Ja ga razumijem, sta mu ostali mogu ponuditi, osim da gleda u ledja JuventusuPonos Torina je napisao/la:Quagliarella se pretvorio u Amaurija i Laquintu"lezi hljebu da te jedem"Viking je napisao/la:Fabio Q. odbio Fiorentinu i InterNece on nigdje, meni ovako odgovara samo da ne dodje Pazzini...
![]()
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Kako prenosi tutosport danas je zadnji dan za podnosenje zalbi Palazzi je podnio zalbu na olobadajuce presude Bonuciu i Pepeu sto se do sada koliko postoji ovaj tz sportski sud nije desilo da tuzitelj tj Palazzi ovno
podnese zalbu na oslobadajucu presudu STVARNO OVO NEMA VEZE SA NAPADOM NA JUVE OVO ON ONAKO PODNOSI ZALBE

- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ako marotta ne dovede ni LLorentea onda je ne sposoban !
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Emanuele Pesoli vise nije sam u svom strajku gladu ispred zgrade FIGC danas mu se pridruzio i Maurizio Nassi koji je isto dobio 3 godisnju kaznu obojicu je Carobbio optuzio 
-
Juvelandia
- Kontakt:
Carrobio uperi prstom i to je to. Mislim da je Carrobio najiskrenija osoba na svijetu. Covjek kaze i tako je.Moracu ga kontaktirat da mi pomogne neke kriminalce strapt u zatvor, jer vidim kad on kaze onda je tako.mdss je napisao/la:Emanuele Pesoli vise nije sam u svom strajku gladu ispred zgrade FIGC danas mu se pridruzio i Maurizio Nassi koji je isto dobio 3 godisnju kaznu obojicu je Carobbio optuzio
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Strajk gladju ispred zgradeJuvelandia je napisao/la:Carrobio uperi prstom i to je to. Mislim da je Carrobio najiskrenija osoba na svijetu. Covjek kaze i tako je.Moracu ga kontaktirat da mi pomogne neke kriminalce strapt u zatvor, jer vidim kad on kaze onda je tako.mdss je napisao/la:Emanuele Pesoli vise nije sam u svom strajku gladu ispred zgrade FIGC danas mu se pridruzio i Maurizio Nassi koji je isto dobio 3 godisnju kaznu obojicu je Carobbio optuzio

Talijani nikad nisu krivi.. a ovaj Carrobio je cinkaros, ono sto najvise mrze talijani
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
I kladionice na nas gledaju kao na aposlutne favorite za odbranu Scudetta, na nas 2,20, a na Bbilan i prescritte skoro pa dva puta odnosno tri puta veće kvote, 4,00 i 6,00.
A za ove Palazzijeve tužbe, to su samo očajni pokušaji, zna da ne može ništa. Patetično, ali ne krivim ja njega toliko, on samo radi šta mu se kaže, on je obični potrčko u svemu ovome.
A za ove Palazzijeve tužbe, to su samo očajni pokušaji, zna da ne može ništa. Patetično, ali ne krivim ja njega toliko, on samo radi šta mu se kaže, on je obični potrčko u svemu ovome.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
Juvelandia
- Kontakt:
koga boli k sta ti mislis.DonVito je napisao/la:
Talijani nikad nisu krivi.. a ovaj Carrobio je cinkaros, ono sto najvise mrze talijani
-
Juvelandia
- Kontakt:
Evo citam izjave Marotte sad na SKY, kako vidim, moguca je zamjena Quag-Pazzini, a izmedju Llorentea i Dzeke ce se odlucit.O obojici prica samo naravno nista direktno.GaziHusrevbeg je napisao/la:I kladionice na nas gledaju kao na aposlutne favorite za odbranu Scudetta, na nas 2,20, a na Bbilan i prescritte skoro pa dva puta odnosno tri puta veće kvote, 4,00 i 6,00.![]()
Evo Prandeli odgovorio Zemanu da Conte treba da trenira ekipu tokom sedmice jer sama po sebo kazna od 10 mjeseci dovoljno je teska tako da ne vidim razlog da Conte trenira ekipu tokom sedmice 
Llorente još nije prihajao kao ni Džekson vidim...
mora da Marotta udara po teletini i ćevapima (nalet ga ne bilo na ove mubarek dane
), a ne misli na muke ovdje nas Juventina ko će doći kao pojačanje u napadu...
Smarotta odlazi
Koga su danas optužili.... hej, sjetio sam se...
Treba nekog suspendovati jer se jedan tigar davno na tribini (u Juveovom dresu) gledajući lokalnu tekmu pošorao sa policajcem...
Zbog toga mora da će rebnuti Agnellija
mora da Marotta udara po teletini i ćevapima (nalet ga ne bilo na ove mubarek dane
Smarotta odlazi
Koga su danas optužili.... hej, sjetio sam se...
Treba nekog suspendovati jer se jedan tigar davno na tribini (u Juveovom dresu) gledajući lokalnu tekmu pošorao sa policajcem...
Zbog toga mora da će rebnuti Agnellija
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nakon Gazzette i Corriere dello Sport počeo da sere. Nakon pobjede u Kupu veliki Napoli, krađa nad Juventusom se ne spominje kad nije sviran čist penal nad Marchisiom, a nakon subotnje pobjede Juventusa sasvim druga priča.

Željezničar ale!
Palazzi i žalba na oslobađajuću presudu, prvi put čujem za takvo nešto
Kad će biti ona prezentacija za novu sezone kad svi igrača budu zajedno i izlaze na pozornicu
ispred navijača?
De Laurentiis: Pretučeni od strane Lige i Mazzolenia. A najjače kad kaže da neće više igrati super kup, a prije nekoliko dana govorio kako neće igrati ako se bude igralo u Pekingu i ponovo igrao, sprema se opasan scenario.
Koji je ovo jadnik
Kad će biti ona prezentacija za novu sezone kad svi igrača budu zajedno i izlaze na pozornicu
De Laurentiis: Pretučeni od strane Lige i Mazzolenia. A najjače kad kaže da neće više igrati super kup, a prije nekoliko dana govorio kako neće igrati ako se bude igralo u Pekingu i ponovo igrao, sprema se opasan scenario.
Koji je ovo jadnik
juventus 0244@ druze 16.08 je prezentacija igraca ispred navijaca i trofeja supercupa

Edit: Odgovor Pepea na zalbu Palazzia na oslobadajucu presudu POKUSAJTE OPET MOZDA CETE IMATI VISE SRECE

Edit: Odgovor Pepea na zalbu Palazzia na oslobadajucu presudu POKUSAJTE OPET MOZDA CETE IMATI VISE SRECE
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 13 avg 2012, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
To će onda biti u sklopu utakmica Juve A-Juve B?mdss je napisao/la:juventus 0244@ druze 16.08 je prezentacija igraca ispred navijaca i trofeja supercupa![]()
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Dzeko, la Juventus chiede il prestito oneroso con diritto di riscatto
Marotta ne zna drukčije.

Marotta ne zna drukčije.
Željezničar ale!
Borriello je ponovo u modi, ako bi raskinuo ugovor sa Romom Juventus bi ga potpisao. AKo je birati Borriello ili Pazzini onda Borriello
.
Piše se da je nova ponuda za Dzeku pozajmica (4 mil) + mogućnost otkupa za 20 miliona eura. Ja mislim da će Marotta pokušati dovesti Džeku na posudbu, ako to ne uspije onda će vidjeti za Llorentea (naravno ne preko 20 mil).
Piše se da je nova ponuda za Dzeku pozajmica (4 mil) + mogućnost otkupa za 20 miliona eura. Ja mislim da će Marotta pokušati dovesti Džeku na posudbu, ako to ne uspije onda će vidjeti za Llorentea (naravno ne preko 20 mil).
- Burberry46
- Kontakt:
Realno Lorente vrijedi 19-20 miliona, vidjecemo sta ce biti
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.