ima strašne pojedince kojima je potreban dobar teren i sada će imati ono što trebaju. Meni nisu bitne svlačionice, mi se možemo presvući i iza gola, bitan mi je teren i moramo sada da se odužimo Zenici dobrim igrama i rezultatima.", zaključio je Safet Sušić.
![]()
![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sa Ćirom se nismo brukali.DonVito je napisao/la:Borg je napisao/la:Pročitam par izjava našeg dragog selektora, i svaki put me iznenadi kakve sve budalaštine može izvaliti...
Ovaj čovjek nebi izdržao 8 kola na klupi Sarajeva, a ovi mu dali reprezentaciju u ruke![]()
Ćiro nije znao ni imena igrača.. + mill ostali budaleština, to paše
1974---1975---1976---2001---2013---2020
5 komada u Zenici od Spanije? Rijeka nas razbucala,Iran,Irak,Pakistan,Azerbejdzan,Kurdistan,Tadzikistan svi nas naguzili posteno.Saurman je napisao/la:Sa Ćirom se nismo brukali.DonVito je napisao/la:Borg je napisao/la:Pročitam par izjava našeg dragog selektora, i svaki put me iznenadi kakve sve budalaštine može izvaliti...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Bruka izgubit od Spanije? Hajde neka sam i to cuo. Naravno si zaboravio spomenut da smo i mi toj Spaniji uvalili dva komada i da utakmica nije znacila nista tako da smo se isli nadigravat. Protiv Irana i Rijeke smo izgubili u bezveznim prijateljskim utakmicama, protiv tih ostalih navedenih nismo igrali. Na kojim si ti drogama?
Ni u jednoj zvanicnoj utakmici nismo dozivili debakl pod Cirom, otkad je Susic tu imali smo dvije ogromne sramote (Lisabon i Bukurest).
Ni u jednoj zvanicnoj utakmici nismo dozivili debakl pod Cirom, otkad je Susic tu imali smo dvije ogromne sramote (Lisabon i Bukurest).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Amoxicillin
- Kontakt:
a ko nas je ono vodio u Španiji, kad je Villa dao jedini gol? Dobro smo onda stajali. Jel ćiro bio onda? meni se čini da jestCartman je napisao/la:Bruka izgubit od Spanije? Hajde neka sam i to cuo. Naravno si zaboravio spomenut da smo i mi toj Spaniji uvalili dva komada i da utakmica nije znacila nista tako da smo se isli nadigravat. Protiv Irana i Rijeke smo izgubili u bezveznim prijateljskim utakmicama, protiv tih ostalih navedenih nismo igrali. Na kojim si ti drogama?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Prije tekme sa fracuzima, Sajo nam vec osigurao baraz, pa ti vidi odakle vedriSaurman je napisao/la:Sa Ćirom se nismo brukali.DonVito je napisao/la:Borg je napisao/la:Pročitam par izjava našeg dragog selektora, i svaki put me iznenadi kakve sve budalaštine može izvaliti...
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jesmo dobro smo stajali a tresle nam se gace svaki napadAmoxicillin je napisao/la:a ko nas je ono vodio u Španiji, kad je Villa dao jedini gol? Dobro smo onda stajali. Jel ćiro bio onda? meni se čini da jestCartman je napisao/la:Bruka izgubit od Spanije? Hajde neka sam i to cuo. Naravno si zaboravio spomenut da smo i mi toj Spaniji uvalili dva komada i da utakmica nije znacila nista tako da smo se isli nadigravat. Protiv Irana i Rijeke smo izgubili u bezveznim prijateljskim utakmicama, protiv tih ostalih navedenih nismo igrali. Na kojim si ti drogama?
Ni u jednoj zvanicnoj utakmici nismo dozivili debakl pod Cirom, otkad je Susic tu imali smo dvije ogromne sramote (Lisabon i Bukurest).e kako smo nekad igrali...naše treba samo zapalit', nalozit da ganjaju..i eto ga
Uostalom Ćironi je pobjegao u Kinu.
Zadnja izmjena: DonVito, dana/u 12 avg 2012, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Da, bio je Ciro.Amoxicillin je napisao/la:a ko nas je ono vodio u Španiji, kad je Villa dao jedini gol? Dobro smo onda stajali. Jel ćiro bio onda? meni se čini da jestCartman je napisao/la:Bruka izgubit od Spanije? Hajde neka sam i to cuo. Naravno si zaboravio spomenut da smo i mi toj Spaniji uvalili dva komada i da utakmica nije znacila nista tako da smo se isli nadigravat. Protiv Irana i Rijeke smo izgubili u bezveznim prijateljskim utakmicama, protiv tih ostalih navedenih nismo igrali. Na kojim si ti drogama?
Ni u jednoj zvanicnoj utakmici nismo dozivili debakl pod Cirom, otkad je Susic tu imali smo dvije ogromne sramote (Lisabon i Bukurest).e kako smo nekad igrali...naše treba samo zapalit', nalozit da ganjaju..i eto ga
Da bruka je primiti 5 komada na domacem stadionu. Uh ja ,kad izgubimo od tako isto svijetskog prvaka i dvostrukog prvaka Evrope,onda smo kiksali blebleble i blalalalala.Cartman je napisao/la:Bruka izgubit od Spanije? Hajde neka sam i to cuo. Naravno si zaboravio spomenut da smo i mi toj Spaniji uvalili dva komada i da utakmica nije znacila nista tako da smo se isli nadigravat. Protiv Irana i Rijeke smo izgubili u bezveznim prijateljskim utakmicama, protiv tih ostalih navedenih nismo igrali. Na kojim si ti drogama?
Naravno,dok je Ciro vodio,nije niti jedna utakmica nista znacila koju smo POPUSILI ono muski,kao ni ove eto "nevazne prijateljske koje smo POPUSILI od Irana i Rijeke "(ovdje se najvise nasmijem,cuj Rijeke).
Ali zato su vazne one utakmice koje smo izgubili od "nepoznanica" Njemacke ,Portugala,Svedske.
Sledjeci put,kad budem ironican,cu ti poceti crtati,da sucajno opet ne pomislis da sam na drogama,posto ti je kontanje i kopcanje poslabo.
Nikad gore protivnike u prijateljskim utakmicama nismo imali,od postojanja reprezentacije,vec otkako je Ciro selektor bio,mozda ti sad malo ovo razbistri mozak pa skontas ,cemu navedene ekipe.
Španija-BiH 1-0
BiH-Španija 2-5
Ukupan rezultat 2-6.
BiH-Portugal 0-0
Portugal-BiH 5-2
Ukupan rezultat 6-2.
BiH-Španija 2-5
Ukupan rezultat 2-6.
BiH-Portugal 0-0
Portugal-BiH 5-2
Ukupan rezultat 6-2.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Safet Sušić je obećao da ce se u Parizu boriti za 1 mj. u grupi, nakon slabog izdanja njegovih igrača u Tirani nije spuštao glavu, ni posle Bukurešta..
Recimo da je Ćironi izjavio borićemo se za 1mj. u Parizu uhhhh kakav motivator je Ćiro vidi bas se borimo u Parizu za 1mj.
Jok taj je pobjegao u Kinu.
Recimo da je Ćironi izjavio borićemo se za 1mj. u Parizu uhhhh kakav motivator je Ćiro vidi bas se borimo u Parizu za 1mj.
Jok taj je pobjegao u Kinu.
Ćiro je imao sreće što Portugal nije igrao u najjačem sastavu, koliko me pamćenje služi nije igrao C.Ronaldo a on malo znači Portugalu.Henderson je napisao/la:Španija-BiH 1-0
BiH-Španija 2-5
Ukupan rezultat 2-6.
BiH-Portugal 0-0
Portugal-BiH 5-2
Ukupan rezultat 6-2.
A ceh ne igranja Salihovica u klf. za EP je platio Safet Susic jer su ocito neki igraci dali za pravo sebi da psuju kao i njihov trener.. Citave klf ovaj nije igrao, dok kod Ćire je igrao cini mi se sve tekme.
I sta sad? Kao prvo, Spanija je za klasu bolja od Portugala i od svake druge ekipe na nasoj planeti. Kao drugo, ta zadnja utakmica protiv Spanije nije znacila apsolutno nista. Valjda je normalnije uporedjivat rezultate protiv Portugala?Henderson je napisao/la:Španija-BiH 1-0
BiH-Španija 2-5
Ukupan rezultat 2-6.
BiH-Portugal 0-0
Portugal-BiH 5-2
Ukupan rezultat 6-2.
Znaci Ciro je od njih izgubio 0:2 ukupno, a Susic 2-6, i to sve te golove primio u jednoj utakmici. U Zenici nas je spasio katastrofalan teren. Ni Ciro nije bio sa neba poslan, ali je bio bolji od Susica. Sad Susic ima ogromnu priliku da nas odvede na prvenstvo, i sve drugo je veliki neuspjeh. Plasman na SP je apsolutni minimum.
Jel se konačno odredilo koliko je utakmica kazne dobio Lulić ?
Pitam se, da li će doživjeti istu sudbinu kao i Salihović u prošlim kvalifikacijama
Pitam se, da li će doživjeti istu sudbinu kao i Salihović u prošlim kvalifikacijama
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A izostvaicemo to sto smo igrali bez naseg ponajboljeg igraca Lulica?Cartman je napisao/la: I sta sad? Kao prvo, Spanija je za klasu bolja od Portugala i od svake druge ekipe na nasoj planeti. Kao drugo, ta zadnja utakmica protiv Spanije nije znacila apsolutno nista. Valjda je normalnije uporedjivat rezultate protiv Portugala?
Znaci Ciro je od njih izgubio 0:2 ukupno, a Susic 2-6, i to sve te golove primio u jednoj utakmici. U Zenici nas je spasio katastrofalan teren. Ni Ciro nije bio sa neba poslan, ali je bio bolji od Susica. Sad Susic ima ogromnu priliku da nas odvede na prvenstvo, i sve drugo je veliki neuspjeh. Plasman na SP je apsolutni minimum.
Plasman na SPje apsolutni minimum? hahahahhaah
pitaj Hrvatsku top 10 ekipu svijeta,da li oni misle tako o Grcima ,halo bolan probudi se covjece,okreni se malo oko sebe. Na osnovu cega ti nas stavljas kao favorite ispred Grcke,Slovacke,koja je igrala u 1/4 finalima SP,pritom naguzila Tlijane.
Da li je to mozda apsolutni minimum,iz razloga sto je Susic selektor? Da li bi bio minimum i da je Ciroguz?
Daj ne budite smijesni cuj ovog...pa nikad nismo ni igrali ni na EP kamoli na SP, dok ovi...
Svasta, plasman na SP je apsolutni minimum

Svasta, plasman na SP je apsolutni minimum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.