Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Istog sam misljenja nadam se da ce ove sezone izboriti tu evropu jer taj klub to zasluzuje,samo kad se sjetim onih slavnih vremena kako su samo igrali pa to je bila ljepota za oci..alan_kardec je napisao/la:Nakon odlaska Irurete i niza godina koje je Depor proveo u sredini tabele,čak se borio i za opstanak,evo konačno imaju ekipu koja je sposobna da,ako ništa,onda igra u Evropi svake sezone.
ljepo je vidjeti da posrnuli div ima jos navijacaElki_TM87 je napisao/la:Evo Deportiva napokon u vrhu.....Žuka se ipak ispostavio kao extra pojacanje koje je stiglo iz Beogradskog Partizana u pripremnom roku...Forza Depor!
Ima ima hehehehCRNI_SA je napisao/la:ljepo je vidjeti da posrnuli div ima jos navijacaElki_TM87 je napisao/la:Evo Deportiva napokon u vrhu.....Žuka se ipak ispostavio kao extra pojacanje koje je stiglo iz Beogradskog Partizana u pripremnom roku...Forza Depor!
Sevilla je u odlicnoj formi, za Real ne moram nista pisati, dovoljno je pogledati tabelu i mislim da ce to biti odlicna utakmica sa dosta golova. Za kladionicare najbolji tip je GG (oba daju go) i 3+ ili 4+.don Ciro je napisao/la:Sevilla-Real Madrid nedalja 19-00 h ...jaka utakmica tu treba zavrnuti rukave i po 3 boda![]()
idemo
KAKA-RONALDO-KARIM
Svako ima pravo da vjeruje u sta hoce. Ja sam rekao svoje misljenje a ti svoje ..RuudVanGoal je napisao/la:Ne vjerujem da ce im Sevilla uspjeti zabiti gone zato sto sam navijac Reala, nego u to vjerujem
nemoj toliko ocekivati - 0:2GunnerS je napisao/la:Napokon težak test za Kraljeve... Nadam se da će odigrati kako znaju i pobjediti Sevillu koja je jedini pratilac ove godine Barci i Realu...
Očekujem 2 gola Karim-a, KaKe i jedan gol Kanutea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.