Elegant je napisao/la:Sta mislite hoce li onaj sinocsnji transparent tj. poruka da zelimo evropske utakmice igrati na Grbavici uroditi plodom?
Ljepa ideja ali daleko smo mi od toga.

evo i prigodna slika za one koji nisu vidjeli
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Elegant je napisao/la:Sta mislite hoce li onaj sinocsnji transparent tj. poruka da zelimo evropske utakmice igrati na Grbavici uroditi plodom?
Ljepa ideja ali daleko smo mi od toga.

Ne kazem da se treba izvinuti borcu oni to nisu ni zasluzili! Mi trebamo shvati da nas ima svakakvih i da treba raditi na tome da provlada velika vecina onih normalnih kojima je Zeljo na prvom mjestu kada odu na tekmu.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:I šta sad da se radi, da ljudima koji su radi toga došli zabraniš da to skandiraju? Kako to da izvedeš? Svako odgovara za svoje postupke, a i mi bismo trebali da se pomirimo sa činjenicom da i kod nas ima takvih. Da ne pričam da su mnogi možda izgubili nekog u ratu i ne razmišljaju racionalno, šta drugo da očekuješ od takvih?pile87 je napisao/la:Da bude ludje nismo a trebali smo ne radi sipovca nego radi samih sebe. Netreba bas gurat sve pod tepih i ne treba za neke stvari osudjivat druge a mi ih uradili to radi borac.Apsolutno se ne ponosim onim sto sam cuo sa tribina na TV se culo bas jako.isto tako svi trebamo biti svjesni da na ovakve utakmice sa borcem dodju i likovi kojima je to na prvom mjestu.Koliko oni god **** bili mi se nebi trebali sluziti onim cim se oni sluze i nebi se trebali spustati na taj nivo.Nasi bi motivi trebali biti isljucivo sportski ako to nekom nije jasno nema sta da trazi na tribini naseg stadiona.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sinocnje ... jine/85961
Odlično saopštenje, samo smo se ogradili, nismo se izvinjavali smećarima. Šteta samo što nismo poručili Šipovcu da prvo počisti u svojoj avliji.
A što se tiče smećara, kažem ti oni nisu zaslužili nikakvo izvinjenje i mislim da sa njima treba prekinut bilo kakvu saradnju. Čuj sportski prijatelji, sa takvim prijateljima neprijatelj nam uopšte ne treba.

Mislim da još nema papire...Elegant je napisao/la:Zna li neko mozda da li je Yoshida sinoc bio na klupi ?
Tako je buraz. Ko zeli da razumije razumijet ce,a onaj ko nije bio u BL.,i nije dozivio tamosnja skandiranja, ratne zastave,cigle i sl, nece sigurnoKB-TM87 je napisao/la:Iskreno zaboli me neka stvar za skandiranja i slično, sve to isto proživljavamo pa i gore kad gostujemo, zato ko o čemu qrva o poštenju
Istina. Najbolje vratimo se na temu. I ovi nasi dusebrznici su ovdje gori od njih. Niko nije vidio gostovanja na tv-u i ne zna uopce kako je dole i sta se sve skandira 90min a da zna nikad ne bi pisali ovo sto pisu.KB-TM87 je napisao/la:Iskreno zaboli me neka stvar za skandiranja i slično, sve to isto proživljavamo pa i gore kad gostujemo, zato ko o čemu qrva o poštenju
jao kako je usla,strasan gol ono majstorski pod preckuEngland je napisao/la:Tolika se buka digla oko skandiranja, a niko nije u stanju da kaže kakav je Euro gol Svraka zabio.
Svraka ga je pravo zabio.
Onako nesto moze samo klasicni alkoholicar kao sto je Jamak uraditi.ellaxaz je napisao/la:Koliko je ono Bešlija dobio kazne prošle sezone, čini mi se 4 utakmice?
Jamak bi mogao i gore proći.
Ja ocekujem od 3 do 5 utakmica za Jamaka..ellaxaz je napisao/la:Koliko je ono Bešlija dobio kazne prošle sezone, čini mi se 4 utakmice?
Jamak bi mogao i gore proći.
Bilo je ludilo navijanje sve do pred kraj i malo je otanjiloEngland je napisao/la:Potez dana, ni Železny ga nije zabio kao Svraka, a asmiru još i sada zvoni, bravo za Svrakicu, to je to, sanjao sam ta tri boda...papaparanoja...pa ga stvai malog aj papapapranoja..pa oni naši bubnjevi, pa pobjeda, Engleska -Njemačka jučer na Grbavici i ovi se bune...ludilooo
jel te Tifa gadjo kamenjem!?KB-TM87 je napisao/la:Iskreno zaboli me neka stvar za skandiranja i slično, sve to isto proživljavamo pa i gore kad gostujemo, zato ko o čemu qrva o poštenju
Trenutno korisnika/ca: mavi, WeekendOffender i 33 gosta.