FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 13 avg 2012, 14:19

Ovo saopstenje mora da je Sipovac sastavio :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 13 avg 2012, 14:20

Bio sam ja Jugu u sektoru c. Kad je Jamka dobio crveni neki majmun sa Sjeverne tribine zapali baklju i baci je na leseve( ne znam je li bio isprovociran njihovim navijanjem jer nista nisam cuo) i za njim krenu jos 20 ljudi da se probiju do njih. Mi to gledamo, sutimo i samo sam cuo iza sebe ubi srbina. U trenutku i ja poceh, al odmah stadoh i okrnuh se reko: Sta vam je ba. Naravno, vodja takodjer osudjuje to navijanje. Neko je pito za baklju koja je isla na Antolovica. Neki majmun ubacio u teren, bila je 5 metara od Antolovica. Naravno, jos jedna intervencija vodje.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2012, 14:22

Devil je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:

Ima li neko od statističara da nam javi kada je neki domaći igrač u našoj ligi dobio direktan crveni karton? Posebno zbog guranja. Pa nas guraju na sve strane pa nikom ništa.
Vukasin Benovic protiv Slobode zadnje kolo,i to zbog prigovora. ;)
Nemoj da iko opravdava jamakov crveni apsolutno je zasluzen.Taman da mu je igrac borca psovao sve zivo nije trebao onako postupiti, sto je najgore levat je imao par finih lopti dok je igrao.Sam je sebe izbacio iz prve ekipe i otvorio drugim mjesto a da ne pricam sta je napravio od jedne utakmice i kako je ostavio igrace ne cjedilu.Daleko je on od jednog sportiste, igraci jednostavno moraju nauciti da se ide igrati lopte a ne da se idu biti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 avg 2012, 14:22

Vidi ovih iz Borca. Da imaju imalo obraza bilo bi ih stid izaci sa zvanicnim saopstenjem nakon jucerasnje utakmice.
Clanak na SS.ba ne bih komentarisao jer je Zeljo bezbroj puta pokazao da ima najobjektivniju publiku i to par IDIOTA nece uspjeti promjeniti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 13 avg 2012, 14:23

http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-borca ... anju/85950" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove budale sami sebi kontriraju. Nekoliko puta ponavlaju:" Ako se nastavi sa skandiranjem". Ubi, ubi srbina se moglo cuti punih 7 sekundi!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 avg 2012, 14:31

Ultras1921 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-borca ... anju/85950
Ove budale sami sebi kontriraju. Nekoliko puta ponavlaju:" Ako se nastavi sa skandiranjem". Ubi, ubi srbina se moglo cuti punih 7 sekundi!
Ma sama rasprava od sinoc je besmislena!!! Istu stvar sam i ja pomislio,trajalo je do 10 sec max. 10 sec u kojih sam se ja stidio sto se mi spustamo na njihov nivo... Iako nisam ucestvovao u istom

a ovi sto navode neke procente 60-70-80%... je ucestvovalo,nek pogledaju na forumu,koliko ljudi osudjuje,a koliko odobrava,pa ce im odma biti jasno koliko je podrzalo,a koliko je zvizdalo poslje istog.

PITANJE: Ima li se gdje pogledati dokumentarac "LEGENDA SA JUGA" ??? trazim po netu,al bezuspjesno :roll:

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 13 avg 2012, 14:32

ništa čudno za bh navijačku scenu pa najbolje bi bilo zabraniti sve navijačke skupine kad ne može fino onda silom može ... evo da se osvrnem na manijake (oni su sad u žiži skandala iako sve ostale navijačke skupine imaju iste ispade) evo neki njihovih paljenje zastave republike hrvatske skandiranje nekoliko puta "gazi ubi ustaše srbe .." i slične malo umne izmišljotine a da ne komentiram lešinare i hz ultrase škripare itd svi su imali svojih "5min slave" pa ih po meni sve treba ukinuti jel smao je pitanje kad će opet pasti koja mrtva glava
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Veracruz
Kontakt:

Post Postao/la Veracruz » 13 avg 2012, 14:36

I ovi iz Borca pretjeruju, cak i smijesno izgleda kada se oni zale na nesto u cemu su najbolji. Pa njihovi navijaci ne skandiraju nesto slicno samo kada ih nema na stadionu zbog zabrane. Treba Zelju novcano kazniti zbog ovoga, mozda i utakmicom bez publike, ali zaliti se zbog toga sto utakmica nije prekinuta je degutantno, skandiranje je isuvise kratko trajalo da bi sudija mogao ikakav potez "povuci".
Soy de la calle

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 13 avg 2012, 14:40

Naime, nakon što su se sa tribina Grbavice čuli povici "Ubij Srbina" iz FK Borac podsjetili su na član 31 Propozicija takmičenja Premijer lige BiH, stav 2 i stav 4 u kojem stoji da je sudija treba prekinuti utakmicu i zatražiti od kluba domaćina da se isprazni dio tribine ukoliko uvrjedljivo skandiranje ne prestaje.

Saopštenje za javnost FK Borac prenosimo u cjelosti:

"Utakmica 2. kola BH Telecom Premijer lige na stadionu Grbavica odigrana između Željezničara i Borca u nedjelju 12. avgusta 2012. godine, pokazala je da Borac u fudbalskoj BiH nema isti status kao Željezničar.
Ako je FK „Borac“ u prethodnom periodu drakonski kažnjavan zbog ispada navijača, onda je nelogično da se kod istih „kadija“ isti ispadi drugih navijačkih grupa tretiraju drugačije. Zašto?

Skandalozno skandiranje "ubij, ubij, Srbina" koje se čulo sa tribina stadiona Grbavica prošlo je bez reakcije službenih lica.

U sličnim situacija u Banjoj Luci bila je drugačija reakcija, i to od strane istog „kadije“! Glavni sudija ovog susreta Tomislav Čuić umjesto da prekine utakmicu na pet minuta i naloži oficijelnom spikeru da upozori navijače da prestanu sa sramnim skandiranjem, izgleda, stavio je vatu u uši.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 avg 2012, 14:42

Pa fino sad Numicu,izadji sa saopstenjem kluba,u kojem se ogradjujes od skandiranja,prihvati bilo kakvu kaznu ,koju Komitet odredi,a posebno objasni gospodinu Sipovcu,da prvo u svojoj avliji pocisti smece ,pa onda nek praviove teatralne istupe u medijima.
Kako ba vas nije sad stid,pricati o prvenstvu i duelima u kojima Zeljo mora pobijediti.Svaku utakmicu Zeljo mora pobijediti,pa naravno glupane kad ste 2 puta u Banja Luci pravili skandal,Uletali u teren ,pogodili igraca ,oba ste puta gubili,i stvarno je neposteno sto ste izgubili 3-0 pf.Zaista skandalozno ponasanje Zeljinih navijaca i Zeljinih mocnika.U vezi cega on ima ovoliko ogorcenje,jel to isti onaj lik sto pisao da su uletanje navijaca u BL,sredili mocnici da bi napakostili Borcu.Jeste Svabo sve sredio.Sta je sad Sipovac nije samo Zeljo zasticen,nego i Sarajevo.Pa kako na Sarajevo ,da udarate pa i njih Osim krade kao i vas.Nemoj tako Sipovac.Jadan zaista jadan tekst ,kojim se obratio.
Stvarno me nervira politika koju provode iz Borca,a kojoj se pridruzuju i ostali sirom BIH,od Sarajeva,Veleza,Celika,uglavnom raspadajucih klubova,izuzev Sarajeva,kojom svaku nasu pobijedu etiketiraju kao kupljenu ili nastimanu.Pa evo ja licno predlazem tim klubovima nek se zale UEFI i nek traze istrage.Prvog Zelju nek kazne zbog stimanja u zadnjem kolu,pa nek dokazu sve ostalo.Pa nek onda kazne i taj Velez, i sve ostale.Necu reci da nam je liga 100 % regularna jer me Zeljo prvi razocarao u zadnjem kolu,ali zestoko se pretjeruje i samo se prstom upire u Zelju.Zeljo sve osvoji neposteno,a Sarajevo posteno,Siroki posteno,Borac posteno,Zrinjski posteno....Ma dajte ba ko je lud ovdije.
Zeljo je neposten sto pobijedi Celika u Kupu,jer smo igrali za Siroki,a ne za sebe.Pa kad vidim ovo shvatim koliko smo vam zapravo trn u oku,ali dobro pljuju mali i Barcu i Real i MIlan iz okruzenja DInamo,Partizan itd..
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 avg 2012, 14:46

slika
Sjeca li se ko ovoga? ;) Da malo presjecemo ove gluposti na temi

PITANJE: Ima li se gdje pogledati dokumentarac "LEGENDA SA JUGA" ??? trazim po netu,al bezuspjesno,hvala :roll:
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 13 avg 2012, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 13 avg 2012, 14:47

Pustite ba jadove, svjesni su da je Zeljo izmislio fudbal za sve klubove i nemaju drugog nacina da se vade nego na suplje "Osim namjesta utakmice i bodove".
Jbg, nema vise bande u savezu pa da Modrice i Laktasi uzimaju titule i idu u Europu.
FK Željezničar
Chelsea FC

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 avg 2012, 14:48

SarajlijaTM je napisao/la:slika

PITANJE: Ima li se gdje pogledati dokumentarac "LEGENDA SA JUGA" ??? trazim po netu,al bezuspjesno,hvala :roll:
[/quote]
Cuj sjecam li se eto me tu masem ti :mrgreen:
Tesko da je to iko jos postavio,to je tek bilo na SFF
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 13 avg 2012, 14:49

pile87 je napisao/la: Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom.Daleko od toga da borac nije imao svoje sanse iz kontri sto je i normalno ako jedna ekipa napada ali je razlika bila ocigledna.Ako sti ti zadovoljan odigranim ja jos sretni nego ti.
Ja sam smatrao da si ti pametan pa i ako nemaš veze o fudbalu da poznaješ zakone fizike bar
Zadnja izmjena: hearts, dana/u 13 avg 2012, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2012, 14:52

hearts je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom.Daleko od toga da borac nije imao svoje sanse iz kontri sto je i normalno ako jedna ekipa napada ali je razlika bila ocigledna.Ako sti ti zadovoljan odigranim ja jos sretni nego ti.
Ja sam smatrao da si ti pametan pa i ako nemaš vez eo fudbalu da poznaješ zakone fizike bar
Naravno da poznajem, jesi cuo za efej.To je ono sto se moze desiti kada lopta pogodi onako u precku. E ja tebe nikad nisam smatrao pametnim a i dalje sam pri tom.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 13 avg 2012, 14:53

pile87 je napisao/la:
hearts je napisao/la:
Ja sam smatrao da si ti pametan pa i ako nemaš vez eo fudbalu da poznaješ zakone fizike bar
Naravno da poznajem, jesi cuo za efej.To je ono sto se moze desiti kada lopta pogodi onako u precku. E ja tebe nikad nisam smatrao pametnim a i dalje sam pri tom.
Pojma ti nemaš jer da znaš ne bi dalje objašnjavao i šutio bi i pustio druge da misle da si glup, a ne ovako
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 13 avg 2012, 14:54

kad se pjeva ubij ubij turcina ja oplacem jer nisam turcin nego bosanac i hercegovac i samo ih ono gledam i zao mi ih je sto su maloumni al o tome cemo kasnije :)
ovo je zasluzeno sve ovo cak i ovo saopstenje od uprave borca koje se naravno moglo ocekivati jer su oni poletjeli odma da pokazu da smo i mi kao i oni
neki dan sam citao bas na ovom forumu raju koja govore treba se graditi tribina imamo prijedloge ima na tribini mnogo obrazovanih ljudi koji bi pomogli... E nek se jave sad pa nek preuzmu tribinu od onih neobrazovanih budala koji su upravo klub kostali jedno 5000 maraka a mozda i vise i zbog kojeg je sva reputacija koju smo pazljivo gradili godina otisla u dim

neka treba sad pustit i pitare i lesinare i sve da se ispusu jer su u pravu i nema one price i oni su to je djetinjasto, jer vodje se o nama prica a ne o njima

prestati sa nacionalizmom i vjerskim parolama, ovo je sekularna drzava a onaj koji hoce da o tome prica eno mu dzamije,crkve i sinagoge

mislim da kako pokusavamo ocistiti tribine od debila da to isto treba i sa terenom, dakle jamak nema mjesta u jednom želji pa da je ronaldo onakvim ponasanjem je zas.ao sve

sto se gola tice to se nece znati jer je ugao kamere los i naravno mi tvrdimo da jest oni tvrde da nije, medjutim ostaje jedno a to je da smo u ovoj vrlo losoj utakmici pokazali da smo bolji od njih i da im je jedini igrac vrijedan pomena onaj krunic

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 avg 2012, 14:55

barbarez je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:slika

Cuj sjecam li se eto me tu masem ti :mrgreen:
Tesko da je to iko jos postavio,to je tek bilo na SFF
Svaka cast za mahanje :mrgreen:
Ja nikog vala ne prepoznajem s ove slike,al nek raja malo potsjete od cega se krenulo...opet,iznova...

A film bi takodjer bilo dobro pogledati i pustiti medju raju,da se sta nauci,da se ne zaboravi...
Valjda ce neko upload

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 avg 2012, 14:56

hearts je napisao/la:
Sta je zakon fizike ,naravno ovaj na koji se pozivas.Da lopta se ne moze odbiti van gola ukoliko je pala iza linije.Koji je to zakon.Banjalucki zakon vjerovatnoce.
Ja ne mogu potvrditi da je gol 100 % regularan,ustvari da li i 1 % regularan,da li ga je ikako bilo,ali haj mi ti objasni da lopta koja ima efe tj rotaciju ne moze se odbiti od precku pa se sa kontra rotacijom odbiti od zemlju i izaci van.Jesi ikad Ping-Pong lopticu pod protiskom gurnuo i na krenula naprijed pa ti se onda vratiula zbog rotacije,ili si se zapitao mozda kako onaj rukometas baci sraub,pa se ona lopta odbije od zemlju i ko pijana skrene nakon odbijanja...... ti uciteljicu te tvoje Fizike.
VOLIM TE ZELJO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2012, 14:58

hearts je napisao/la:Pojma ti nemaš jer da znaš ne bi dalje objašnjavao i šutio bi i pustio druge da misle da si glup, a ne ovako
Dje cu druge pusti da misle da sam ko ti. Znam da muda jedete al neka.Tako je jos draze. Mozda ima neki zakon koji vrijedi samo u bl ko bi ga znao. **** ti seoske skole i sta uce danas omladinu. Ili ako mozda smeta komsiluku trebalo je malo vise da se potrudis u Sarajevu toliko profesora fizike a ti neiskoristen kapacitet.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 13 avg 2012, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Lokomotifa, N3R3D, tiagofaria25 i 61 gost.