http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1895669" onclick="window.open(this.href);return false;
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne treba mi Usain to reći,znao sam to i bez njeg,za sve dodatne informacije pogledati pod smiješne slike
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1895669" onclick="window.open(this.href);return false;

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Raja je navikla, tako da sa tim činom nije ni privukao pažnjuRaul7 je napisao/la:hahahahhahaaDonVito je napisao/la:Smijesan je ovaj Bolt, ocito sa ovom izjavom zeli privuci paznju na sebe.a 3 zlata na OI nisu dovoljno da se privuce paznja?
@madridist jeli to pokusavas biti duhovit
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Ne,ozbiljno mislim na dio sa Usainom a dodatak iz smiješnih slika sam onako postavio, problem?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Interesantno!Xabi Alonso has rejected a contract offer from Real Madrid, stating he wants to listen to offers next June
Sad koliko ima istine u ovome
Thomas Müller - Fußballgott
http://www.sport.es/es/noticias/liga-bb ... va-2183814" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci Xabi ode
Znaci Xabi ode
- raul-zakon
- Kontakt:
Ode jedan od dva nezamjenjiva člana ove ekipe.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Romario
Inace je sport blizi izvor Realu od Marce i Asa ?
Standardne price pred pocetak sezone..
Levy pristao prodati Modrića za 32 milijuna eura, Luka potpisuje za Real kroz nekoliko sati?
Transfer Luke Modrića u Real Madrid u ponedjeljak je dobio novu dimenziju. Madridski AS tvrdi kako je konačno sve gotovo. Španjolci pišu kako su čelnici Reala i Tottenhama konačno usaglasili stavove te će hrvatski veznjak navodno kroz nekoliko sati postati član kraljevskog kluba.
Prema informacijama madridskog sportskog dnevnika Real će Spursima iskeširati 32 milijuna eura, a Levy je navodno pristao na tu sumu. PSG je ponudio vrtoglavih 45 milijuna eura za Luku, no on, na veliku žalost predsjednik Tottenhama, nije želio u Pariz. U Londonu su konačno shvatili kako se završetak prijelaznog roka približava i kako će ostati bez novca, a u svalčiononici će imati nezadovoljnog najboljeg igrača.
Eto Modriča
- anonymousHD
- Kontakt:
Marca i As nisu objavili za Xabija ali jest katalonski dnevni list 'Sport.es' ... Što mi je to zanimljivo, opet pokušavaju da nešto uznemire svlačionice kao i svake godine. Xabi ne ide nigde, Mourinho je pametan! Zna on dobro ko je mozak ekipe!
- raul-zakon
- Kontakt:
Jah, nadam se da je to samo još jedan pokušaj da se uzdrma svlačionica...
Nego, čim se dovodi Luka(ako je istina ovo što postavi @don vito), onda ide Sahin, čini mi se.
Je li u pitanju Arsenal, ili neko drugi, zna li neko?
Nego, čim se dovodi Luka(ako je istina ovo što postavi @don vito), onda ide Sahin, čini mi se.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Na posudbu ga traze :Manchester,Arsenal,Liverpul,Milan i Malaga ..Najvise bi volio da ode u Getafe godinu dana..raul-zakon je napisao/la:Jah, nadam se da je to samo još jedan pokušaj da se uzdrma svlačionica...
Posudba u Arsenal je vjerovatna,dobra stvar za njega.
Za Modrica vjerujem da je blizi nego ikad..
posebno jer je Levi izgubio PSG kao mamac i mora se nagodit(a vijest da Mivila s apostrofom dolazi u Totenham to potvrdjuje).
Za Modrica vjerujem da je blizi nego ikad..
posebno jer je Levi izgubio PSG kao mamac i mora se nagodit(a vijest da Mivila s apostrofom dolazi u Totenham to potvrdjuje).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ako dođe u Arsenal, onda Song ide Culesima, što priželjkujem, jer sam mišljenja da bi ih taj potez unazadio(Barcu).(znam da nije tema, sorry)L_blancos je napisao/la:Na posudbu ga traze :Manchester,Arsenal,Liverpul,Milan i Malaga ..Najvise bi volio da ode u Getafe godinu dana..raul-zakon je napisao/la:Jah, nadam se da je to samo još jedan pokušaj da se uzdrma svlačionica...
U Man. Utd. bi došao kao kec na desetku, da zamijeni Scholesa.
L'poolu u ovom trenutku treba svako ko je imalo kvalitetan, da ih digne iz pepela, jer ruku na srce, Shelvey i Spearing nisu dorasli.
Milan ima para, Sahin bi se ovdje naigrao, a i dobio fine pare. Nisu loša opcija.
Malaga je ovdje najmanje vjerovatna destinacija, ali bi bila i najpogodnija, i za Real i za Turčina. Ne bi mijenjao Ligu, dakle nema perioda adaptacije, savršeno ! Ali, pitanje je koliko je realno očekivati da Malaga dovede nekoga, s obzirom na njihovu situaciju.
Eto toliko, ubrzo odlazim s foruma, pa sam htio da zadnje postove ostavim na ovoj temi- temi najdražeg kluba.
Pozdrav !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Gdje onaj LBJ ?
Eo mu Modric dolazi a njega ni na mapi
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Vidjet ces ga s Lukom na avataru,uskoro..M4kaveli je napisao/la:Gdje onaj LBJ ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sve su to medijske patke,Mourinho nikad nije ni čuo za Modriča.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Modric dolazi, Alonso odlazi.
Pa ti vidi jarane.
Pa ti vidi jarane.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
nanek
E cuj ove maskote foruma gore iznad 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ugledni As i ostali su do sad milion puta objavili da je pitanje sata kada Modric dolazi, kod njih je bilo pitanje sata i prije mjesec dana. Tek kako im "izvori " barataju ciframa, pa se sami sa sobom razilaze u svojim clancimaM4kaveli je napisao/la:Modric dolazi, Alonso odlazi.
Pa ti vidi jarane.
Evo me, poceo sam ko LBJ pisat
Da pojasnim, naravno da Modric dolazi i naravno da glavni igrac Reala ne ide nigdje.
Jedino ako se nesto zakacio s Murinjom.
Da pojasnim, naravno da Modric dolazi i naravno da glavni igrac Reala ne ide nigdje.
Jedino ako se nesto zakacio s Murinjom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.