FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Iskreno, mislim da nije bio gol. To sam mislio i na tekmi, to i mislim sada. Greske sudija se desavaju i sta sad. Meni je uzasno zao one precke Bekrica. Jamaka pod hitno sankcionisati. MOLIM TE SEFE.
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... -izvjestaj" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... -izvjestaj" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ma ja sam samo nabrojao igrace koji imaju takvu narav a njih ima jos samo pogledaj Englesku ligu. Ljudi igraju u najjaci klubovima.boccaccio je napisao/la:Treba ga otjerati.Neka igra u Realu sa Ramosom i Pepeom.Mlate nas startovima od Travnika do bilo kojeg mjesta.Neka se i on mlati startovima u igri,a ne ovako kako je to veceras uradio.Ko zna sta mu je rekao ? Ma nas je Jamak fini jedan djecak,ne dao Bog da npr. on sam ikada ikome nesto rekao ili opsovao na terenu.Ne vidim da je njega iko spucao sakom.Pa ni u najgorem selu.Neka brate ide u Real,pa nek se tamo kurci sa onim zvijezdama.Paranoja je napisao/la:Neopravdavam fakat Jamak, ali ko zna sta mu je rekao, da li je to bas bilo nesto sto ga je pogodilo pa je onako reagovo. Ali svi smo mi razliciti.nidi je napisao/la:Mislim da i amar pomalo gubi autoritet kod igrača .Poslije onog blamiranja protiv Maribora sa crvenim kartonima mislio sam da im je Amar očitao lekciju o ponašenju na terenu i nepotrebnim kartonima ali džaba ,mahalac ne **** ništa ni ugled kluba ni rezultat -
Ne treba sad momka razapinjati. Ovakvi gluposti se moze vidjeti u svim ligama pogotovo od Engleske pa do Spanija i naprimjer Ramosa i Pepa. I sta sad treba uraditi otjerati ih Reala zato sto imaju malo prgavu narav.
Ni Mourinjo nije mogao nista odmah nego s vremenom. Pustite ba momka, napravio glupost. Bice kaznjen za svoju glupost i to je to. Fudbal je nije balet. Dajte malo ba...mi sve nesto fini a nas mlate od Travnika pa do Zenice. De ba ..
Uvijek treba imati nekog prgavog igraca u ekipi. Opet ponavljam ne opravdavam Jamaka, ali sve dok on igra srcem i trudi se postujem ga. Sta on radi u Tuborg i da li pije, pusi to je njegova licna stvar. Pogrijesio je ima kazna za to i kraj price.
Vi svi nesto dobro. Samo se sjeti utakmice u Zenici kako su nas mlatili...dajte ba ljudi ...
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- champions1921
"Od sljedeće godine na Grbavici ce historija će da se piše, na Koševu evropske utakmice ne želimo igrati više"
BUDI ŽELJO !!!
Ispali od drugog kluba metropole Niksić, pa sad demagogija, zamisli, polupismeni covjek , gerenralno.SamoZeljo je napisao/la:Eto vi ste bolje prosli u Evropi? Maribor je jaci od svih crnogorskih klubova zajedno.Dejan, BL je napisao/la:i sami vidite koliko vrijedite u evropi i kako vam se sve vraća a i dalje žmirite na nečasan način na koji tamo stižete.što prije presječete te interne lopovoske igrarije koje bacaju ljagu na klub, to se prije možete nadati nečemu boljem i u evropi i za BH fudbal gerenralno. ne treba vam to, klubu su prišili lopovsku stigmu koju nikad u istoriji nije imao, i time se ponosite. jadno!
Mi jos nikad nismo ispali od losijeg protivnika, valjda ti to nesto govori, ili ipak ne?
Pa i na svjetskom prevenstvu se desavaju ovakve stvari i sudija u 50% slucajeva pogrijesi (iako veceras nije a sve da jeste, ne mzoe mu se zamjeriti).
SMIJESAN SI, ALI ONO BAS SMIJESAN!
Ovo sto vi radite veceras na nasoj temi je samo kompleks zvani Zeljeznicar i nista vise.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
@ aco
znas li mozda postoji li mogucnost da Osim dovede nekog veznog igraca. Ja imam osjecaj da nasi igraci u veznom redu ne znaju citati igru i nemaju osjecaj kada treba predati loptu. Jednostavno mislim da ovoj ekipi nedostaje jedna karika u veznom redu koja zna sta ce sa loptom tj. istu proslijediti do Zebe ili Bekrica.
znas li mozda postoji li mogucnost da Osim dovede nekog veznog igraca. Ja imam osjecaj da nasi igraci u veznom redu ne znaju citati igru i nemaju osjecaj kada treba predati loptu. Jednostavno mislim da ovoj ekipi nedostaje jedna karika u veznom redu koja zna sta ce sa loptom tj. istu proslijediti do Zebe ili Bekrica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- champions1921
+1aleksandar_veliki je napisao/la:Jamak ko Jamak, potez divljaka i papka, a ne sportiste. Dobit ce cetiri utakmice, sef ga treba oderati, papire mu dati i zavrsnea stvar. Ne zbog ovog danas, nego zbog ispada koji su ucestali, a ovaj divljacki potez je samo slag na tortu.
BUDI ŽELJO !!!
Znaci stadion Asim Fethatovic Hase nece dobiti licencu il' vi necete izboriti Evropu..trece je neizvodljivochampions1921 je napisao/la:"Od sljedeće godine na Grbavici ce historija će da se piše, na Koševu evropske utakmice ne želimo igrati više"

Mislim ne interesuje me, ali postavljate neke ultimatume prema vasoj upravi a svi dobro znamo da za godinu dana nema sanse da se sve to ispravi na Grbavici da bi se mogle igrati evropske tekme.
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 13 avg 2012, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
On je meni igrac koji nije neki znalac, ali ruku na srce on trci 90 minuta i bori se. Ja ga ne bi otjerao, ali bih ga dobro kaznio i stavio na klupu dok se ne nauci pameti.aleksandar_veliki je napisao/la:Jamak ko Jamak, potez divljaka i papka, a ne sportiste. Dobit ce cetiri utakmice, sef ga treba oderati, papire mu dati i zavrsnea stvar. Ne zbog ovog danas, nego zbog ispada koji su ucestali, a ovaj divljacki potez je samo slag na tortu.
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 13 avg 2012, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Sto pitas ako te ne zanima, tko je ovdje lud?Vamos je napisao/la:Znaci stadion Asim Fethatovic Hase nece dobiti licencu il' vi necete izboriti Evropu..trece je neizvodljivochampions1921 je napisao/la:"Od sljedeće godine na Grbavici ce historija će da se piše, na Koševu evropske utakmice ne želimo igrati više"![]()
Mislim ne interesuje me, ali postavljate neke ultimatume prema vasoj upravi a svi dobro znamo da za godinu dana nema sanse da se sve to ispravi na Grbavici da bi se mogle igrati evropske tekme.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Kazem ti @paranoja,da sam jako svjestan da nas mlate i da su to takve sredine.Neka Jamak i ostali isto mlate njih,neka igraju muski,sta ima veze...ali ovakvo mahalsko ponasanje i na ovaj nacin rjesavati neke stvari,to ne moze raditi igrac koji nosi nas sveti Zeljin dres.To je nedopustivo.Ako mu se tuce,neka ide na ulicu ili u kafanu,tamo je ionako vec poznat po nekim flasama u glavu.Neka on svoj odgoj koristi svojoj kuci,ako je tamo navikao da se tuce.Daleko mu ta kuca njegova od naseg Zelje.Fuj.Jos nikad nisam vidio nesto tako primitivno i odvratno u Zeljinom dresu,bilo je svakakvih mangupa i mahalasa,ali ovaj mali je prevrsio svaku mjeru.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- SarajlijaTM
+2aleksandar_veliki je napisao/la:Jamak ko Jamak, potez divljaka i papka, a ne sportiste. Dobit ce cetiri utakmice, sef ga treba oderati, papire mu dati i zavrsnea stvar. Ne zbog ovog danas, nego zbog ispada koji su ucestali, a ovaj divljacki potez je samo slag na tortu.
Nko rece :
Nece li opet poceti praksa iz 2009te,da malo zvjezde trckaraju poslje tekme? Il je zbog naseg MMA predstavnika?Sto se Jamaka tice, sta da se kaze, igrao je dobro i na kraju je sve usrao. Vjerujem da su reflektori do 23.00h bili upaljeni upravo radi njega...
Ima li koja tacna info?
Izdvojit cu samo tri imena veceras-Kerla,Zolotic i Antolovic..Na mene ostavili najjaci utisak..Igra onako,moze i mora bolje..Sta reci za gol,sudija priznao i to je to..Iskren da budem sumnjiva situacija..Ali brate i ovi sa ovom pricom (i ovdje i po drugim forumima) o Komitetu,Ivici i sl. su mi se popeli na vrh glave..
Valjda tako lijece svoje frustracije i neuspijehe..Pomalo i komplekse..Sta li..I jos da se nadovezem za jedan raniji post o cistoci-ne znam na sta se tacno ciljalo ali stolice na sjeveru su bile blago receno prljave
Doduse nije bilo papira,kesa,ostataka kospi..To stoji 

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 13 avg 2012, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- champions1921
I treba da te neinteresuje, zato se ne mjesaj gdje ti nije mjesto...Vamos je napisao/la:Znaci stadion Asim Fethatovic Hase nece dobiti licencu il' vi necete izboriti Evropu..trece je neizvodljivochampions1921 je napisao/la:"Od sljedeće godine na Grbavici ce historija će da se piše, na Koševu evropske utakmice ne želimo igrati više"![]()
BUDI ŽELJO !!!
ma nema potrebe da pravite grbavicu radi jedne tekme u evropi ha yaEngland je napisao/la:Sto pitas ako te ne zanima, tko je ovdje lud?Vamos je napisao/la:Znaci stadion Asim Fethatovic Hase nece dobiti licencu il' vi necete izboriti Evropu..trece je neizvodljivochampions1921 je napisao/la:"Od sljedeće godine na Grbavici ce historija će da se piše, na Koševu evropske utakmice ne želimo igrati više"![]()

evo..gledam ovaj stadion...i sta reci..koliko vi samo gubite zbog uhljupa u upravi kluba..pa ljudi moji kakvi bi to samo derbiji bili..i tekme repke...a nije to sad neka lova koja se nije mogla navuci za ovakvo zdanje...steta je gluho bilo....cccccTeaM87 je napisao/la:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pobjedili smo i riješili se Jamaka na neodređen period, ja zadovoljan.
Mrsko mi čitati ove silne stranice, najbitnije je da smo pobjedili i to na meni najdraži način, merak mi je gledati dušmane kako plaču...
O utakmici nemam šta reći i igračima, jedini koji su vrijedni hvale su Kerla i Antolović, ostalo prosječno, fali ovoj ekipi svježine, to je već sada očigledno, nadam se da će u sljedećim kolima Brković dobiti više prostora za igru.

Mrsko mi čitati ove silne stranice, najbitnije je da smo pobjedili i to na meni najdraži način, merak mi je gledati dušmane kako plaču...

O utakmici nemam šta reći i igračima, jedini koji su vrijedni hvale su Kerla i Antolović, ostalo prosječno, fali ovoj ekipi svježine, to je već sada očigledno, nadam se da će u sljedećim kolima Brković dobiti više prostora za igru.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
A ja ne znam sta raja kenjaju treba otjerati Stanu i Jamaka? Pa valjda Amar najbolje zna kako sta treba, jer je sa istim igracima u timu osvojio duplu krunu, a sa ovim prvim dvije titule i dva kupa. Kao sto napisa ovaj iznad, Jamak nije znalac, ali covjek gine zato. Takvi nam fali u ekipi. Prvo je bio Culum, pa Niema sada Jamak na zubu. Ocigledno da raji smetaju igraci koji vole borbenost, ali sta se tu moze, ja samo znam da bez borbenih igraca, mi ce uvijek prvo skidati gace protivniku pa tek onda nesto pokusavati igrati.
Jamak je takav kakav jeste, i mislim da ce Amar srediti te stvari ubrzo.
Jamak je takav kakav jeste, i mislim da ce Amar srediti te stvari ubrzo.

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 13 avg 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
- champions1921
A ne interesuje ni tebe. I mogao bi da ne vrijedjassocrates je napisao/la:evo..gledam ovaj stadion...i sta reci..koliko vi samo gubite zbog uhljupa u upravi kluba..pa ljudi moji kakvi bi to samo derbiji bili..i tekme repke...a nije to sad neka lova koja se nije mogla navuci za ovakvo zdanje...steta je gluho bilo....cccccTeaM87 je napisao/la:

BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
Za razliku od Culuma i Nijeme ovaj je klosar i anti sportista... i titulu bi osvojili i bez njega i Stanica...DzoleZeljo je napisao/la:A ja ne znam sta raja kenjaju treba otjerati Stanu i Jamaka? Pa valjda Amar najbolje zna kako sta treba, jer je sa istim igracima u timu osvojio duplu krunu, a sa ovim prvim dvije titule i dva kupa. Kao sto napisa ovaj iznad, Jamak nije znalac, ali covjek gine zato. Takvi nam fali u ekipi. Prvo je bio Culum, pa Niema sada Jamak na zubu. Ocigledno da raji smetaju igraci koji vole borbenost, ali sta se tu moze, ja samo znam da bez borbenih igraca, mi ce uvijek prvo skidati gace protivniku pa tek onda nesto pokusavati igrati.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 13 avg 2012, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- SarajlijaTM
Culum je bio mangup,noge je lomio,nikome duzan nije ostajao,kostolomac klasicni,kad uleti klizeci,trojicu odneseDzoleZeljo je napisao/la:A ja ne znam sta raja kenjaju treba otjerati Stanu i Jamaka? Pa valjda Amar najbolje zna kako sta treba, jer je sa istim igracima u timu osvojio duplu krunu, a sa ovim prvim dvije titule i dva kupa. Kao sto napisa ovaj iznad, Jamak nije znalac, ali covjek gine zato. Takvi nam fali u ekipi. Prvo je bio Culum, pa Niema sada Jamak na zubu. Ocigledno da raji smetaju igraci koji vole borbenost, ali sta se tu moze, ja samo znam da bez borbenih igraca, mi ce uvijek prvo skidati gace protivniku pa tek onda nesto pokusavati igrati.

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 53 gosta.