FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 12 avg 2012, 23:07

Ako Kroos bude nastavio sa ovakvim partijama nema sta traziti u prvom timu,povratkom Bastiana klupa mu ne gine,to je moje misljenje ne znam za vas.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 12 avg 2012, 23:11

Anton je napisao/la:Po meni BvB je nakon vodstva od 2:0 previše puta došao u priliku da nam da gol i još nam je Schieber zamalo pokvario slavlje kao i Gotze...
Čim je vidio da su ovi stisli i imali priliku kod kornera u početku drugog pol., pa zatim Reusa, već je trebao reagirati i uvesti Tymu a onda i Šaćiria. Predugo to kod njega traje da vidi te neke detalje i reagira prekasno.
Anton je napisao/la:To bi i ja napravi, no ščupo bi van Ribery ili Robbena ;) Tymo, Can i Gustavo, u vezi da završe i smire tekmu....
To je jasno. No po meni je Robben djelovao dosta svježe i poletno tako da ga ja ne bih vadio. Ribery i nije djelovao tako i njega se moglo izvaditi iako ja njega nikad ne bih mjenjao.

E sad, kad si već spomenuo takvu trojku u vezi moram priznati da se iste nisam sjetio iako je to naravno svakako bila jedna od opcija kad se bolje razmisli. No u svakom slučaju Kroos je trebao letit van u 50 minuti i Tymo unutra i ne bi uopće imali problema sa Borussiom.

Po meni, jedan klasičan vezni igrač je stvarno potreban. Iako je to daleko od idealnog čak sam i za opciju da kupimo tog Martineza ( ili bilo koga drugog ) čisto iz razloga da konačno dobimo tu širinu u vezi jer je očito da Kroos ne može izdržati tempo koji je potreban na zadnjem veznom i da tu nedostaje još jedan vezni igrač.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 avg 2012, 23:12

anelbavarac je napisao/la:Ako Kroos bude nastavio sa ovakvim partijama nema sta traziti u prvom timu,povratkom Bastiana klupa mu ne gine,to je moje misljenje ne znam za vas.
Ma ko što je gore već @Stefan Effenberg rekao, dobro je igrao prvo poluvrijeme, drugo ofalio. Al onakav kakav je bio u prvom poluvremenu se meni dopada, osim onog već pomenutog šprinta. :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 12 avg 2012, 23:37

Momci,ne znam sta vi mislite,ali Muller,osim onog gola nista nije napravio,pa cak mi je i naj gori bio,kud ces dalje kad je i od Krosa gori bio :mrgreen:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 12 avg 2012, 23:38

Uh sprint je bio kriminalan ,realno dva razlicita poluvremena kod nasih,ali treba imati razumijevanja tek je pocetak,ova

pobjeda je neprocjenjiva na psiholoskom smislu npokon smo probili barijeru zvana dortmund.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2012, 23:40

kuman_@mel je napisao/la:Momci,ne znam sta vi mislite,ali Muller,osim onog gola nista nije napravio,pa cak mi je i naj gori bio,kud ces dalje kad je i od Krosa gori bio :mrgreen:
Ja mislim da grijesis. Vjerujem da ce vecina potvrditi da je Muller bio jedan od najaglilnijih igraca. Kao i uvijek mnogo je trcao, a eto i u onu kontru kog dola je istrcao i lijepo pogodio.
Po meni je on dosta bitan, ali kada igra na desnom krilu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 avg 2012, 23:52

Veoma vazna pobjeda, mozda ne toliko rezultatski koliko psiholoski. Polako smo si poceli nabijati kompleks od Dortmunda, ali veceras smo to otklonili. Momci su bukvalno samljeli Milionere u prvom poluvremenu, dok su u drugom prerano spustili gas. Dortmund je to znao iskoristiti, napravili su par dobrih prilika, pa cak postigli i gol. U nasoj odbrani jos uvijek ima mjesta za napredak i nadam se da ce se to dogoditi do pocetka sezone. Mandzukic pokazao Gomezu da nije nezamjenjiv i da se mora jos vise truditi na terenu. Mario je veceras trcao kao lud, samo jos treba malo obratiti paznju na prigovaranje, jer to stalno radi. Dante smuseno reagovao u par navrata, ali zaista je bio jedan od boljih na terenu. Mali Can ce biti zvjer, samo mu treba jos ovakvih utakmica. Dobro je sto on moze igrati i kao zadnji vezni, jer to donosi sirinu u ekipi, a i on ce sigurno dobijati vise prilike. Gustavo me ponovo odusevio svojom igrom. Frajer ima nevjerovatan osjecaj za start i odlicno ga koristi. Bezbroj puta je uzeo loptu bez prekrsaja veceras. Robbery standardno dobar i cini mi se da Robben polako ulazi u staru formu. Onakav njegov prodor nisam vidio jos od kada se vratio poslije one teske povrede. Ostatak ekipe standardno dobar i kada se vrate ovi povrijedjeni igraci, iamt cemo ekipu koja ponovo moze pucati na sami vrh LP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 13 avg 2012, 00:03

don_burza@ effe_sa@ DRUGOVI CESTITAM NA TROFEJU SUPERCUPA :D :D I SVIM OSTALIM NAVIJACIMA BAYERNA

PS: da niste na dopingu slucajno bili don_burza@ ;) :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 13 avg 2012, 00:09

Congrat's!
Veceras ste igrali super.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 avg 2012, 00:12

Hvala ;)

@mdss

Ne nismo bili na dopingu. Nisu smjeli zbog Timoscuka da nas nebi ocinkario po istocnoj evorpi a pogotovo Rusima :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 avg 2012, 00:17

Cestitke na pobjedi. Yebayi ga, zasluzena je, dali ste gol vise. :mrgreen:

Can je stroj. ;)

@secko

Si vidio oluje kad Zuce stisnu gas? :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 13 avg 2012, 00:22

Cestitke navijacima Bayerna.
Odlicno odigrano prvo poluvrijeme, odmah u pocetku su Bavarci uspostavili neku dominaciju i dali 2 rana gola. Ribery i Robben su odigrali jako dobro, tu je i Dante koji se odlicno pokazao.

Bayern mi sada djeluje mnogo ozbiljnije nego li prosle 2,3 godine, ali rano je jos o tome pricati.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 avg 2012, 00:32

Nationaltorwart Manuel Neuer (26) hat aus dem Spiel eine Verletzung davon getragen, zog sich eine Beckenkammprellung zu. Neuer zu BILD: „Ich habe das Länderspiel schon abgesagt.“ Am Mittwoch spielt die Nationalmannschaft in Frankfurt gegen Argentinien.
Opet problemi za Bayern sto se poverda tice, mada mislim da kod Neuera nije nista strasno i da ce biti spreman za kup utakmicu narednog Ponedeljka.
Sve cestitike na zasluzenoj pobjedi i osvojenom trofeju. Ovo je prva pobjeda Bayerna nad Dortmundom nakon 13.Februara 2010.godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 avg 2012, 00:35

amerosm je napisao/la: Opet problemi za Bayern sto se poverda tice, mada mislim da kod Neuera nije nista strasno i da ce biti spreman za kup utakmicu narednog Ponedeljka.
Ma iskoristio priliku da malo odmori. :) Tačnije da uzme zalet pred sezonu. :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 avg 2012, 00:36

Protiv koga igramo u kupu?

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 avg 2012, 00:37

SVAKA NAM CAST!!!
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 avg 2012, 00:42

proFCB je napisao/la:SVAKA NAM CAST!!!
Ti, kriticaru jedan. :mrgreen:

Budi ovako los prognozer pred svaku Bayernovu utakmicu i sve cemo ti oprostiti. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 avg 2012, 00:44

anelbavarac je napisao/la:Protiv koga igramo u kupu?
Protiv Regensburga.

Da nam i ja čestitam početak serije pobjeda nad Dortmundom :P :P
Lijepo je to izgledalo u prvih 45 minuta ali ako ćemo nastavljati sa onakvim drugim poluvremenima e onda nam se ne piše dobro.Jupp ponovo po starom, neki njegovi potezi me stvarno začude :? .Ne mogu da prokužim šta on u stvari hoće.Can odlično odigrao, Gustavo ponovo odličan u najtežem poslu(najbolji naš igrač ako se ja pitam 8-) ).
Kroosa treba udaljiti iz prve neko vrijeme da zapne na treningu.Igra šesticu i ne može izdržat ni 60 minuta, ne ide to tako.
No, tek je početak sezone, neću nikome zamjeriti puno, popravit će se naša igra vremenom siguran sam. 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 avg 2012, 00:49

Hvala drug na informaciji.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 avg 2012, 00:49

Čestitke na pobjedi!

Nego šta je s Neuerom? Otkaz'o je nastup za ELF? :?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []