Pa što diskutuješ s nama, đon obrazima?subzero81 je napisao/la:i dalje se hvalite ovakvim bodovima, **** djon sta je vas obraz
Jao kako mi je drago što svi pjene, pa to je nevjerovatno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa što diskutuješ s nama, đon obrazima?subzero81 je napisao/la:i dalje se hvalite ovakvim bodovima, **** djon sta je vas obraz
Aha, nesto kao Barca i Realfredi je napisao/la:nije bolan suti dobro je sveBlueone je napisao/la:Ma prenapuhan,fredi je napisao/la:pozitivna stvar je sto se izmedju zeljeznicara i borca stvorilo bas opasno rivalstvoo ba
da je skroz regularno bilo, opet bi nasli zamjerku, nesto bi vec smislili u medjuvremenu, ne obazirem se ja na to sto oni(pitari, lesinari i svi ostali) se pjene, samo mi je belaj sto opet nasi igraju lose, za nadat se da ce se to popraviti u narednim utakmicamahamo_pipa je napisao/la:Pa što diskutuješ s nama, đon obrazima?subzero81 je napisao/la:i dalje se hvalite ovakvim bodovima, **** djon sta je vas obraz
Jao kako mi je drago što svi pjene, pa to je nevjerovatno![]()
![]()
jel te **** Zeljorobijas_Ri je napisao/la:Kad vas je Maribor ponizio neki govore treba jaca liga ovo ono, a sad kad supacki pobjede svi prste od srece, i onda tako svake godine i svima super
Ma jok ne kladim se ja na iks ligeTeaM87 je napisao/la:jel te **** Zeljorobijas_Ri je napisao/la:Kad vas je Maribor ponizio neki govore treba jaca liga ovo ono, a sad kad supacki pobjede svi prste od srece, i onda tako svake godine i svima super
Jes' vidio jesmo licemjerni. Sramota.robijas_Ri je napisao/la:Kad vas je Maribor ponizio neki govore treba jaca liga ovo ono, a sad kad supacki pobjede svi prste od srece, i onda tako svake godine i svima super
i ruka u travniku je bila u nasu korist,previse ste napuhali sve od golova iz prekida do ostalih sranja neko je neki dan lijepo pobrojao sve golove i postokak golova iz prekida je bio normala,jedan penal za sezonu ????nema sve nam na ruku!hamo_pipa je napisao/la:Pa bolan kad god izgube, to je skandal, žalba, pres konferencije. Koga briga što će oni da se žale?GeneralBH je napisao/la:Sudija je pokvario derbi ! Da nije svirao nepostojeci gol, mozda bi Zeljo dobio jer je bio bolji, a mozda i ne bi, no ne bi bilo razloga da se sada daje povoda Banjlucanima za opravdanu zalbu, i skandal...realno ako se pogleda zadnja sezona i pocetak ove dosta sudijskih odluka u korist Zelje je bilo , priznao to neko ili ne. objektivno zeljo ima kvalitetnu ekipu, i ovakve stvari ne treba.
To u narednim tekmama može bit samo bolje. Dok se zahukta plava mašina.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:da je skroz regularno bilo, opet bi nasli zamjerku, nesto bi vec smislili u medjuvremenu, ne obazirem se ja na to sto oni(pitari, lesinari i svi ostali) se pjene, samo mi je belaj sto opet nasi igraju lose, za nadat se da ce se to popraviti u narednim utakmicamahamo_pipa je napisao/la:Pa što diskutuješ s nama, đon obrazima?subzero81 je napisao/la:i dalje se hvalite ovakvim bodovima, **** djon sta je vas obraz
Jao kako mi je drago što svi pjene, pa to je nevjerovatno![]()
![]()
niko te ne pita jel se kladis, vec niotkud se pojavis i pita te momak jel te yebo Željo, pa se mjesas u ovo, kontas?robijas_Ri je napisao/la:Ma jok ne kladim se ja na iks ligeTeaM87 je napisao/la:jel te **** Zeljorobijas_Ri je napisao/la:Kad vas je Maribor ponizio neki govore treba jaca liga ovo ono, a sad kad supacki pobjede svi prste od srece, i onda tako svake godine i svima super
, nego licemjerno od vas, ocete tezu ligu a tesko podnijet da ispusite bodove kod kuce
Meni su ga priznali u PremieruASUS je napisao/la:
Kako da ne!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Pablo11 i 59 gostiju.