Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Kako prenosi tuttosport Lazio bi mogo dovesti Zieglera i Pazienzu , vrijednost 5 milj e...
Daj boze, dobro bi nam doslo..
link
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=106071" onclick="window.open(this.href);return false;
Daj boze, dobro bi nam doslo..
link
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=106071" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Evo videa sa jedne utakmice između Napolija i Juventusa koja je odigrana prije 23 godine. Radi se o otakmici tadašnjeg Kup UEFA, Juventus je prvu utakmicu dobio rezultatom 2:0, a revanšu na Sao Paolu je izgubio 3:0 nakon produžetaka, normalno ništa tu ne bi bilo čudno da pri rezultatu 0:0 već u četvrtoj minuti nije poništen čist gol Laudrupu.
Pogledajte i sami se uvjerite. Spomenuta akcija iz koje je postignut gol je na 2:45 ovog videa.
[youtube][/youtube]
Normalno, poslije smo mi lopovi.
Da je kojim slučajem poništen gol Napoliju vjerujem da bi se i dan danas o tome pričalo kao najvećoj krađi u historiji, a na račun Juventusa bi svakodneno stizale salve uvreda.
Pogledajte i sami se uvjerite. Spomenuta akcija iz koje je postignut gol je na 2:45 ovog videa.
[youtube][/youtube]
Da je kojim slučajem poništen gol Napoliju vjerujem da bi se i dan danas o tome pričalo kao najvećoj krađi u historiji, a na račun Juventusa bi svakodneno stizale salve uvreda.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Beg@
covjek ponisti regularan gol
mi smo najveci LOPOVI I TROLOVI

Pa ovi ofirno provociraju na svojoj temi i onda se cude kad se neko javi, sva sreca pa na forumu nemamo plaho simpatizera Napolija, cast izuzecima naravno koji se ne pale na ovo, gospoda.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
E vala mi te pun ****.DonVito je napisao/la:![]()
OMG
Pa ovi ofirno provociraju na svojoj temi i onda se cude kad se neko javi, sva sreca pa na forumu nemamo plaho simpatizera Napolija, cast izuzecima naravno koji se ne pale na ovo, gospoda.
Koje provociranje? Sve sto je receno protiv Napolija je potkrepljeno video snimcima/slikama, koji je tvoj problem?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- 10DelPiero
- Kontakt:
Po dzepu, hocete kvalitet - platite ga
Kvalitet jeste ali ne vrijedi toliko, jos ako se uzme u obzir da mu je zadnja godina ugovora 20 mil. je sasvim realna cifra.
Ako predje u Juventus, krajem novembra ce se pisati ovdje kako vrijedi minimalno 60 mill tj. da ga nikome ne bih prodali..
Ja cu govoriti za njega da vrijedi 60 mil. kada to bude zasluzio a trenutno mu je realna cijena 20 mil. s obzirom da mu je zadnja godina ugovora.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Di Marzio veli da je Troisi u Torinu na ljekarskom. On će ići u Atalantu u suvlasništvo za suvlasništvo Gabbiadinia koji će otići na posudbu u Bolognu.
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Znači molim vas po ko zna koji put, ne odgovarajte trollu, pa svjesni ste da ga hranite samo.
Nemojte biti djeca, molim vas eto.
Mora li se tema upropastiti, pogledajte npr. temu bayerna, bace im kosku, niko se ne prima, zato što ljudi znaju, ponavljam još jednom, dajte da normalno između sebe komuniciramo i citiramo.
Nemojte biti djeca, molim vas eto.
Mora li se tema upropastiti, pogledajte npr. temu bayerna, bace im kosku, niko se ne prima, zato što ljudi znaju, ponavljam još jednom, dajte da normalno između sebe komuniciramo i citiramo.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Prenosi Berlusconi kup u nedjelju od 21:00
E za taj kup važi ono ko osvoji ne osvaja Scudetto.
Navijamo za Milan. Neka i oni osvoje nešto u ovoj sezoni. Ili ćemo da rušimo i to.
Navijamo za Milan. Neka i oni osvoje nešto u ovoj sezoni. Ili ćemo da rušimo i to.
Kad smo kod toga, baš mi je krivo što Agnelli nije povukao tim sa ove manifestacije koja bi trebala da bude prijateljskog karaktera, a igra se protiv nekoga ko nam nije prijatelj ni blizu.
Nadao sam se nakon one farse ujaka Festera i izjava njega i allegria o Conteu, da ćemo prekinuti igranje istog.
Volio bih vidjeti dosta djece kada već igramo taj meč, prije svih Pogbu jedno poluvrijeme umjesto Pirla da vidimo kako to izgleda.
A s obzirom da gubitnik tog kupa najčešće bude prvak Italije, onda.....
Nadao sam se nakon one farse ujaka Festera i izjava njega i allegria o Conteu, da ćemo prekinuti igranje istog.
Volio bih vidjeti dosta djece kada već igramo taj meč, prije svih Pogbu jedno poluvrijeme umjesto Pirla da vidimo kako to izgleda.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
juventus 0244@ nerviraju me i ovi komentatori na Arenasport uvijek valjaju gluposti protiv Juvea i uvijek komentarisu protiv Juvea vidjeli smo protiv Napolia sta su komentarisali sreca pa imam digitalnu i SKY pa ne moram ovna slusati 
Slažem se sa tobom. I ja bih povukao tim sa tog kina. Pogotovo nakon prošle sezone i svih onih sra.nja.Oxygen je napisao/la:Kad smo kod toga, baš mi je krivo što Agnelli nije povukao tim sa ove manifestacije koja bi trebala da bude prijateljskog karaktera, a igra se protiv nekoga ko nam nije prijatelj ni blizu.

Ima i toga. Ima par koji znaju par stvari ali znaju lupiti glupost to je čudo. Kao npr ono o Giovincu u subotu. Mislim smiješno.mdss je napisao/la:juventus 0244@ nerviraju me i ovi komentatori na Arenasport uvijek valjaju gluposti protiv Juvea i uvijek komentarisu protiv Juvea vidjeli smo protiv Napolia sta su komentarisali sreca pa imam digitalnu i SKY pa ne moram ovna slusati
- Amoxicillin
- Kontakt:
evo pozdravlja vas harebianconero sa ovom slikom

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Presuda po zalbi Conteovi advokata je 22.08 isti dan je presuda po zalbi Palazzia na oslobadajucu presudu Bonuciu i Pepea
-
Juvelandia
- Kontakt:
Lakrdija, tako su nas zakidali a mi sutili. Mislim da bi Agneli svoje milijarde trebao da pocne malo vise ulagat u medije, jer je ocigledno da sta pise po novinama i na TV-u tako je, a ovi nas blate il blate.GaziHusrevbeg je napisao/la:Evo videa sa jedne utakmice između Napolija i Juventusa koja je odigrana prije 23 godine. Radi se o otakmici tadašnjeg Kup UEFA, Juventus je prvu utakmicu dobio rezultatom 2:0, a revanšu na Sao Paolu je izgubio 3:0 nakon produžetaka, normalno ništa tu ne bi bilo čudno da pri rezultatu 0:0 već u četvrtoj minuti nije poništen čist gol Laudrupu.
[youtube][/youtube]
Bilo je toga jos, al ko da smo mi to brojali, jer vidis razliku, jedni su brojali greske u nasu korist i plakali dok smo mi iskljucivo se bavili brojanjem trofeja.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ibrahimovic: the press conference Friday, August 10, 2012:
"Many call me mercenary and they are right, every time I promise I rest at life in a team and then I swayed by money. Is it just for the money that I went away from Juve. We were just relegated and rightly so the President had other charges and could not guarantee a high engagement, but Juve was beautiful, it was different. Maybe there I'd really stayed, if only we were not relegated. The fans surely will understand my disappointment, I'm one that attaches a lot about money and don't like to be so, yet they are so. Very often I spoke evil of Juve but I was playing in Italy and therefore couldn't say nice things. Companies (Inter Milan) told me always to speak negatively of Juventus. But now that I'm in France can tell you what I think. Wearing that shirt was different, gave me the real emotions to only think that I played for Juventus."
"Many call me mercenary and they are right, every time I promise I rest at life in a team and then I swayed by money. Is it just for the money that I went away from Juve. We were just relegated and rightly so the President had other charges and could not guarantee a high engagement, but Juve was beautiful, it was different. Maybe there I'd really stayed, if only we were not relegated. The fans surely will understand my disappointment, I'm one that attaches a lot about money and don't like to be so, yet they are so. Very often I spoke evil of Juve but I was playing in Italy and therefore couldn't say nice things. Companies (Inter Milan) told me always to speak negatively of Juventus. But now that I'm in France can tell you what I think. Wearing that shirt was different, gave me the real emotions to only think that I played for Juventus."
-
Juvelandia
- Kontakt:
PSG navijac od malena je uvijek lijepo govorio o Juventusu, o Moggiu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.