Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 12 avg 2012, 21:11

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: I sta sad? Kao prvo, Spanija je za klasu bolja od Portugala i od svake druge ekipe na nasoj planeti. Kao drugo, ta zadnja utakmica protiv Spanije nije znacila apsolutno nista. Valjda je normalnije uporedjivat rezultate protiv Portugala?

Znaci Ciro je od njih izgubio 0:2 ukupno, a Susic 2-6, i to sve te golove primio u jednoj utakmici. U Zenici nas je spasio katastrofalan teren. Ni Ciro nije bio sa neba poslan, ali je bio bolji od Susica. Sad Susic ima ogromnu priliku da nas odvede na prvenstvo, i sve drugo je veliki neuspjeh. Plasman na SP je apsolutni minimum.
A izostvaicemo to sto smo igrali bez naseg ponajboljeg igraca Lulica?

Plasman na SPje apsolutni minimum? hahahahhaah
pitaj Hrvatsku top 10 ekipu svijeta,da li oni misle tako o Grcima ,halo bolan probudi se covjece,okreni se malo oko sebe. Na osnovu cega ti nas stavljas kao favorite ispred Grcke,Slovacke,koja je igrala u 1/4 finalima SP,pritom naguzila Tlijane.
Da li je to mozda apsolutni minimum,iz razloga sto je Susic selektor? Da li bi bio minimum i da je Ciroguz?
Ta Slovacka je bila iza Armenije u proslim kvalifikacijama, nemoj mi te gluposti. Ispred njih moramo bit. I ako izborimo baraz, vjerovatno cemo ovaj put bit nosioci (zavisi sta ce se gledat), tako da je definitivno minimum plasman na SP, a nije ni Grcka nikakva nemoguca ekipa.

Ako ne vjerujete da u ovakvkoj grupi trebamo do SP-a, onda necete nikad vjerovat. Ovo je skup prosjecnih i ispodprosjecnih ekipa gdje mi na papiru imamo najbolje individualce. Grcka je naravno jaca takticki.

Ali vidim vec su poceli izgovori za Susica. Grcka i Slovacka se dizu u nebesa, je li i Latvija vrhunska ekipa? Ma zna i Litvanija bit opasna (barem u kosarci). Ako je Pape tako dobar trener, onda sta se brinete?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 avg 2012, 21:16

Cartman je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: I sta sad? Kao prvo, Spanija je za klasu bolja od Portugala i od svake druge ekipe na nasoj planeti. Kao drugo, ta zadnja utakmica protiv Spanije nije znacila apsolutno nista. Valjda je normalnije uporedjivat rezultate protiv Portugala?

Znaci Ciro je od njih izgubio 0:2 ukupno, a Susic 2-6, i to sve te golove primio u jednoj utakmici. U Zenici nas je spasio katastrofalan teren. Ni Ciro nije bio sa neba poslan, ali je bio bolji od Susica. Sad Susic ima ogromnu priliku da nas odvede na prvenstvo, i sve drugo je veliki neuspjeh. Plasman na SP je apsolutni minimum.
A izostvaicemo to sto smo igrali bez naseg ponajboljeg igraca Lulica?

Plasman na SPje apsolutni minimum? hahahahhaah
pitaj Hrvatsku top 10 ekipu svijeta,da li oni misle tako o Grcima ,halo bolan probudi se covjece,okreni se malo oko sebe. Na osnovu cega ti nas stavljas kao favorite ispred Grcke,Slovacke,koja je igrala u 1/4 finalima SP,pritom naguzila Tlijane.
Da li je to mozda apsolutni minimum,iz razloga sto je Susic selektor? Da li bi bio minimum i da je Ciroguz?
Ta Slovacka je bila iza Armenije u proslim kvalifikacijama, nemoj mi te gluposti. Ispred njih moramo bit. I ako izborimo baraz, vjerovatno cemo ovaj put bit nosioci (zavisi sta ce se gledat), tako da je definitivno minimum plasman na SP, a nije ni Grcka nikakva nemoguca ekipa.

Ako ne vjerujete da u ovakvkoj grupi trebamo do SP-a, onda necete nikad vjerovat. Ovo je skup prosjecnih i ispodprosjecnih ekipa gdje mi na papiru imamo najbolje individualce. Grcka je naravno jaca takticki.

Ali vidim vec su poceli izgovori za Susica. Grcka i Slovacka se dizu u nebesa, je li i Latvija vrhunska ekipa? Ma zna i Litvanija bit opasna (barem u kosarci). Ako je Pape tako dobar trener, onda sta se brinete?
X
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 12 avg 2012, 21:18

Spominjes Armeniju, iznenadili ha ya.. desava se ali nista vise od toga.
Slovaci su baksuzi kao i mi, ne bih me cudilo da Latvija o Litvanija to iskoristi :mrgreen:
Dok grci stari lisci, tvrd orah... ne treba se plaho nadati.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 avg 2012, 21:22

Cartman je napisao/la: Ta Slovacka je bila iza Armenije u proslim kvalifikacijama, nemoj mi te gluposti. Ispred njih moramo bit. I ako izborimo baraz, vjerovatno cemo ovaj put bit nosioci (zavisi sta ce se gledat), tako da je definitivno minimum plasman na SP, a nije ni Grcka nikakva nemoguca ekipa.

Niko se ne dize u nebesa,nego se ne smiju ekipe potcjenjivati,jer pri tome odma mentalitet balkanski proradi (lahko cemo mi). Sta bi sa Zeljom i Sarajevom, ´ta ce Maribor,mi bili prvaci BIH,ili ´ta ce Zeta pisljiva crnogorska,mi naguzili Levski.
Grupa jeste povoljna,ali ne tako ,kako se ovdje predstavlja. Svakom je zivom drago sto smo izbjegli Spaniju,Njemacku,Portugal,Francusku,ali ni ove ekipe nece doci da se zabavljaju,nego da igraju fudbal.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 avg 2012, 21:28

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Ta Slovacka je bila iza Armenije u proslim kvalifikacijama, nemoj mi te gluposti. Ispred njih moramo bit. I ako izborimo baraz, vjerovatno cemo ovaj put bit nosioci (zavisi sta ce se gledat), tako da je definitivno minimum plasman na SP, a nije ni Grcka nikakva nemoguca ekipa.

Niko se ne dize u nebesa,nego se ne smiju ekipe potcjenjivati,jer pri tome odma mentalitet balkanski proradi (lahko cemo mi). Sta bi sa Zeljom i Sarajevom, ´ta ce Maribor,mi bili prvaci BIH,ili ´ta ce Zeta pisljiva crnogorska,mi naguzili Levski.
Grupa jeste povoljna,ali ne tako ,kako se ovdje predstavlja. Svakom je zivom drago sto smo izbjegli Spaniju,Njemacku,Portugal,Francusku,ali ni ove ekipe nece doci da se zabavljaju,nego da igraju fudbal.
Ne treba nikoga potcjenjivat i treba u svaku tekmu uc ozbiljno, ali isto tako treba imat muda i rec da idemo po prvo mjesto i da je sve osim plasmana na SP neuspjeh. Da se zna sta se ocekuje od igraca. Da ne bude opet "dobar je bod u Tirani" pa nas taj bod kosta plasmana na EP.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2012, 21:37

Našim igračima fali najviše m.uda, i onda ono što znaju izgube tokom utakmice, nisu navikli da rade velike stvari za naciju, da obaraju " velike " da shvate da nema " velikih " ako se ti smatraš dovoljno vrijednim da ih poraziš.
Psihologija je čudo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 12 avg 2012, 21:47

Cartman je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

Ne treba nikoga potcjenjivat i treba u svaku tekmu uc ozbiljno, ali isto tako treba imat muda i rec da idemo po prvo mjesto i da je sve osim plasmana na SP neuspjeh. Da se zna sta se ocekuje od igraca. Da ne bude opet "dobar je bod u Tirani" pa nas taj bod kosta plasmana na EP.
Kako nas je kostao taj bod? Pa nismo sami u grupi bili,i drugi su gubili bodove tamo gdje nisu planirali.Ne moze se gledati tako povrsno,onda mozemo reci i da nas je bod u Parizu kostao EP a.
Treba ici na prvo mjesto,ali isto tako objektivno je reci da su Grci favoriti.Svako ko je gledao proslo prvenstvo je to mogao i vidjeti.Naravno da imamo kvalitet da se plasiramo,ali samo ako odigramo kako objektivno mozemo,valjda je ova generacija nesto naucila do sada.
A sto se tice Papeta,valjda je on i tvoj ako navijas za reprezentaciju.A to sto kazes da je grupa skup prosjecnih ekipa dovoljno pokazuje o tvom poznavanju fudbala,i Slovacka i Latvija i Grcka naravno su igrali na prvenstvima,a gdje smo to mi igrali nabroj mi (a bilo je selektora i prije Susica :D )? Ili je tebi jedini problem samo u Susicu...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 avg 2012, 21:52

Znaci po tebi Latvija nije prosjecna ekipa? :roll:

Boli me neka stvar gdje su igrali, sve ekipe u nasoj grupi su u najboljem slucaju prosjecni (mi, Grci i Slovaci), a ostali su sve gori od goreg i svaka ozbiljna repka ih treba pobjedit i kuci i na strani.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 12 avg 2012, 22:04

Cartman je napisao/la:Znaci po tebi Latvija nije prosjecna ekipa? :roll:

Boli me neka stvar gdje su igrali, sve ekipe u nasoj grupi su u najboljem slucaju prosjecni (mi, Grci i Slovaci), a ostali su sve gori od goreg i svaka ozbiljna repka ih treba pobjedit i kuci i na strani.
I mene prst boli,neka svako svoju ranu lize.
A sto se tice tvog brzog odgovora (nisam ni sumnjao u tvoju brzinu) samo potvrdjujes da nemas blage veze,jer,ako su svi koje navodis kao mi ,po cemu smo to onda mi favoriti? (ovo je retoricko pitanje,ne odgovaraj majke ti) Sljedeci tvoju logiku Zasto bi bio neuspjeh onda da zavrsimo kao treci?
Opet ces se zapetljati,zato ne odgovaraj molim te....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 avg 2012, 22:18

Sve ekipe na dunjaluku se brinu za plasman na SP, EP, LP, EL, samo mi ne treba da se brinemo, jer mi smo sila nebeska :lol: . Jedan Brazil se brinuo da li ce da ode na SP a imaju igraca vise nego mi stanovnika i vecina njih je bolja od nasih udarnih 11 :lol: . Jedna Argentina se borila za SP i jedva otisla na njega. Jedan Manchester ispadne iz LP i nastavi takmicenje u EL i tamo biva naguzen, ali mi smo zajebana drzava, mi moramo da se plasiramo, pa jbt mi smo BiH, mi smo svjetska elita, sta ce Grcka (bivsi prvak EP) pored nas, mi smo se naosvajali prvenstava i prvenstava :lol: . U Evropi imas Njemacku i Spaniju koje ce uvijek da se kvalificiraju i ne moraju da brinu, ovo sve ostalo mora da brine oko grupa, baraza itd. Ali tesko je to dokazati jednom Bosancu, jer mi smo BiH, nema jaceg od nas, dzaba sto nam pored 11 igraca u repki nema kvalitetnog igraca, nasi su najbolji. To je dobra stvar, volimo svoje, ali previse ih se uzdize, jer nisu oni zasluzili da ih se uzdize. To je nas mentalitet, isto tako misle i igraci, lako cemo, pa uvijek dobijemo po usima. Daj Boze da mi pricamo kako cemo lako, a da igraci krv ispisaju na terenu, onda ne bi bilo brige, ali mentalitet je isti kod svih nas i to je taj problem, sto se igraci ne razlikuju mnogo od nas i mi mislimo da smo veliki. Isto se desilo i mom Sarajevu, jedno je kad ja kazem kao navijac da cemo lako proci Zetu, a drugo je kad igraci to imaju u svojim glavama, pa dobijemo po usima.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 avg 2012, 22:23

O majko mila kakvih likova ovdje ima. To sto je sve osim plasmana na SP neuspjeh, ne znaci da cemo se bez problema plasirat. To znaci da nam je plasman jedini cilj i da ne mozemo bit zadovoljni ako budemo "blizu" po treci put za redom. Sta imamo od toga? Nista.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 avg 2012, 22:34

Ogromna su ocekivanja, bojim se da ne zabrljaju, ne daj Boze da budemo treci u grupi, e onda bi se osula paljba po igracima, selektoru, pa i on ome doktoru Karabegu :mrgreen:
Lahko mozemo biti prvi, a Bogami i treci.

Ali eto, ja sam optimistican.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 avg 2012, 22:40

Sheyi je napisao/la:Ogromna su ocekivanja, bojim se da ne zabrljaju, ne daj Boze da budemo treci u grupi, e onda bi se osula paljba po igracima, selektoru, pa i on ome doktoru Karabegu :mrgreen:
Lahko mozemo biti prvi, a Bogami i treci.

Ali eto, ja sam optimistican.
Optimista treba biti, ali upisivati bodove, govoriti lako cemo, morali bismo dobijati te i te, kao sto ovaj gore lik kaze, to je vec posao Azire, Dzemile, Kleopatre, dok mi mozemo samo moliti Boga da nasa BiH se napokon plasira na neko veliko takmicenje. Da smo favoriti, jesmo, ali Grcka je opasna k'o guja, Slovacka takodjer, pa nas najbolji igrac grije klupu Citya, dok Hamsik nosi igru Napolija, koji je izbacio Citya iz LP :lol: . Pogotovo kad se vidi kakvu mi odbranu imamo, da nas najbolji igrac u odbrani i nas kapiten, vise mose unistiti nas, nego nase protivnike. Opasniji je on po nas gol nego protivnici :lol: . Da nas odbrani treba mu 90 minuta, a da nas proda dovoljna mu je zuta minuta, kojih na nasu zalost ima i previse :lol: . Ali valjda ce biti dobro ovih kvalifikacija, AMIN.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 avg 2012, 23:00

Adinjo je napisao/la:
Prije tekme sa fracuzima, Sajo nam vec osigurao baraz, pa ti vidi odakle vedri ;)

I tako nam osigurao bruku i sramotu u baražu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 avg 2012, 23:32

Saurman je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
Prije tekme sa fracuzima, Sajo nam vec osigurao baraz, pa ti vidi odakle vedri ;)

Ciro bi nam sigurno osigurao plasman da se nisu svi urotili protiv njega.

Ah, Miske li Miske, BHF i svi ostali, :mrgreen: kako ste imali obraza tako nesto uradit' postenom covjeku koji je sve radio za dobrobit nasem nam Jedine :lol:

Inace, ponta je bila nesto drugo, ali ti po obicaju ne vidis, ili neces da vidis, pa samo mlatis po svom. Haj zdra'o !!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 avg 2012, 23:42

Saurman je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

Susic je igrao nerjeseno sa Portugalcima, Ciro je izgubio obje utakmice.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 13 avg 2012, 00:00

Cartman je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Španija-BiH 1-0
BiH-Španija 2-5
Ukupan rezultat 2-6.
BiH-Portugal 0-0
Portugal-BiH 5-2
Ukupan rezultat 6-2. :roll:
I sta sad? Kao prvo, Spanija je za klasu bolja od Portugala i od svake druge ekipe na nasoj planeti. Kao drugo, ta zadnja utakmica protiv Spanije nije znacila apsolutno nista. Valjda je normalnije uporedjivat rezultate protiv Portugala?

Taj isti Portugaj je zgazio Španiju 4-0 samo nekoliko mjeseci prije utakmice sa nama. Da nije bilo gluposti Nanija bilo bi i 5-0. U tom trenutku je Portugal bio u formi.
Čak i sada je Španija na Euru izbacila Portugal na penale.
Ne znam šta tebi nije jasno.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 avg 2012, 00:27

Henderson je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Španija-BiH 1-0
BiH-Španija 2-5
Ukupan rezultat 2-6.
BiH-Portugal 0-0
Portugal-BiH 5-2
Ukupan rezultat 6-2. :roll:
I sta sad? Kao prvo, Spanija je za klasu bolja od Portugala i od svake druge ekipe na nasoj planeti. Kao drugo, ta zadnja utakmica protiv Spanije nije znacila apsolutno nista. Valjda je normalnije uporedjivat rezultate protiv Portugala?

Taj isti Portugaj je zgazio Španiju 4-0 samo nekoliko mjeseci prije utakmice sa nama. Da nije bilo gluposti Nanija bilo bi i 5-0. U tom trenutku je Portugal bio u formi.
Čak i sada je Španija na Euru izbacila Portugal na penale.
Ne znam šta tebi nije jasno.
A legende covjeka majko mila. :lol: Navede prijateljsku utakmicu kao dokaz da je Portugal bolji od Spanije, a boli ga qurac sto je Spanija osvojila EP 2008. i 2012 i SP 2010. A mi smo se nasli na njihovom putu bas 2008. i 2009. godine. I to jos ubaci neku uvredu na racun igraca Uniteda. Koji troll majko mila. :lol: :lol: :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 avg 2012, 01:04

Cartman je napisao/la: A legende covjeka majko mila. :lol: Navede prijateljsku utakmicu kao dokaz da je Portugal bolji od Spanije, a boli ga qurac sto je Spanija osvojila EP 2008. i 2012 i SP 2010. A mi smo se nasli na njihovom putu bas 2008. i 2009. godine. I to jos ubaci neku uvredu na racun igraca Uniteda. Koji troll majko mila. :lol: :lol: :lol:
Ma nije uvreda na racun Uniteda nego je sigurno mislio na onu situaciju kada je Nani (u ofsajdu) dirnuo Ronaldov lob koji je isao u prazan gol i tako mu ponistio jedan od boljih golova u njegovoj karijeri. Potrazite na youtube ako niste vidili. :D

Po meni kada Portugal ima svoj dan onda nisu losiji od Spanije, ali to se ne desava bas cesto. Imali su svoj dan protiv spanaca a bogami i protiv nas. Ali inace imaju i oni svakakvih problema pa tako znaju i sa Albanijom ponekad odigraju remi. Spancima se to vec ne moze desiti, i kada su najlosiji imaju svoju tika taku i tesko gube utakmice.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 avg 2012, 01:04

calcio je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

Susic je igrao nerjeseno sa Portugalcima, Ciro je izgubio obje utakmice.

Sa Ćirom nismo primili 6 komada znam da se nismo obrukali odigrali smo dvije pristojne utakmice a da ne spominjem da smo igrali u duplo jačoj grupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.