FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako ko bude imao prijevoz mozel mi javit na pm.
Taxi po 4-ica + vozač dogovorit neku solidnu cijenu i to je to.Okupit sve taxiste oko Omege i svi zajedno krenuti 

[youtube][/youtube]
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma voz bi bio najjaca opcija, je.es 8 KM dozivljaj bio bio nenadjebiv, neka i pjesacenja i to je dozivljaj
, nije prvi put da se pjesaci hehehe al samo u tom slucaju bi pametno bilo da svi idu istim vozom organizovano a ne na vrat na nos....al hajd nije ovdje mjesto da se to dogovara, mada taj voz treba uzet u razmatranje veoma ozbiljno ako ima povratni voz.

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Vozom bi bilo top, ko englezi il talijaniultrasstyle_tz je napisao/la:ma voz bi bio najjaca opcija, je.es 8 KM dozivljaj bio bio nenadjebiv, neka i pjesacenja i to je dozivljaj, nije prvi put da se pjesaci hehehe al samo u tom slucaju bi pametno bilo da svi idu istim vozom organizovano a ne na vrat na nos....al hajd nije ovdje mjesto da se to dogovara, mada taj voz treba uzet u razmatranje veoma ozbiljno ako ima povratni voz.

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Leševi praktikuju voz kad idu u Prijedor,zastave kroz prozor,baklje i zapi*itclassic je napisao/la:Vozom bi bilo top, ko englezi il talijaniultrasstyle_tz je napisao/la:ma voz bi bio najjaca opcija, je.es 8 KM dozivljaj bio bio nenadjebiv, neka i pjesacenja i to je dozivljaj, nije prvi put da se pjesaci hehehe al samo u tom slucaju bi pametno bilo da svi idu istim vozom organizovano a ne na vrat na nos....al hajd nije ovdje mjesto da se to dogovara, mada taj voz treba uzet u razmatranje veoma ozbiljno ako ima povratni voz.

Care, ja sam sebe i par drugova već riješio , pa sam htio pomoći ovima što ne znaju čime će doći.Kapellen je napisao/la:Neznam sto tolko komplikujete,moze svako nac makar auto ili kombi sa ekipom,nije preko svijeta.

Pa zato sam i zvao care, to bi bilo top, ali zna se ko odlučuje o tome. Bilo bi top, ja bi volio s tim.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma voz bi bio najjaca opcija, je.es 8 KM dozivljaj bio bio nenadjebiv, neka i pjesacenja i to je dozivljaj, nije prvi put da se pjesaci hehehe al samo u tom slucaju bi pametno bilo da svi idu istim vozom organizovano a ne na vrat na nos....al hajd nije ovdje mjesto da se to dogovara, mada taj voz treba uzet u razmatranje veoma ozbiljno ako ima povratni voz.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast ! LAJK ZA STRANICU HVALA !
1921
Ma ništa napravićemo i bolju bakljadukenant je napisao/la:

Ma dure to al bolje im je da nadju prijevoz,sto se tice voza i ja bih volio kada bi svi isli organizovano,i napravit lijep korteo kroz gracanicuVolimTz je napisao/la:Care, ja sam sebe i par drugova već riješio , pa sam htio pomoći ovima što ne znaju čime će doći.Kapellen je napisao/la:Neznam sto tolko komplikujete,moze svako nac makar auto ili kombi sa ekipom,nije preko svijeta.![]()
Pa zato sam i zvao care, to bi bilo top, ali zna se ko odlučuje o tome. Bilo bi top, ja bi volio s tim.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma voz bi bio najjaca opcija, je.es 8 KM dozivljaj bio bio nenadjebiv, neka i pjesacenja i to je dozivljaj, nije prvi put da se pjesaci hehehe al samo u tom slucaju bi pametno bilo da svi idu istim vozom organizovano a ne na vrat na nos....al hajd nije ovdje mjesto da se to dogovara, mada taj voz treba uzet u razmatranje veoma ozbiljno ako ima povratni voz.

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebes 3-4km pjesaka pa navijaci su sta je to novo?...ebote hodali smo do Lukavca nekad cestoAboveTheLaw je napisao/la:gdje ces bola vozom valja ti ici pješke do Sockovca 3-4 kilometara :SNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Imas bus do tam, ali nema bus nazad do Tz, tako da je voz najbolje rjesenje .. Zadnji voz ima oko 8MakeTZ je napisao/la:Nece biti organizovan prijevoz jelde ?

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ko smo se mi u Mosniku odgajali od malih nogu da volimo svetinju Slobodu... evo i mladji slijede nas put
..oni ce nekad ako bog da preuzeti tribinu
ebiga mali 3 godine ima, a zna par pjesama napamet, a mnogi danas koji su cesto tu na tribini ne znaju toliko
...... pjeva mali "za sve pic..e rezimske, uvjek stajat ce taj qurac tuzlanski" 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
U koliko sati se igra mec u Gracanici ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
17hharry_90 je napisao/la:U koliko sati se igra mec u Gracanici ?
Hvala na informaciji
Ima li sta za Nikolica,Mesica,Jacksona hoce li ih uspjeti registrovati za mec sa Bratstvom ??

Ima li sta za Nikolica,Mesica,Jacksona hoce li ih uspjeti registrovati za mec sa Bratstvom ??
Vidjeh Jackyja danas u gradu, ide prema Skveru top odjeven. Vjerovatno je pala i dobra vijest da će naša životinja, zvijer (u pozitivnom (napadačkom) smislu, naravnoharry_90 je napisao/la:Hvala na informaciji![]()

Ako ne bude barem 500 navijača u Gračanici - ništa smo.

Ah, treba li reći da sam očaran predstavom protiv Goražda na (pre)punom Tušnju. Također, u superlativu ćemo od sada i govoriti o prije ruglu, a sada ljepotici Tuzle u svakom smislu - Pomoćnom stadionu.

Kad carsija navali u Gracanicu
Moram gledat da se ranije izvucem sa posla i nadjem prevoz za Gracanicu,mada ne bi ovo trebalo predstavljati problem
Uz Stanu,Jacksona,Mesica i Musica kada zavrsi sa reprezentativnim obavezama,ovo ce jos bolje izgledati ..

Moram gledat da se ranije izvucem sa posla i nadjem prevoz za Gracanicu,mada ne bi ovo trebalo predstavljati problem

Uz Stanu,Jacksona,Mesica i Musica kada zavrsi sa reprezentativnim obavezama,ovo ce jos bolje izgledati ..
Sloboda Tuzla
Onaj vaš bivši igrač Mešanović u subotu poslije gola ljubi grb Čelika a on ponikao u Slobodi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Sloboda Tuzla
poljubio i Sisic grb Slobode a poniko u Celiku,nek je samo crveno-crnoMancini je napisao/la:Onaj vaš bivši igrač Mešanović u subotu poslije gola ljubi grb Čelika a on ponikao u Slobodi.

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Jedan čovjek mi reče da u Gračanici ima 1000 navijača Slobode, koji tamo stanuju, rade, itd.
Uz raju koja će doći iz Tuzle, očekujem tamo najmanje 600 naših
Uz raju koja će doći iz Tuzle, očekujem tamo najmanje 600 naših

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.