Utakmica nista posebno,ja ne mogu biti zadovoljan izuzev cinjenice da smo dobili 3 boda i da nam Borac nije napravio sanse,pogotovo 35 minuta sa igracem manje.Nasa igra je bezidejna i to se jednostavno mora popraviti,sto je i sam Osim rekao na kraju.Vidim ovdije se raspravlja o navijanju i skandiranju.U jednom trenutku razmisljam,gledaj kako mi ne navijamo i skandiramo kao oni nama i onda jedan incident probudi seljacke strasti i postanemo isti kao oni.Ali stvarno me boli briga ,voljeo bi da se ne spustamo na taj nivo,ali kad oni morala nemaju sto bi se ja stidio naseg skandranja,kad su nam puno gore stvari znali raditi.
Ono sto bi posebno volio istaci,da ovim putem molim Takmicarsku komisiju,molim Svabu ,bilo koga,kad ovaj Amar nece da odstrani onog idiota Jamaka,da ga bar oni kazne pola godine,da ne gledamo smetljara bar jedno vrijeme.Sad me bas zanima hoce li oni forumasi,bliski klubu,doci ponovo sa pricom kako je on ok i da sef zna zasto igra,i da je odlican na treninzima.Jel i ovo naucio na treningu.J e b o li vas Jamak,do kad ces tolerisati ovo AMare,ako te ovo nije opametilo,ja ne znam sta ce.Nemoj majketi biti Manchini, a ovaj konj nas Baloteli.Imali smo srece sto nismo primili gol,pa ce se kao sve brzo zaboraviti,ali mi stvarno nije jasno do kada mislimo biti robovi 2-3 neinteligenta konja u nasoj ekipi.Dobijas 3 crvena,zbog djilkoskog ponasanja protiv Maribora,isto ovaj Jamak,dok ganjamo rezutat u Travniku,u 87 minuti,nabija loptu,tj poklanja je Travniku,pokusavajuci da napuca igraca i upropastinam slobodan udarac.Sta sad uradi ba,pa da ga je lik udario ili nesto reko,nego iz cista mira udara frajera.Pa daj ba dokle vise njihovih sranja i brukanja .Igraju se sa ugledom kluba.Amare ako ga ne kaznis sa komplet platom i odstranjivanjem iz prve ekipe jedno vrijeme,nadam se trajno,ali eto,onda si stvarno i ti pao kurcu za usi.
Igra se definitivno mora popraviti,ovo nije ni na pribliznom nivou od prosle godine.Eto moram pohvaliti par igraca,svidjela mi se ovaj put borbenost Adilovica,iako znam da dosta toga ne moze,veceras se dobro gradio,nije mu trebala teravija proc dok smiri loptu.Bekric je isto bio dobar,kao i Svraka.ZOla opet odradio dobru tekmu,kao i Kvesa,ostali solidni,ali ovo mora puno puno bolje,ako zelimo nesto napraviti u Gradačcu.
Zadnja izmjena:
barbarez, dana/u 12 avg 2012, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE