I nisam znao koliko "simpatizera" imamo. Pa covjece cijeli ss.ba forum je na ZELJEZNICAR temi....
nabijamo kompleks....dizemo pritisak....INSTITUCIJA ZELJEZNICAR!!!
ljubomorne duse mogu da nam
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
FORZA ZELJO je napisao/la:fredi debil si samo takav prestani pisati, jer svaki post te cini sve glupljim i glpljim. BL je nazalost gnjezdo c.tnika i svi znamo kako se tamo skandira i kako se tamo prekidaju utakmice. Pjesme o ratku mladicu su vam glavne, i noz zica...tako nemoj se javljat ovo ubi srbina se i ja stidim jer ovo neces cut na Grbavici, tako razligu sa teme jer si glup ko tocak prijatelju i pojma o zivotu nemas. vi mrzite sve to nije srpsko tako nemas sta da pricas....
I nisam znao koliko "simpatizera" imamo. Pa covjece cijeli ss.ba forum je na ZELJEZNICAR temi....
E baš ste na fin način skrenuli pažnju, svaka čast...FORZA ZELJO je napisao/la:I nisam znao koliko "simpatizera" imamo. Pa covjece cijeli ss.ba forum je na ZELJEZNICAR temi....
Kakve gluposti pišeš, možeš na pp objasniti? S kim se ja raspravljam, Bože dragi.tm84 je napisao/la:pratim te od ranije i nisi mi bas cist, nemas ti nama sta ovde dijeliti...High je napisao/la:A šta ćeš i očekivat od vas nego :'' Šta ti znaš, i ne budi smiješan.'' Balavci.pocisti prvo nase zajednicko dvoriste sto si unistio...
ubij ubij ubij srbinaaaaaaa jug je nasa sveta strana po islamu odabrana ubij srbinaaaaAboveTheLaw je napisao/la:Sanjao sam sva tri boda pa pa paranojaaaa![]()
Djeliš djelišfredi je napisao/la:ne dijelim ja lekcije sto se mene tice nek skandira ko sta oce.samo konstatacija da niste multietni
Još jedan multietničar.Neutralan88 je napisao/la:treba ih gazit, jer "realno" jedu **** i srbi i hrvati tako da ubij ubij ubij ............PL BiH -1 je napisao/la:fredi je napisao/la:ubij ubij ubij srbinaaaaa srbinaaaa srbiinaaaaa tako je MULTIETNICARI NASI DRAGI.nema veze i sto izgubimo ovo mi je draze nego bilo koja pobjeda.![]()
![]()
Ma upravo on ima pravo da priča, koliko im se solila pamet i nabijao im se na nos onaj klip gdje im se aplaudira na osvajanje Kupa... a sad se pokazalo pravo lice i to da nisu ni ovi ništa bolji, samo su to vještije prikrivali.PL BiH -1 je napisao/la:Ti nemas pravo da pricas...fredi je napisao/la:ubij ubij ubij srbinaaaaa srbinaaaa srbiinaaaaa tako je MULTIETNICARI NASI DRAGI.nema veze i sto izgubimo ovo mi je draze nego bilo koja pobjeda.
Ovo trebaju osuditi navijaci Zeljeznicara a ne govoriti da je to ok. A lekcije iz BL su smijesne. Necemo sad pricati o vama znate vi kako se ponasate. Utakmica se zavrsiti ne moze.
fredi je napisao/la:ubij ubij ubij srbinaaaaaaa jug je nasa sveta strana po islamu odabrana ubij srbinaaaaAboveTheLaw je napisao/la:Sanjao sam sva tri boda pa pa paranojaaaa![]()
Svaka čast na postu!Edol je napisao/la: Ma upravo on ima pravo da priča, koliko im se solila pamet i nabijao im se na nos onaj klip gdje im se aplaudira na osvajanje Kupa... a sad se pokazalo pravo lice i to da nisu ni ovi ništa bolji, samo su to vještije prikrivali.
Ne ne, treba to kažnjavat i to masno pošto svi mi u PLBiH prečesto skidamo maske.fredi je napisao/la:ja nisam da se kaznjavate.sto bi se kaznjavali sto ste skinuli maske.ne mozes protiv sebe
Nisi . I mene plaho zanima ?Admir_Sa je napisao/la:ama sta je ono pisalo na onom transu iza gola, jesam li ja jedini koji jasno nije mogao razumjeti šta piše
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Jet2Holiday, laznokrilo, Mamba21, Marsiano i 68 gostiju.