hahaha cuj oni ebali SloboduDzin je napisao/la:Juce na utakmici Gradina-Olimpik Apaci navijaju "j.ebali smo Slobodu" nigdje veze,ne kuzim ih ,nisam znao da vas toliko mrze

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
hahaha cuj oni ebali SloboduDzin je napisao/la:Juce na utakmici Gradina-Olimpik Apaci navijaju "j.ebali smo Slobodu" nigdje veze,ne kuzim ih ,nisam znao da vas toliko mrze
ma brate nema veze dok je vas isto kao da sam i jaTuzla950 je napisao/la:Attack ,šta bi dao da si na ovom klipu?
Ti si naša potpora preko tastatureSaltCityAttack je napisao/la:
ma brate nema veze dok je vas isto kao da sam i ja
Sjever ostaje .Tuzla950 je napisao/la:Ti si naša potpora preko tastatureSaltCityAttack je napisao/la:
ma brate nema veze dok je vas isto kao da sam i ja![]()
Nego jesmol` sad na sjeveru ili će nas opet šaltat tamo/vamo
Rto ti reci jel se gradiElegant je napisao/la:Steta sto stoje radovi na stadionu, Boga pitaj kad ce zavrsit barem tu jednu tribinu.
Svako za sebe trazi prijevoz,nadjite na vrijeme,ostale informacije znat ce se tokom sedmice.MakeTZ je napisao/la:Nece biti organizovan prijevoz jelde ?
Imas bus do tam, ali nema bus nazad do Tz, tako da je voz najbolje rjesenje .. Zadnji voz ima oko 8MakeTZ je napisao/la:Nece biti organizovan prijevoz jelde ?
gdje ces bola vozom valja ti ici pješke do Sockovca 3-4 kilometara :SNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Imas bus do tam, ali nema bus nazad do Tz, tako da je voz najbolje rjesenje .. Zadnji voz ima oko 8MakeTZ je napisao/la:Nece biti organizovan prijevoz jelde ?
Upravu si ti, ali pazi da je zainteresovanost velika, bit ce dosta raje koja bi isla .. Znal ko satnice za voz, kad ima zadnji voz ? A i nije belaj prohodat, taman malo rekreacijeKapellen je napisao/la:Neznam sto tolko komplikujete,moze svako nac makar auto ili kombi sa ekipom,nije preko svijeta.
Moze se i stopom ic'NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Upravu si ti, ali pazi da je zainteresovanost velika, bit ce dosta raje koja bi isla .. Znal ko satnice za voz, kad ima zadnji voz ? A i nije belaj prohodat, taman malo rekreacijeKapellen je napisao/la:Neznam sto tolko komplikujete,moze svako nac makar auto ili kombi sa ekipom,nije preko svijeta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.