NK Zvijezda Gradačac

Zmajjj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zmajjj » 12 avg 2012, 21:59

astra1922 je napisao/la:kovacevic jakovljevic bogdanovic jahic moranjkic husic masic kojic a. halilovic pandza savic
Zašto Jusa nije igro? Eeee moj Mustafa i Kuntiću otjerašte vi nama Hamzu i Đelmu a nakupili igračića po autobuskim stanicama iz Srbije

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 12 avg 2012, 22:26

Zmajjj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:kovacevic jakovljevic bogdanovic jahic moranjkic husic masic kojic a. halilovic pandza savic
Zašto Jusa nije igro? Eeee moj Mustafa i Kuntiću otjerašte vi nama Hamzu i Đelmu a nakupili igračića po autobuskim stanicama iz Srbije
Sta sam ja vama rekao? :lol: :lol: :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 13 avg 2012, 00:16

Zmajjj je napisao/la:
Ucero ti i Hamza i Djelma zajedno, pa sta je vama ljudi jestel svjesni kakve gluposti izjavuljujete.... da su izgubili kod kuce od goska i borca dvije zaredom onda bi bio problem, ovo su sve utakmice 3 za 3, stvarno ste smijesni ko da smo od juce u PL

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 avg 2012, 00:42

Tkanton je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
Ucero ti i Hamza i Djelma zajedno, pa sta je vama ljudi jestel svjesni kakve gluposti izjavuljujete.... da su izgubili kod kuce od goska i borca dvije zaredom onda bi bio problem, ovo su sve utakmice 3 za 3, stvarno ste smijesni ko da smo od juce u PL
Pucate na Evropu a igrate sa Goškom "3 za 3".. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 13 avg 2012, 00:44

Tkanton je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
al se i ti bezveze izvaljujes nit si bio u Banja Luci nit si bio u Gebeli da vidiš igru tima tako nelaprdaj na osnovu izvjestaja

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 avg 2012, 07:04

eto kad se malo sve sleglo i malo bolje pogledalo nije ovo nista lose osim ako ne dobiju zelju.za sada nismo izgubili ni boda kuci dok je dosta klubova vec prosulo neke bodove kuci,gradina vec 4 travnik siroki radnik rudar po 2,znaci ako dobijemo zelju sve ce biti u najboljem redu ali vec kiks protiv zelje ne bi nam nikako valjao..mislim da je vrijeme da i mi pruzimo jednu dobru partiju i pobijedimo zelju.bicemo kompletni i nema opravdanja ,neka se bore do zadnjeg atoma snage pa sta bude :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 13 avg 2012, 07:53

kakva pobjeda protiv Želje, ljudi šta vam je, bod je ko kuća, pa Želji se pišu golovi i kad lopta ne pređe crtu i to protiv Borca a kamoli protiv jedne Zvijezde, zar očekujete da ova ekipa Zvijezde (bez Husića,Hamze i Đelmića, koji je sada najbolji igrač Olimpika) pobijedi Želju koji igra sa 12 igrača u polju

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 13 avg 2012, 08:01

Eto gradina ima hamzu, pa što nije pobijedila

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 13 avg 2012, 08:07

Tkanton je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
Prvu u Banja Luci ti je ućero Joco Stokić a doćeš na red kad će ti Đelma ućerat a možda i Hamza pa ti sanjaj 3 za 3.... juče gledam kadete i juniore Kadija složio pravo dobru ekipicu djeca vezu izgleda još jedna dobra generacija djece

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 avg 2012, 08:39

Zmajjj je napisao/la: Prvu u Banja Luci ti je ućero Joco Stokić a doćeš na red kad će ti Đelma ućerat a možda i Hamza pa ti sanjaj 3 za 3.... juče gledam kadete i juniore Kadija složio pravo dobru ekipicu djeca vezu izgleda još jedna dobra generacija djece
Nemoj me pogrešno shvatiti, da imam šta protiv vas.. Ali ti kadeti GOŠK-a su imali 3 boda iz 30taukmica prošle sezone, tačnije 3 remija, tako da mislim da protiv njih nije teško igrati lijep fudbal . :)

A što se tiče Đelme, to je najveća greška 100%, da ste ga ostavili.. Evropa je sigurno vaša!! Igračina je lik :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 13 avg 2012, 09:07

Brcko87 je napisao/la:Pucate na Evropu a igrate sa Goškom "3 za 3".. :lol:

Jesil ti igdje procito izjevu nekog celnika zvijezde da ja rekao za ovu sezonu cilj je Evropa, to su ti samo zelje pojedini forumasa

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 13 avg 2012, 10:14

Znaci ovo sada sto cu da napisem je moje misljenje o utakmici Zvijezda-Zeljo. I prosle godine kada smo izgubili 3-0 od zelje igrali smo jako jako fino samo sto nismo ZNALI DATI GOLA. Sada opet se nadam toj lijepo igri ali i pobijedi Zvijezde. Uvijek, do prosle godine smo, bili tvrd orah za zelju. eh sada idemo dalje u razmatranje sta je problem.

Problem broj jedan:

Nasa ekipa shodno ovim rezultatima i shodo igri cini mi se da jos nisu kako treba poredani. Cini mi se da bi ovo trebao da bude zadnju alarm za zvijezdu da se uozbilji. Ekipa ruku na srce uopste nije losa, ali eto problem je sto jos nije to lijepo sastavljeno.

Problem broj dva:

Zeljo ima uvijek al uvijek igraca vise u terenu zato sto smo mi provincija u pozadini kako i sam Hasan Kikic kaze. Dok se to razmisljanje ne popravi necemo moci da se nosimo sa tim ekipama.

Problem BROJ TRI I NAJVECI PROBLEM:

SADA NAKON SVEGA OVOGA NA BANJU CE DA DODE 100 GLEDALACA JER ZVIJEZDA LOSE IGRA. KAKO MISLITE DOBITI ZELJU BEZ PRITISKA PUBLIKE? TO JE NEIZVODIVO. ZATO TREBAJU NASE MALE GLAVICE DA SHVATE KOLIKO JE SATI I DA SVAKI COVJEK KOJI IOLE VOLI ZVIJEZDU DA DODE DA P O M O G N E ZVIJEZDI PROTIV ZELJE, DA POVEDE UNUKE, OCEVE , MAJKE , KOMSIJE , KOMSINICE I DA KAZE IDEMO DA POMOGNEMO NASEM NAJBOLJEM KLUBU.

ZNAM DA JE POST PREDUG I DA VAS POLA NECE CITATI ALI MOJE JE MISLJENJE OVO.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 avg 2012, 12:49

Gradacac je napisao/la: SADA NAKON SVEGA OVOGA NA BANJU CE DA DODE 100 GLEDALACA JER ZVIJEZDA LOSE IGRA. KAKO MISLITE DOBITI ZELJU BEZ PRITISKA PUBLIKE? TO JE NEIZVODIVO. ZATO TREBAJU NASE MALE GLAVICE DA SHVATE KOLIKO JE SATI I DA SVAKI COVJEK KOJI IOLE VOLI ZVIJEZDU DA DODE DA P O M O G N E ZVIJEZDI PROTIV ZELJE, DA POVEDE UNUKE, OCEVE , MAJKE , KOMSIJE , KOMSINICE I DA KAZE IDEMO DA POMOGNEMO NASEM NAJBOLJEM KLUBU.

ZNAM DA JE POST PREDUG I DA VAS POLA NECE CITATI ALI MOJE JE MISLJENJE OVO.
Pa oni koji istinski vole Zvijezdu doći će. Bolje takvih 200 nego nekih što jedva dočekaju poraz Zvijezde pa da pljuju..

Igrate protiv Želje, sigurno je da će doći dosta publike ne samo iz Gradačca :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 13 avg 2012, 12:53

Pozzz , imam jedno pitanje kakva je situacija za parking kod stadiona kad su ovako vece utakmice u pitanju?? vidio sam da zaista ima veliki parking al predpostavljam da bude tesko tu parkirati kad su utakmice i to... imal jos neki u blizini da znam planiram doci al sam u gradaccu bio samo 2 3 puta LP
>>No body likes us but we dont care<<

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 avg 2012, 12:55

D€LUX je napisao/la:Pozzz , imam jedno pitanje kakva je situacija za parking kod stadiona kad su ovako vece utakmice u pitanju?? vidio sam da zaista ima veliki parking al predpostavljam da bude tesko tu parkirati kad su utakmice i to... imal jos neki u blizini da znam planiram doci al sam u gradaccu bio samo 2 3 puta LP
Imaš jedan u centru grada :lol:
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 avg 2012, 14:32

D€LUX je napisao/la:Pozzz , imam jedno pitanje kakva je situacija za parking kod stadiona kad su ovako vece utakmice u pitanju?? vidio sam da zaista ima veliki parking al predpostavljam da bude tesko tu parkirati kad su utakmice i to... imal jos neki u blizini da znam planiram doci al sam u gradaccu bio samo 2 3 puta LP
ma malo ti porani i imat ces parking na stadionu sigurno

kao sto kaze seven oni dadnu gol i kad lopta ne prede liniju :lol: :lol: :lol: oni mogu da nemogu :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 13 avg 2012, 16:19

http://i2.ytimg.com/vi/ypXAtXI-KAs/default.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 avg 2012, 16:29

Bolje ti gledaj da ranije izađeš kad završi utakmica, nego da prije dođeš..

gužva, haooos :D :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 13 avg 2012, 16:58

Zvijezda loše otvorila sezonu
Halilović: Moramo se sabrati i ispraviti greške
Ako je ikome pripala uloga "žrtve", odnosno kluba koji će imati najteži raspored na početku sezone, onda je to sigurno Zvijezdi iz Gradačca.
Zvijezda u prvih pet utakmica ima tri teška gostovanja, a dvije, možemo slobodno kazati, još teže "domaće zadaće". Puleni trenera Zorana Kuntića dva gostovanja već su obavili, no daleko od očekivanog. Upisani su porazi protiv Borca i GOŠK-a...

"Istina da je to za nas jako loš start, ali ne mora značiti da će sezona otići u pogrešnom pravcu. Na nama je sve, sada se moramo sabrati, ispraviti sve ove greške što smo imali u prve dvije utakmice i da jednostavno igramo. Nema se tu šta drugo raditi. Ko je kriv? Krivi smo svi za loše igre i poraze, nema izdvajanja", kazao je Zvijezdin nogometaš Almir Halilović za SportSport.ba, kratko se osvrnuvši na subotnji 1:0 poraz u Gabeli.

"Nije nam namjera da se 'vadimo' na suđenje, ali u Gabeli je doista bilo loše suđenje. Domaćinu se pomoglo. Ovakvo suđenje ne vodi naš nogomet ka dobrom".

Prva domaća utakmica donosi jako težak zadatak i veliki izazov. U Gradačac stiže osvajač duple krune iz prošle sezone...

"Moramo dati sve od sebe da odigramo što bolje, prvo radi samih nas, a normalno i radi navijača i cijelog grada. Moramo se odužiti ljudima koji dođu što boljom igrom i, iskreno se nadam, pobjedom Svi znamo ko je naš sljedeći protivnik i bit će jako, jako teško. No, Željezničar nije nepobjediv, nije u formi kao prošle sezone i vidimo svoju šansu da upišemo prve bodove", dodao je Halilović.

Nakon utakmice sa Željezničarom, Zvijezda gostuje u Bijeljini kod Radnika, pa dočekuje mostarski Zrinjski. Zanimljivo, sve te utakmice izravno će prenositi BHT1.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 13 avg 2012, 18:57

slika

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.