Ma brate sami smo se oblatili.. Ako pravimo brend od kluba onda trebamo svima biti uzor. Ja sam do tog momenta stajao i bodrio svoj klub a posle toga sam sjeo i ucrnjacio se pravo. Imao sam neki slican filing kao sto sam imao posle leotara u zadnjoj tekmi prosle sezone. Nakav gorak ukus kada je rezultat skroz u drugom planu...UnKnownBA je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/da-li-vas-je-stid/85924
Auu sto nas oblatise ovi iz redakcije! Pa kako vas nije stid da nas ovoliko izvrjedjate i optuzujete sve koji su se zadesili na stadionu, optuzujete grad, Grbavicu, Željezničar! SRAMOTA!!! Ja sam bio na stadionu i nisam htio da skandiram to i znam sigurno da pola sjevera nije a vjerovatno i mnogi na Jugu. Ostali nas stalno pljuju a vi nikad niste pravili clanak o tome, pogotovo ne ovako opsiran i sa ovim naslovom. Neka vas je stid redakcijo!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- champions1921
Re: FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
Keenan.- je napisao/la:Kad Manijaci uzvikuju "ubij Srbina" odma se rafal opali na nas, a kada Lesinari velicaju ratne zlocince, navijaci Sirokog izvizde himnu BiH onda je to normalno.
i btw. pola ovih sto pametuju po forumu su uzvikivali ubij srbina, a ovdje se predstavljaju ko kulturni momci bez imalo mrznje prema Lesinarima.

btw. svaka čast redakciji ss.ba, to je novinarstvo. Je li treba preći preko ovog, kao nama se to prvi put desilo. Pa još gore ako je prvi put, znači da se i "multietična" sredina povampirila i treba to sasjeći u korijenu..
NAPRIJED NARODE!
Na Grbavici se palila zastava Republike Hrvatske, evo sad i skandidiralo "Ubij Srbina".juznjak> je napisao/la:Nevjerovatno kakva je hajka nastala nakon ovih ispada. Ne zelim pravdati Manijake ,sramota je sto su se spustili na taj nivo brdjana ,ali rijetkost je da se takvi ispadi dese na Grbavici ,i ne vjerujem da ce se ponoviti . Dok recimo na Pecari ili Banja Luci, slicno skandiranje je gotovo redovna pojava.Cak su se desavale i mnogo gore stvari . Po meni najbolja kazna za slicne ispade bi bila oduzimanje bodova . A u ovakvoj ligi gdje je svaki bod zlata vrijedan,itekako bi imalo efekta vjerujem.
Dno dna.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Ma ti Beganovicu pojedi **** u isti kos trpas sve navijace Zelje i prizivas neke sankcije,odvuci tu svoju guzicu malo u Banja luku i Listicu pa onda pricaj o nekim ispadima navijaca Zelje.Nemoj samo da kopiras informacije sa foruma. 

VOLIM TE ZELJO
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Keenan.- je napisao/la:Kad Manijaci uzvikuju "ubij Srbina" odma se rafal opali na nas, a kada Lesinari velicaju ratne zlocince, navijaci Sirokog izvizde himnu BiH onda je to normalno.
i btw. pola ovih sto pametuju po forumu su uzvikivali ubij srbina, a ovdje se predstavljaju ko kulturni momci bez imalo mrznje prema Lesinarima.
PA problem je upravo sto se od njih to ocekuje!!!! i zna se da su takvi a mi smo bili ok imali smo reputaciju korektnosti na tribini bili smo iznad njih a sad smo se izjednacili sa njima!!!
gledam ispred mene 3 djevojke mozda 18 godina deru se i necemo se lagati najglasnije se upravo culo to skandiranje lafo multikulturalnost fazoni DJE SU TI FAZONI SKANDIRA SE UBIJ SRBINA I PJEVA SE JUG JE NASA SVETA STRANA PO ISLAMU ODABRANA NEK SE VISE PRESTANE NA VRH GLAVE MI JE DJECURLIJE koja kvare ugled kluba i grupe( ne skupine dosta je vise i tog) koja ce nadzivjeti njih i koja treba da bude primjer svima ostalim!!!! POSTAVLJAMO STANDARDE!!
Ne branim ja nikog, samo govorim onako kako jeste. Bilo je za ocekivati da ce se ovo jednom desiti, i sta treba, docekati igrace Borca aplauzom (te iste igrace koji su dizali u zrak 3 prsta kad su osvojili kup)?Zeman je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Kad Manijaci uzvikuju "ubij Srbina" odma se rafal opali na nas, a kada Lesinari velicaju ratne zlocince, navijaci Sirokog izvizde himnu BiH onda je to normalno.
i btw. pola ovih sto pametuju po forumu su uzvikivali ubij srbina, a ovdje se predstavljaju ko kulturni momci bez imalo mrznje prema Lesinarima.teško se onom koga ti budeš branio...
btw. svaka čast redakciji ss.ba, to je novinarstvo. Je li treba preći preko ovog, kao nama se to prvi put desilo. Pa još gore ako je prvi put, znači da se i "multietična" sredina povampirila i treba to sasjeći u korijenu..
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- KB-TM87
- Kontakt:
komentar na ss.ba i dušmane 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I neka me banuju zauvijek nemogu vise da trpim neke stvari,puna mi kapa svega mi treba sa cvijecem da se poredamo u spalir i docekujemo druge grupe a kada odemo na stranu zivu glavu spasavamo,pa ja kada sam bio na Marakani to je horor i sada neko nama nesta prica.Kazem nije lijepo za neke stvari sto su se desile ali bozw moj zivot ide dalje.
VOLIM TE ZELJO
Sinoć mi nekoliko stvari ne idu u glavu. Prva, šta onaj čoban Jamak radi u Želji??? Ako ono sinoć nije dovoljan dokaz da ono nije ni I od igrača i da ga treba liferovat iz kluba i to bez ikakve odštete, neka ga uzme ko god hoće. A očigledno da mu je krajnji domet klubovi tipa Čelik, Travnik i sl. Druga stvar, zbog tog čobana sinoć je izbio taj incident gdje skupina balavurdije uzvikuje one degutantne parole o ubijanju jednog naroda, a vjerovatno su im najbolji drugovi na tribini iz pripadnika tog naroda, kao i nekoliko igrača. Pa nas sada dežurni dušebrižnici pljuju na svakom koraku (i treba nas pljuvat kada smo to sebi dozvlili). I treće, koliko čovjek treba biti retardiran, da pali baklju i baca je na golmana svoga kluba??? Ko nije vidio neka obrati pažnju gdje je palo nekoliko baklji kada je Antolović bio na golu!!
Definitivno sam razočaran nekim stvarima.
- ZlatnaDolina
Ovaj Beganović mora da je dobio cvaju od nekoga da napiše ovakav članak, nije da opravdavam ali ono sinoćnje skandiranje je rezultat dugogodišnjih provokacija navijača Borca, počev od zvizdanja himni, skandiranja Ratka Mladiću, pokušaj napadanja Manijaka na stadionu, pa prije par godina ta ista kopilad je izvjesila transparent i skandirala "Nož žica Srebrenica", nije ok. nikako spustili smo se na njihov nivo medjutim očekivano je, evo vidi se po portalima raznim i po komentarima da su ovo jedva dočekali ovi iz genocidnog entiteta i to fino koriste jos kada vidim pojedince koji se javljaju sa pričom "sta je ovo multietničari" itd, onda bas vidim koliko je sati, sve u svemu nije nam trebalo a bgm ni ovom Beganoviću ovakav text ...
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
To opet nije razlog da budes necivilizovan i seljacina kao oni...neno je napisao/la:I neka me banuju zauvijek nemogu vise da trpim neke stvari,puna mi kapa svega mi treba sa cvijecem da se poredamo u spalir i docekujemo druge grupe a kada odemo na stranu zivu glavu spasavamo,pa ja kada sam bio na Marakani to je horor i sada neko nama nesta prica.Kazem nije lijepo za neke stvari sto su se desile ali bozw moj zivot ide dalje.
sad cemo vidjeti koliko je komitet posten i koliko ce da kazni zelju zbog baklji i ostalog.........a sto se tice jamaka bolji je od 90% ekipe zeljeznicaravoltron30 je napisao/la:Sinoć mi nekoliko stvari ne idu u glavu. Prva, šta onaj čoban Jamak radi u Želji??? Ako ono sinoć nije dovoljan dokaz da ono nije ni I od igrača i da ga treba liferovat iz kluba i to bez ikakve odštete, neka ga uzme ko god hoće. A očigledno da mu je krajnji domet klubovi tipa Čelik, Travnik i sl. Druga stvar, zbog tog čobana sinoć je izbio taj incident gdje skupina balavurdije uzvikuje one degutantne parole o ubijanju jednog naroda, a vjerovatno su im najbolji drugovi na tribini iz pripadnika tog naroda, kao i nekoliko igrača. Pa nas sada dežurni dušebrižnici pljuju na svakom koraku (i treba nas pljuvat kada smo to sebi dozvlili). I treće, koliko čovjek treba biti retardiran, da pali baklju i baca je na golmana svoga kluba??? Ko nije vidio neka obrati pažnju gdje je palo nekoliko baklji kada je Antolović bio na golu!!
- KB-TM87
- Kontakt:
nek ste svi vi ostali cvjećke, što ne mogu kameleona...HzSM je napisao/la:To opet nije razlog da budes necivilizovan i seljacina kao oni...
Željezničar - kult glavnog grada
Sa vama necu da diskutujem,nevolim vas ocima vidjetiHzSM je napisao/la:To opet nije razlog da budes necivilizovan i seljacina kao oni...neno je napisao/la:I neka me banuju zauvijek nemogu vise da trpim neke stvari,puna mi kapa svega mi treba sa cvijecem da se poredamo u spalir i docekujemo druge grupe a kada odemo na stranu zivu glavu spasavamo,pa ja kada sam bio na Marakani to je horor i sada neko nama nesta prica.Kazem nije lijepo za neke stvari sto su se desile ali bozw moj zivot ide dalje.

VOLIM TE ZELJO
Odmah ljubomora i kompleks prorade,je li tako??Mogle su Horde poslije onog poraza u Podgorici srusiti stadion,napasti gledaoce kad ih je bilo skoro kao i domacih,mogli su napraviti incident u gradu ili odgovoriti na provokacije igraca Zete kad su pokazivali 3 prsta pa nisu.Hz nisu napravile niti jedan incident u Europi,petard nije bacena,a kamo li baklja zapaljena,a tek uvrede...Nije sto navijam za Sarajevo,ali Horde vam trenutno svima mogu biti primjer kako se navija!KB-TM87 je napisao/la:nek ste svi vi ostali cvjećke, što ne mogu kameleona...HzSM je napisao/la:To opet nije razlog da budes necivilizovan i seljacina kao oni...
Zadnja izmjena: HzSM, dana/u 13 avg 2012, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Jamak bolji od 90% ekipe Željeznicara?bosnaaaaa je napisao/la:sad cemo vidjeti koliko je komitet posten i koliko ce da kazni zelju zbog baklji i ostalog.........a sto se tice jamaka bolji je od 90% ekipe zeljeznicaravoltron30 je napisao/la:Sinoć mi nekoliko stvari ne idu u glavu. Prva, šta onaj čoban Jamak radi u Želji??? Ako ono sinoć nije dovoljan dokaz da ono nije ni I od igrača i da ga treba liferovat iz kluba i to bez ikakve odštete, neka ga uzme ko god hoće. A očigledno da mu je krajnji domet klubovi tipa Čelik, Travnik i sl. Druga stvar, zbog tog čobana sinoć je izbio taj incident gdje skupina balavurdije uzvikuje one degutantne parole o ubijanju jednog naroda, a vjerovatno su im najbolji drugovi na tribini iz pripadnika tog naroda, kao i nekoliko igrača. Pa nas sada dežurni dušebrižnici pljuju na svakom koraku (i treba nas pljuvat kada smo to sebi dozvlili). I treće, koliko čovjek treba biti retardiran, da pali baklju i baca je na golmana svoga kluba??? Ko nije vidio neka obrati pažnju gdje je palo nekoliko baklji kada je Antolović bio na golu!!
Dovoljno sa procitao.

"Na kraju dodajmo i to kako su navijaci Želje pred početak susreta transparentom preko cijele južne tribine od Uprave kluba zatražili da im za slijedeću sezonu osposobe Grbavicu za evropske utakmice."
Iz Oslobodjenja, bar neko da objavi ovo...
Iz Oslobodjenja, bar neko da objavi ovo...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Znam buraz, ali bolje da nas kazne pa da budemo primjer ostalim, nego ovo! Krivi su pojedinci a ne kolektiv, tako su trebali i clanak napraviti a ne ovako, optuzuju i Grad koji nema veze sa tim, Klub koji nema veze sa tim, i pola ostalih navijaca koji nisu skandirali pa i one koji nisu nikako bili na tekmi, po meni neprofesionalno od strane ss.ba!champions1921 je napisao/la:Ma brate sami smo se oblatili.. Ako pravimo brend od kluba onda trebamo svima biti uzor. Ja sam do tog momenta stajao i bodrio svoj klub a posle toga sam sjeo i ucrnjacio se pravo. Imao sam neki slican filing kao sto sam imao posle leotara u zadnjoj tekmi prosle sezone. Nakav gorak ukus kada je rezultat skroz u drugom planu...UnKnownBA je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/da-li-vas-je-stid/85924
Auu sto nas oblatise ovi iz redakcije! Pa kako vas nije stid da nas ovoliko izvrjedjate i optuzujete sve koji su se zadesili na stadionu, optuzujete grad, Grbavicu, Željezničar! SRAMOTA!!! Ja sam bio na stadionu i nisam htio da skandiram to i znam sigurno da pola sjevera nije a vjerovatno i mnogi na Jugu. Ostali nas stalno pljuju a vi nikad niste pravili clanak o tome, pogotovo ne ovako opsiran i sa ovim naslovom. Neka vas je stid redakcijo!
Ljubomoran i zavidan i pored toga sto imate bolje rezultate,to mozete samo vi manijaci(namjerno malim slovom).neno je napisao/la:Sa vama necu da diskutujem,nevolim vas ocima vidjetiHzSM je napisao/la:To opet nije razlog da budes necivilizovan i seljacina kao oni...neno je napisao/la:I neka me banuju zauvijek nemogu vise da trpim neke stvari,puna mi kapa svega mi treba sa cvijecem da se poredamo u spalir i docekujemo druge grupe a kada odemo na stranu zivu glavu spasavamo,pa ja kada sam bio na Marakani to je horor i sada neko nama nesta prica.Kazem nije lijepo za neke stvari sto su se desile ali bozw moj zivot ide dalje.![]()
- champions1921
Zola, Kerla, Bekric i Antolovic sinoc jedini zasluzili dobru ocjenu.. Cola, Bogi, Svraka u drasticnom padu forme u odnosu na proslu sezonu.. Selimovic, Kvesic prosjecni.. Adilovic ako nista najborbeniji.. Beso vise nema kuveta ni za pola sata i pored njegove dobre volje.. Zeba neocjenjen.. Jamak NO COMMENT... Gol najblaze receno sumljiv kao i ofsajd situacija kod sanse Borca pred kraj utakmice.. Sve u svemu jedino vrijedno paznje su osvojena tri boda i nadati se da ce se forma podizati kako prvenstvo bude odmicalo..
BUDI ŽELJO !!!