FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZlatnaDolina

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZlatnaDolina » 12 avg 2012, 23:20

Pala forma totalno, isto ko da prvi put igraju zajedno, opet problematično ponašanje pojedinih igraca, nista očito nisu naučili iz utakmice sa Mariborom na Koševu Jamak nas je mogao ukopati totalno, ono njegovo ponašanje je ispoljavanje sile i nista vise klasicno papanski, ali brate mili oni lešinari neznaju hodati, padaju u paru niz stepenice, bacaju se na palice i pendreke nesto nevidjeno :mrgreen: :lol: malo su ku***viti bili cijelo vrijeme :D
Bitna su tri boda i to je sve, ostalo briši sve ...
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 avg 2012, 23:20

nije bio go, to ja mogu reci sa 90 % sigurnoscu nakon pogledanih slika i snimaka, lopta cijelim obimom treba preci gol liniju, nije presla ni jedna polovina, ali mi sad ne mozemo sa 100 % sigurnoscu odrediti jel il nije, kako je sudijama bilo, uostalom da ga nismo tad zabili, zabili bi ga vjerovatno do kraja, ostalo jos sat vremena igre
Za zivot cijeli!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 12 avg 2012, 23:21

burek pita je napisao/la:
tepsija je napisao/la:
ASUS je napisao/la:slika

Kako da ne!!!!!!!
Meni su ga priznali u Premieru :lol:

slika
haha dobar, dobar

kraljevi ste :D

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 avg 2012, 23:25

A niste vidjeli korner zastavice, neonke na sjeveru, i ocisceno je bilo, jedan je numa :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 avg 2012, 23:25

Ovo nimalo nije politicki korektno
ni levo ni desno vec pravo u meso
Za zivot cijeli!

abuzenze
Kontakt:

Post Postao/la abuzenze » 12 avg 2012, 23:26

samosarajvo je napisao/la:Go nije bio, jer je mozda 70% lopte preslo liniju ali hajd, neka vam ga je dosudio, i trebo je.
Mene boli sto mom klubu ovo nebi bilo svirano, ni pod razno.O onom drugom zutom za igraca Borca necu ni pricati.Frajer njega guzicom i ledjima odgurno i ufatio se za facu, ovom ruke rasirene i drugi zuti... :roll:
ali hajde, bili ste bolji i pobjedili mada je tekma jako smrdila na X jer ni jedni ni drugi nisu nesto aman zaman, ocekivao sam vise.

Ono skandiranje mi ne ide u glavu.Jedna "ozbiljna" navijacka skupina ne bi smjela skandirati "ubi ubi srbina".I kod nas je bilo na sjeveru protiv Borca skandiranja kad su specijalci ubili Lesinare na jugu, ali se broj ljudi koji su to uradili mogao izbrojati na prste jedne ruke i odma je vođa utišao te kretene ali ovo je bilo povedeno navijanje :roll:
Isto tako je.bavanje majke sudiji pjevajuci "sudija je.bemo ti mater" kao i pjevanje "je.bemo vam mater u pi.cku" mi je dno dna.I mi psujemo, manje više psujemo protivnicki grad, klub ili nesto tipa "je.bace vas horde zla" ali psovanje majki ... :roll: ni porediti se ne moze
Imate brojnost,rezultate kluba ali vam ovo ne treba.

LP
ubi srbina nije bilo povedeno navijanje vec je manja grupica to zapocela i brzo su ih utisali

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 12 avg 2012, 23:27

Kao sto sam i mislio dok sam isao kuci poslije tekme... skupila je gomila postenjacina da raspredaju o tome dal je bio gol i jel Ivica potplatio sudiju... vidim, svi ujedinjeni dolaze s pricama o regularnosti lige i Osimu starijem... isti taj Ivica nije spominjan proslo kolo kada smo osteceni za penale u Travniku, nego su ovi fer navijaci trljali ruke i govorili dobro je... sad su dosli da pametuju... jel bio gol ili ne? ja licno nisam siguran, jer sam bio na suprotnoj tribini... ali zbog ovoga i hoce da uvedu pomoc tehnologije, jer ima kamara primjera o ovim situacijama, jel il nije bio gol... imali smo jedan cak i na zadnjem evropskom prvenstvu... nije priznat gol Ukrajini protiv Engleza... ovaj je priznat, iako je bio tu negdje... ni prvi ni zadnji put... sjasite malo, da mi malo o utakmici pisemo... ako mislite da ste osteceni trazite Cuica i oderite mu kozu...
Sta reci o utakmici... nije toliko losa igra kad je poredimo sa onom u Travniku...
Antolovic je bio dobar, imao par finih intervencija i istrcavanja...
Benjo Colic ne zna da centrira na prvu... ni na drugu.. dok se on namjesti odbrana se postavi...
Kvesa fino igrao... Makar zna nabacit i probit da valja...
Kerla razbijao... po meni sjajan veceras...
Bogi imao par gresaka, jednom vratio Antolovicu rizicnu loptu... na srecu nije to kaznjeno... ali ide Bogi na bolje... iamo je tezak period...
Zola odlican... Jedan on nasih najboljih igraca... momak igra sve bolje i bolje iz tekme u tekmu...
Svraka dao gol, al previse mase rukama prema sudiji, cudi se itd... previse mu je kapitenska traka, opet moje misljenje...
Bekric IZDOMINIRAO... pa covjek je trcao i trcao i trcao i nudio se i razigravao i prolazio... svaka mu cast... definitivno na NAJBOLJI igrac u ovom trenutku...
Selimovic onako... moze jos bolje, al daleko od tog da je bio los...
Adil se trudio, trcao, ganjao, ali nije ucinio nista vrijedno spomena... ali nije lose... dosta je pokretljiviji nego inace...
Za kraj ostavljam namjerno covjeka koji je unistio utakmicu i koji, da ima obraza, treba javno da se izvine svima nama koji smo platili karte da gledamo njegova sranja i klosarse fazone, nas voljeni Nermin Jamak... pa ja ne znam do kada ce Amar tolerisati ovakvo ponasanje i forsirati ga stalno... pa najrodjeniji ga ne bi trpio koliko ga Osim trpi... do kada vise? Bolji igraci od njega nisu dobijali sansu za igru zbog nezalaganja i nediscipline... ako ovakvo ponasanje nije nedisciplina ja ne znam onda sta je... Kazniti ga na duzi period neigranjem u savezu, a dobro opalit po dzepu u klubu... misljenja sam da bismo uzeli vecom razlikom da gospodin Jamak nije napravio uslugu protivnicima i morali smo da mislimo vise o svom golu...
Skandiranje necu da komentarisem...
Idemo dalje, u Gradacac po jos bodova u cilju odbrane trofeja...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 12 avg 2012, 23:28

KB-TM87 je napisao/la:A niste vidjeli korner zastavice, neonke na sjeveru, i ocisceno je bilo, jedan je numa :D
Sve primijetio, sitnicar sam pravi, odmah ljepse izgleda! ;)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 12 avg 2012, 23:28

old school je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Jedno je sigurno,go je priznat i tacka,jel bio il nije bio,to je rasprava za budale. i generale poslje bitke ;)
Iskreno bio sam na jugu,al nisam dobro vidio,pitam raju okolo,svi govore cini se ko da jest,al niko siguran nije bio,kako god,bolji smo bili,ali smo takodjer losiji za 40% od kraja sezone
Najvise me brine losa forma Zebe,ipak je on mozak zeljine duple krune,htjeli to neki sad priznati ili ne.
A Jamaku su trebali pisati ispisnicu dok se tusirao,pa maka mu stara,nisam dosao boks da gledam,kakav je ono primitivizam??? Neki od nas su mozda sta i trenirali nekad,sjeca li se ko one parole "ŠUTI I IGRAJ"? Uglavnom,Jamak nas je pojacao u narednih 2-5 tekmi,da sam ja umjesto Amara nikad on meni vise ne bi zaigrao. E sad,dal mu je vanvracni sin,pa mu tolerise gluposti ili sta vec,ali ovo je previse

p.s.-hvala ganjetu sa sjevera sto baci baklju i pokaza da i kod nas ima istih papaka ko u BL,cast normalnoj raji
sve dok ti tako budes pricao i budete pricali o nekim docekivanjima aplauzom,a oni nas kamenjem i cim sve ne onda nek nas sve pojasu,ustvari nek vas pojasu sto to radite,od mene nikad nece dobiti aplauz ;)
Bravo brate svaka cast,kakva docekivanja pa zna se odakle je i kako sve pocelo-sta trebas dodzi u seher i pocni se kurcit-pa dosta je vise sreca pa su u onom kavezu bili.Joj sto ne mogu ove suplje price :oops: :oops:
VOLIM TE ZELJO

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 12 avg 2012, 23:32

I sad narednih 1000 god treba da citamo dubokoumne postove nakon svake tekme protiv borca od jednih te istih likova, mahom isfrustriranih balavaca? Ne znam sto ponavljate stalno, vratite se unazad nekoliko desetina ili stotina stranica i procitacete isto. Istina da se skandiralo sto se skandiralo, nazalost, a na srecu kratko je trajalao, sto nije opravdanje. Na ovome se mora poraditi, kao navijacka skupina tako i klub sa istim tim navijacima. Al tesko dok se takve stvari ne budu sankcionisale na nekom visem nivo, treba nam zakon o sportu. Samo sto o ovome najmanje treba da pricaju simpatizeri klubova na cijim je stadionima izljev fasizma i nacionalzma normalna pojava. A za ove kao navijace malih klubova iz Zenice, Srebrenika i sl no comment, vjerujem da imate preceg posla nego da visite ovdje, vas cemo kantati kako god okrenes, uz pomoc sudije ili bez ;) Oko gola mozemo raspravljati do sutra, nikad se necemo sloziti, cinjenica da je gol proznat i tu se sva prica zavrsava, meni licno drago zbog tri bobe, igra i nije bila losa al moze puno bolje, izdvojio bi Marijana, Bekriju, njemu skidam kapu zbog fanatizma i borbenosti i donekle Zolu, ostali manje vise ok izuzev Jamaka, kojeg bi def odstranio iz ekipe. Ova ekipa zudi za pravim napadacem, koji zna proc ili pretrcati igraca i zabiti, volio bi vidjeti Brkovica jednu tekmu u napadu. Cini mi se opet nekako to bolje ide kad ne igraju ZZ i Bekrija zajedno, nazalost, al s druge strane i nije to lose jer na klupi uvijek imas igraca koji moze donijeti prevagu, ako krene po zlu, ne daj Boze :D Ugl, ja bi bio zadovoljan s 4 bobe iz naredna dva gostovanja.
Izvinjavam se na malo duzem postu.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 avg 2012, 23:33

Pa proslo kolo smo osteceni za penal (jedan minimalno) i niko nista ne rece.

Ljubomorni su nam i traze razloge da istresu svoj bijes. :mrgreen:

Meni je ovo normalno, onaj ko gubi ima pravo da se ljuti.
Mi smo veliki Zeljeznicar.

SAALALALALALALALALA ZELJEZNICAR!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 12 avg 2012, 23:35

Gol nije sporan (gol je cist), tehnika sa kojom se radi prenos jeste.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 12 avg 2012, 23:36

SamoZeljo je napisao/la:Pa proslo kolo smo osteceni za penal (jedan minimalno) i niko nista ne rece.

Ljubomorni su nam i traze razloge da istresu svoj bijes. :mrgreen:

Meni je ovo normalno, onaj ko gubi ima pravo da se ljuti.
Mi smo veliki Zeljeznicar.

SAALALALALALALALALA ZELJEZNICAR!
Ma samo mi nije jasno zasto dolaze ovi navijaci Borca na temu. Osvoje ljudi trofej u sred Grbavice i budi ispraceni aplauzom niko im nijedne ruzne ne kaze i sljedeca tekma Zelje u Banja Luci kamenje po nama i ostalo.

Sad traze da ih opet fino docekamo i da nam oni opet vrate isto tako. E sada nece moci papcine...
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 12 avg 2012, 23:37

cole-ch je napisao/la:Gol nije sporan (gol je cist), tehnika sa kojom se radi prenos jeste.
oplakah
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 avg 2012, 23:37

old school je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Jedno je sigurno,go je priznat i tacka,jel bio il nije bio,to je rasprava za budale. i generale poslje bitke ;)
Iskreno bio sam na jugu,al nisam dobro vidio,pitam raju okolo,svi govore cini se ko da jest,al niko siguran nije bio,kako god,bolji smo bili,ali smo takodjer losiji za 40% od kraja sezone
Najvise me brine losa forma Zebe,ipak je on mozak zeljine duple krune,htjeli to neki sad priznati ili ne.
A Jamaku su trebali pisati ispisnicu dok se tusirao,pa maka mu stara,nisam dosao boks da gledam,kakav je ono primitivizam??? Neki od nas su mozda sta i trenirali nekad,sjeca li se ko one parole "ŠUTI I IGRAJ"? Uglavnom,Jamak nas je pojacao u narednih 2-5 tekmi,da sam ja umjesto Amara nikad on meni vise ne bi zaigrao. E sad,dal mu je vanvracni sin,pa mu tolerise gluposti ili sta vec,ali ovo je previse

p.s.-hvala ganjetu sa sjevera sto baci baklju i pokaza da i kod nas ima istih papaka ko u BL,cast normalnoj raji
sve dok ti tako budes pricao i budete pricali o nekim docekivanjima aplauzom,a oni nas kamenjem i cim sve ne onda nek nas sve pojasu,ustvari nek vas pojasu sto to radite,od mene nikad nece dobiti aplauz ;)
Niko ne govori ovdje o apaluzu,ides iz krajnosti u krajnost. Gledaj svoj tim,navijaj za njega,ko sto je to jug radio,mozda je falila koja parola i to je to,osim,kako boccacio rece onog kretenskog navijanja.
Ima nas ovdje kojima je dosta gadjanja,u svim oblicima,vjeruj mi.
Jel mangupluk kad se 100tinjak ljudi onako zaleti hrabro i stane kod kordona murije i onda se jedan drot trzne,a svi se razbjeze?
Sta jel trebamo mi ko i oni da unazadimo Želju sa igranjem na praznim tribinama?
Boli me za prepucavanja djece i primitivaca,tu sam da gledam tekmu, i onako bi od njih 100 na 100 "hrabrih",jedno petorica stala na sake da se biju
Mangupluk je bio,kad 90 Djilda udara u sred beograda drota u stit,pa u vugla,toga vise nema...
nemoj mjesati kruske i jabuke,i u bl,a i kod nas su to prepucavanja primitivaca i djece. zna se kako se sta radi...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 avg 2012, 23:38

Kako je ono glasila parola ljudi ???

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 12 avg 2012, 23:39

lisander je napisao/la:Sace dusmani najvise napast, standarno da je lopta presal dva metra govorili bi da nije gol, sto se mene tice ovako mozemo do kraja, naprijed da odbranimo duplu.

boccaccio svaka ti je na mjestu
Jeli sudija pokazao na centar,znaci gol-i nema vise price,sta sudija u Travniku ne svira cist penal za Zelju-nikom nista,nemojte vise molim vas.Sto se tice pridika o navijacima-imate svoje navijacke grupe,imate svoje kodekse ponasanja,svoje furke i fazone i brinite o sebi.Kome se ne svidza pomenuto skandiranje-vate u usi i miran si.
VOLIM TE ZELJO

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 12 avg 2012, 23:41

ASUS je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Gol nije sporan (gol je cist), tehnika sa kojom se radi prenos jeste.
oplakah
Slobodni se ti malo isplači, biće ti bolje ;)
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 12 avg 2012, 23:41

slika
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 12 avg 2012, 23:43

@ASUS

Fakat smaras s tim vise. Dobro dokazao si nam da nije gol i sta sad hoces ? Nama tri boda, vi se zalite i KRAJ PRICE! :!:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.