Pedro Munitis je tamo razvaljivaoDonVito je napisao/la:
Ibrahimovicliga gdje se postize po 70 golova od strane jednog igraca i mačić postaje lav.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
Juvelandia
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
DonVito
Moze predsjednik Athletica traziti i 100 mil, ali od Marotte neće dobiti preko 20 mili, pa bolje onda 25 mil RVP i daš momku malo veću platu,a mnogo bolji igrač
. Ali ne poznajete vi Marotta tako da je bezveze pričati, taj ne plaća igrače preko 20 milki, jedino ako ima bonusa
.
Nego de mi reci jel Bolt dobio na popularnosti kako je izjavio da je Ronaldo bolji od Messija

Moze predsjednik Athletica traziti i 100 mil, ali od Marotte neće dobiti preko 20 mili, pa bolje onda 25 mil RVP i daš momku malo veću platu,a mnogo bolji igrač
Nego de mi reci jel Bolt dobio na popularnosti kako je izjavio da je Ronaldo bolji od Messija
Malo vecu platu od 12 milljuventus 0244 je napisao/la:DonVito
Moze predsjednik Athletica traziti i 100 mil, ali od Marotte neće dobiti preko 20 mili, pa bolje onda 25 mil RVP i daš momku malo veću platu,a mnogo bolji igrač. Ali ne poznajete vi Marotta tako da je bezveze pričati, taj ne plaća igrače preko 20 milki, jedino ako ima bonusa
.
Nego de mi reci jel Bolt dobio na popularnosti kako je izjavio da je Ronaldo bolji od Messija![]()
Vi poznajte Morattu
Logicno.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Llorente vrijedi ni manje ni više od nekih 17-18 max.
Ni to im ne bi trebali dati jer je u zadnjoj godini ugovora i ima 27 godina.
Ali pošto je nama prpa za napadačem, vjerovatno ćemo biti spremni dati i više.
Dobar je igrač, ali ne vrijedi preko 22-23M eura, ali današnje cifre su svakako nerealne i smiješne.
Ne odgovarajte na provokacije majke vam, došao sam da nešto pročitam ovdje, ali jedini što vidim je pola farcinog podforuma.
Ni to im ne bi trebali dati jer je u zadnjoj godini ugovora i ima 27 godina.
Ali pošto je nama prpa za napadačem, vjerovatno ćemo biti spremni dati i više.
Dobar je igrač, ali ne vrijedi preko 22-23M eura, ali današnje cifre su svakako nerealne i smiješne.
Ne odgovarajte na provokacije majke vam, došao sam da nešto pročitam ovdje, ali jedini što vidim je pola farcinog podforuma.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Sad tek pročita da si ti stari spamer, ne znam samo kako ovakvi uspijevaju opstati na forumu, iako provociraju od topica do topica
Normalno da poznajem rad Marotte, jer pratim Juventus i taj nije nikad izvalio preko 20 miliona za igrača, problem je što ti stavljaš te smajlije, a nemaš veze sa životom. Ako se za igrača u zadnjoj godini ugovora može dobiti 37 miliona
, blago se tebi i tvom poznavanju fudbala, vidjet cemo koliko ce dobiti za njega
.
Normalno da poznajem rad Marotte, jer pratim Juventus i taj nije nikad izvalio preko 20 miliona za igrača, problem je što ti stavljaš te smajlije, a nemaš veze sa životom. Ako se za igrača u zadnjoj godini ugovora može dobiti 37 miliona
a simpatizeri barcelone nastali 2004-2005 godineDonVito je napisao/la:Zanimljivi su ovi simpatizeri stare dame.M4kaveli je napisao/la:Ovaj poredi Italijansku sa Primerom
Ne znam jeste li pisali, ne vidim od trollanja, Marotta je rekao za Sky, slušao sam, vidjet će kakve su namjere Bilbaoa, a priznao je da će Juventus ostvariti kontakte sa njima u pokušaju da ga dovedu.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
[youtube][/youtube]
evo i tu izjava ako koga interesuje a zna talijanski.
@Oxy
tu sam ja.
Imao sam problema sa starim acc. Nisam se mogao regati tri dana pa sam napravio novi.
(ne bi me čudilo kada bi dobio ban zbog više acc)
evo i tu izjava ako koga interesuje a zna talijanski.
@Oxy
tu sam ja.
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
juventus 0244 je napisao/la:Normalno da poznajem rad Marotte, jer pratim Juventus i taj nije nikad izvalio preko 20 miliona za igrača, problem je što ti stavljaš te smajlije, a nemaš veze sa životom. Ako se za igrača u zadnjoj godini ugovora može dobiti 37 miliona, blago se tebi i tvom poznavanju fudbala, vidjet cemo koliko ce dobiti za njega
.
Blago se tebi poznajes rad Morrate tj. isti nije izvalio vise od 20 mill
Vama je sve provokacija
Kakve provokacije, odma kmečite uzmimo u obzir da ste pod istim tim dojmom non-stop, bicu malo manje ostar ali to je vasa sobstvena medicina..
E ba
Pa zar nisi pisao sa oba jedno vrijeme, vidim ovaj ti od jula pa ne kontam ništa?!
Jedva čekam da kompletiramo tim, dota mi je ovih priča (Llorente-Džeko na kraju ostade), dobro je to, bit će ovo fina sezona.
Jedino što ne mogu da svarim je što neću Contea vidjeti na klupi kako skače kada damo gol.
Pa zar nisi pisao sa oba jedno vrijeme, vidim ovaj ti od jula pa ne kontam ništa?!
Jedva čekam da kompletiramo tim, dota mi je ovih priča (Llorente-Džeko na kraju ostade), dobro je to, bit će ovo fina sezona.
Jedino što ne mogu da svarim je što neću Contea vidjeti na klupi kako skače kada damo gol.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Pa to je dokaz da lupaš gluposti i transferi su dio fudbala i reći kako će za igrača u zadnjoj godini ugovora dobiti 37 miliona moze reci samo laik, to se nije nikad desilo, a bgm teško i da hoće, pa nije niko budala.
Ali kad vidim da imas veze sa Barcelonom onda skontam da si ti onaj od tlinest, tako da je svaka diskusija sa takvim je gubljenje vremena, zdravo!
Ali kad vidim da imas veze sa Barcelonom onda skontam da si ti onaj od tlinest, tako da je svaka diskusija sa takvim je gubljenje vremena, zdravo!
Vidjecemo hoce li ga dobiti za 15 mill, jedino ako ovi iz Baskije budu humani pa ga poklone, sumnjam.juventus 0244 je napisao/la:Pa to je dokaz da lupaš gluposti i transferi su dio fudbala i reći kako će za igrača u zadnjoj godini ugovora dobiti 37 miliona moze reci samo laik, to se nije nikad desilo, a bgm teško i da hoće, pa nije niko budala.
Ali kad skontam da imas veze sa Barcelonom onda skontam da si ti onaj od tlinest, tako da je svaka diskusija sa takvim je gubljenje vremena, zdravo!
Kroz ostatak teksta vidis samo sebe.. Ne zelim ulaziti u to, pametan popusta
Zadnja izmjena: DonVito, dana/u 13 avg 2012, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Ma kakvi nisam mogao nikako da udjem. Čekao tri dana i odmah napravio novi.Oxygen je napisao/la:E ba![]()
- I meni su dosadile špekulacije. Bilo je interesantno u početku. Sada me smori.
- pinturicchio30
- Kontakt:
MAROTTA:
Uzdamo se u one koje imamo i kao svaki klub nastojimo da popravimo kvalitet ako se ukaze prilika. Ukoliko postoje igraci sa kojima cemo iskoraciti naprijed, svakako cemo procijeniti situaciju.
Llorente - Cekamo i promatramo razvoj situacije, ali mozemo ici i na neka druga rjesenja i kontakte.
Van Persie - Tesko izvodivo. Arsenal ga ne zeli lako pustiti, pa iako je pred istekom ugovora traze veliku cifru za njega.
Matri - On nije na listi igraca koji ce nas napustiti i on je Juventusov igrac u svakom smislu te rijeci
Quagliarella - je takodje dio Juventusovog projekta
Dzeko - Njegova situacija se moze promijeniti u bilo kojem trenutku, doslovno od jutra do mraka. On je svakako vrlo dobar i vazan igrac, ali isto tako i skup.
Iako je otkrio ciljeve u Llorenteu i Dzeku, napomenuo je da to ni u kom slucaju nece istjerati Matrija ili Quagliarellu iz Juventusa!
Dodao je da mu je i PAzzini drag jer ga je imao u Sampi,te je onako kulturno napao Zemana za izjavu te rekao da se covjek koji ne cita novine i ne treba uzimati za ozbiljno!
.....
Neka ostane na tom da ti je samo drag. Imam fobiju od ovog Pazzinia.. Sve dok se ne zavrsi prelazni rok (a da on ne dodje u narednom periodu), necu biti miran sto se tice njegovog povezivanja sa juventusom.
Uzdamo se u one koje imamo i kao svaki klub nastojimo da popravimo kvalitet ako se ukaze prilika. Ukoliko postoje igraci sa kojima cemo iskoraciti naprijed, svakako cemo procijeniti situaciju.
Llorente - Cekamo i promatramo razvoj situacije, ali mozemo ici i na neka druga rjesenja i kontakte.
Van Persie - Tesko izvodivo. Arsenal ga ne zeli lako pustiti, pa iako je pred istekom ugovora traze veliku cifru za njega.
Matri - On nije na listi igraca koji ce nas napustiti i on je Juventusov igrac u svakom smislu te rijeci
Quagliarella - je takodje dio Juventusovog projekta
Dzeko - Njegova situacija se moze promijeniti u bilo kojem trenutku, doslovno od jutra do mraka. On je svakako vrlo dobar i vazan igrac, ali isto tako i skup.
Iako je otkrio ciljeve u Llorenteu i Dzeku, napomenuo je da to ni u kom slucaju nece istjerati Matrija ili Quagliarellu iz Juventusa!
Dodao je da mu je i PAzzini drag jer ga je imao u Sampi,te je onako kulturno napao Zemana za izjavu te rekao da se covjek koji ne cita novine i ne treba uzimati za ozbiljno!
.....
Neka ostane na tom da ti je samo drag. Imam fobiju od ovog Pazzinia.. Sve dok se ne zavrsi prelazni rok (a da on ne dodje u narednom periodu), necu biti miran sto se tice njegovog povezivanja sa juventusom.
Renzo Ulivieri predsjednik asociacije trenera u Italiji propisi i pravila jasno govore da trener u ovom slucaju Conte u slucaju suspenzije moze trenirati ekipu tokom sedmice i to je jasno i Zeman to zna i nisu mi jasne ovakve njegove izjave Zeman mora nauciti kad treba stati na kocnicu u svojim izjavama napadajuci trenera Contea moraju se smanjiti ovakve izjave i polemike i fokusirati se na teren
-
Juvelandia
- Kontakt:
Humani su isto kao sudije prema Barseloni, hajd prestani trolat.Sjeba temu.Dace oni njega za manje od 30.DonVito je napisao/la:Vidjecemo hoce li ga dobiti za 15 mill, jedino ako ovi iz Baskije budu humani pa ga poklone, sumnjam.juventus 0244 je napisao/la:Pa to je dokaz da lupaš gluposti i transferi su dio fudbala i reći kako će za igrača u zadnjoj godini ugovora dobiti 37 miliona moze reci samo laik, to se nije nikad desilo, a bgm teško i da hoće, pa nije niko budala.
Ali kad skontam da imas veze sa Barcelonom onda skontam da si ti onaj od tlinest, tako da je svaka diskusija sa takvim je gubljenje vremena, zdravo!
Kroz ostatak teksta vidis samo sebe.. Ne zelim ulaziti u to, pametan popusta.
De Smecaritis dao interviju gazzetti kaze da je poslije utakmice okupio igrace i odveo ih u Disko i dao 20 000 eura nagrade svakom igracu jer su kako kaze moralni pobjednici Supercupa
i jos je dodao da je Supercup bezvrijedan trofej i da ga ne treba igrati

-
Juvelandia
- Kontakt:
mdss je napisao/la:De Smecaritis dao interviju gazzetti kaze da je poslije utakmice okupio igrace i odveo ih u Disko i dao 20 000 eura nagrade svakom igracu jer su kako kaze moralni pobjednici Supercupa![]()
i jos je dodao da je Supercup bezvrijedan trofej i da ga ne treba igrati
![]()
treba ga sto vise pobjedjivat sa cetvrokom, da ljudi vide diska cesce.Bankrotirace
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma kakav Llorente, dovest će njega Marotta na posudbu pa ćemo ga otkupiti tek sljedeće godine. Može Athletic tražiti koliko hoće, igrač je odlučio da ide što je potvrdio i predsjednik, zato bolje im ga je prodati za onoliko koliko im se ponudi nego da ode sljedećeg ljeta džabe.
Dat im 20 miliona i nek' se nabijaju nogom u dupe.
Dat im 20 miliona i nek' se nabijaju nogom u dupe.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.