Svaka cast jos jednom
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- zasarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam ocekivao da cemo se dici poslije Zete ali ovom pobjedom smo istakli kandidaturu za titulu
Svaka cast jos jednom
Svaka cast jos jednom
UEFA=MAFIA
- HannahMontana
- Kontakt:
Ima li igdje izvjestaj sa utakmice, bio bih jako zahvalan!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- Evolution87
- Kontakt:
Vrlo vazna tri boda. Idemo iz utakmice u utakmicu po nove pobjede. Ne trebamo se zalijetati kao predhodnih sezona jer znamo sta nam onda slijedi.
GRADINA MORA PASTI!
GRADINA MORA PASTI!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- HannahMontana
- Kontakt:
Izvjestaj!!! Igdje!!!
Evo jedan nepotpuni,dok ne bude izvjestaj veceras...vide se jedva dva golaHannahMontana je napisao/la:Ima li igdje izvjestaj sa utakmice, bio bih jako zahvalan!!
[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
iduca 4 kola ne idemo iz sarajeva, eto lijepe prilike da se stekne neka bodovna prednost i da sami zauzmemo vrh tabele 
imas sport na bht-u odmah nakon ceremonije zatvaranja OIHannahMontana je napisao/la:Izvjestaj!!! Igdje!!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- HannahMontana
- Kontakt:
Treca, na poslu sam brate !!
Jos oni moraju dobro da se operu i skinu ljagu zbog Evrope, ova pobjeda im moze biti pocetak za to 
Nas ubiše domaće utakmice... Jović mora malo da šta učini po tom pitanju 
Opste je poznato da sarajevo igra lose protiv polubunkera i bunkera.febo je napisao/la:Nas ubiše domaće utakmice... Jović mora malo da šta učini po tom pitanju
Sarajevo je najubitacnije kada i druga ekipa prihvati otvorenu igru i fajt na terenu
A izvjestaja i novinaramiky_hz je napisao/la: [youtube][/youtube]
Sve u svemu pobjeda koja mislim prije svega treba da igrace razdrma i da sad ovaj dobar raspored iskoriste maximalno, a mi navijaci (bar ja) jos ce nam trebat dana i dana da se oporavim-o od ispadanja iz euro lige
I fakat neki bas pretjeruju sa ovim titula,sampioni polako ljudi tek su 2 kola prosla
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Iz Prijedora uvijek najgori izvjestaj cccc,ne moze covjek ni uhvatiti gol sto su snimili,haj da bar ponove snimak pa haj al ni to

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Nabijem im vise olimpijadu na neku stvar,dajte BHT Sport. 
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Joj munjevitog izvjestaja...
Kolko vidim na teletexu bht veceras nece biti pregleda tako da se nas ovo podsjetit na "stara dobra vremena" , kada cekas da vidis pregled utakmice od 30 sekundi po par dana

Mi se ne furamo mi smo furka.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sarajevo tj. Jovic ne zna psiholoski spremiti ekipu i ne zna se nositi sa pritiskom , ulogom favorita , impretivom pobjede.Vamos je napisao/la:Opste je poznato da sarajevo igra lose protiv polubunkera i bunkera.febo je napisao/la:Nas ubiše domaće utakmice... Jović mora malo da šta učini po tom pitanju
Sarajevo je najubitacnije kada i druga ekipa prihvati otvorenu igru i fajt na terenu
Lakse je njima bilo danas uzeti Rudara nego sto ce biti kuci pobijediti Gradinu i to iz vise razloga.
Prije svega , pred danasnju tekmu se osjetila neka nevjera i pesimizam i malo onih optmista koji su deklarativno predvidjali pobjedu su imali "rezervu" i bojazan s obzirom na posljednja desavanja i ispadanje od Zete.
Osjetilo se to u zraku.
Takva atmosfera odgovara Jovicu i olaksava mu posao kao sto je bilo protiv Levskog.
Medjutim takvi uslovi su nespojivi sa FK Sarajevom , pogotovo na domacem terenu.
Tekma protiv Gradine ce biti puno teza jer ce biti pritisak veci , domaca publika i valja opravdati ocekivanja publike koja izgledaju otprilike ovako : dobili smo u gostima Rudara , sada nam dolazi Gradina, novopeceni premijerligas protiv kojeg pobjeda nije upitna , pitanje je samo koliko razlike itd...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sta ovo opet svi sute,nikakavih izjava nista....neki novi momenti 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Toliko o neugodnom Rudaru sa dobrom ekipom, jos boljim trenerom, uzdrmanim Sarajevom itd.
Idemo dalje, maksimalno koncentrisano protiv Gradine uz nasu podrsku do nova tri boda.
Idemo dalje, maksimalno koncentrisano protiv Gradine uz nasu podrsku do nova tri boda.
Yebite vi mene al' ja opet jedva cekam subotu da gledam Saraj'vo.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, Napapijri, plisek, Redred i 33 gosta.