FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

England
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la England » 13 avg 2012, 00:35

champions1921 je napisao/la:
socrates je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:slika
evo..gledam ovaj stadion...i sta reci..koliko vi samo gubite zbog uhljupa u upravi kluba..pa ljudi moji kakvi bi to samo derbiji bili..i tekme repke...a nije to sad neka lova koja se nije mogla navuci za ovakvo zdanje...steta je gluho bilo....ccccc
A ne interesuje ni tebe. I mogao bi da ne vrijedjas ;)
Pusti ga , on nam treba da ga sprdamo kroz noć-paronoja...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 13 avg 2012, 00:37

SarajlijaTM je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:A ja ne znam sta raja kenjaju treba otjerati Stanu i Jamaka? Pa valjda Amar najbolje zna kako sta treba, jer je sa istim igracima u timu osvojio duplu krunu, a sa ovim prvim dvije titule i dva kupa. Kao sto napisa ovaj iznad, Jamak nije znalac, ali covjek gine zato. Takvi nam fali u ekipi. Prvo je bio Culum, pa Niema sada Jamak na zubu. Ocigledno da raji smetaju igraci koji vole borbenost, ali sta se tu moze, ja samo znam da bez borbenih igraca, mi ce uvijek prvo skidati gace protivniku pa tek onda nesto pokusavati igrati.
Culum je bio mangup,noge je lomio,nikome duzan nije ostajao,kostolomac klasicni,kad uleti klizeci,trojicu odnese ;) ,ali nesto se ne sjecam da je koga stosom spucao i u bitnoj tekmi "mogao" zajebati svoj tim. niema takodjer,samo malo manje brutalan od culuma :mrgreen:
Ne mogu se sada sjetiti tacno koja je tekma bila. Culum dobio isto ovako crveni nakon sto mu je neko uletio i nesto rekao. Mislim isto da je Borac bio, ako grijesim neka me neko ispravi :?:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 avg 2012, 00:38

Na utakmici nisam nazalost bio zbog lude smjene na poslu koja je trajala cak 11 i pol sati,jedva gledam na oci.s tim da na svu srecu bilo malo posla veceras gledao sam utakmicu preko streama.

Posjeta veceras je meni se cini bila sasvim ok,nekih 5-6 hiljada,jako dobra brojka uzmemol' u obzir relatibno nezgodan termin pocetka utakmice.U prvom poluvremenu smo igrali sasvim dobro,vrsili pritisak na njihovu zadnju liniju,nisu nam nista mogli, kao kruna svega i (pobjednicki) gol Svrake.O tome da li je bio gol ili ne mozemo do sutra pricati,jer ni jedna kamera koju je BHT imao nam ne moze dovoljno dobro prikazati da li je lopta cijelim obimom bila iza linije,tako da ova vasa prepucavanja u sitne sate stvarno ne razumijem.Drugo smo fino otvorili i onda je Jamak napravio glup potez i poremetio prije svega nas ali hvala bogu i njih,jer nista nisu napravili s igracem vise.

Jedno mi ipak nije jasno,cemu ovoliko rasprave oko suđenja koje je veceras bilo po meni sasvim okay,rekoh vec za gol to je eventualno samo pomocni vidio i odlucio je kako je odlucio,osim toga Cuic je jako dobro vodio utakmicu.Steta je sto se simpatizeri Borca precesto vade na suđenje a nevide da im ekipa nema nikakvog kreativnog impulsa,jednostavno ako im kao veceras svezes Krunica oni nemaju nista.

Sto se nasih tice svidio mi se Bekric,trenutno je bolje rjesenje od Zebe koji izgleda jos uvijek nije svario psovke iz Maribora i cini mi se da tjera neki inat,zasitio se,imam osjecaj da bi ga se mogli uskoro rjesiti,bez da ganjamo neke cifre.Od ostalih pohvalio bih strijelca,Adilovica te Antolovica koji je imao dobar debi na Grbavici.

Sve u svemu 4 boda iz 2 teske utakmice je dobro ali je vrlo lahkomoglo biti i mnogo bolje,doduse mora se uzeti u obzir daje bod protiv nas premija svima,bice teska godina!Volim te Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 avg 2012, 00:39

I većim se igracima dogodi da izgube zivce, bilo , proslo, tri boda, nova tekma, novi dan, novo vrijeme, u cemu je problem.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 13 avg 2012, 00:40

Da li neko ima snimak utakmice?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 13 avg 2012, 00:41

e kakvih ovdje ima, pa vi pravdate Jamaka za ovo večeras :o :o
da mi ga otac rođeni drži u Želji reko bih da nije normalan, jer spucat frajera šakom i zakomplikovat dobijenu utakmicu može samo debilčina kakva on i jest!
pustite emocije i te fazone, on ima platu za koju treba da igra nogomet i ponaša se profesionalno, a ne skače ko majmun na protivnike i šaketa se. zbog poteza večeras, da sam na mjestu amarovom, ne bi mi trebao savez za suspenziju, ja bih mu iz kluba dao suspenziju, skinuo par plata, i kad bi odradio suspenziju nikad ne bi više prva bio..
jer ono samo idiiot može uradit!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 avg 2012, 00:41

bistrikboy je napisao/la:Na utakmici nisam nazalost bio zbog lude smjene na poslu koja je trajala cak 11 i pol sati,jedva gledam na oci.s tim da na svu srecu bilo malo posla veceras gledao sam utakmicu preko streama.

Posjeta veceras je meni se cini bila sasvim ok,nekih 5-6 hiljada,jako dobra brojka uzmemol' u obzir relatibno nezgodan termin pocetka utakmice.U prvom poluvremenu smo igrali sasvim dobro,vrsili pritisak na njihovu zadnju liniju,nisu nam nista mogli, kao kruna svega i (pobjednicki) gol Svrake.O tome da li je bio gol ili ne mozemo do sutra pricate,jer ni jedna kamera koju je BHt imao nam ne moze dovoljno dobro prikazati da li je lopta cijelim obimom bila iza linije,tako da ova vasa prepucavanja u sitne satu stvarno ne razumijem.Drugo smo fino otvorili i onda je Jamak napravio glup potez i poremetio prije svega nas ali hvala bogu i njih,jer nista nisu napravili s igracem vise.

Jedno mi ipak nije jasno,cemu ovoliko rasprave oko suđenja koje je veceras bilo po meni sasvim okay,rekoh vec za gol to je eventualno samo pomocni vidio i odlucio je kako je odlucio,osim toga Cuic je jako dobro vodio utakmicu.Steta je sto se simpatizeri Borca precesto vade na suđenje a nevide da im ekipa nema nikakvog kreativnog impulsa,jednostavno ako im kao veceras svezes Krunica oni nemaju nista.

Sto se nasih tice svidio mi se Bekric,trenutno je bolje rjesenje od Zebe koji izgleda jos uvijek nije svario psovke iz Maribora i cini mi se da tjera neki inat,zasitio se,imam osjecaj da bi ga se mogli uskoro rjesiti,bez da ganjamo neke cifre.Od ostalih pohvalio bih strijelca,Adilovica te Antolovica koji je imao dobar debi na Grbavici.

Sve u svemu 4 boda iz 2 teske utakmice je dobro ali je vrlo lahkomoglo biti i mnogo bolje,doduse mora se uzeti u obzir daje bod protiv nas premija svima,bice teska godina!Volim te Željo!
Samo sto se gola tice. Bio sam u liniji i ja ga ne bih priznao. A mozda ni ja ne vidim dobro :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 13 avg 2012, 00:41

bistrikboy je napisao/la:Na utakmici nisam nazalost bio zbog lude smjene na poslu koja je trajala cak 11 i pol sati,jedva gledam na oci.s tim da na svu srecu bilo malo posla veceras gledao sam utakmicu preko streama.

Posjeta veceras je meni se cini bila sasvim ok,nekih 5-6 hiljada,jako dobra brojka uzmemol' u obzir relatibno nezgodan termin pocetka utakmice.U prvom poluvremenu smo igrali sasvim dobro,vrsili pritisak na njihovu zadnju liniju,nisu nam nista mogli, kao kruna svega i (pobjednicki) gol Svrake.O tome da li je bio gol ili ne mozemo do sutra pricate,jer ni jedna kamera koju je BHt imao nam ne moze dovoljno dobro prikazati da li je lopta cijelim obimom bila iza linije,tako da ova vasa prepucavanja u sitne satu stvarno ne razumijem.Drugo smo fino otvorili i onda je Jamak napravio glup potez i poremetio prije svega nas ali hvala bogu i njih,jer nista nisu napravili s igracem vise.

Šta se iznenađuješ, ništa novo od tih ljudi. Meni je samo žao što lopta nije lupila metar ispred linije i da onda prizna gol, pa nek crnku od muke. Najveći šljam bi da priča o poštenju, e pa nek pričaju ćaći svom.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 avg 2012, 00:43

Ma bice ovo sa Jamakom sve uredu, pokazace se sve za par sedmica. Naucit ce njega Amar kako treba da se ponasa. Ja se samo bojim da opet nije poceo legionarske poteze da radi, a to da radi pojedinca svi ispastaju, a taj pojedinac da gleda. Koliko god ovo brutalno bilo, samo se na ovaj nacin moze vratiti red i disciplina medu redove ;)

I velikim se sranja dogadanju u najbitnijim utakmicama karijera, pa se ne sutaju iz timova! Sve je to sastavni dio nogometa..
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 13 avg 2012, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.

nanek

Post Postao/la nanek » 13 avg 2012, 00:50

E citam ovu raspravu od kako sam dosao sa utakmice i imam potrebu da se ukljucim u raspravu bar svoju potrebu prije spavanja.Neko ce me podrzati neko ce reci kloc a neko ce mozda i shvatit. Necu komentarisati igru ali svako ko je i malo zadovoljan vecerasnjom igrom bilo sa crvenim ili bez je po meni isto tako kloc frajer. Samo cu reci SAMIR BEKRIC
kad dozivis da citava grbavica ustane na noge i aplaudira to mogu samo najveci.

Ali zelim da se nadovezem na raspravu za Jamaka.
Ljudi moji je li iko od vas igro fudbal ikad ? Je li iko od vas igro po kantonalnim,federalnim i drzavnim selima okolnim ? Jel iko ikad ulazio u raspravu sa igracima drugih ekipa na terenu ?
Da li je iko primjetio kod naseg gola kako su oni nihovi smetljari sa klupe tamo Jamaka okruzili i nesto mu govorili pa ga jedva Bekric odgura od njih i Bogicevic ? Svjesno su ga provocirali. Da li se iko od vas zapitao sta je njemu taj smetljar rekao ? Glupo je sad mozda poredjenje al hajmo ovako ko je to zamjerio Zidanu sta je uradio i to u jos vaznijoj utakmici na SP i to njihova ikona njihov igrac najbolji svih vremena cak mozda i bolji od Platinija.Pitaj bilo kojeg francuza zamjeril mu ? (mada jamak nije nista sad za sada za nas toliko uradio)
Pa veca je bruka dobit bruku zutih i 3 crvena u utakmici LP, nego dobit crveni protiv smetljarske ekipe koja te provocira citavu utakmicu. Pa hajd ti meni reci sta je tu veca sramota i sta je FUJ. Meni brate ovo prvo,al hajd nismo svi isti.

Al hajmo ovako ,Jamak je bio bolji na pripremama i od Zebe i Svrake i to 2 puta . Da li ste mozda pogledali igru Nermina Jamaka u Travniku i Svrake i Zebe ? Pa covjek je trco za obojicu na sredini. Jamak je bio solidan i veceras do tog crvenog. Da se razumijemo ne opravdavam ga ni sekunde jer sam odmah znao da ce dobiti crveni,ali brat bratu emocije kad na terenu rade ko nije igro fudbal nece nikad shvatit. Pa da mi mrtvu majku opsuje i jos me udari a to niste izgleda vidjeli ,da je ovaj prvo njega udario, pa brate glavu bi mu otkino. A sad ce neko reci pa nisi profesionalac sto tako Zeba ne uradi, Bogicevic. A cinjenica je da smo Jamaka svi uzeli na zub, a kad nas veliki Beslija nagazi frajera bez lopte i dobije 5 tekmi ne dizemo hampu.Ali zato na Jamaka smo svi kivni odavno, a frajer na pripremama rasturo pa cak i ove 2 tekme do sad. A svraka moze zabit 5 golova ne moze oprat sramotu Maribora i Travnika bar sto se mene tice.

Da skratim, izvinjavam se na ovako dugom postu, Nermin Jamak mi nije u blizem rodu, nije drug niti ga poznajem, ali ovo je moje licno neko misljenje mozete ga procitati ili ne.Ali brate emocije u fudbalu bar sto se mene tice a i mnogih nekad preovladaju zdrav razum.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 13 avg 2012, 00:58

nanek je napisao/la:E citam ovu raspravu od kako sam dosao sa utakmice i imam potrebu da se ukljucim u raspravu bar svoju potrebu prije spavanja.Neko ce me podrzati neko ce reci kloc a neko ce mozda i shvatit. Necu komentarisati igru ali svako ko je i malo zadovoljan vecerasnjom igrom bilo sa crvenim ili bez je po meni isto tako kloc frajer. Samo cu reci SAMIR BEKRIC

Ljudi moji je li iko od vas igro fudbal ikad ? Je li iko od vas igro po kantonalnim,federalnim i drzavnim selima okolnim ? Jel iko ikad ulazio u raspravu sa igracima drugih ekipa na terenu ?
Da li je iko primjetio kod naseg gola kako su oni nihovi smetljari sa klupe tamo Jamaka okruzili i nesto mu govorili pa ga jedva Bekric odgura od njih i Bogicevic ? Svjesno su ga provocirali. Da li se iko od vas zapitao sta je njemu taj smetljar rekao ? Glupo je sad mozda poredjenje al hajmo ovako ko je to zamjerio Zidanu sta je uradio i to u jos vaznijoj utakmici na SP i to njihova ikona njihov igrac najbolji svih vremena cak mozda i bolji od Platinija.Pitaj bilo kojeg francuza zamjeril mu ? (mada jamak nije nista sad za sada za nas toliko uradio)
Pa veca je bruka dobit bruku zutih i 3 crvena u utakmici LP, nego dobit crveni protiv smetljarske ekipe koja te provocira citavu utakmicu. Pa hajd ti meni reci sta je tu veca sramota i sta je FUJ. Meni brate ovo prvo,al hajd nismo svi isti.

Al hajmo ovako ,Jamak je bio bolji na pripremama i od Zebe i Svrake i to 2 puta . Da li ste mozda pogledali igru Nermina Jamaka u Travniku i Svrake i Zebe ? Pa covjek je trco za obojicu na sredini. Jamak je bio solidan i veceras do tog crvenog. Da se razumijemo ne opravdavam ga ni sekunde jer sam odmah znao da ce dobiti crveni,ali brat bratu emocije kad na terenu rade ko nije igro fudbal nece nikad shvatit. Pa da mi mrtvu majku opsuje i jos me udari a to niste izgleda vidjeli ,da je ovaj prvo njega udario, pa brate glavu bi mu otkino. A sad ce neko reci pa nisi profesionalac sto tako Zeba ne uradi, Bogicevic. A cinjenica je da smo Jamaka svi uzeli na zub, a kad nas veliki Beslija nagazi frajera bez lopte i dobije 5 tekmi ne dizemo hampu.Ali zato na Jamaka smo svi kivni odavno, a frajer na pripremama rasturo pa cak i ove 2 tekme do sad. A svraka moze zabit 5 golova ne moze oprat sramotu Maribora i Travnika bar sto se mene tice.

Da skratim, izvinjavam se na ovako dugom postu, Nermin Jamak mi nije u blizem rodu, nije drug niti ga poznajem, ali ovo je moje licno neko misljenje mozete ga procitati ili ne.Ali brate emocije u fudbalu bar sto se mene tice a i mnogih nekad preovladaju zdrav razum.
To je to. Svaka cast!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 avg 2012, 00:59

@nanek - Bravo macko, sve si dobro uklopio. ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 avg 2012, 01:00

@nanek

Glupo je zavaliti citavu ekipu zato sto se ne mozes kontrolisati. I to treba osuditi. A izmedju ostalog ova liga treba ici naprijed a ne biti u nivou kantonalne i nekog mahalskog turnira. Jamak je profesionalac i tako treba i da se ponasa.
BUDI ŽELJO !!!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 13 avg 2012, 01:01

Sve je to super, al problem je što smo radi tog poteza mogli ostat bez tri boda. A da mi je žao što je krhno provokatora smetljarskog - nije ni sekunde.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 avg 2012, 01:03

nanek je napisao/la:E citam ovu raspravu od kako sam dosao sa utakmice i imam potrebu da se ukljucim u raspravu bar svoju potrebu prije spavanja.Neko ce me podrzati neko ce reci kloc a neko ce mozda i shvatit. Necu komentarisati igru ali svako ko je i malo zadovoljan vecerasnjom igrom bilo sa crvenim ili bez je po meni isto tako kloc frajer. Samo cu reci SAMIR BEKRIC

Ma hajde kad gledamo merhametli ovo tvoje vezano za Jamaka,pa bi mozda imoglo da se shvati,ali svi ostali argumenti su protiv Jamaka.Prvo poredis Zizua i Jamaka,Zizu josda 100 puta ono uradi,zaduzio je toliko Francuze da mu se da halalit.Pitas li se ti drug ,sto je Jamak uzet na zub,zbog dobre igre i zalaganja,jel.Iskreno drug,boli me neka stvar ,za njegove partije na pripremama i treninzima,ako on to ne radi u toku sezone.Ja ne znam sta vise taj decko treba da dokaze,da bi vi shvtili da on nije igrac za Zelju,iz mnogo razloga.Klosar,papak,ne zna frajer,veze nema ,moze trcat 3 dana al je glup ko ****.Sto je najveca tuga ni ne trci toliko,da nema malog Zole da ih ispravlja vidjeli bi vi sta bi nas snaslo.Eto ko trci moj nanek.
E sad kazes ,jel neko igrao fudbal,pa ne zna sta ti sve mogu reci.Znam ja brate i to vrlo dobro,ali bez obzira koliko bio emotivan,brate primas pare za to sto radis i imas odgovornost prema svim onim ljudima na stadionu i suigracima.Dalje,o kakvoj ti igri Jamak u Travniku pricas,jel se ti zajebavas covjece.Haj veceras i nekako ,ali u Travniku vala nikako.Nemoj ovo shvatiti licno,imamo malo razlicito misljenje,vezano za njega,jer ja se stvarno pitam,do kad trpiti klosare,koji nemaju nikakvu odgovornost prema klubu.Malo se Jamak naljutio,pa se malo Stanic i svraka i Colic naljutili protiv Maribora.Pa sta da su nam strpali 7 komada ,bil ih onda opet pravdali.Izvini drug,ali takvi igraci,koji ne postuju klub ,navijace,koji placaju karte da bi gledali njihove zajebancije,e pa to je nedopustivo.Da su neki majstori,pa i da presutimo,ali ovakve zajebancije sebi nisu dopustali Mesa,Osim,Skoro,i ostali,a da trpim Jamaka i Stanica.Ma bjezi ba ,fuj...
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 13 avg 2012, 01:06, ukupno mijenjano 3 puta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 13 avg 2012, 01:04

champions1921 je napisao/la:@nanek

Glupo je zavaliti citavu ekipu zato sto se ne mozes kontrolisati. I to treba osuditi. A izmedju ostalog ova liga treba ici naprijed a ne biti u nivou kantonalne i nekog mahalskog turnira. Jamak je profesionalac i tako treba i da se ponasa.
Zidan je veci profesionalac od svih igraca premijer lige zajedno pa je uradio to sto je uradio. Niko brate ne opravdava ono sto je on uradio, ali sad odmah neka tjeranja nesto nije potrebno. Donio nam je radosti kao svi ostali igraci i ne mozemo sad tako.

Brzo zaboravljate igrace koje su nam donijeli titule. Nije to sam Zebe i Osim. To je cijeli tim.

Postovanja malo, pogrijesio ide kazna. Boze moj.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 avg 2012, 01:05

Svaka cast na realnom postu s tvoje strane, ali treba osuditi ovo sto je Jamak uradio svakako. On mora biti profesionalac, a ne neki igrac sa termina u nekoj osnovnoj skoli. Direktno je nastetio cijeloj ekipi, da ne spominjem da je pokvario kvalitet same igre.
I nemojte ovo porediti sa Zidaneom molim vas. Da Jamak ima mali prst Zidanove lijeve noge niko mu bi ovo zamjerio. Ovako je obicni papak.

Mada, kao sto kazes ko god se bavio fudbalom, pa bilo kojim sportom gdje ima kontakta, cesto pogubi konce... psovke su sastavni dio svega toga, nazalost. Sve je to dobro, dok ne stetis ekipi, a veceras nije, sljedeci put mozda i hoce.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 13 avg 2012, 01:10, ukupno mijenjano 3 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 avg 2012, 01:06

@barbarez
+1
BUDI ŽELJO !!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 avg 2012, 01:11

Paranoja je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:@nanek

Zidan je veci profesionalac od svih igraca premijer lige zajedno pa je uradio to sto je uradio. Niko brate ne opravdava ono sto je on uradio, ali sad odmah neka tjeranja nesto nije potrebno. Donio nam je radosti kao svi ostali igraci i ne mozemo sad tako.

Brzo zaboravljate igrace koje su nam donijeli titule. Nije to sam Zebe i Osim. To je cijeli tim.

Postovanja malo, pogrijesio ide kazna. Boze moj.
Onda ne treba ni o igracima drugih klubova slicne naravi govoriti lose.. OK, papanluk treba biti sastavni dio sporta.. Bas ce nam to povecati posjecenost i na pravi nacin propagirati klub pogotovo medju mladjom populacijom.. Cak Jamaka treba malo ukljuciti u ove promotivne akcije kada se skole obilaze.. On bi bio pravi uzor svima koji pocinju da se bave sportom.. Pije, pusi, udara... Ma uzor i sportista kakvog svaki klub zeli...
BUDI ŽELJO !!!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 13 avg 2012, 01:16

Ama brate nisam ja rekao da je to dobro sto je uradio. To mu nije potrebno ali ko zna sta mu je rekao, izgubio zivce nije razmisljao i Boze moj. Svako pogrijesi i ako se ovo pocne desavati cesto onda se rijesiti njega i rijeseno.

Treba momcima pruziti podrsku i kad im ne ide i kad prave gluposti, a ne samo kad uzimaju titule i kupove, pa nije to fer nikako.

Ima kazna i gotovo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem, sebalos i 41 gost.